HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 13. 11:33

Idézet: Csücsök - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 12:11

Vicceltem, ott a szmájli!

Hogy ne csak off legyek: minket Balatonföldváron raboltak ki. A strand főbejárat előtti parkolóban hagytuk az autót, épp utolsó nap, felpakolva (sátor, táska a csomagtartóban)! Egy pár cucc az utastérben. Lementünk a partra reggel, délután megyünk vissza, forog a kulcs a zárban körbe-körbe. Ajtó nyit, kesztyűtartó szintén. 3 telefon volt ott, 2 ilyen 8-10e Ft-os, meg egy K800i. Azt elvitték, a többit otthagyták. Volt valami kis aprópénz is (4-5e Ft), azt is. Az volt a baj, hogy egy német rendszámú poloval voltunk.
A bejárat főlé nagy betűkkel: kamerával megfigyelt terület. Be a portára: ááá, az csak elrettentésnek. Zsír! Kár volt így befejezni azt a nyarat! :(

Már megbocs, de ha ekkora értékeim vannak az autóban (és ráadásul szem előtt is hagyok valamit), akkor nem megyek le úgy strandolni, hogy bennehagyok mindent... most már tudjátok.

#22 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 11:34

Ugyan nem velem esett meg a dolog, de családban marad:
Édesapámnak szokása volt a farzsebében hordani a pénztálcáját, aminek a körvonala szépen ki is kopott mindig a farmer zsebén.
A Keletinél az aluljáróban aztán egyszer ez szemet szúrt 3 jóembernek, akik szépen körbeállták, lefogták és egyszerűen elvették tőle, majd otthagyták.
A családfő szerencséjére épp ekkor jött le az egyik lépcsőn 2 járőr (akkor még voltak), így nem jutottak messze a rablók.
Ugyan a fél éjszakát az őrsön töltötte Apám a jegyzőkönyv miatt, de sem bántódása nem esett, és az értékei, papírjai is megmaradtak. És tanult is az esetből, többet nem rakott a farzsebbe értéket.  :up:
Ne menj mögöttem, mert nem vezetlek.
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!

#23 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 11:38

Idézet: Scytam - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 12:34

És tanult is az esetből, többet nem rakott a farzsebbe értéket.  :up:

Vagy a másik, h keménynek kell lenni, és h tudd megvédeni magad. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#24 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 11:41

Fatert metron akartak kizsebelni, erezte is, hogy a ficko akarja elohuzni a pentarcat mire fater is benyult a zsebbe es megragadta a faszi kezet amennyire birta, teljes erejebol felorditotta, hogy vigyazzanak az ertekeikre mert zsebtolvaj van mellettem... mire a tomeg elnezett a masik iranyba... a tolvaj meg elszelelt, szerencsere a penztarca megmaradt. A baj eben csak az emberek reakcioja volt, hogy inkabb elfordulnak minthogy segitsenek.

Szerkesztette: Boba 2009. 05. 13. 11:42 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#25 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:01

Idézet: leslie - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 11:38

Vagy a másik, h keménynek kell lenni, és h tudd megvédeni magad. :)

Vannak legendák, akik 3 ember ellen is megvédik magukat, de az utca emberét egy ember is összepakolja mint  a szart, ha meg hárman vannak, még egy tökös legényt is lezúznak 10 esetből 9ben. Nem mondom, van amikor visszanyal a fagylalt és a 3 közül a legnagyobbnak kinyomódik a szeme véletlenül, a másik kettő meg inkább elszalad, de nem ez az általános.

Viszont, "pár" éve még techsulis koromban járt hozzánk egy csajszi kommunikációt fejtágitani. Elég spiler volt a csaj, volt szövege, de inkább az az intelligens fajta, nem az a nagydumás, különösebben nagy kattanás se volt, csak az a vanbennevalamiiii fajta. Egyszer ballagott le az aluljáróba, szintén 3 ember, elsuhantak mellette, majd érezte hogy hopp könnyebb a táska. Utánaszólt az egyiknek, hogy már elnézést, de legyen kedves a tárcámat visszaadni. Az ember meg vissza, vigyorogva: nem nálam van. Erre a csaj annyit, hogy akkor nem kérné el a barátjától? Fickók összenéztek, vigyorogtak egyet, visszaadták a tárcáját, és még meg is mutatták neki, hogy tudja úgy fogni a táskát hogy legalábbis nehezebb legyen kipiszkálni belőle.

