HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield Bad Company 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield Bad Company 2 PC/X360/PS3

#541 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 17. 11:40

Nem rémlik semmilyen "ég" probléma... :)

De tegnap nagyon lassan jött le a frissítés... csöppet túl vannak terhelve a dolgok.
Viszony utána tényleg gördulékenyebben ment a kapcsolódás meg az ilyesmi. Valamit babráltak tényleg, mert jobb lett a "seamless play" élmény magyarosan. :D

Szerintem nagyon jó lett ez a játék, megérte a várakozást... :closedeyes:

Szerkesztette: ThomasS31 2010. 03. 17. 11:46 -kor

#542 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 22:36

Sziasztok.

Egy egyszerű kérésem/kérdésem lenne hozzátok mégpedig hogy mennyire lenne igény Magyarországi Hostingra BC2 szinten?
Lehet már van, én még nem tudok róla viszont mi most kezdtük a tárgyalásokat az EA-val,és úgy néz ki nemsokára lehetőséget kapunk tesztelni is hogy mekkora terheléssel jár egy BC2-es szerver,így szükségünk lenne aktív játékosokra/teszterek re a közeljövőben.

Szóval ha van kedvetek és szívesen résztvennétek majd jellezétek ezt felém, illetve a jövőbeli bérlési szándékot is ha megkérhetném.
Üzenetek privátban is vagy a szoke@synhosting.eu-ra küldhetitek.

#543 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 06:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2010. 03. 17. 22:36

Sziasztok.

Egy egyszerű kérésem/kérdésem lenne hozzátok mégpedig hogy mennyire lenne igény Magyarországi Hostingra BC2 szinten?
Lehet már van, én még nem tudok róla viszont mi most kezdtük a tárgyalásokat az EA-val,és úgy néz ki nemsokára lehetőséget kapunk tesztelni is hogy mekkora terheléssel jár egy BC2-es szerver,így szükségünk lenne aktív játékosokra/teszterek re a közeljövőben.

Szóval ha van kedvetek és szívesen résztvennétek majd jellezétek ezt felém, illetve a jövőbeli bérlési szándékot is ha megkérhetném.
Üzenetek privátban is vagy a szoke@synhosting.eu-ra küldhetitek.

Egész biztosan van rá igény. A Ph!-sok 2 szervert üzemeltetnek a multiplay.uk-nél egész biztosan átjönnének hazai szolgáltatóhoz.

Szerkesztette: Kr4tos 2010. 03. 18. 06:59 -kor

Kép

#544 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: ThomasS31 - Dátum: 2010. 03. 17. 11:40

Szerintem nagyon jó lett ez a játék, megérte a várakozást... :closedeyes:

Háát nemtom, nekem kezd elmenni a kedvem. Végülis nem rossz de ez nem battlefield ahogy én szeretem. A pályák kisebbek és zsúfoltabbak, a járműveknek kevesebb szerep jut. A lesipuskásoknak annál inkább. Gyorsabb lett és nem annyira csapatjáték mint volt. Most kb egy hét intenzívebb játék után ott vagyok hogy az alap bf2 meg az sf jobban bejön.

#545 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2010. 03. 18. 12:40

Háát nemtom, nekem kezd elmenni a kedvem. Végülis nem rossz de ez nem battlefield ahogy én szeretem. A pályák kisebbek és zsúfoltabbak, a járműveknek kevesebb szerep jut. A lesipuskásoknak annál inkább. Gyorsabb lett és nem annyira csapatjáték mint volt. Most kb egy hét intenzívebb játék után ott vagyok hogy az alap bf2 meg az sf jobban bejön.

Az élményt jelentősen befolyásolja hogy épp ki hogy játszik a szerveren.

Rush mód pl nekem nagyon bejön.
Nekem épp az tetszik benne, hogy a sikerhez a csapatjáték elengedhetetlen és a járművekre sem mondanám hogy kevés a szerepük.
Jól összedolgozva gyakorlatilag le lehet hengerelni egy gyengébb ellencsapatot simán. :)

Persze nekem is volt-van gyakran hogy gyengébb szerverre kerülök ahol nincs csapatjáték, mindenki rambózik vagy recon és akkor csak esés kelés az egész ha az ember normálisan akar játszani. Ez látszik szerintem a D/K arányomon is. Nem szeretek kempelni, megyek előre oszt meghalok egyedül... :D
No meg ha a másik oldalon van 4 ember aki összefog, akkor ők mennek át mint az úthenger az egész térképen.

A BF2-őt nem ismerem én BF1942-vel meg Vietnam-mal játszottam sokat régen, és ahhoz képest ez ugyanolyan igazi BF és még jobb is a csapatjáték miatt. :)

#546 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 11:40

Újabb egy hét és néhány szintlépés után tovább erősödött a benyomás, ez jó játék csak nem battlefield :omg: Inkább COD klón. Ezzel nem fogok évekig játszani mint a bf2-vel. Amennyivel intenzívebb annyival hamarabb kifullad.

#547 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 23:51

Egész jót gémeltem TOTALBF szerverén ma. Bár sajnos volt valami anyázó agrármérnök így a végén...
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#548 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 19:34

>Itt< a csík amit említettem. Mi lehet vajon?
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#549 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 19:43

please tear along the perforated line?:idea:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#550 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: FragMaster - Dátum: 2010. 03. 23. 19:34

>Itt< a csík amit említettem. Mi lehet vajon?

Passz... próbáld ki új driverrel. Ma jött ki. :)

#551 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 22:15

Üzenet megtekintéseIdézet: ThomasS31 - Dátum: 2010. 03. 24. 21:58

Passz... próbáld ki új driverrel. Ma jött ki. :)

Rajt' van két peccs meg a 10.3 preview cata. Majd holnap próbálkozom a whql-el is.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#552 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 09:43

Single player, Heavy Metal mission. Biztosítani kell az UAV station-t, lehet lődözni rakétékkal meg coaxial gun-nal, fekete-fehérben a jelölt célokra. Itt a jobb hátul lévőt nem tudom kilőni, mert a rakéta elakad a szélerőműben, az ágyú meg mintha el se lőne addig, itt mi a megoldás?
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#553 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 14:57

Tárgytalan, lámáztam. :)
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#554 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 18:03

Nna, eladtam a cuccot, eddig érdekelt. Sajnálom mert bíztam benne hogy jó lesz. Hogy 10 esetből egyszer találni normális csapatot azt még elfogadnám, de conquesthez amit én játszanék egyszerűen kicsik a pályák. Túl közel van az uncap meg a zászlók is. Emiatt túl gyors az egész, rohangászik mindenki mint pók a falon. Járművekkel mozogni alig van hely, stratégia kimarad, csapatjáték minimális, sz*r deathmeccs a vége. Elqrták.

#555 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2010. 03. 30. 18:03

Nna, eladtam a cuccot, eddig érdekelt. Sajnálom mert bíztam benne hogy jó lesz. Hogy 10 esetből egyszer találni normális csapatot azt még elfogadnám, de conquesthez amit én játszanék egyszerűen kicsik a pályák. Túl közel van az uncap meg a zászlók is. Emiatt túl gyors az egész, rohangászik mindenki mint pók a falon. Járművekkel mozogni alig van hely, stratégia kimarad, csapatjáték minimális, sz*r deathmeccs a vége. Elqrták.

Vagy nem. Utóbbi idők (ha nem minden) legjobb multija.

Elég 2 squad jó taktikával, és végig lehet gyalogolni az ellenen.
Kép

#556 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2010. 03. 30. 19:03

Rossz ezt olvasni, mert épp mostanában tervezzük itt a codmw2-esek, hogy beszerezzük a játékot és kipróbáljuk a multit. :unsure:

#557 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 22:50

ha ez gyors, akkor az mw2 fénysebesség. és szar.
JóSebesség

#558 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Kr4tos - Dátum: 2010. 03. 30. 20:49

Vagy nem. Utóbbi idők (ha nem minden) legjobb multija.

Elég 2 squad jó taktikával, és végig lehet gyalogolni az ellenen.

Igen, ezt hívjuk team deathmatch-nek ahol pár hardcore gamerarc lelépi a többi balféket. A conquest kicsit más, tudod, felvonul, elfoglal, megtart.. Kösz hogy megerősítettél.

A cod fanoknak ajánlott a cucc nekik biztos bejön mert ez ugyanaz a játék csak a csomagolás nem csíkos hanem kockás :cool2:

#559 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2010. 03. 31. 12:45

Igen, ezt hívjuk team deathmatch-nek ahol pár hardcore gamerarc lelépi a többi balféket. A conquest kicsit más, tudod, felvonul, elfoglal, megtart.. Kösz hogy megerősítettél.

A cod fanoknak ajánlott a cucc nekik biztos bejön mert ez ugyanaz a játék csak a csomagolás nem csíkos hanem kockás :cool2:

Vannak infantry orientált conquest mapok ahol oldalanként 1-1 APC van meg quad / jetski. Meg van a kifejezeten vehicle map az Atacama desert oldalanként 4 MBT-vel, 1 helicopterrel... plusz a sallang (terepjárók, quadok, stb.) az szerintem elég nagy, igaz ez csak egy map sajnos.

Szerintem ez semmivel sem rosszabb mint ami BF2-ben ment, de persze ez az én véleményem.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#560 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2010. 03. 31. 11:45

Igen, ezt hívjuk team deathmatch-nek ahol pár hardcore gamerarc lelépi a többi balféket. A conquest kicsit más, tudod, felvonul, elfoglal, megtart..

Tényleg?! :-o

Hát ha te ezt cod-nak látod valami erősen sántít arrafelé.
Kép

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.