Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2010. 03. 18. 12:40
Háát nemtom, nekem kezd elmenni a kedvem. Végülis nem rossz de ez nem battlefield ahogy én szeretem. A pályák kisebbek és zsúfoltabbak, a járműveknek kevesebb szerep jut. A lesipuskásoknak annál inkább. Gyorsabb lett és nem annyira csapatjáték mint volt. Most kb egy hét intenzívebb játék után ott vagyok hogy az alap bf2 meg az sf jobban bejön.
Az élményt jelentősen befolyásolja hogy épp ki hogy játszik a szerveren.
Rush mód pl nekem nagyon bejön.
Nekem épp az tetszik benne, hogy a sikerhez a csapatjáték elengedhetetlen és a járművekre sem mondanám hogy kevés a szerepük.
Jól összedolgozva gyakorlatilag le lehet hengerelni egy gyengébb ellencsapatot simán.
Persze nekem is volt-van gyakran hogy gyengébb szerverre kerülök ahol nincs csapatjáték, mindenki rambózik vagy recon és akkor csak esés kelés az egész ha az ember normálisan akar játszani. Ez látszik szerintem a D/K arányomon is. Nem szeretek kempelni, megyek előre oszt meghalok egyedül...

No meg ha a másik oldalon van 4 ember aki összefog, akkor ők mennek át mint az úthenger az egész térképen.
A BF2-őt nem ismerem én BF1942-vel meg Vietnam-mal játszottam sokat régen, és ahhoz képest ez ugyanolyan igazi BF és még jobb is a csapatjáték miatt.