HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#1841 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 21. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 12. 20. 16:23

Jahno, de ugye felfogod a különbséget aközött, hogy az angol fel sem vesz, ha nem a megfelelő igeidőt használod a megfelelő helyen, míg az amerikai a feketemosogatót csak akkor rúgja ki, ha a harmadik alkalommal is összekeveri a hideg és a meleg vizes csapot? :)

Ne röhögtess már, lakik Angliában pár ismerős, meg rokon is, volt, aki úgy ment ki, hogy vett 4 angolórát, aztán annyit tudott, hogy yes meg no.
Volt aki csak mosogatott eleinte, most már séf, aztán a másik séf se tudott sokkal többet, csak ha odaadta a kaját a pincérnek, akkor mondta, hogy hot, hot! ... azt mondta, hogy a pincérnek kellett jó nyelvtudás.

#1842 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 21. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 12. 20. 17:14

A legtöbb esetben fel sem tudják - nem is akarják - mérni, hogy mi volt a gond. Elegendő, ha van mire, van kire fogni.

Azért ki tudja.
Sok emberben az van, hogy ha elbasz valamit, akkor más emberekre vagy a körülményekre keni.

Pl. bratyó Londonban lakik, nem egy ismerősét már kihívta, voltak, akik kint maradtak, voltak akik visszajöttek pár hét múlva. Itt panaszkodtak, hogy ilyen szar, olyan szar, nem értették a nyelvet, nem fizettek nekik, meg nagy volt a hajtás, sok volt a munka, stb ... közben bratyó mondta, hogy lófaszt, basztak melózni, azt hitték, hogy kimennek, akkor csak bulizás és szórakozás az élet. Vittek egy kis pénzt magukkal, aztán néha dolgoztak 1-2 napot, akkor 1-2 hétig nem, aztán megint pár nap meló valahol, utána megint nem volt kedvük bemenni a melóba, de a bulizás, piálás az ment minden este, a végén elfogyott a pénzük, oszt' visszajöttek, hogy szar volt.

#1843 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 21. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 12. 21. 17:08

Ne röhögtess már, lakik Angliában pár ismerős, meg rokon is, volt, aki úgy ment ki, hogy vett 4 angolórát, aztán annyit tudott, hogy yes meg no.
Volt aki csak mosogatott eleinte, most már séf, aztán a másik séf se tudott sokkal többet, csak ha odaadta a kaját a pincérnek, akkor mondta, hogy hot, hot! ... azt mondta, hogy a pincérnek kellett jó nyelvtudás.

Most megy ki egy ismerős Angliába. Kérdem mit fog ott csinálni, hát autót mosni. És kérdem a nyelvvel hogy állsz? - Megértetem magam...

Vagyis sehogy.

De mégis, ezek az emberek boldogulnak! Mert hiába, kint new yorkban találkoztam ezzel a cigánygyerekkel, akinek a nyelvtudása abbol állt, hogy szavakat rakosgatott egymás mellé és megtanulta az angol kifejezésmód egyszerűsített gondolkodását 0 nyelvtannal, mégis máig van munkája.

A nyelvtan nem számít kétkezű munkánál.

Egy kis érdekesség:

Amikor kint voltunk, ott jött velünk egy magyar is, szabolcs megyéből, 55 év körüli volt. A szókincse kb ennyi k
lehetett:

1, Héééé!
2, Bazdmeg

Egyébként stílusos, rendes ember volt, csak na...nem egy minisztériumi szóvívő. És máig nem tudom hogy csinálta, de tényleg nulla nyelvtudással ez az ember szerzett magának templomtakarítói állást new yorkban, a kínai piacon sikeresen lebonyolított valami üzletet, a time square től egyedül visszatalált metróval (jópár átszállással) coney islandig (ami bonyolult szerintem), egyedül intézte magának visszafelé a repülőjegyet + egyedül jött haza.

Ja, igen. Amerikaban tilos az utcán az alkoholfogyasztás. Ő általában szart erre és egyszer sörrel járkált és kiszállt hozzá egy nagydarab derék rendőr, meg a társa. Magyarázott valamit és otthagyták.

Miért mondom ezeket?

Mert szerintem rátermettség kérdése az egész.