Kis kieg, lehet érte leanyázni, leszarom, múltkor úgyis késhegyig menő vitám volt erről egy haverommal.  Én az ilyen, mármint, az ilyen bűnözoid alakoknál valahol becsülöm az ügyességét. Nem magát a lopást, az értékszerzés elvét, hanem magát a kézügyességet meg a rafkót, a gyomrot, az ideget, ami az ilyesmihez kell. meg a belefektetett munkát, már ami a gyakorlást, az infószerzést, a rálátást illeti.  Hasonlóan az autótolvajnál is, akik közül nagyon sokan többet értenek az adott tipushoz, mint a márkaszerviz. Azt, aki odaáll hogy na aggyadideapénzt, meg összeveri, leszúrja, megerőszakolja, kocsit pajszerral feltöri, szétbarmolja, azt viszont egy kurva szó nélkül tudnám  agyonlőni a faszba.

#26 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:06

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 13:01

Kis kieg, lehet érte leanyázni, leszarom, múltkor úgyis késhegyig menő vitám volt erről egy haverommal.  Én az ilyen, mármint, az ilyen bűnözoid alakoknál valahol becsülöm az ügyességét. Nem magát a lopást, az értékszerzés elvét, hanem magát a kézügyességet meg a rafkót, a gyomrot, az ideget, ami az ilyesmihez kell. meg a belefektetett munkát, már ami a gyakorlást, az infószerzést, a rálátást illeti.  Hasonlóan az autótolvajnál is, akik közül nagyon sokan többet értenek az adott tipushoz, mint a márkaszerviz. Azt, aki odaáll hogy na aggyadideapénzt, meg összeveri, leszúrja, megerőszakolja, kocsit pajszerral feltöri, szétbarmolja, azt viszont egy kurva szó nélkül tudnám  agyonlőni a faszba.

Ez az az este amikor tehetség/szorgalom, hülyeséggel/parasztsággal párosul.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#27 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:09

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 12:06

Ez az az este amikor tehetség/szorgalom, hülyeséggel/parasztsággal párosul.

Érdekes dolog, ezt nem tudtam megértetni a sráccal sem, hogy akik ilyesmivel foglalkoznak, azoknak szükségképpen valamilyen módon intelligensnek kell, hogy legyenek, tehát a hülyeség meg a parasztság az pont hogy nem klappol rájuk.

#28 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:14

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 13:09

Érdekes dolog, ezt nem tudtam megértetni a sráccal sem, hogy akik ilyesmivel foglalkoznak, azoknak szükségképpen valamilyen módon intelligensnek kell, hogy legyenek, tehát a hülyeség meg a parasztság az pont hogy nem klappol rájuk.

Ha neked a lopás nem parasztság, akkor igazságod vagyon...
www.radioQ.hu

#29 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:20

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 12:14

Ha neked a lopás nem parasztság, akkor igazságod vagyon...

Látod, leirom a dolgot, és te se érted meg. Nem magát az embert, a tevékenységét becsülöm, az ugyanis nem érdekel. A kézügyességét, az idegeit, az eszét viszont igen. De mondok példát: attól még, hogy a fegyver alapvetően emberölésre van kitalálva, még nem lehet szép?

#30 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:29

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 13:20

Látod, leirom a dolgot, és te se érted meg. Nem magát az embert, a tevékenységét becsülöm, az ugyanis nem érdekel. A kézügyességét, az idegeit, az eszét viszont igen. De mondok példát: attól még, hogy a fegyver alapvetően emberölésre van kitalálva, még nem lehet szép?

Nem, te nem érted, attól, hogy az adott esetben te nem foglalkozol a dolog morális jellegével (lopás=parasztság), attól az még fennál, ergó amit én írtam az úgy van.
www.radioQ.hu

#31 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:41

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 12:33

Már megbocs, de ha ekkora értékeim vannak az autóban (és ráadásul szem előtt is hagyok valamit), akkor nem megyek le úgy strandolni, hogy bennehagyok mindent... most már tudjátok.

Mi sem hagytunk semmit szem előtt, minden el volt "dugva". Hogy a kesztyűtartóba, az más dolog. A másik meg: ha nem hagyok semmit a kocsiban, akkor beviszem magammal a strandra? Amikor mindenki a vízben van, akkor ki figyel a cuccokra? A 2 szükséges rossz közül a biztonságosabbat választottuk. De nem jött be. Tanulópénz megvolt, legközelebb máshogy csináljuk.
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#32 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:46

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 12:29

Nem, te nem érted, attól, hogy az adott esetben te nem foglalkozol a dolog morális jellegével (lopás=parasztság), attól az még fennál, ergó amit én írtam az úgy van.

