HWSW Informatikai Kerekasztal: GPGPU - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GPGPU OpenCL/DirectX CS/nVidia CUDA/ATi Stream Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 28. 12:30

Idézet: Visormail - Dátum: 2010. febr. 28., vasárnap - 11:30

Hát kösz most kipróbáltam virtuális gépen, nem izgatna ha nem működne benne a hardware acceleration, viszont XP 64-en lévő 64bites IE-re és firefoxra fel sem megy (a winre felmegy csak ezekbe a böngészőkbe nem épül be), úgyhogy azokba továbbra se jönnek be a flash oldalak :(

:Đ  Pedig direkt bemásoltam a Realase Notes-ből. Pont a 64bit-es XP nem támogatott, csak a 64bit-es vista és a 64bit-es win7.
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#722 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 16:42

Igen de ott az volt írva hogy a hardware acceleration azokon támogatott, ezért írtam hogy az engem nem érdekelne csak menne fel az már elég lenne.
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#723 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 19:29

Idézet: Visormail - Dátum: 2010. febr. 28., vasárnap - 17:42

Igen de ott az volt írva hogy a hardware acceleration azokon támogatott, ezért írtam hogy az engem nem érdekelne csak menne fel az már elég lenne.

9-es flash player se megy fel ? Semmilyen se ?
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#724 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 16:36

Felmegy és a 32es böngészők használják is csak a 64es böngészőkbe nem épül be, de hát mindegy nem olyan nagy ügy, az is csoda hogy 2010re eljutottak idáig hogy van 64es változat ami legalább vistán meg 7en megy.
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#725 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 16:45

Idézet: Visormail - Dátum: 2010. márc. 1., hétfő - 17:36

Felmegy és a 32es böngészők használják is csak a 64es böngészőkbe nem épül be, de hát mindegy nem olyan nagy ügy, az is csoda hogy 2010re eljutottak idáig hogy van 64es változat ami legalább vistán meg 7en megy.

2007 óta elérhető a flashplayer 9 vista 64bit alá.

#726 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 01:00

Swan: A simple tool for porting CUDA to OpenCL

Idézet

Swan is a small tool that aids the reversible conversion of existing CUDA codebases to OpenCL. Its main features are the translation of CUDA kernel source-code to OpenCL, and a common API that abstracts both CUDA and OpenCL runtimes. Swan preserves the convenience of the CUDA <<< grid, block >>> kernel launch syntax by generating C source-code for kernel entry-point functions. Possible uses include:
Evaluating OpenCL performance of an existing CUDA code
Maintaining a dual-target OpenCL and CUDA code
Reducing dependence on NVCC when compiling host code
Support multiple CUDA compute capabilities in a single binary

http://gpgpu.org/2010/03/09/swan

#727 Felhasználó inaktív   erdeklodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 13:25

Melyik az a (lehetőleg ingyenes) transcoder, ami egy ati kártya (5750) erejét is tudja használni, és viszonylag sok formátumot ismer (mov->divx)?

#728 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: erdeklodo - Dátum: 2010. 03. 17. 14:25

Melyik az a (lehetőleg ingyenes) transcoder, ami egy ati kártya (5750) erejét is tudja használni, és viszonylag sok formátumot ismer (mov->divx)?

Úgylátom alapvető hiányosságok vannak. Gondolom konvertálni szeretnél fájlformátumok közt és nem transzkódolni, mert nemugyanaz. Amúgy meg .divx kellene a .mov formátumból vagy divx kompatibilis mpeg4-es .avi ?

#729 Felhasználó inaktív   erdeklodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2010. 03. 17. 15:00

Úgylátom alapvető hiányosságok vannak. Gondolom konvertálni szeretnél fájlformátumok közt és nem transzkódolni, mert nemugyanaz. Amúgy meg .divx kellene a .mov formátumból vagy divx kompatibilis mpeg4-es .avi ?

A mov-ról divx-re (mpeg4-es avi) egy volna a szükséges funkciók közül (kamerám mov-ba rögzít), jó lenne még átméretezés is (filmek pda-méretre).

#730 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: erdeklodo - Dátum: 2010. 03. 17. 20:04

A mov-ról divx-re (mpeg4-es avi) egy volna a szükséges funkciók közül (kamerám mov-ba rögzít), jó lenne még átméretezés is (filmek pda-méretre).

Most végig néztem az ATI-s freeware transzkódereket mert MOV-al nem foglalkoztam eddig és sajna nem támogatott formátumot ír mind, viszont van fizetős ami kezeli. Épp az előző oldalon linkeltem be: ArcSoft MediaConverter 4. Amúgy ha pda-ra kell a film akkor miért avi-ba akarod ? Az mp4-et nem támogatja ?

