Idézet: debaj - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 21:10
Mi ezeket a McKing meg BörgerDonálc cuccokat összefoglaló néven csak junkfoodnak hívjuk.

Múltkor kolléga dicsőítette a KFC-t, hogy az milyenjó meg milyenfasza, hátizé. Egyszer ettem olyanban, egész hétvégén sajgott a gyomrom utána...
Sok évvel ezelőtt, amikor még a belvárosban melóztam Bp-n, akkor én sem vetettem meg, amíg kollégák unszolására be nem mentem egy kínai étterembe, ami a melóhelyhez közel volt.
Ez az étterem sajnos már nem működik, kár érte. 400 Ft-ért (akkor 550 volt egy Mac menü) olyan kaját ettem ott, hogy szinte repültem tőle, mint redbullmanó.

ugyebár bölcsek mondják, az az igazi kínai étterem, amiben kínai vendégeket látsz. Hát ebben nem voltak, és eléggé "magyarul" főztek. (Akkoriban ott kajáltak fideszes képviselők is, gyakran látni lehetett őket.) Én nem tudtam betelni a zöldséges rizs+"illatos csirke (panírozott csirkedarabok)+csípős káposzta (savanyúkáposzta erős paprikával) kombinációval. Csak ezt ettem sokáig. Miután bezárt, benéztem más kínai éttermekbe is, de ott tényleg teljesen másmilyen volt ez a kaja. Kínai módra volt megcsinálva, nem ízlett