Nem, amit irtál, az nincs úgy, és mivel baszol elolvasni eszerint amit irok és értelmezni, igy részemről befejeztem.

#33 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:49

Idézet: Csücsök - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 12:41

Mi sem hagytunk semmit szem előtt, minden el volt "dugva". Hogy a kesztyűtartóba, az más dolog. A másik meg: ha nem hagyok semmit a kocsiban, akkor beviszem magammal a strandra? Amikor mindenki a vízben van, akkor ki figyel a cuccokra? A 2 szükséges rossz közül a biztonságosabbat választottuk. De nem jött be. Tanulópénz megvolt, legközelebb máshogy csináljuk.

Nem tudod máshogy csinálni, ami zoralabb verda, és még kűffődi rendszámú is, annál sanszos hogy belenéznek. Főleg ilyen helyen ahol csillió ember fordul meg. Csak itt mindenki okos, hogy kellett volna. Egyszerüen nem volt szerencséd, és ennyi.

#34 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:58

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 13:46

Nem, amit irtál, az nincs úgy, és mivel baszol elolvasni eszerint amit irok és értelmezni, igy részemről befejeztem.

Értelmezésen vitatkoztok.
Egyik értelmezés: hülye/paraszt = agyilag zokni, két kockát nem tud egymásra tenni... nyilván nem ezek a fifikás tolvajok.
Másik: hülye/paraszt = erkölcsileg, jellemben az. Ez mindre igaz.

#35 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 13:08

Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 12:58

Értelmezésen vitatkoztok.
Egyik értelmezés: hülye/paraszt = agyilag zokni, két kockát nem tud egymásra tenni... nyilván nem ezek a fifikás tolvajok.
Másik: hülye/paraszt = erkölcsileg, jellemben az. Ez mindre igaz.

Nem, nem azon, hanem azon, hogy amit az elején már leirtam, majd mégegyszer, hogy nem a lopást akarom propagálni, azt leszarja, és ugyanazt szajkózza: lopni parasztság, amivel, jegyzem meg, senki nem vitatkozott....

Ellenben, az erkölcstelenségnek és/vagy a jellemtelenségnek nem szinonimája a parasztság, sem pedig a hülyeség.

#36 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 13:09

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 13:49

Egyszerüen nem volt szerencséd, és ennyi.

Annyira nem, hogy a mellettünk álló autó is egy ugyanolyan Polo, magyar rsz-al (volt benne riasztó, a miénkben nem), és még egy Polo, szintén német rendszámmal, amikhez hozzá sem nyúltak. Meg még reggel gondolkoztunk, hogy strand előtt vagy után pakoljunk össze.
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#37 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 13:24

Idézet: Csücsök - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 13:41

Bocs, nekem úgy jött le ("az utastérben hagytuk"), hogy látszott. Mindegy, most már tudjátok.

Egyébként ja, mi úgy csináljuk, amikor többen vagyunk, hogy beviszünk minden értéket, valaki úgyis kinn akar időnként maradni, tud figyelni rájuk.

#38 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 13:26

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 14:08

Nem, nem azon, hanem azon, hogy amit az elején már leirtam, majd mégegyszer, hogy nem a lopást akarom propagálni, azt leszarja, és ugyanazt szajkózza: lopni parasztság, amivel, jegyzem meg, senki nem vitatkozott....

Ellenben, az erkölcstelenségnek és/vagy a jellemtelenségnek nem szinonimája a parasztság, sem pedig a hülyeség.

Kb. ugyanarról beszélünk... nem baj. :)

#39 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 13:27

Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 14:26

Kb. ugyanarról beszélünk... nem baj. :)

Hagyjad már!
www.radioQ.hu

#40 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 13:35

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 13:01

Vannak legendák, akik 3 ember ellen is megvédik magukat, de az utca emberét egy ember is összepakolja mint  a szart, ha meg hárman vannak, még egy tökös legényt is lezúznak 10 esetből 9ben. Nem mondom, van amikor visszanyal a fagylalt és a 3 közül a legnagyobbnak kinyomódik a szeme véletlenül, a másik kettő meg inkább elszalad, de nem ez az általános.

Jópár éve karatéztam néhány pár évet és ott megtanultam azt is, hogy három ember ellen csak akkor van pici esélyed, ha te ütsz először, mert akkor már csak kettő az ellenfél és akkor kijöhetsz jól. De ha elsőre nem ütöd le az egyiket, akkor igénybe kell venni az edzés előtt tanultakat (4km futás)...

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó