indie és budget játékok független és kis játékstúdiók alkotásai
Elküldve: 2009. 09. 06. 14:20
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 09. 06. 14:33
Ez flash játék?

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2009. 09. 07. 22:42
Idézet: JonesC - Dátum: 2009. szept. 6., vasárnap - 15:33
Ez flash játék? 

PC/XBLA, coming soon. Weboldaluk még betegebb

Szerkesztette: spidey 2009. 09. 07. 22:44 -kor
Elküldve: 2009. 09. 08. 00:52
Idézet: spidey - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 23:42
PC/XBLA, coming soon. Weboldaluk még betegebb 

Láttam. De a hangok nem hagyták, hogy ne írjam be :Đ
world, my finger, is on the button...
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2009. 09. 12. 20:40
Ismeritek az AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity című alkotást? Ilyen hülye nevű játékot...
Cserébe addiktív.
A lényege: valahonnan iszonyat magasról kell leugrani, és minél látványosabban zuhanni: közel a levegőben lévő épületek falához, mnél jobban körberepülve, madarakat elkapva, rajongóknak integetve, színes üvegeken(?) átrepülve, végül a célterületen landolva.
Tele van hülyeséggel az egész játék: eleve ezzel indít - a Dejobaan Games már 75 éve készít minőségi játékokat... Vagy az egyik pálya egy relaxációs "tanfolyam"... Egy próbát megér (link fent).

Tele van hülyeséggel az egész játék: eleve ezzel indít - a Dejobaan Games már 75 éve készít minőségi játékokat... Vagy az egyik pálya egy relaxációs "tanfolyam"... Egy próbát megér (link fent).
Elküldve: 2009. 09. 13. 00:03
Idézet: Sityi - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 20:40
Ismeritek az AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity című alkotást?
Korábbi alkotásuk, a Wonderful End of the World, szintén egy eléggé szürreál idegbetegség, de nagyon poén játék. Úgyhogy amikor hallottam, hogy megint játékot csinálnak, már tudtam, hogy kb. mire számítsak.

Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2009. 09. 15. 15:34
The Whispered World

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Már írtam róla de most végre kijott a demo is. Egyelore csak németul. Ha esetleg nem emlékeztek rá akkor kalandjátékról van szó.
http://www.gamershel...oad_50960.shtml

Már írtam róla de most végre kijott a demo is. Egyelore csak németul. Ha esetleg nem emlékeztek rá akkor kalandjátékról van szó.
http://www.gamershel...oad_50960.shtml
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 09. 15. 15:38
Idézet: Sityi - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 21:40
Ismeritek az AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity című alkotást? Ilyen hülye nevű játékot...
Cserébe addiktív.

Remélem hamar le lesz akcióval, mert nagyon ütős egy játék, csak 10euro kicsit sok érte

Szerk: nem tudok számolni, nem is sok érte a 10euro, szóval lehet hamarosan (virtuális)kezeim közé kaparintom

Szerkesztette: Cathfaern 2009. 09. 15. 15:39 -kor
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"
Elküldve: 2009. 09. 15. 15:48
The Whispered World
Kár hogy német a demo. :'[ Remélem mihamarabb lesz legalább angol, mert a csodálatos képi világa miatt mindenképpen kipróbálom.
Kár hogy német a demo. :'[ Remélem mihamarabb lesz legalább angol, mert a csodálatos képi világa miatt mindenképpen kipróbálom.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 09. 15. 17:11
Aranyos nagyon
Érdekes hogy milyen vidám a megjelenítés és a párbeszéd/monológ rész a játéknak, mellette viszont szomorú a torténet. A humort egész jól eltalálták néhány helyen, régen volt már hogy kalandjátékban mosolyogtam vagy nevettem egy-egy beszóláson. Legtobbszor eroltetik az egészet mert érzik hogy kellene a hangulathoz viszont nem bírnak semmi frappánsat kitalálni. Itt viszont jól sikerult.
Elég sokat elvoltam ezzel a demoval is, olyan fél órát toltottem csak az elso három helyszínen. Most azért sikerult elakadnom.
Picit furcsa az irányítási rendszer. A jobb egérgomb hozza elo a kis bagyut ami hátizsákként mukodik, a bal gomb mozgatja a karaktert, a hosszan tartott bal gomb elohozza a helyi menut (beszél/megvizsgál/használ) a szókoz meg megmutatja az adott helyszínen hogy hol lehet interakciózni. Ezt picit csalásnak érzem hiszen a kurzor amúgy is villog ha valami érdemleges folé viszi az ember. Pixelvadászat sincs.

Elég sokat elvoltam ezzel a demoval is, olyan fél órát toltottem csak az elso három helyszínen. Most azért sikerult elakadnom.
Picit furcsa az irányítási rendszer. A jobb egérgomb hozza elo a kis bagyut ami hátizsákként mukodik, a bal gomb mozgatja a karaktert, a hosszan tartott bal gomb elohozza a helyi menut (beszél/megvizsgál/használ) a szókoz meg megmutatja az adott helyszínen hogy hol lehet interakciózni. Ezt picit csalásnak érzem hiszen a kurzor amúgy is villog ha valami érdemleges folé viszi az ember. Pixelvadászat sincs.

Elküldve: 2009. 09. 17. 09:36
Idézet: Cathfaern - Dátum: 2009. szept. 15., kedd - 15:38
Remélem hamar le lesz akcióval, mert nagyon ütős egy játék, csak 10euro kicsit sok érte
Amúgy van ennek valamiféle online módja? (akár egy online high score lista, már sokat tud dobni a játékon)
Szerk: nem tudok számolni, nem is sok érte a 10euro, szóval lehet hamarosan (virtuális)kezeim közé kaparintom

A pályaválasztó képernyőn láthatod bal oldalt a világranglista top5 helyezettjét. Néhány elég beteg pontszám is van...
Elküldve: 2009. 09. 20. 18:15
The Whispered World megint. Még a védelem is old-school
A kézikonyvhoz mellékelt kockák alapján kell megoldani a rejtvényt, csak úgy enged játszani 

Trailer ami alapján nem csodálkoznék ha az utóbbi évek legjobb kalandjátéka lenne belole.
Belevetem magam majd én is ha lesz kicsit tobb idom. Angol verzió jovo év elejére van betervezve.

Trailer ami alapján nem csodálkoznék ha az utóbbi évek legjobb kalandjátéka lenne belole.
Belevetem magam majd én is ha lesz kicsit tobb idom. Angol verzió jovo év elejére van betervezve.
Elküldve: 2009. 09. 20. 20:05
Csak ne zwancogna. :'D
De lenyűgöző ez a rajzolt világ. A grafikusokat ölelem a távolból. :']
De lenyűgöző ez a rajzolt világ. A grafikusokat ölelem a távolból. :']
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 09. 25. 20:43
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. szept. 20., vasárnap - 19:15
Mondjuk ezzel nem mondasz sokat sajnos, mert ebben az évben a Monkey Islanden kívül normális point'n'click nem készült.

A végén a beszélő kövek viszont nagyon aratnak

Szerkesztette: spidey 2009. 09. 25. 20:43 -kor
Elküldve: 2009. 09. 26. 19:09
N.M.I:
Elsősorban neked szól, mivel Te is szereted az iylen elborult játékokat
Kijött a zombie shooter 2 :Đ
Mindjárt tesztelem és dobok képeket:)
Elsősorban neked szól, mivel Te is szereted az iylen elborult játékokat

Kijött a zombie shooter 2 :Đ
Mindjárt tesztelem és dobok képeket:)
Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 09. 26. 19:10 -kor
Elküldve: 2009. 09. 26. 20:30
Ezdekész

Természetesen a b&w színvilág meg a film grain effect opcionális, kikapcsolható.
Akinek tetszett az alien shooter, azt ez is szeretni fogja
Kisebb szépséghiba h a max felbontás 1280x800

Természetesen a b&w színvilág meg a film grain effect opcionális, kikapcsolható.

Elküldve: 2009. 09. 26. 21:07
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. szept. 26., szombat - 20:30
Ezdekész

Ez meg milyen game?

A screenshotok alapján tényleg nagyon Alien Shooter.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!