HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5188
  • 5189
  • 5190
  • 5191
  • 5192
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103781 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 05. 15. 20:14

Ha valaki tesz fel linket a tévés anyagról akkor hálám fogja üldözni. Kíváncsi vagyok mit sikerült összehozni.További jó egészséget és sok sikert mindenkinek :up:

Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#103782 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 20:36

RTL most-on fent szokott lenni a Fókusz, legalábbis az utolsó egy hét most elérhető. Szerintem csütörtök este már elérhető lesz a szerdai adás.

Szerkesztette: zetor2000 2018. 05. 15. 20:36 -kor

Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#103783 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 20:56

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2018. 05. 15. 21:36

RTL most-on fent szokott lenni a Fókusz, legalábbis az utolsó egy hét most elérhető. Szerintem csütörtök este már elérhető lesz a szerdai adás.

Köszi, akkor majd sasolok :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#103784 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 15. 21:49

Idézet: enpera - Dátum: 2018. 05. 15. 21:14

Ha valaki tesz fel linket a tévés anyagról akkor hálám fogja üldözn

Inkább a kisfröccs üldözzön, de elvileg fel tudom venni.
Make love not Wor.

#103785 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 04:14

Idézet: enpera - Dátum: 2018. 05. 15. 21:14

Ha valaki tesz fel linket a tévés anyagról akkor hálám fogja üldözni. Kíváncsi vagyok mit sikerült összehozni.További jó egészséget és sok sikert mindenkinek :up:

Visítós az anyag, de erősen sántít. Elhangzanak benne olyan dolgok, aminek a valósághoz köze sincs, Ők találták ki. Favágásból élek, informatikus végzettség, stb. Nem mondtam nekik ilyet, mert egyik sem igaz.

#103786 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 06:11

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 16. 05:14

Visítós az anyag, de erősen sántít. Elhangzanak benne olyan dolgok, aminek a valósághoz köze sincs, Ők találták ki. Favágásból élek, informatikus végzettség, stb. Nem mondtam nekik ilyet, mert egyik sem igaz.

Ha ez most meglepett akkor nagyon messze élsz a valóságtól :)

#103787 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 07:05

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 05. 16. 07:11

Ha ez most meglepett akkor nagyon messze élsz a valóságtól :)

Rutintalan vagyok a média világában + lyme kór, azaz látványos elbutulás.

#103788 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 07:34

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 16. 08:05

Rutintalan vagyok a média világában + lyme kór, azaz látványos elbutulás.

De már korábban is volt kullancs csípésed nem? Tünetekből olyan 2010 környékén?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103789 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 14:10

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 16. 08:34

De már korábban is volt kullancs csípésed nem? Tünetekből olyan 2010 környékén?

akkor teljesedett ki a betegsége?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103790 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 15:55

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 05. 16. 15:10

akkor teljesedett ki a betegsége?

Kábé azóta látja isten után másodikként a világ dolgait.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103791 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 16:11

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 16. 16:55

Kábé azóta látja isten után másodikként a világ dolgait.

Kis segítség, bár ehhez érteni is kell az előadót, nem csak vakon futni az MTA által a nép szájába rágott tételek után, hogy ez áltudomány.
Nagyon nem az, mert minden ember születése, halála megtörténik s az is, ami utána következik.
De ez olyan meredek téma, hogy a ziskolában nem tanítják, így soha nem lesz elfogadott, hogy ez áll mindenek felett.

https://www.youtube....h?v=BAko631wtOE

#103792 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 16:15

Egyébként kifejezetten érdekes jelenségnek tartom, hogy a ma tanult embere, a tanultságát mindenek fölé helyezve fittyet hány, sőt magyar állampolgárként elítéli a magyar ősvallást, rovásírást, a Szentkoronát, a magyarok mindenkori Isten hitét, a népmeséinket, a hagyományainkat. Mert a felsoroltak ugyan csak kb. az emberiség létezésével egyidősek, de az a tanult gőg mennyi idős? Hú kommunizmussal jött létre, aminek egyenes célja volt a magyarok Istenhez kötődésének végleges kiirtása. Sikerült?

Teljes mértékben látható a programozás.
Az elme gőgje győzött.

#103793 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 16:18

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 16. 17:15

Egyébként kifejezetten érdekes jelenségnek tartom, hogy a ma tanult embere, a tanultságát mindenek fölé helyezve fittyet hány, sőt magyar állampolgárként elítéli a magyar ősvallást, rovásírást, a Szentkoronát, a magyarok mindenkori Isten hitét, a népmeséinket, a hagyományainkat. Mert a felsoroltak ugyan csak kb. az emberiség létezésével egyidősek, de az a tanult gőg mennyi idős? Hú kommunizmussal jött létre, aminek egyenes célja volt a magyarok Istenhez kötődésének végleges kiirtása. Sikerült?

Teljes mértékben látható a programozás.
Az elme gőgje győzött.

Nem elítélés, hanem helyén kezelés. Pont egyenértékű az ósszes többi mitológiával.

A gőg inkább a tanulatlanságból fakad, amikor valaki a sajátját a többi fölé helyezi.

Idézet

#103794 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 16:33

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 16. 17:11

De ez olyan meredek téma, hogy a ziskolában nem tanítják,

Meg a tengervíz és a kemtrél :-D
Make love not Wor.

#103795 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 16:34

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 16. 17:18

Nem elítélés, hanem helyén kezelés. Pont egyenértékű az ósszes többi mitológiával.

