HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield Bad Company 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield Bad Company 2 PC/X360/PS3

#261 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 31. 10:57

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 10:34

A hirdetés miatt ment a jelentés! :D

Amúgy Mikóházát meg kell adnom!  :up:  Úgy is lehet csinálni a dolgokat ahogy ott, nem úgy mint nálunk...

Ja neten egy nyavaja honlapja sincs a községnek,fél óráig kerestem a címerét a helynek :up:  :D
http://www.mikohaza.hu
A domain nem mutat tárhelyre

Szerkesztette: djculture 2010. 01. 31. 10:59 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#262 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 11:00

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 4:11

Remélem csinálnak valamit az elkovetkezendo napokban mert így nem túl élvezetes a játék. Rengetegen panaszkodnak, sokak szerint lag (remélem hogy csak az), mások szerint elcseszett hit detection. Vagy a ketto kombinációja.
Kozelharc most úgy néz ki hogy pár másodpercig egymást tunkolja a két ember aztán észreveszi a motor hogy valakinek meg kellene halnia és nyom egy hátast a delikvens. Azt vettem észre hogy kozéptávban sem sokkal jobb a helyzet, rovid sorozatokat kuldok de egy tár simán belemegy így is néha az ellenbe és túléli. Olyan mint a CoD6 :Đ Mondjuk annál jobb, de jónak nem igazán jó. Eddig. Még. Azért elvagyok vele de sokszor megmosolyogtat.

F*szságokat még szoknom kell, gondolom BF2-hoz szokott embereket nem zavarnak az olyasmik hogy
- helikoptert nem lehet leszedni konvencionális fegyverekkel (géppuska, rakétaveto stb.) csak jármuvekkel/állásokról
- medic konnyugéppuskával rohangál?!
- a két ládikát fel lehet robbantani fegyverekkel is, tehát annyiból áll a játék hogy odarohan a csapat kamikaze módban, ledob pár C4-et és game over (vagy betolatunk tankkal/csapatszállítóval)
- mesterlovészek leatomoznak a pálya másik végérol (unlockkal)

Pinget nem lehet megnézni, k/d-t nem lehet megnézni, squad-hoz csatlakozáskor nem mutatja hogy ki milyen szerepet tolt be (nekem kell spectatorba mennem :rolleyes:), nem mutatja hogy ki beszél a mikrofonba (na nem mintha sokan használnák ezt a funkciót), nem lehet a csapattal mikrofonon beszélni csak a squad tagjaival (sokra megyek vele) stb.
Az sem lenne hátrány ha jobban meg lehetne kulonboztetni a frakciókat, mikor 4/5 emberbol álló góc próbálja lekéselni a beléjuk gabalyodott ellent akkor nem igazán lehet tudni hogy ki kivel van és a csapattársakba is beleáll a cucc. Távolról is azt kell eloszor megnézni hogy kinek sotétebb egy picit a ruhája vagy kinek a feje felett van kék pont mert egyébként szinte minden hófehér (tudom hogy mindossze fél másodpercig tart eldonteni de az is sokszor végzetes). Vagy mikor feltunik mellettem valaki és rohan felém habzó szájjal de már túl kozel van ahhoz hogy meglássam felette a kis kék pontocskáját és onvédelembol beleállítom a kést pedig csak squadmate volt aki rámspawnolt vagy túlbuzgó medic/toltényárus :omg:  :D

én eddig egy szerveren sem találkoztam friendly fire-el

#263 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 11:23

Idézet: djculture - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 10:57

Ja neten egy nyavaja honlapja sincs a községnek,fél óráig kerestem a címerét a helynek :up:  :D

Attól még a hely szép :) Régen volt egy debreceni barátnőm és túráztunk arra 2-3 alkalommal. Most annyira nem vágyom oda, azért Budakeszi->Mikóháza van vagy 300km :D

Na de elég lesz az OFF mára! Nem akarom az éjszakát a Mikóházi őrszobán tölteni...
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#264 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 11:29

Idézet: djculture - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 11:57

Kösz hogy szóltatok, mert eddig ment de megemlítem az illetékeseknek :)

Csak hogy ON is legyek.
Egyik ismerősömtől kölcsönkértem az accját, és játszogattam egy kicsit (pár perc de még fogok sztem vele)
Igazából erre a 2 mag vs 4 mag ra voltam kíváncsi és pozitívan csalódtam, mindent a legmagasabba téve (kivéve az AA) a játék reccenés nélkül futott, és nekem csak egy manapság már réginek számító e4300-as CPU-m van 2.9Ghz-n járatva.

Játékról még véleményt nem mondanék mert nem játszottam vele eleget, de később biztos írok valamit.
Illetve most nagyon úgy fest hogy meg fogom venni, ideje már lecserélni a CSS-t :)

Szerkesztette: Virus9AX 2010. 01. 31. 11:33 -kor

#265 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 11:50

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 5:11

Remélem csinálnak valamit az elkovetkezendo napokban mert így nem túl élvezetes a játék. Rengetegen panaszkodnak, sokak szerint lag (remélem hogy csak az), mások szerint elcseszett hit detection. Vagy a ketto kombinációja.
Kozelharc most úgy néz ki hogy pár másodpercig egymást tunkolja a két ember aztán észreveszi a motor hogy valakinek meg kellene halnia és nyom egy hátast a delikvens. Azt vettem észre hogy kozéptávban sem sokkal jobb a helyzet, rovid sorozatokat kuldok de egy tár simán belemegy így is néha az ellenbe és túléli. Olyan mint a CoD6 :Đ Mondjuk annál jobb, de jónak nem igazán jó. Eddig. Még. Azért elvagyok vele de sokszor megmosolyogtat.

F*szságokat még szoknom kell, gondolom BF2-hoz szokott embereket nem zavarnak az olyasmik hogy
- helikoptert nem lehet leszedni konvencionális fegyverekkel (géppuska, rakétaveto stb.) csak jármuvekkel/állásokról
- a két ládikát fel lehet robbantani fegyverekkel is, tehát annyiból áll a játék hogy odarohan a csapat kamikaze módban, ledob pár C4-et és game over (vagy betolatunk tankkal/csapatszállítóval)

Pinget nem lehet megnézni, k/d-t nem lehet megnézni, squad-hoz csatlakozáskor nem mutatja hogy ki milyen szerepet tolt be (nekem kell spectatorba mennem :rolleyes:), nem mutatja hogy ki beszél a mikrofonba (na nem mintha sokan használnák ezt a funkciót), nem lehet a csapattal mikrofonon beszélni csak a squad tagjaival (sokra megyek vele) stb.
Az sem lenne hátrány ha jobban meg lehetne kulonboztetni a frakciókat, mikor 4/5 emberbol álló góc próbálja lekéselni a beléjuk gabalyodott ellent akkor nem igazán lehet tudni hogy ki kivel van és a csapattársakba is beleáll a cucc. Távolról is azt kell eloszor megnézni hogy kinek sotétebb egy picit a ruhája vagy kinek a feje felett van kék pont mert egyébként szinte minden hófehér (tudom hogy mindossze fél másodpercig tart eldonteni de az is sokszor végzetes). Vagy mikor feltunik mellettem valaki és rohan felém habzó szájjal de már túl kozel van ahhoz hogy meglássam felette a kis kék pontocskáját és onvédelembol beleállítom a kést pedig csak squadmate volt aki rámspawnolt vagy túlbuzgó medic/toltényárus :omg:  :D

100x el lett mondva már, hogy angol szerverre kell menni, aminek 35 alatti pingje van. Semmi gond nincs a hitreggel.
Ha valami lagos francia fosra mész, ahol 40-45 ping van, ott már semmi se jön össze.

Másrészt célozni kell, főleg fejre. Csak úgy mint más játékokban is. Najó, MW2-ben ha mellélőssz is talál, de az ezért van, hogy minden láma élvezze :)

#266 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 12:24

a 40-45 ping mióta fos?
főleg, hogy az adsl-ek többsége interleaving miatt 30-40ról indul, durrrr
JóSebesség

#267 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 14:11

Csakis angol szerókra megyek. Ha a szerverlistának lehet hinni akkor 20 korul/alatt a pingem.
Érdekes módon néha jó, hajnali négykor pl. (:Đ) nem volt lag és élveztem a játékot. Gondolom szerveroldalon számol ezért beszarik az egész rendszer mikor laggol. Egyébként nem fejre kell célozni hanem picit fej folé mert a gravitáció is kozrejátszik :hemuveg:  :p

Nem azt mondtam hogy rossz a játék, csupán leírtam hogy mi nem tetszik és mi lehetne jobb. Hátha másnak is van róla elfogulatlan véleménye. Tetszik, sokkal tobbet nyújt mint egy CoD6 (nehezebben nyújtana kevesebbet :D), valószínuleg meg is veszem csak vannak még hibái amiket nem tudom hogy javítanak-e.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#268 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 14:17

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 14:11

Csakis angol szerókra megyek. Ha a szerverlistának lehet hinni akkor 20 korul/alatt a pingem.
Érdekes módon néha jó, hajnali négykor pl. (:Đ) nem volt lag és élveztem a játékot. Gondolom szerveroldalon számol ezért beszarik az egész rendszer mikor laggol. Egyébként nem fejre kell célozni hanem picit fej folé mert a gravitáció is kozrejátszik :hemuveg:  :p

Nem azt mondtam hogy rossz a játék, csupán leírtam hogy mi nem tetszik és mi lehetne jobb. Hátha másnak is van róla elfogulatlan véleménye. Tetszik, sokkal tobbet nyújt mint egy CoD6 (nehezebben nyújtana kevesebbet :D), valószínuleg meg is veszem csak vannak még hibái amiket nem tudom hogy javítanak-e.

Jó ez, csak jó lenne ha kicsit gyorsabban futna a vacak gépemen. :)

Helikopterre meg teljesen jó az unlockolható Carl Gustav, sokkal gyorsabban repül mint az RPG úgyhogy viszonylag egyszerü eltalálni vele. Vagy ha van értelmes sniper az kilőheti a fülképől a pilótát.  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#269 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2010. 01. 31. 14:45

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 5:11

http://gamepod.hu/hir/bad_company_2_10_per...pc_betabol.html

Megnéztem a Fentebbi videót, is azon a részen ahol a t-90 összeakad Linebeckerrel , tisztán látható, hogy a tank csöve belelóg a linebeckerbe . Ez a jelenség megfigyelhető volt a Battlefield 1942-ben a 2 -ben és a 2142-ben is. Ezt tényleg lehetetlen megoldani ?

A másik dolog , hogy már a Battlefield 2 -t is úgy adták ki anno, hogy nem tudtad kikkel ülsz egy heliben. Később asszem az 1.1-es Patchben javították.

#270 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 16:11

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 13:17

Jó ez, csak jó lenne ha kicsit gyorsabban futna a vacak gépemen. :)

Én is visszavettem minden beállításból de nem igazán segített :think: Egyszerubb kimaxolni aztán kész.
Ellenben nyertem pár fps-t azzal hogy itt c:\Users\...\Documents\BFBC2Beta\settings.ini átírtam a directx értékét auto-ról 10-re.
9-essel is próbálkoztam de eltuntette a falakat meg tereptárgyakat :D Wallhacknek mondjuk tokéletes :up:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#271 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 19:34

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 22:28

Frankó itt minden mivel én itt lakom :)

Röviden:
Istenverte sebesség rajoskodot én beszóltam erre felhozta az ezer éve neki küldött PÜ met amibe azt írtam hogy ha kell küldök egy CD kulcsot a 3dmark06 hoz hogy normálisan le tudja futtatni a tesztet.  És ott azzal fenyegetőzött hogy elküldi a Mikóházi köreti megbízottnak vagy jegyzőnek már nem is tudom, az üzenetem és majd engem jól megbüntetnek és bíróságra visznek.

Amúgy gyertek Mikóházára szép hely és olcsók a vendégházak, aki túrázni agy pihenni szeretne annka elős osztályú, és kb 8 Km élmény park is van (libegő,bobpálya stb..).
Ja és ez itt a reklám helye :)

Jaja, szép hely, azért jártunk arra mi is  :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#272 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 19:36

Nah végre nekem is volt időm kipróbálni, nekem így 1 óra után tetszik, sebességgel sincs gond, bár vannak pillanatok, mikor én is úgy érzem, hogy lag-ol, de csak pár pillanatra. Ettől eltekintve jól játszható. Én ezt a vonalat a Battlefield legelső részénél hagytam abba, azóta csak hébe-hóba egy kis Q3 hent :D Szal nagyon kijöttem a gyakorlatból, de pont ezért nagyon tetszik, mert ugye újszülöttnek minden új :D Azért nem fogom a falat kaparni ha kicsit a véglegesben rápakolnak a grafikára!

OFF
Most hallgattam az időjárás jelentést és bemondták, hogy Mikóháza is a hó fogságában van, szal ezt ki kell használni, mert addig a rendész sem tud ránk mozdulni :D
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#273 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 19:37

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 29., péntek - 14:19

Nincs valami eger-konfiguracios program? Csokis, ismersz valami ilyesmit? :D Xpadder-szeruseg kellene csak egerhez.

Idiota DICE joystick-nak szamitja az egeret es a gorgot (tovabbiakban wheel mert ekezetek nelkul hulyen nez ki) egy tengelynek veszi bazze :omg: Az ilyen FPS-ekben ahol csak ket fegyvered lehet (CoD, TF2 stb.), nalam a wheel fel a masodlagos, wheel le az elsodleges. De itt nem lehet kulon mapolni a wheel iranyokat :rolleyes:

Nos találtam párat. Íme az ingyenes alternatíva :up: -> http://www.highrez.c...ttonControl.htm
És a professzionálisabb, de fizetos :( -> http://www.atnsoft.com/keyremapper

#274 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 20:18

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 20:36

OFF
Most hallgattam az időjárás jelentést és bemondták, hogy Mikóháza is a hó fogságában van, szal ezt ki kell használni, mert addig a rendész sem tud ránk mozdulni :D

Félig meddig igaz is a hír :) Van hó dögivel.

#275 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 08:54

C4 jump :lol:
http://www.youtube.c...h?v=8NCQek4fWV8

#276 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 09:55

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 16:11

Én is visszavettem minden beállításból de nem igazán segített :think: Egyszerubb kimaxolni aztán kész.
Ellenben nyertem pár fps-t azzal hogy itt c:\Users\...\Documents\BFBC2Beta\settings.ini átírtam a directx értékét auto-ról 10-re.
9-essel is próbálkoztam de eltuntette a falakat meg tereptárgyakat :D Wallhacknek mondjuk tokéletes :up:

DX9-re nem rakom lévén úgyse lesz semmivel gyorsabb, de legalább nincs AA. :)
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#277 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 10:36

Nem nagyon lehet vele mit kezdeni sajnos. Negymagos processzoron is ugyanugy nyogdecsel, erosebb videokartyakkal sem jobb. Randomnak tunik, valakinel szepen fut, megint masoknal bika gepen alacsony az fps.
Lag most a legrosszabb, mikor nyugi van akkor folyamatos a jatek de a legtobbszor nem ez a helyzet es erezni hogy lassu.

Azt a C4 jumpot meg ki kell probalnom mig ki nem patchelik :D

#278 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 10:54

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 10:36

Nem nagyon lehet vele mit kezdeni sajnos. Negymagos processzoron is ugyanugy nyogdecsel, erosebb videokartyakkal sem jobb. Randomnak tunik, valakinel szepen fut, megint masoknal bika gepen alacsony az fps.
Lag most a legrosszabb, mikor nyugi van akkor folyamatos a jatek de a legtobbszor nem ez a helyzet es erezni hogy lassu.

Azt a C4 jumpot meg ki kell probalnom mig ki nem patchelik :D

Ami nekem ilyen X akta az hogy nállam oldal cserénél molyol majd 40-50mp-et, míg havernál másodpercek alatt "betölt" de igazából nállam se tekeri a vinyót.
Twittegylet

#279 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 12:30

Az nekem is azonnali. Kor vegen persze kicsit loadingol, megmutatja hogy mit unlockoltam aztan kattintok hogy Join es mar ujra bent is vagyok a jatekban :think:

Tetszik hogy ujra ugyanabba a squadba oszt be, neha osszejovunk paran akik osszedolgoznak. Azt is jo latni mikor megkerulom az ellenfel bazisat es megprobalok eletben maradni mig ramspawnol az egesz csapat.

#280 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 14:02

Hivatalos kerdesek es valaszok (leegyszerusitve forditom) ->

K: Nagyobb felbontasu texturak lesznek a teljes verzioban?
V: Igen de ezek nem kerultek be a betaba.

K: Igaz hogy nem mukodik dx9 alatt az AA?
V: Igaz, es nem is fog csak dx10 es dx11 alatt.

K: HBAO megeszi reggelire a hardvert.
V: Igy igaz de optimizacio varhato.

K: Lehet-e majd allitani a fov-ot?
V: Igen de eloszor a fontosabb dolgokat javitjuk.

K: Crouch toggle (folyamatos guggolas kapcsolo?) lesz?
V: Ha van ra igeny akkor igen.

K: Kihajolas (lean)?
V: BF-ben soha nem volt kihajolas, BC2-ben sem lesz.

K: Hasalas (prone)?
V: Nem, felesleges kerdezgetni.

K: C4 tul hatasos a dobozok felrobbantasara.
V: Ketszer annyi kell majd a teljes verzional, ez lehet hogy bekerul a betaba is.

K: Sok a lag.
V: Dolgozunk rajta.

K: SLI/XFire bug
V: Teljes verzional javitva.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.