HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#1341 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 29. 23:24

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 11:26

A 10. bolygóként tudtommal az >Eris<-nek örültek anno, de azóta a Plútóval és a Sednával együtt plutoida.
Micsoda off van itt :D

Szerkesztette: FragMaster 2009. 07. 29. 23:25 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1342 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 05:16

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 0:24

[...]
Micsoda off van itt :D

Micsoda? Off van itt? :D
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1343 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 07:35

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 6:16

Micsoda? Off van itt? :D

Kilőtték Dexet valami bolygóra? vagy mi ?
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#1344 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 16:28

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 8:35

Kilőtték Dexet valami bolygóra? vagy mi ?

Ha visszajön, akkor az lesz a következő projektje  :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1345 Felhasználó inaktív   stepboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 18:40

McDonald's:
sajtos McRoyal menü + sajtburger elvitelre

otthon láttam a blokkot, a következők voltak rajta:
-McRoyal menü    - 990
-Sajtburger          - 230
-Köz. juice menü  - 160

Viszont az üdítő csak 0.25l-es, a krumpli meg kis adag volt. Nem kérdezték és nem is kértem a közepes menüt +160 forintért...
Szándékosság v véletlen? Elvileg az plusz egy gomb a pénztárgépen, azt talán nem olyan egyszerű félreütni. Visszagondolva máskor is éreztem már becsapva magam McDonald's - ban, szintén a plusz menüs dologgal, de az egy másik helyen volt.
Veletek előfordult már?

#1346 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 18:47

Idézet: stepboy - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 18:40

Visszagondolva máskor is éreztem már becsapva magam McDonald's - ban,

Jah én is becsapva éreztem magam amikor ételt rendeltem de nem azt kaptam...  :think:  :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1347 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 18:56

Idézet: stepboy - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 19:40

McDonald's:
sajtos McRoyal menü + sajtburger elvitelre

otthon láttam a blokkot, a következők voltak rajta:
-McRoyal menü    - 990
-Sajtburger          - 230
-Köz. juice menü  - 160

Viszont az üdítő csak 0.25l-es, a krumpli meg kis adag volt. Nem kérdezték és nem is kértem a közepes menüt +160 forintért...
Szándékosság v véletlen? Elvileg az plusz egy gomb a pénztárgépen, azt talán nem olyan egyszerű félreütni. Visszagondolva máskor is éreztem már becsapva magam McDonald's - ban, szintén a plusz menüs dologgal, de az egy másik helyen volt.
Veletek előfordult már?

a juice narancslére utal, nem azt kértél?

a blokkon a nyál azt hiszem külön sorban szokott szerepelni, akkor is, ha menüben kéred.

Szerkesztette: qnadam 2009. 07. 30. 18:57 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1348 Felhasználó inaktív   stepboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:36

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 19:56

a juice narancslére utal, nem azt kértél?

a blokkon a nyál azt hiszem külön sorban szokott szerepelni, akkor is, ha menüben kéred.

de igen, narancs juice-t kértem.
ám a menü már tartalmaz juice-t: 0.25l a narancs, és 0.4l minden egyéb

a menü 990 (szendvics, közepes burgonya és közepes üdítő vagy kis narancs juice), plusz a sajtburger 230; a kettő együtt 1220 forint; ám mégis hozzáadtak 160 forintot (közepes juice néven - az 0.4l kéne, h legyen; sajnos a honlapjuk nem ír az árakról). a plusz 160 forintért már járna a nagyobb krumpli is.
szóval ha a juice-t különírják azzal semmi gondom, de most konkrétan hozzáadtak 160 forintot a számlámhoz (Közepes juice menü tétel) - tulajdonképpen a semmiért.
vagy a juice nincs benne a sajtos McRoyal menü 990 forintos árában? akkor én néztem be és elnézést minden érintettől

#1349 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:41

Idézet: stepboy - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 20:36

forintért már járna a nagyobb krumpli is

Ennyi pénzért rendes, emberbe való kaja járna, nem tartósított és újra bedarált, ipari hulladék.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1350 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:43

furcsa :) inkább tévedés lehet, mert ahhoz szerintem a dolgozóknak nem nagyon fűződik érdekük, hogy nagyobb krumplit üssenek be és fizettessenek :think:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1351 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:52

Idézet: stepboy - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 20:36

vagy a juice nincs benne a sajtos McRoyal menü 990 forintos árában? akkor én néztem be és elnézést minden érintettől

Nincs benne, az csak szénsavas basszal kérhető egy menüben akciósan.
Make love not Wor.

#1352 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:54

Idézet: stepboy - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 19:40

Szándékosság v véletlen?

Én nem éreztem még úgy, ellenben néha rákérdeztek, hogy akarom-e +X-ért a közepes akciós valamit nagyobb üdítővel. Én meg mondom, hogy nem nagyon, akkor meggyőznek, hogy ez olcsóbb, ha nagyot választom. Ellenben fele kólát lehet meg sem iszom, éljen a pazarlás.
Make love not Wor.

