Dextrose:
Basztattunk itt eleget a BMW sztori miatt, de most szerintem a gúnyos kacagások mögött is van aggódás! Itt nem csak 7 kiló lehet a bukó, ha átvernek és kint ragadsz, akkor akár komolyabb bajod is lehet. Nem biztos, hogy be akarod magad záratni egy cellába az illegális bevándorlók közé (ha feketén dolgozol, Te is az leszel!).
Most néztem malev.hu-n jegyet, júni 21-aug. 31 (rugalmas +/- 3 napos dátum választás), 224 ezer a legolcsóbb! Tuti az a 150 ezres repjegy? Csak úgy lehet, ha már le van foglalva 2-3-4 hónapja. Akkor viszont mutasson egy e-ticket-et róla!
Más: 26 évesen szemetet akarsz szedni a felsőbbrendőségi komlexussal megáldott amerikai gyerekek után? Tuti ez az életcélod? Én 26 évesen már normális munkával rendelkeztem, itthon is kerestem annyit, mint amivel itt hitegetnek és a cég fizette az Amerikai tréninget. Szóval én is láttam New Yorkot, csak közben nem fost lapátoltam, meg megaláztam magam gyerek csicskaként, hanem berheltem az SAP-t. (az sem rossz

)
Amúgy az a befenyítős ötlet nem is rossz, ha elmegy a csóka a plázába, akkor valóban illegális és akkor fel kell nyomni azonnal, mielőtt ő nyomja fel nektek (sokatoknak, akiket hülyít)!
Nagyon bűzlik ez a sztori, elejétől a végéig. Lehet, jó ötlet lenne, ha végigolvasnád Te is a topic utolsó 3-4 oldalát, hogy lásd, mennyire vakon megbízol az álmaidban!
A BMW-s sztori alatt röhögtem rajtad, hogy mennyire buta önfejű vagy, de most már valóban kezdek aggódni, mert emeled a tétet és nem figyelsz megint! Mit teszel, a esetleg eljutsz a táborba és ott is úgy fognak hozzád beszélni angolul, mint a telefonos lehúzáskor? Akkor is hagyod magad átverni?
Gondold át mégegyszer ezt a dolgot és szerintem vigyél magaddal egy dombornyomott kártyát (Amex pl. kiváló) 2-3 ezer dollár kerettel, biztos ami tuti alapon.
Én remélem, hogy minden jól alakul, de erre minimális az esély!