HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5194
  • 5195
  • 5196
  • 5197
  • 5198
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103901 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 17. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 17. 17:29

Már ez a hozzá szólás is gyakorlatilag teljesen arra alapoz, hogy egy mesekönyv állításait axiómaként állítod be. Forráskritika.

Nem lehet róla kotyogni, mert kurvára titkos meg minden, csak Guga írhat róla, mert Ő tuti biztonságban van. Akkor most Guga Isten vagy Sátán?
Make love not Wor.

#103902 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 05. 17. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 17. 17:36

Ha már biblia

Nem egyszerű kérdés, talán mindent megértenél, ha leszopnál :nevet:

Akik ilyet cselekedtek, semmi közük nem volt soha Istenhez. Ez a hamis vallás, azért kell erőszakkal terjeszteni. Az eredeti Isten hit a magyarokhoz köthető, amit fegyverrel pusztítottak el. István ugye, idegen hadsereget igénybe véve. Ő kömcsi volt, kömcsik azóta léteznek, amióta a világ van, hisz a Sátánnak szüksége van imádatra, s aki őt imádja csak az kerülhet hatalomba és lehet híres író, zenész stnb. De ilyen igazán befutott.

Ha ott kezdem, hogy Isten az igazakat sem kíméli, hanem néha megengedi, hogy lefejezzék és mártír halált haljon Isten nevéért, akkor mit mondjak a hamis egyházakra, akik erőszakkal terjesztik a hitet?
Az összes nagy egyház és ismert gyülekezet, a buddhizmus, tao, sinto, bármi, ami arra sarkall, hogy legyünk toleránsok egymás hite iránt, mind a Sátán műve. Hisz ahogy írtam, mindenki meghal. Hit ezermillió a valóság meg ugyanaz. Mindenki ugyanott végzi, s ugyanoda kerül, s nem oda, amiben hitt.

Gondolod, egy terrorista, aki felrobbant 50 hitetlent önmagával együtt az oda kerül, amiben hitt? Akkor iránta is legyünk toleránsak, mert ez az Ő hite? Nem oda kerül. Vagy miért tüntetnek folyamatosan a dalai láma ellen LIAR transzparensekkel? Ő is Sátánimádó, meg mindegyik, az orosz pópa, a vatikáni pápa. Napisten imádók, mint az egyiptomi uralkodók voltak. Egyébként minden kérdésedre a magyar nyelv mélysége adja meg a választ.

#103903 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 16:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 17. 17:37

Élőszóban is szünetet tartok majd ott :D

Úgy még értelmes is :-D

#103904 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 17:33

De, ha neked is leesne a tantusz, akkor értenéd, hogy mi a retket keres a hátulján egy háromszög és a 11.
Meg sem kérdezed magadtól, hogy filmekben miért subliminálták előre a dátumot?

Én nem értem, mit jelent?

Milyen dátumot, miért? Megint egy Terminátoros 9,11 ami ott olyan, mint nálunk a 3,8 méter? Remélem arra is van valami összessküvősdi. Bár megint nem tudom mire szertnél homyálosan utalni.
Make love not Wor.

#103905 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 17:45

Akkor iránta is legyünk toleránsak, mert ez az Ő hite? Nem oda kerül.

Idézni kellene 2 hónappal ezelőttről, mikor nekünk írtad, hogy mindenki ugyanoda kerül és egy a vége.
Make love not Wor.

#103906 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 17. 17:44

Erre amúgy miért kerestél rá, vagy mikor tűnt fel először? Mikor gyagyások írták acsoportban, vagy önálló ötleted volt? Melyik Isten, melyik vallás melyik fele?

Az informatikában te is kaptál egy alapot.
Én nem :-D mindenre magamtól kellett rájönnöm s ez így van a mai napig, már ha érted a párhuzamot.

De mutatom.

1Jn 2,27
És az a kenet, a melyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket; hanem a mint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz is az és nem hazugság, és a miként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne.

#103907 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 17. 17:49

Idézni kellene 2 hónappal ezelőttről, mikor nekünk írtad, hogy mindenki ugyanoda kerül és egy a vége.

Isten ítélete elé kerül.
Ez vonatkozik mindenkire, s hogy utána hova sorolják be, mint ahogy a tojást méretre osztályozzák, az más kérdés.
Nekem inkább az a zavaró, hogy ebben egyet kellett volna értened s elítélned az ilyen tettet, amit csak a hite miatt követ el másokkal szemben, helyette megint kukacoskodsz és keresed rajtam a fogást.

Egyáltalán mi a szarnak érdekel téged ez a téma ennyire? Azt értem, hogy engem miért, de téged csak a kérdések, vagy a tagadás vezérel, hogy ne ebben higgyek vagy egy általános megkérdőjelezés?

Mert nekem tök mindegy, hogy te mit gondolsz ezekről a dolgokról, a saját elméletemet szoktam vázolni, ami olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de ahogy írtam, a vége mindenkinek ugyanaz.

#103908 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 17. 17:48

Én nem értem, mit jelent?

Milyen dátumot, miért? Megint egy Terminátoros 9,11 ami ott olyan, mint nálunk a 3,8 méter? Remélem arra is van valami összessküvősdi. Bár megint nem tudom mire szertnél homyálosan utalni.

Milyen homályos? A tantusz hátulján miért nem egy magyar menyecske van? Vagy egy magyar növény? Mit keres ott egy háromszög és a 11? :-D a háromszög az 1 dolláros hátulján, arról olvashatsz szimbolika elemzőktől, hogy mennyi rejtett üzenet van benne, de a latin szöveg egyértelmű üzenet.

#103909 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 17:45

Nem egyszerű kérdés, talán mindent megértenél, ha leszopnál :nevet:

Akik ilyet cselekedtek, semmi közük nem volt soha Istenhez. Ez a hamis vallás, azért kell erőszakkal terjeszteni. Az eredeti Isten hit a magyarokhoz köthető, amit fegyverrel pusztítottak el. István ugye, idegen hadsereget igénybe véve. Ő kömcsi volt, kömcsik azóta léteznek, amióta a világ van, hisz a Sátánnak szüksége van imádatra, s aki őt imádja csak az kerülhet hatalomba és lehet híres író, zenész stnb. De ilyen igazán befutott.

Ha ott kezdem, hogy Isten az igazakat sem kíméli, hanem néha megengedi, hogy lefejezzék és mártír halált haljon Isten nevéért, akkor mit mondjak a hamis egyházakra, akik erőszakkal terjesztik a hitet?
Az összes nagy egyház és ismert gyülekezet, a buddhizmus, tao, sinto, bármi, ami arra sarkall, hogy legyünk toleránsok egymás hite iránt, mind a Sátán műve. Hisz ahogy írtam, mindenki meghal. Hit ezermillió a valóság meg ugyanaz. Mindenki ugyanott végzi, s ugyanoda kerül, s nem oda, amiben hitt.

Gondolod, egy terrorista, aki felrobbant 50 hitetlent önmagával együtt az oda kerül, amiben hitt? Akkor iránta is legyünk toleránsak, mert ez az Ő hite? Nem oda kerül. Vagy miért tüntetnek folyamatosan a dalai láma ellen LIAR transzparensekkel? Ő is Sátánimádó, meg mindegyik, az orosz pópa, a vatikáni pápa. Napisten imádók, mint az egyiptomi uralkodók voltak. Egyébként minden kérdésedre a magyar nyelv mélysége adja meg a választ.

Még ha annyira elbaszottul perverz lennék, akkor se férne bele a monogám párkapcsolatomba.

Szerintem megint túl sokat vélsz bele a dolgokba, István egyszerűen uraljodni akart, ehhez jobban feküdt a nyugati rendszer, oszt bumm erősebb kutya ugye.

Ezt az eredetiistenhitet meg valami húszezer éves rovásírással írt bibliával akarod alátámasztani? De mint mondtam a szíriusziakból hírmondó se maradtaz elmúlt 1008 év alatt.

Szerkesztette: JonesC 2018. 05. 17. 16:58 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103910 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 17:05

Haggyukmájafaszomba a szíriuszt és a niburut, meg aranylacit.

István csak egy engedelmes báb volt, nem hiába istenítik a mai kömcsik, eladta a magyarságot, hisz nála kezdődött a pusztulásunk. Előtte miért volt 7 vezér s nem egy? Miért az első nap a hétfő? Juj ez meredek ugye?
Sajnos ezt iskolában soha nem fogják elmondani, egyikben sem.

Angolban a napok neve miért mindegyik a Sátánimádatra utal? Saturnália, stb?

Szerkesztette: guga 2018. 05. 17. 17:07 -kor

#103911 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 17:07

Tökmindegy minek nevezzük.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103912 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 17:08

[quote name='guga' date='2018. 05. 17. 18:05' timestamp='1526573112' post
[/quote]

Sátán szereti a holdat, vagy a móndéj az micsoda?
Make love not Wor.

#103913 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 17:50

Az informatikában te is kaptál egy alapot.
Én nem :-D mindenre magamtól kellett rájönnöm s ez így van a mai napig, már ha érted a párhuzamot.

Hasonló esélyekkel indultunk, max. én nem utasítotam vissza segítséget és olvastam rendes szakmai anyagot is. Meg kipöcsöltem. És értelmesen gondolkoztam. Te meg sok mindenre rá sem akartál jönni.
Make love not Wor.

#103914 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 16:58

A rák jegyben szülött a rá jellemző dolgokkal rendelkezik ill. amelyik szomszédos vagy vele szemben lévő jegy hatással van rá, ezért tűnik változatosnak.

Szóval ez merre van összeszedve és leírva, milyen kutatások alapján? És akkor mi van az ikrekkel, miért lehetnek különbözők?
Make love not Wor.

#103915 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 18:05

Haggyukmájafaszomba a szíriuszt és a niburut, meg aranylacit.

