HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle Studio 12 ultimate - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle Studio 12 ultimate felhasználási tanácsok

#1 Felhasználó inaktív   D_Dee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 09. 08:20

Sziasztok!
Egy nagyon fontos kérdésem lenne a pinnacle studio 12 ultimate progival kapcsolatban:
kaptam hozzá egy lemezt, a proDAD Adorage progival. Csak azt nem tudom, hogy ezt hogyan lehet belevarázsolni a studioba. Alapból van olyan lehetőség a progiban, hogy effektus hozzáadása a videokliphez, s itt látható a proDAD, csak nem aktív. Ehhez szeretném hozzátenni a lemezen található dolgokat, csak sehogy nem jön össze.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.

#2 Felhasználó inaktív   taronga 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 09:42

Szia D_Dee!

Ha emlékezetem nem csak, akkor amikor rákattintasz a ProPAD effektusra, akkor ott valahol látszódnia kellene egy kincses-ládára emlékeztető ikonnak. (ha ezt nem látod, akkor valahol a Program tulajdonságai alatt kell keresni, ennek megjelenítését (pipa be)). A kincses ládára kattintva a Pinnacle, interneten át regisztrálja az effektust. Ekkor kapsz egy aktivációs kódot, amit a Pinncale valamelyik menüjében (utolsó, vagy az előtti jobbról – sajnos nem emlékszem ) kell beírnod. Ezek után már meg kell, hogy jelenjen a szerkesztés lehetősége.

A többi programnál hasonlóan kell eljárni, de ha a bónusz cd-ről minden mást feltelepítesz (pl. VitaScene…), s úgy kérsz aktivációs kódot, akkor ha jól emlékszem, minden másra is automatikusan megküldik (feltétele, hogy regisztráltad magad a Pinnacle telepítésekor - ingyenes) e-mailben. Ezeket kell bemásolnod a megfelelő helyre  és működni fog. 

Még 1 infó: ahhoz, hogy bizonyos codec-eket a későbbiekben használni tudj, ezt a procedúrát ismét el kell végezni. Ingyenes, csak kissé macerás 1 megoldás. 

Ha valahol elakadtál, kérlek szólj, s megpróbálok segíteni.

üdv.
taronga

#3 Felhasználó inaktív   D_Dee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 14:22

Idézet: taronga - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 9:42

Szia D_Dee!

Ha emlékezetem nem csak, akkor amikor rákattintasz a ProPAD effektusra, akkor ott valahol látszódnia kellene egy kincses-ládára emlékeztető ikonnak. (ha ezt nem látod, akkor valahol a Program tulajdonságai alatt kell keresni, ennek megjelenítését (pipa be)). A kincses ládára kattintva a Pinnacle, interneten át regisztrálja az effektust. Ekkor kapsz egy aktivációs kódot, amit a Pinncale valamelyik menüjében (utolsó, vagy az előtti jobbról – sajnos nem emlékszem ) kell beírnod. Ezek után már meg kell, hogy jelenjen a szerkesztés lehetősége.

A többi programnál hasonlóan kell eljárni, de ha a bónusz cd-ről minden mást feltelepítesz (pl. VitaScene…), s úgy kérsz aktivációs kódot, akkor ha jól emlékszem, minden másra is automatikusan megküldik (feltétele, hogy regisztráltad magad a Pinnacle telepítésekor - ingyenes) e-mailben. Ezeket kell bemásolnod a megfelelő helyre  és működni fog. 

Még 1 infó: ahhoz, hogy bizonyos codec-eket a későbbiekben használni tudj, ezt a procedúrát ismét el kell végezni. Ingyenes, csak kissé macerás 1 megoldás. 

Ha valahol elakadtál, kérlek szólj, s megpróbálok segíteni.

üdv.
taronga

Szia!
Köszi az infót. A kincsesládikó megvan, s nyitva is van a jobb felső sarokban. A gond továbbra is az - talán nem fejeztem ki elég jól magam az előző hozzászólásban - hogy ha lehúzok képet, filmet az idővonalra, be tudom tenni két kép közé az adorage effektust, kijelölöm a képet, belemegyek a szerkesztésbe, engedi is, csak nem sok lehetőség van, holott a lemezen ennél jóval több minden látszik, amit a telepítés után látok a program files mappában, ha megnyitom. Ezeket hogyan tudom előcsalogatni a szerkesztés során?
Ha gondolod egy mailban elküldöm, mire gondolok.
D_Dee

#4 Felhasználó inaktív   D_Dee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:24

Szia Taronga!
Írtam neked két mailt, de mindkétszer hibaüzenet jött vissza. Nem tudom, hogy juttathatom el neked a képet.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó