HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield Bad Company 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield Bad Company 2 PC/X360/PS3

#241 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2010. 01. 30. 01:51

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 2:38

Húúú na most aztán jól visszavágtál. Nem is tudom most mit csináljak, sztem felhívom az ügyvédem és megbeszélem először vele aztán majd küldjük a bírósági idézést. :smoker:

:legyint:

Szerkesztette: GoodSpeed 2010. 01. 30. 01:53 -kor

#242 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 30. 05:50

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2010. jan. 29., péntek - 23:18

A beta-ban nem úgy lenne logikus, hogy az egész játékot minden pályával kiadják tesztelni ? Mert egy csomó pálya hibát fellehetne fedezni ugye, amit javíthatnának, és nem kellene 150 patch-el a népeket utólag szívatni.

a te logikátlan világodban lehet h úgy lenne logikus de had súgjam meg h irtózatosan nagy baromságot mondtál ezzel. egy játékban nem fogják lelőni az összes poént ingyenesen (mert gyakorlatilag az a béta) megjelenés előtt pénzügyi és egyéb okokból. azért minimális szinten elgondolkozhatnál azon h mit pötyögsz be ide mielőtt rámész az elküld gombra. gondolj arra milyen lefárasztó másoknak elolvasni a hsz-eid.

#243 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 07:36

Idézet: Madgamer - Dátum: 2010. jan. 29., péntek - 23:49

Képzeld, nem.
Én nem vettem meg a cod-ot.
És a Bf-ben sem vagyok biztos.

u mad?
JóSebesség

#244 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 15:37

goodspeed, hiába küldözgetsz fenyegető hangnemű pm-eket, nem fogok megijedni a fórum bolondjától, köszi.

#245 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 16:25

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2010. jan. 29., péntek - 22:18

Hehe, nekem nincs Beta kulcsom, szóval nem próbáltam, csupán Madgamer meg a topic, illetve  a Gametrailers infói alapján tájékozódtam, de ez a három csatorna épp elég információt szolgáltatott nekem ahhoz, hogy eme szoftverről véleményt alkothassak. A  látottak alapján, nekem olybá tűnik, hogy nem csak grafikailag marad el MW 2 -től, játékélményre is . Ötlettelenséget látok, meg egy nagy IJÉ féle kasza mutatvány előkészületet úgy hogy nem dolgoztak meg pénzükért. Részemről annyiba nem nézem ezek után, hogy a másik hazai boltból, ahol ingyen adják a beta kulcsot igényeljek egyet. Szóval játszani sem fogok vele, szívjon ezzel az aki mazohista :D

Hehe megmaradt az ára :)

Azt meg felhozni indoknak, hogy beta-ba nem tesznek nagy részletességű textúrákat, hogy spóroljanak a mérettel, meg a költséggel... Ha ennyibe veszik a potenciális vevőket, akkor pláne nem adom nekik a pénzemet :)

Szerk még valami : A beta-ban nem úgy lenne logikus, hogy az egész játékot minden pályával kiadják tesztelni ? Mert egy csomó pálya hibát fellehetne fedezni ugye, amit javíthatnának, és nem kellene 150 patch-el a népeket utólag szívatni.

Inkább örülni kéne, hogy van béta. Az MW2-ben nem nagyon volt, meg is látszódott a végeredményen: Javelin glitch, M1887 akimbo, netszakadások, hostmigrationok, laggok, crashek, egyéb glitchek, patchok amelyek újabb glitcheket idéztek elő stb. soroljam még? :omg: És még mindig így több patch után is nagyon távol van a tökéletestől. Lehet nem is lesz soha az.

Ehhez képest azt reklamálni, hogy a béta nem egyezik meg a teljes játékkal se tartalomban se minőségben, és ezt úgy beállítani, mintha a potenciális vásárlókat le se szarnák, hát.... :confused:

#246 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2010. 01. 30. 17:53

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 15:37

goodspeed, hiába küldözgetsz fenyegető hangnemű pm-eket, nem fogok megijedni a fórum bolondjától, köszi.

:nevet2:  :pokeas:
Hozzád is bemegy a mikóházi sherif?  :Đ

Én megrendeltem, de nincs időm most a bétára, bár lehet még kipróbálom.
KomposztWC

#247 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 17:56

Idézet: Grillo - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 18:53

ÁÁÁ dehogy

Ismerem és inkább leül meginni velem egy sört minthogy ilyen időbe autózzon :)

#248 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 18:18

Na, már van is patch a betához.

Idézet

Front End:

# Fixes server browser crashes. Server browser more resilient against corrupt online service data, and better support for large number of servers.
# Several server browser ping issues resolved.

Windows XP Stability:

# Fixed crash on windows XP at end of round, exit game and display mode changes and.
# Proper window style / mouse confinement when starting game maximized on XP .

Options Dialog:

# Mouse sensitivity setting gives more effect.
# Mouse sensitivity loaded on game startup.

The update to RC2 is 8.4Mb

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#249 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 18:40

Idézet: Csokis - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 19:18

Na, már van is patch a betához.

Egy ideje :)

#250 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 19:09

Idézet: Grillo - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 17:53

Én megrendeltem, de nincs időm most a bétára, bár lehet még kipróbálom.

:omg:

Tavaly átmentünk Mikóházán, meséltem is az asszonynak röhögve, hogy az itteni seriffel ijesztget a fórum hülyéje :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#251 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 19:15

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 20:09

:omg:

Tavaly átmentünk Mikóházán, meséltem is az asszonynak röhögve, hogy az itteni seriffel ijesztget a fórum hülyéje :D

hogy micsoda?  :D tudom h off de nem vágom miről van szó, valaki avasson be.