#1353 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 20:07

ha már gyorskaja... hát nemtom nekem a burger king mindig jobban bejött, bár tudom az se jobb, "műanyag kaja", kedden is fasza volt sajtos whopper menü egy fél üveg jéger után :D (amit persze nem a burgerben ittam :D ).
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1354 Felhasználó inaktív   stepboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 21:04

OK, akkor a 990.- menü ár úgy értendő, h szendvics+krumpli+narancs juice-on kívül mindenféle üditő; ha pedig a narancs juice-t kéri vki akkor az külön hozzáadódik, tehát a menü ára 990+160, vagyis 1150 forintra inflálódik.
meggyőztetek :)
amúgy lehet, h hulladékot adnak, de legalább finom :cool:  és ráadásul közel van a munkahelyhez (és nem volt kedvem vacsorát csinálni, és különben is ...) ;)
köszönöm a segítséget mégegyszer

#1355 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 21:10

Mi ezeket a McKing meg BörgerDonálc cuccokat összefoglaló néven csak junkfoodnak hívjuk. :) Múltkor kolléga dicsőítette a KFC-t, hogy az milyenjó meg milyenfasza, hátizé. Egyszer ettem olyanban, egész hétvégén sajgott a gyomrom utána...

#1356 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 21:40

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 21:07

ha már gyorskaja... hát nemtom nekem a burger king mindig jobban bejött, bár tudom az se jobb, "műanyag kaja", kedden is fasza volt sajtos whopper menü egy fél üveg jéger után :D (amit persze nem a burgerben ittam :D ).

Burgernek télleg jobb az íze. De a wendyz volt az ami nekem igazán begyött, hamár ilyen junkos kaja.

Gyorsétteremből meg a subwayt szeretem, de mióta árakat emelgettek, meg a napi cucc nem napi akció, csak reggeli, azóta elpártoltam, mert igaz, hogy ízre jó, és én ráadásul nagy hidegszendvics fan vagyok, de annyi pézért sok. Abból simán csinálon 4 méretes szenyát :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1357 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 21:42

Idézet: debaj - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 21:10

Mi ezeket a McKing meg BörgerDonálc cuccokat összefoglaló néven csak junkfoodnak hívjuk. :) Múltkor kolléga dicsőítette a KFC-t, hogy az milyenjó meg milyenfasza, hátizé. Egyszer ettem olyanban, egész hétvégén sajgott a gyomrom utána...

Sok évvel ezelőtt, amikor még a belvárosban melóztam Bp-n, akkor én sem vetettem meg, amíg kollégák unszolására be nem mentem egy kínai étterembe, ami a melóhelyhez közel volt.
Ez az étterem sajnos már nem működik, kár érte. 400 Ft-ért (akkor 550 volt egy Mac menü) olyan kaját ettem ott, hogy szinte repültem tőle, mint redbullmanó.
:offtopic: ugyebár bölcsek mondják, az az igazi kínai étterem, amiben kínai vendégeket látsz. Hát ebben nem voltak, és eléggé "magyarul" főztek. (Akkoriban ott kajáltak fideszes képviselők is, gyakran látni lehetett őket.) Én nem tudtam betelni a zöldséges rizs+"illatos csirke (panírozott csirkedarabok)+csípős káposzta (savanyúkáposzta erős paprikával) kombinációval. Csak ezt ettem sokáig. Miután bezárt, benéztem más kínai éttermekbe is, de ott tényleg teljesen másmilyen volt ez a kaja. Kínai módra volt megcsinálva, nem ízlett  :rolleyes:

#1358 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 21:47

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 21:40

Burgernek télleg jobb az íze. De a wendyz volt az ami nekem igazán begyött, hamár ilyen junkos kaja.

Gyorsétteremből meg a subwayt szeretem, de mióta árakat emelgettek, meg a napi cucc nem napi akció, csak reggeli, azóta elpártoltam, mert igaz, hogy ízre jó, és én ráadásul nagy hidegszendvics fan vagyok, de annyi pézért sok. Abból simán csinálon 4 méretes szenyát :cool:

Amit még sajnálok:
Volt még a nagy átépítés előtt a Keleti p.u. metró előtt egy hamburgeres stand. Pár hónapig működött. Vagy 4-5 nő sütötte ott helyben a finomságokat, és állandóan akkora tömeg volt a sütőpult előtt, mint egy angol PUB-ban. Na, ha valahol finom volt a hamburger, akkor ott. Nem volt nagyon olcsó, de megérte. Vagy tucat félét kínáltak. Aztán eltűntek, pedig a bolt az cefetül ment.

#1359 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 21:49

Kerestünk mi már elég kínai éttermet a tajvani nagyfőnököknek, egyet találtunk, amire ők is rámondták, hogy az kínai kaja, mégpedig az Ecseri piacon egy kis ütött-kopott bódét. :) A többi kifordul a szájukból, a nevüktől eltekintve semmi közük a kínai konyhához, egyikhez se, pedig van egy pár "nyelvjárás".

#1360 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 21:57

Idézet: debaj - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 22:49

Kerestünk mi már elég kínai éttermet a tajvani nagyfőnököknek, egyet találtunk, amire ők is rámondták, hogy az kínai kaja, mégpedig az Ecseri piacon egy kis ütött-kopott bódét. :) A többi kifordul a szájukból, a nevüktől eltekintve semmi közük a kínai konyhához, egyikhez se, pedig van egy pár "nyelvjárás".

Lehet ott beledobáltak kutyát, macskát, patkányt amit épp találtak az utcán  :Đ  Hazai ízek :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.