István csak egy engedelmes báb volt, nem hiába istenítik a mai kömcsik, eladta a magyarságot, hisz nála kezdődött a pusztulásunk. Előtte miért volt 7 vezér s nem egy? Miért az első nap a hétfő? Juj ez meredek ugye?
Sajnos ezt iskolában soha nem fogják elmondani, egyikben sem.

Te most komolyan a nyelvújítás után akarsz ősmagyar értelmet verni a szavakba?

Idézet

#103916 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2018. 05. 17. 07:28

Köszönöm!
Lehet külföldön korlátozottan működik a szolgáltatás.

Nu akkor parancsolj(atok)!!
Háromszor kellett végignéznem ahhoz, hogy egyszer felvegyem.. :(

#103917 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 17. 18:08

Sátán szereti a holdat, vagy a móndéj az micsoda?

A telihold, rengeteg filmben megjelenik, mint szimbólum, de telihold idején furcsán viselkednek az emberek, az mozgatja a tengereket így az ember testében, sejtjeiben lévő vizeket is. Kérdezz meg egy rendőrt, aki látja a brfk-n a beérkező mailokat, hogy aznap este mennyi agresszív támadást kapnak, vagy mennyi agresszív ember van és megnőnek a bűnesetek. A menstruáció holdciklushoz van kötve.

Én pl. telihold idején nem alszok szinte semmit és tele vagyok energiával. 5X annyi munkát tudok megcsinálni s motivált vagyok minden iránt, ami érdekel.

#103918 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 18:03

Ezt még leírom, utána megyek be, mert megjött a nejem.

Hja és fejtsd meg, mert ez csak és kizárólag a nyilas jegyre jellemző, a belinkelt filmben is elhangzik.

Adott egy ló, akinek Fülöp a neve. Egy tanyán él szabadon, naponta járok arra a kistraktorral vagy mostanában a motorral a méheket ellenőrizni.
Fülöppel pár éve az történt, hogy a gazdája kötőfékre rakta a kerítés mellett és elment 2 órára Rétságra. Fülöp így nem tudott szabadon mozogni. Viszont valaki, aki azóta már börtönbe került, a lovat késsel a nyakán megszúrkálta és egy helyben található nagy vasdarrabbal alaposan elverte a fejét, így eltörve az állkapcsát.

Joggal várhatná az ember, hogy Fülöpnek a bizalma az emberektől végleg elment.

Ellenben, mindegy milyen napszakban megyek arra, viháncolva, nyerítve fut a kerítéshez, ha meglát, pár napja odamentem a gazdájához, akit régóta ismerek s kérdeztem tőle, hogy ez miről szól ez a kitörő öröm? Annyit válaszolt, hogy tudja, hogy ki vagy, az állat messziről megérzi.

Nos erre adjál tudományos választ bazdmeg vagy forráskritikát :nevet:

Egyébként kibaszott fasza érzés, mert mostanság már reggel 6-kor kimegyek motorral a méhekre rálesni és a hülye ló mindegy hol van, iszonyatos nyerítéssel fut a kerítéshez és dobálja a hátsó lábait, látszik, hogy kurvára örül.

Természetesen, ha ezt valaki a YT-on előadná, jönne az áltudomány.
Vagy ezt tanítják az iskolában?

#103919 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 19:03

Ezt még leírom, utána megyek be, mert megjött a nejem.

Hja és fejtsd meg, mert ez csak és kizárólag a nyilas jegyre jellemző, a belinkelt filmben is elhangzik.

Adott egy ló, akinek Fülöp a neve. Egy tanyán él szabadon, naponta járok arra a kistraktorral vagy mostanában a motorral a méheket ellenőrizni.
Fülöppel pár éve az történt, hogy a gazdája kötőfékre rakta a kerítés mellett és elment 2 órára Rétságra. Fülöp így nem tudott szabadon mozogni. Viszont valaki, aki azóta már börtönbe került, a lovat késsel a nyakán megszúrkálta és egy helyben található nagy vasdarrabbal alaposan elverte a fejét, így eltörve az állkapcsát.

Joggal várhatná az ember, hogy Fülöpnek a bizalma az emberektől végleg elment.

Ellenben, mindegy milyen napszakban megyek arra, viháncolva, nyerítve fut a kerítéshez, ha meglát, pár napja odamentem a gazdájához, akit régóta ismerek s kérdeztem tőle, hogy ez miről szól ez a kitörő öröm? Annyit válaszolt, hogy tudja, hogy ki vagy, az állat messziről megérzi.

Nos erre adjál tudományos választ bazdmeg vagy forráskritikát :nevet:

Egyébként kibaszott fasza érzés, mert mostanság már reggel 6-kor kimegyek motorral a méhekre rálesni és a hülye ló mindegy hol van, iszonyatos nyerítéssel fut a kerítéshez és dobálja a hátsó lábait, látszik, hogy kurvára örül.

Ebbe mi a csoda a számodra? Miért ne tudna egy ló embereket megkülönböztetni?

Idézet

#103920 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 19:03

Nem. Nincs olyan, hogy a nyilasra jellemző.

Amúgy igen, ezt tanítják az iskolában.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5194
  • 5195
  • 5196
  • 5197
  • 5198
  • Utolsó »