Tulajdonképpen én is befogadnék egy kazahsztáni vendégmunkást a boltomba repairman-nek, annak ellenére ha egy árva szót nem beszél magyarul, de profi szervizes és van 10 év IT tapasztalata, nameg ocson dogozik.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 12. 21. 22:00 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1844 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 21. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 12. 21. 17:14

közben bratyó mondta, hogy lófaszt, basztak melózni, azt hitték, hogy kimennek, akkor csak bulizás és szórakozás az élet. Vittek egy kis pénzt magukkal, aztán néha dolgoztak 1-2 napot, akkor 1-2 hétig nem, aztán megint pár nap meló valahol, utána megint nem volt kedvük bemenni a melóba, de a bulizás, piálás az ment minden este, a végén elfogyott a pénzük, oszt' visszajöttek, hogy szar volt.

annyira, de annyira jellemző a magyarokra! (is?)

Szerkesztette: Dextrose 2011. 12. 21. 21:49 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1845 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 12. 21. 22:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 12. 21. 21:44

Tulajdonképpen én is befogadnék egy kazahsztáni vendégmunkást a boltomba repairman-nek, annak ellenére ha egy árva szót nem beszél magyarul, de profi szervizes és van 10 év IT tapasztalata, nameg ocson dogozik.

Aztán rakjon fel egy magyar számlázóproggit, hívja fel a supportot, mesélje el a júzernek, hogy mi történt, vagy fogja fel, mit akar a júzer?
Make love not Wor.

#1846 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 21. 23:56

Most megy ki egy ismerős Angliába. Kérdem mit fog ott csinálni, hát autót mosni. És kérdem a nyelvvel hogy állsz? - Megértetem magam...

Vagyis sehogy.

Azért így nagyon sokan megszívják.
Bratyó pl. azt mesélte, hogy sok kint a lehúzós magyar. Ha megy valaki, és csak magyarul beszél, akkor kihasználják, felveszik olyan melóhelyre, ahol magyarok vannak, de többet kell melóznia, nem 8 órát, hanem 10-12-t, nagyon keveset fizetnek, vagy egyáltalán nem is fizetnek. Pl. nagyon elterjedt, hogy ha magyarhoz mész melózni, akkor naponta kérd a fizetésedet, mert ha első este nem fizet, akkor csak egy napot buktál el, de ha hét végén nem fizet, akkor egy egész hetet.
De melósnak meg szeretik a magyart, mert jól dolgoznak (általában, bár most már oda is megy ki boldog-boldogtalan, meg c., meg mindenki), pl. a legtöbb helyen az üzlet zárást mindig rá, vagy naponta felváltva más magyarokra bízták.

Meló az van, neki is volt, hogy két melóhelye is volt egyszerre, a "titok" az, hogy el kell vállalni minden melót, amit adnak. Nyugodtan beírhatod a CV-dbe, hogy csináltál ilyet, úgysem jönnek el Magyarországra megnézni, hogy hol dolgoztál, és valóban pizzafutár vagy valóban raktáros voltál-e :D
Volt pizzás, pultos, recepciós, raktáros, meg mittom már mi, aztán talált valami IT-s melót, ami normális fizetést ad.

De mégis, ezek az emberek boldogulnak! Mert hiába, kint new yorkban találkoztam ezzel a cigánygyerekkel, akinek a nyelvtudása abbol állt, hogy szavakat rakosgatott egymás mellé és megtanulta az angol kifejezésmód egyszerűsített gondolkodását 0 nyelvtannal, mégis máig van munkája.

Inkább kétkezi munkánál, nem?
Viszont kurva jó lehet a lecsúszott periférián élni, mert rendes megélhetésed nem lesz normális nyelvtudás nélkül. (Kevés kivétel biztos van, de nem jellemző)

Pl. az általad említett c.gyereknek milyen munkája volt?

Egy kis érdekesség:

Amikor kint voltunk, ott jött velünk egy magyar is, szabolcs megyéből, 55 év körüli volt. A szókincse kb ennyi k
lehetett:

1, Héééé!
2, Bazdmeg

Egyébként stílusos, rendes ember volt, csak na...nem egy minisztériumi szóvívő. És máig nem tudom hogy csinálta, de tényleg nulla nyelvtudással ez az ember szerzett magának templomtakarítói állást new yorkban, a kínai piacon sikeresen lebonyolított valami üzletet, a time square től egyedül visszatalált metróval (jópár átszállással) coney islandig (ami bonyolult szerintem), egyedül intézte magának visszafelé a repülőjegyet + egyedül jött haza.

Ja, igen. Amerikaban tilos az utcán az alkoholfogyasztás. Ő általában szart erre és egyszer sörrel járkált és kiszállt hozzá egy nagydarab derék rendőr, meg a társa. Magyarázott valamit és otthagyták.

Hát ez kurva nagy dolog, hogy hazatalált :D (Egyébként találkoztál vele itthon is, valóban sikerült hazajutnia? :D)
A templomtakarítói állás meg biztos kurva jól fizet ... meg a kínai piacon is nagy tudás kell egy üzlet lebonyolításához ...
Kb. ennyi lehetsz nyeltudás nélkül: takaríthatsz templomot, mosogathatsz étkezdékben, boxolhatsz cipőt a Time Square-en.
Vagy ha van magyar negyed, ott jobban el tudsz helyezkedni. NY-ban lehet éppen van, de a legtöbb városban nincs. Ha mákod van, akkor nem kihasználnak meg lehúzásra mennek a többi magyarok, hanem segítenek.

Miért mondom ezeket?

Mert szerintem rátermettség kérdése az egész.

És mit érnél vele?
Minimum a minimálbért kéne fizetned, adókat kéne fizetned, ugyanúgy, mint egy magyar szervizesnek. Cserébe nem értenétek meg egymást. (És amint rájönne, mekkora répa vagy, még ő is átbaszna)

#1847 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 21. 23:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 12. 21. 21:49

annyira, de annyira jellemző a magyarokra! (is?)

Nem mindekire.
Pl. rá sem. Meg jópár haverja, ismerőse kiment már.
Csak van egy ilyen réteg is.

#1848 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 22. 00:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 12. 21. 22:52

Aztán rakjon fel egy magyar számlázóproggit, hívja fel a supportot, mesélje el a júzernek, hogy mi történt, vagy fogja fel, mit akar a júzer?

Nem baj, Dex azért befogadná.
Aztán csodálkozna, még azt a két doboz írható CD-t se veszik meg havonta, amiből addig azért fogyott 1-2 darab, amíg ő volt a boltban ...

#1849 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 22. 09:25

kint new yorkban találkoztam ezzel a cigánygyerekkel, akinek a nyelvtudása abbol állt, hogy szavakat rakosgatott egymás mellé és megtanulta az angol kifejezésmód egyszerűsített gondolkodását 0 nyelvtannal, mégis máig van munkája.

Kevered a nyelvtudást a nyelvtannal. A nyelvtan a nyelvtudás egyik faktora csak a sok közül. A magyar nyelvoktatás ezen megy félre, úgy hiszik, ahogy te, hogy a helyesírás + nyelvtan = nyelv, a szóbeli kommunikációt, szóbeli mintákat, kiejtést azt nem kell tanítani egyáltalán (vagy csak nyelvvizsgára felkészítéskor), mert az majd "jön magától"... Nem lesz társalgási rutinja a nyelvtanulónak. A nyelvtan csak addig az alapvető szintig fontos kint, hogy ne érts félre másokat, meg ők sem téged, hibás szórend, teljesen rosszul összerakott szerkezetek, képzavarok miatt, bár utóbbi már lexikális faktorba tartozik inkább. Amíg nem zavarja a kommunikációt, a nyelvtani hibákkal szemben toleránsak.

A nyelvtan akkor fontos, hogy egyetemre mész angol nyelvi szakra, bár nyelvész fórumon, ELTÉ-s angol szakos tanszékvezető egyetemi tanár írta, hogy növekszik azon (külföldi és "németes"-"franciás"-"stb." magyar) hallgatók száma, akik NEM tudnak angolul, még csak nyelvvizsgájuk sincs belőle és végigkínlódják a szakot. Vagy akkor kell, ha nyelvvizsgázni mész, esetleg kint a médiában akarsz elhelyezkedni, utóbbi esetben még az anyanyelvit is kupálni szokták, a szép kiejtés, érthetőség miatt. Egyébként meg csak egy összetevő a nyelvtan, nem mindenható. Ennek ellenére még senki nem halt bele, hogy véletlenül tudta. Nyelvkönyvek nagy átlagban egész jól elmagyarázzák, egyel mégis csak beljebb van vele az ember, csak akkor van baj, ha kizárólag erre alapoznak és a téveszméknek következménye van.

Megértetem magam...

Ez a rátermettségi egy nagyon fontos faktor, fontosabb, mint a nyelvtan.

templomtakarítói állást new yorkban, a kínai piacon sikeresen lebonyolított valami üzletet

Biztosan súlyosan milliomos lett belőle a lelkem.

a time square től egyedül visszatalált metróval (jópár átszállással) coney islandig (ami bonyolult szerintem), egyedül intézte magának visszafelé a repülőjegyet + egyedül jött haza.

Ezt egy turista is meg tudja csinálni 0 nyelvtudással, mutogatással. Az egyedül jött haza kitételt fura, talán fognia kellett volna valaki kezét? Gondolom úgy érted, hogy egyedül szervezte le az egész hazautat, de ezt megint csak te tartod olyan nagyra, pedig még mindig a rátermettségi faktorhoz tartozik.

Létező jelenség itthon is. 1988 utáni kb. 5 évben többször voltam szemtanúja, hogy német, vagy más nyugati turistát lemeszeltek, mert gyorshajtott, nem is kicsit, de mikor a rendőr szembesült vele, hogy egy kurva szót nem értenek, hiába erőlködik, meg keménykedik, köze nincs a tragikomikumba átment szituhoz. Belátta, hogy értelmetlen nyakába vennie felesleges papírmunkát, bevinnie őket az őrsre (bentieknek is csak felesleges munka), tolmáccsal baszakodás nem éri meg (állam pénze megy rá), aztán a bírságot úgyis majdnem lehetetlen (volt akkoriban) nemzetközileg behajtani. Még német sógoréknál sem, hiába voltak már akkor is egyezmények erre, ha a gyakorlatban nem működött a rendszer (azóta állítólag sokat javítottak a nemzetközi végrehajtási-együttműködési rendszeren, pláne az EU miatt, meg a rendőröket is készítik nyelvből). Aztán a szitu úgy folytatódott, hogy még a rendőrnek kellett szabadkoznia, és mielőbb útjára engedte a külföldit, térképeken még azt is el kellett mutogatnia, hogy merre kell menni :omg: Inkább bírságolta a magyarokat, az tuti bevétel, sok "kicsi" többre megy.

A kazahsztáni pláne tuti hasra ütéses beleválasztás. Se kommunikálni vele, se motiválni, de legalább a legtöbbjük még alapvető higiénés szokások és európai viselkedéskultúrával is hadilábon áll (annyira nem durván, mint Borat, ott a film kedvéért rátettek pár lapáttal). Ha valami gebasz van egy alkatrésszel, vagy nem dokumentált műveletre van szükség, gondolod utána fog tudni járni kazah fórumokon az ottani IT infrastruktúrának megfelelően igen gyakorinak számító 10 éves kazah IT tapasztalatával karöltve :omg: (Kicsit bogdanosra sikerült a hsz így reggel, csukott szemmel.)
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1850 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 15:42

A facebookon rámírt egy lány amerikából, már egy ideje beszélek vele.

Azt mondta Los Angelesben él, de most Nigériában dolgozik az UNESCO keretein belül.

Természetesen rájöttem, hogy csalókról van szó, de úgy döntöttem, tovább adom alá a lovat.

Felvetette, hogy menne vissza Amerikába és hogy megállna Budapesten, hogy lásson engem. Én ennek megörültem és mondtam, hogy jó ötlet. Viszont azt mondta, hogy akkor tudna jönni csak, ha foglalok neki online jegyet, mert ha igazán fontos vagyok neki, akkor meg kell, hogy érje nekem.

Rábólintottam, és mondtam, hogy nem probléma. Teltek a napok, aztán ismét rámírt, hogy alig várja, hogy lássuk egymást. Mondtam, hogy én is. Azonban közölte, hogy probléma van az online jegyfoglalással. Jobb lenne, ha inkább az travel agency-jének utalnám a ticket árát, mert elég nagy a káosz ott N igériában és ha wetern unionon keresztül utalnám a pénzt, akkor biztosan megkapná.

Mondtam, hogy jó. Megnéztem a jegyárakat, kinéztem egy járator, összesen 2650 angol font. Azt mondta, hogy kifizeti a 40 %-át, ez rendes tőle.

Mondta, hogy ma közli az ügynöksége adatait, amire utalhatom a pénzt. Én meg mondtam neki, hogy már holnap utalnék 2600 dollárt (mert utolag azt kérte tőlem, hogy jobb lenne ha dollárban küldeném, mert azt jobban elfogadják ott).

Ennek nagyon megörült, hamarosan megírja nekem az adatokat, én pedig boldogan utalok holnap.

Persze ez nem lesz neki egyszerű :evil: Szerintem először küldök neki egy dokumentumot, hogy töltsön ki, és küldjön vissza szkennelve. Aztán majd jön a másik, hogy félreutaltam a pénzt és kellene egy másik dokumentum tőle, amiben nyilatkozik, hogy nem kapta ehg a pénzt és hogy vissza tudjam kapni a western unionon keresztül, hogy aztán jó helyre küldjem.

vmi ilyesmi. egyeb ötletek?

paranormal.hu

#1851 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 15:47

Nem elég a saját fogytékosságod, máséval is foglalkoznod kell?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1852 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2013. 07. 07. 16:42

Aztán majd jön a másik, hogy félreutaltam a pénzt és kellene egy másik dokumentum tőle, amiben nyilatkozik, hogy nem kapta ehg a pénzt és hogy vissza tudjam kapni a western unionon keresztül, hogy aztán jó helyre küldjem.

Amit Te Western Unionnal elküldesz, annak reszeltek, kiveszi pénztárból és kész, nincs olyan, hogy rossz helyre küldted és majd visszakapod. Amúgy nem értem, ezek szerint élőben nem találkoztál vele, akkor minek minden hülyével csevegni a Fácsén?

Ez meg jó beetetés, ha jár Pesten, akkor persze, csapassunk, fagyi, kisfröccs belefér, de azért a repjegyet ne már én fizessem, mi közöm hozzá? Hagyjuk.
Make love not Wor.

#1853 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 07. 16:52

Amit Te Western Unionnal elküldesz, annak reszeltek, kiveszi pénztárból és kész, nincs olyan, hogy rossz helyre küldted és majd visszakapod. Amúgy nem értem, ezek szerint élőben nem találkoztál vele, akkor minek minden hülyével csevegni a Fácsén?

Ez meg jó beetetés, ha jár Pesten, akkor persze, csapassunk, fagyi, kisfröccs belefér, de azért a repjegyet ne már én fizessem, mi közöm hozzá? Hagyjuk.

Most nekem kitelik az időmből egy csaló "jól megszivatása."

paranormal.hu

#1854 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 15:57

Más nőt nem kap, muszáj ezt megragadnia.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1855 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2013. 07. 07. 16:57

Igen, legalább ennyi jusson.

paranormal.hu

#1856 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2013. 07. 07. 16:56

Most nekem kitelik az időmből egy csaló "jól megszivatása."

Van erre külön weboldal, hogy miket szoktak végigtolni, meg mit kérnek cserébe. Én egybe futottam bele, videókamerát árult Expressen, gyanúsan jó árban. Aztán többször láttam hasonló körülmények közti hirdetését, jelentettem is. Első levére rögtön angolul válaszolt, kérdezte, hogy nem baj-e, ha így ír. Mondom lófasz, mi legyen, hogy? Akkor írta, Angliában van a cucc, mert hirtelen el kellett utazni, és... Ott jött valami kamu sztori, hogy Ő berakja a vámos előtt a dobozba, így azok hitelesítik az egészet, akkor kapja meg a pénzt, ha átadja a motyót. Írta, hogy sokáig Londonban lesz, jobb megoldás nincs, elküldi gyorsportával, csak kéri a pénzt. Én meg írtam, hogy ok, éppen London felé megyek dolgozni, semmi gond, átveszem személyesen. Nahh, erre már nem válaszolt :-)

Ha időd van, inkább olvasd más meddig vitte és röhögj azon. Második oldalon már félelmetes képek is vannak:

http://www.419eater....hapalli_rao.htm
Make love not Wor.

#1857 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2013. 07. 07. 16:57

Nekem is írt valami félvér csaj, hogy jajj itt a profil és látta az enyémet, és az a szép mosolyom, meg minden és jajj írjunk. Nem akartam visszakérdezni, hogy akkor valszínű nem konkrétan erre gondolt:

https://fbcdn-sphoto...389598268_n.jpg
Make love not Wor.

#1858 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 16:41

Amúgy ez valszeg nem is nő, hanem valami sörhasú helyi lakos, aki egyszerre több emberrel is levelezi ezt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1859 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 07. 07. 17:41

Amúgy ez valszeg nem is nő, hanem valami sörhasú helyi lakos, aki egyszerre több emberrel is levelezi ezt.

Azt hittem Angelina Jolie írogat Dexnek, így már nem is olyan izgalmas... :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#1860 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 07. 18:45

Idézet

hello
are you there
hello
yes i am
how are you
what are you being doing oline since?
i was out
ok
can i send the details now?
yes of course
KALEJAYE OLANIYI DANIEL.
pls write it correctly
city LAGOS
STATE ...Lagos State
1sec
telephone
Country..NIGERIA
+2348141685883
hello
are you there
street/?
number?
ok
ok
10, JOKOTADE HOUSE, OJOTA LAGOS.
its street not house

ez tényleg unalmas...

Ő is kérdezte hol lakom. Mondtam egy kamu pesti címet, meg kérdezte a a telefonszámomat is.

Megadtam egy random. nyilvános fülkeállomást számát.

Szerkesztette: Dextrose 2013. 07. 07. 18:56 -kor

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.