Jahh, mert a rák arrafelé halad az égen és nem egészen volt tiszta a bolygó/csillag különbözet sem. De azért megmagyarázzuk :-D
Make love not Wor.

#103796 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 16:35

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 16. 17:18

A gőg inkább a tanulatlanságból fakad, amikor valaki a sajátját a többi fölé helyezi.

Úgy érted, hogy csak a KÖTELEZŐ oktatásból érdemes tanulni? Tudod értelmezni azt, hogy kötelező? Nincs megengedve, hogy más irányba induljon el az elméd, csak amerre diktálják, s ha azt visszamondod, jelest kapsz. Érted a hibát?
A saját magad gátjait, amit a személyedre szabtak, azt magasztalod fel.

Ez olyan, mint a hírek. Ha nem olvasol híreket, tájékozatlan vagy, ha olvasol, akkor félretájékozott. Én az előbbi kategóriába tartozom.
Inkább vagyok tájékozatlan és tanulatlan a többség szemében, mint hogy azt a tájékoztatást és tanultságot viseljem, mint a társadalom nagy része, aki önmaga és a nemzet ellen képes azt a bűnt is elkövetni, hogy 4 évente megválasztja heves vitákkal, hogy ki rabolja ki :cool:

#103797 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 16:45

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 16. 17:35

Úgy érted, hogy csak a KÖTELEZŐ oktatásból érdemes tanulni? Tudod értelmezni azt, hogy kötelező? Nincs megengedve, hogy más irányba induljon el az elméd, csak amerre diktálják, s ha azt visszamondod, jelest kapsz. Érted a hibát?

De milyen más irányba? Olyan szekts youtubeos videók mentén, aminek sem füle sem farka? Gyulának legalább voltak önálló gondolatai. Meg fasságok, hogy gyorsabban/precízebben mar, mint a robot, és mi talátuk fel a trak rendszert és egyebek. Egyik sületlenséget tolta a másik után, de felőlem feltaláhatjátok az örökmozgót is, csak mutassátok má'.

Leht itt köpködni az MTA-t és a tanítást, de úgyis tudod a dumámat, felőlem meg lehetsz az a hülye aki vállán viszi a talicska homokot, mi meg inkább toljuk, mert fitzika. De inkább tolja a nigger, miközben sörözünk.
Make love not Wor.

#103798 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 16:58

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 16. 17:35

A saját magad gátjait, amit a személyedre szabtak, azt magasztalod fel.

Ez olyan, mint a hírek. Ha nem olvasol híreket, tájékozatlan vagy, ha olvasol, akkor félretájékozott. Én az előbbi kategóriába tartozom.
Inkább vagyok tájékozatlan és tanulatlan a többség szemében, mint hogy azt a tájékoztatást és tanultságot viseljem, mint a társadalom nagy része, aki önmaga és a nemzet ellen képes azt a bűnt is elkövetni, hogy 4 évente megválasztja heves vitákkal, hogy ki rabolja ki :cool:

Te nem érted a hibát. A tanulás, gondolkodás nem azt jelenti, hogy mindent ell kell hinned amit hallasz. Ha sikerült volna a nyolc általánoson túljutni akkor megtanítottak volna tanulni, bár ez abszolválható lett volna lenne iq-ból is, de arról nem tehetsz, hogy milyen szintet sikerült megszaladni. Amit te csinálsz, az viszont a pusztító butaság. Találsz valamit, ami neked tetszik, és mert az számodra kedvező, vagy tetszetős, kinevezed azt igazságnak.

Idézet

#103799 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 17:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 16. 17:45

De milyen más irányba?

Vissza a gyökerekhez, a múltunkhoz, az eredeti s hamisítatlan igazsághoz. A YT manapság egy szitokszó, holott csak egy olyan felület, ahol egy rögzített előadást nagyobb nézőközönséghez lehet eljuttatni, úgy, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról. Ami a YT-ra felkerül, jobbára ugyanaz a szenny, ami a médiában megy, használhatatlan. De azért vannak előadók, akik eleve nem oda szánták csak járják az országot. Valaki felvételt készít és terjeszti. Attól az előadó nem válik YT-ossá.

A más irány? Ha neked a jelenlegi állapot megfelel és működőképesnek tartod, s nem tapasztalsz súlyos problémákat, akkor kivételes helyzetben vagy. S ezt írom úgy, hogy nekem panaszra nincs okom, elégedett vagyok a dolgainkkal, de a környezetem nem az. Sem mentálisan, sem anyagilag.

#103800 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 16. 17:12

Nahhh, mára elég volt belőletek. Amúgy is sokkoló napom volt. Rendőrségen voltam kihallgatáson és nekem kellett segíteni a hölgynek, hogy kitalálja milyen kérdéseket tegyen fel, mert ez az első nem szokványos ügye, ilyen baszom faszom közlekedési. Már fogta a fejét, hogy utolsó ilyen ügy, amit odatoltak neki, ami valójában nem is ügy.

Utána bevillant egy kép, amit tegnap a filmben láttam. 2000 után valamikor csináltam egy filmet, abból vágtak ki 2 másodperces jelenetet s a titkosszolgálat 2 embere látható a háttérben, azonnal hívtam a szerkesztőt, hogy azt légyszi vegyétek ki. Én is azonnal töröltem a csatornáról, fasz se gondolta akkoriban, hogy gond lehet belőle, meg hogy pont azt ollózzák ki.

Ccakát, 19h után 5 perc hírnév, aztán el lehet felejteni :nevet: :kma:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5188
  • 5189
  • 5190
  • 5191
  • 5192
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.