#731 Felhasználó inaktív   erdeklodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2010. 03. 17. 20:24

Most végig néztem az ATI-s freeware transzkódereket mert MOV-al nem foglalkoztam eddig és sajna nem támogatott formátumot ír mind, viszont van fizetős ami kezeli. Épp az előző oldalon linkeltem be: ArcSoft MediaConverter 4. Amúgy ha pda-ra kell a film akkor miért avi-ba akarod ? Az mp4-et nem támogatja ?

de támogatja, a felbontás miatt (több fér a kártyára) szoktam átkódolni a pocketdivxencoder-el (ez ingyenes, de csak CPU-t használ (mencoder alapú), illetve talán itt írta valaki az AS_videoconvertert (ez használja a gpu-t is,de csak kis százalékban, tehát a cpu is 100%-on jár) azt gondolnám átkódolásra a gpu lényegesen alkalmasabb a cpu-nál

#732 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 04:50

Üzenet megtekintéseIdézet: erdeklodo - Dátum: 2010. 03. 17. 23:50

de támogatja, a felbontás miatt (több fér a kártyára) szoktam átkódolni a pocketdivxencoder-el (ez ingyenes, de csak CPU-t használ (mencoder alapú), illetve talán itt írta valaki az AS_videoconvertert (ez használja a gpu-t is,de csak kis százalékban, tehát a cpu is 100%-on jár) azt gondolnám átkódolásra a gpu lényegesen alkalmasabb a cpu-nál

Én írtam az AS convertert (használom is) a transzkódolásnál nemcsak a gpu dolgozik hanem a cpu mellett a gpu is. De te konvertálni szeretnél.

#733 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 23:02

DX11 DirectCompute Buddhabrot Demo

Kép

http://www.geeks3d.c...uddhabrot-demo/

#734 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 01. 10:20

Internet Explorer 9 Demo on NVIDIA ION Netbook

#735 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 01. 18:45

CUDA emulátor

Ha ez igaz, akkor köszi szépen ati, hogy basztál ocl támogatást írni a kártyámhoz... :(
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#736 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 01. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 04. 01. 19:45

CUDA emulátor

Ha ez igaz, akkor köszi szépen ati, hogy basztál ocl támogatást írni a kártyámhoz... :(

Ja április 1 van, de hülye vagyok :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#737 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 01. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 04. 01. 21:49

Ja április 1 van, de hülye vagyok :D

Pont akartam írni. :laugh:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#738 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 01. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 04. 01. 19:45

CUDA emulátor

Pár dolog hiányzik az RV670-ből, hogy opencl kompatibilis legyen. A régi 9700-es Radeon-ra sem írnak DX10-es drivert (mert nem kompatibilis vele a hardver).

Amúgy jó poén volt ez április 1 miatt, de nem újdonság: http://www.bv2.co.uk/?p=910#more-910

#739 Felhasználó inaktív   auratech 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 05. 21:05

Sokáig nem látogattam a fórumokat. A téma iránt elkötelezett vagyok. Lehetséges, hogy az eső oldalakon hivatkozott gpu gyorsítású vst reverb kipróbálója én voltam. Szóval azóta is rajta vagyok a témán. Most egy gigab. gtx260OC zümmög a négymagos proci mellet. Ami elérhető, azt mondjuk kipróbáltam. A zenei alkalmazásokban használok gpu(cuda) effekteket is. Komplexebb soksávos anyagoknál jelentősen tehermentesíthető a keverés. Egy lényeges dolog. Ne mondja senki, hogy ma már a többmagos procik korában lényegtelen a dsp-kártyák ereje. Akkor nem volna AccelHD, meg egyebek. Latencia kompenzált alkalmazásoknál gond nélkül használható az a néhány effekt, ami elérhető. Használok ReverberateLEGpu editiont külső impulzusokkal zengetéshez, meg FiltrateLE GPU-editiont a szűréshez(fázis kompenzált profi szűrő). Ez a két eszköz hibamentesen működik. Meg is venném, ha nem volna ingyenes:D

#740 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: auratech - Dátum: 2010. 04. 05. 22:05

Lehetséges, hogy az eső oldalakon hivatkozott gpu gyorsítású vst reverb kipróbálója én voltam. Szóval azóta is rajta vagyok a témán.

Találtam azóta még pár cuda alapú plugint ezen az oldalon de mostanság eléggé le van halva, pedig jó dolgok vannak itt: http://www.konoya.com

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.