#252 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 19:18

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 19:15

hogy micsoda?  :D tudom h off de nem vágom miről van szó, valaki avasson be.

Jósebesség priviben a Mikóházai körzeti megbízottal vagy kivel szokta megfenyegetni azt aki neki nem tetszőt ír :D

#253 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 20:06

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 19:18

Jósebesség priviben a Mikóházai körzeti megbízottal vagy kivel szokta megfenyegetni azt aki neki nem tetszőt ír :D

:nevet: :nevet2:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#254 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 20:10

Biztos anyuka a megbízott.

#255 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 20:19

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 20:10

Biztos anyuka a megbízott.

Akkor komoly lehet a közbiztonság ott :D

#256 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 21:18

Kép
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#257 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 22:28

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 21:19

Akkor komoly lehet a közbiztonság ott :D

Frankó itt minden mivel én itt lakom :)

Röviden:
Istenverte sebesség rajoskodot én beszóltam erre felhozta az ezer éve neki küldött PÜ met amibe azt írtam hogy ha kell küldök egy CD kulcsot a 3dmark06 hoz hogy normálisan le tudja futtatni a tesztet.  És ott azzal fenyegetőzött hogy elküldi a Mikóházi köreti megbízottnak vagy jegyzőnek már nem is tudom, az üzenetem és majd engem jól megbüntetnek és bíróságra visznek.

Amúgy gyertek Mikóházára szép hely és olcsók a vendégházak, aki túrázni agy pihenni szeretne annka elős osztályú, és kb 8 Km élmény park is van (libegő,bobpálya stb..).
Ja és ez itt a reklám helye :)

#258 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 04:11

Remélem csinálnak valamit az elkovetkezendo napokban mert így nem túl élvezetes a játék. Rengetegen panaszkodnak, sokak szerint lag (remélem hogy csak az), mások szerint elcseszett hit detection. Vagy a ketto kombinációja.
Kozelharc most úgy néz ki hogy pár másodpercig egymást tunkolja a két ember aztán észreveszi a motor hogy valakinek meg kellene halnia és nyom egy hátast a delikvens. Azt vettem észre hogy kozéptávban sem sokkal jobb a helyzet, rovid sorozatokat kuldok de egy tár simán belemegy így is néha az ellenbe és túléli. Olyan mint a CoD6 :Đ Mondjuk annál jobb, de jónak nem igazán jó. Eddig. Még. Azért elvagyok vele de sokszor megmosolyogtat.

F*szságokat még szoknom kell, gondolom BF2-hoz szokott embereket nem zavarnak az olyasmik hogy
- helikoptert nem lehet leszedni konvencionális fegyverekkel (géppuska, rakétaveto stb.) csak jármuvekkel/állásokról
- medic konnyugéppuskával rohangál?!
- a két ládikát fel lehet robbantani fegyverekkel is, tehát annyiból áll a játék hogy odarohan a csapat kamikaze módban, ledob pár C4-et és game over (vagy betolatunk tankkal/csapatszállítóval)
- mesterlovészek leatomoznak a pálya másik végérol (unlockkal)

Pinget nem lehet megnézni, k/d-t nem lehet megnézni, squad-hoz csatlakozáskor nem mutatja hogy ki milyen szerepet tolt be (nekem kell spectatorba mennem :rolleyes:), nem mutatja hogy ki beszél a mikrofonba (na nem mintha sokan használnák ezt a funkciót), nem lehet a csapattal mikrofonon beszélni csak a squad tagjaival (sokra megyek vele) stb.
Az sem lenne hátrány ha jobban meg lehetne kulonboztetni a frakciókat, mikor 4/5 emberbol álló góc próbálja lekéselni a beléjuk gabalyodott ellent akkor nem igazán lehet tudni hogy ki kivel van és a csapattársakba is beleáll a cucc. Távolról is azt kell eloszor megnézni hogy kinek sotétebb egy picit a ruhája vagy kinek a feje felett van kék pont mert egyébként szinte minden hófehér (tudom hogy mindossze fél másodpercig tart eldonteni de az is sokszor végzetes). Vagy mikor feltunik mellettem valaki és rohan felém habzó szájjal de már túl kozel van ahhoz hogy meglássam felette a kis kék pontocskáját és onvédelembol beleállítom a kést pedig csak squadmate volt aki rámspawnolt vagy túlbuzgó medic/toltényárus :omg:  :D

Szerkesztette: N.M.I. 2010. 01. 31. 04:19 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#259 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 09:13

Na végre valakitől kaptunk egy normális véleményt. Köszi N.M.I. ; ]
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#260 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 09:34

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 22:28

Frankó itt minden mivel én itt lakom :)

Röviden:
Istenverte sebesség rajoskodot én beszóltam erre felhozta az ezer éve neki küldött PÜ met amibe azt írtam hogy ha kell küldök egy CD kulcsot a 3dmark06 hoz hogy normálisan le tudja futtatni a tesztet.  És ott azzal fenyegetőzött hogy elküldi a Mikóházi köreti megbízottnak vagy jegyzőnek már nem is tudom, az üzenetem és majd engem jól megbüntetnek és bíróságra visznek.

Amúgy gyertek Mikóházára szép hely és olcsók a vendégházak, aki túrázni agy pihenni szeretne annka elős osztályú, és kb 8 Km élmény park is van (libegő,bobpálya stb..).
Ja és ez itt a reklám helye :)

A hirdetés miatt ment a jelentés! :D

Amúgy Mikóházát meg kell adnom!  :up:  Úgy is lehet csinálni a dolgokat ahogy ott, nem úgy mint nálunk...

Szerkesztette: Rodrigez07 2010. 01. 31. 09:35 -kor

A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.