HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 22:03

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 23:01

na igen csak akkor hirtelen ért a dolog és abban a helyzetben nem tud az ember gondolkodni mindig.

Jaja, USÁban a belépésnél ugyanígy szeren kellene lenni.
Make love not Wor.

#842 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 23:13

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 22:19

...

:D :még:

#843 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 23:22

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 22:19

...
Volt még "horogkeresztes" ügyem, nemrég véletlenül nem engedtem el egy mentőautót, drogot is kutattak nálam tévedésből, meg a bmw-t lopott autónak hitték a rendőrök  :Đ csak negyedszeri ellenőrzésre derült ki, hogy a diszpécser elnézte a rendszámot. de addigra már átkutattak minket.

Ezeket mind írjad szépen lefele  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#844 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 06:46

:offtopic:

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 23:01

na igen csak akkor hirtelen ért a dolog és abban a helyzetben nem tud az ember gondolkodni mindig.

Nem voltál felkészülve. Azzal a játékfegyverrel nem tudtál volna elijeszteni senkit, legalábbis olyat semmiképp sem, akinek komolyak lettek volna a szándékai. Ellenkezőleg: épp te ijedtél volna meg éles helyzetben!
Fel akartál készülni egy bizonyos történésre. S erre egy másik, ezzel szorosan összefüggő történés meglepetésként ér? Akkor hát a baj magával a felkészüléssel van. Magyarul: nem voltál felkészülve arra, hogy akár játékfegyvered is legyen, mert éles helyzetben úgysem tudtad volna "használni" - megmutatni. Más szóval: semmi értelme sem volt.
Tessen megjegyezni: ha önvédelmi céllal tartok magamnál ilyesmit, vagy akár csak elijesztésként, egy rakás helyzetre fel kell készülnöm, nem csak azokra, amikor épp 3-an állnak mellettem este 6 és 7 között, s a jobb oldalinak a kezében van valami.
Napersze mindenre nem lehet felkészülni, de azért gondold át, képzeld el gondolatban, hogy mik történhetnek meg, talán úgy könnyebb.
A fegyver használata, hordása, stb. egyfajta érettséget kíván. Ezt lehet tanulni, gyakorolni. De nem csak úgy, hogy kimegyek, oszt aki megtámad, azon majd kipróbálom. Nem vagy Charles Bronson. Hidd el: ha éles lenne a helyzet, a "bosszúd" saját magad ellen fordulhatna nagyon könnyen, mert egyszerűen nem tudod irányítani az érzéseket ilyenkor. Ez pedig sokkal veszélyesebb, mint ha nem lenne nálad semmi, csak egyszerűen kerülnéd a bajt. Mert így egy kis bajból könnyen csinálhatsz nagyot is. De - mint mondtam - ezt lehet tanulni, fokozatosan. A mai világban sajnos erre szükség van, de NEM eszetlenül, hanem nagyon is tudatosan, felkészülve, a tőlünk telhető legjobb mértékig.
Vagy a valami. :)

Szerkesztette: Warrior 2009. 06. 18. 06:52 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#845 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 18. 07:05

:omg:

Bazz, jobban járnál egy gázspével. Aki komolyan neked akar menni, az nem fog megijedni, ha meglátja a remegő kezedben a játékpisztolyt
KomposztWC

#846 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 07:06

Ha fegyvert veszel elő, akkor arra fel kell készülnöd, h a másik is elő vesz vmit, és akkor már muszáj vagy használni is. Már csak ezért sem érdemes semmit sem hordani magadnál, az ember úgyis olyan sérülékeny, h 1 ütéssel is kinyírhatod. És akkor mész a sittre.

Szerintem ilyen mentalitással, tutyimutyisággal, lúzerséggel, nem is tudom még hová ragozzam, maradj a seggeden. A fajtádra alapoznak a tv shop reklámok, szal NAGYON légy résen. :)

Szerk: a 6 etnikumhoz, ha a megfelelő haver velem van, nem kell semmi. Nem mondom, biztos bekapnánk pár pofont, meg mennénk a yardra, mert nagyon elvernénk őket, de megérné. Csakhogy velünk valamiért nem kötekednek.  :think:  :Đ

Szerkesztette: leslie 2009. 06. 18. 07:08 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#847 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 07:14

Tezsvírek ellen két módszer van:
- nagy ívben elkerülni őket, kocsival meg nem állni nekik, akkor sem, ha a kocsi elé ugranak, az az ő bajuk. Ha a "társuk" "bajban van", arra ott van nekik a mobil vagy az utcai fülke.
- ha mégis valami lakatlan környéken elkapnak, akkor önvédelmi tanfolyam és/vagy gázspray, futás vb-csúcsának megjavítása rulez. Komoly fegyver (kés, lőfegyver) nem jó, mert az ellened is fordíthatják (picit meglékeli a májackádat a cávó). Meg ráfoghatják, hogy azért vertek agyon/nyírtak ki, mert veszélyesnek tűntél úgy túlontúl felfegyverkezve és fenyegetve érezték magukat.
Majd ha Charles Bronson leszel, acél ököllel és .357 Magnum/.50 Desert Eagle-lel felszerelve, akkor szátcsaphatsz közöttük.

"Természetesen nem tudtam mit mondani." az vicc. Határőrnek megmondhattad volna, hogy csak játékstukker. Néma gyereknek az anyja sem...

Dex, egy kicsit több kurázsi kéne. Szerintem ha személyesen találkoznánk és rádförmednék, hogy "táskát, tárcát, órát, mobilt ide", gondolkodás nélkül ideadnád. Vagy megkérnélek, nézz meg két utcával odébb, hogy ott vagyok-e, elindulnál  :omg:  Nem igaz, hogy hagyod magad mindig így bepalizni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#848 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 07:20

Heti 2 konditerem, és 2 box edzés felír. :)
(Ja, és szituban mindíg a hangadónak kell nekimenni elsőnek. )

#849 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 07:39

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 8:06

... a 6 etnikumhoz, ...

:offtopic: Nálunk múlt hét szombatra virradóra késelgettek meg egy roma gyereket egy szórakahely bejáratánál, aki nemsokára meghalt. Család azt mondta, rendes gyerek volt. Érdekes, az iskolában, ahova járt, már egész mást mondtak... (tudom, nekik mind bodzaültetvényük van)

Dex: valóban változtass a kiállásodon! Ezt lehet gyakorolni. A fegyver pedig tényleg csak akkor ér valamit, ha nem csak a kezednek, hanem az eszednek is a meghosszabbításaként használod. Az önvédelemhez jogod van.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#850 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 07:50

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 8:20

(Ja, és szituban mindíg a hangadónak kell nekimenni elsőnek. )

...és azt sem szabad elfelejteni, hogy az utcán/kocsmában nem osztanak fair play díjat. :smoker:

...és, hogy idézzek egy_nagy klasszikust_: "Az üt először, aki igazán nagyot üt. És először."  :D

#851 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 08:25

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 7:46

:offtopic:
Nem voltál felkészülve. Azzal a játékfegyverrel nem tudtál volna elijeszteni senkit, legalábbis olyat semmiképp sem, akinek komolyak lettek volna a szándékai. Ellenkezőleg: épp te ijedtél volna meg éles helyzetben!
Fel akartál készülni egy bizonyos történésre. S erre egy másik, ezzel szorosan összefüggő történés meglepetésként ér? Akkor hát a baj magával a felkészüléssel van. Magyarul: nem voltál felkészülve arra, hogy akár játékfegyvered is legyen, mert éles helyzetben úgysem tudtad volna "használni" - megmutatni. Más szóval: semmi értelme sem volt.
Tessen megjegyezni: ha önvédelmi céllal tartok magamnál ilyesmit, vagy akár csak elijesztésként, egy rakás helyzetre fel kell készülnöm, nem csak azokra, amikor épp 3-an állnak mellettem este 6 és 7 között, s a jobb oldalinak a kezében van valami.
Napersze mindenre nem lehet felkészülni, de azért gondold át, képzeld el gondolatban, hogy mik történhetnek meg, talán úgy könnyebb.
A fegyver használata, hordása, stb. egyfajta érettséget kíván. Ezt lehet tanulni, gyakorolni. De nem csak úgy, hogy kimegyek, oszt aki megtámad, azon majd kipróbálom. Nem vagy Charles Bronson. Hidd el: ha éles lenne a helyzet, a "bosszúd" saját magad ellen fordulhatna nagyon könnyen, mert egyszerűen nem tudod irányítani az érzéseket ilyenkor. Ez pedig sokkal veszélyesebb, mint ha nem lenne nálad semmi, csak egyszerűen kerülnéd a bajt. Mert így egy kis bajból könnyen csinálhatsz nagyot is. De - mint mondtam - ezt lehet tanulni, fokozatosan. A mai világban sajnos erre szükség van, de NEM eszetlenül, hanem nagyon is tudatosan, felkészülve, a tőlünk telhető legjobb mértékig.
Vagy a valami. :)

Arról nem is beszélve, hogy ha nálam lenne éles fegyver és valaki előránt egy másik fegyvernek látszó tárgyat, lehet az akár játék is, nem érdekes, akkor biztosan nem várom meg ameddig kiderül, hogy valódi/játék, vagy meg van-e a szándék vagy sem, nem kérdeznék. :)

#852 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 08:39

Én ugy tudom, hogy a magyar jogszabályban nincs olyan, hogy önvédelemből ütés, önvédelemből védekezés.

Ha késsel fenyegetőznek, először meg kell várnod amíg hasba szurnak, és csak azután üthetsz. Így tudom.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#853 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 08:45

Hamár önvédelem, akkor aikido, jiu jitsu, vagy krav maga, ezek széles körben hozzáférhetők. A boksz, az egy jó sport, de sport.  :cool:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#854 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 08:46

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:39

Én ugy tudom, hogy a magyar jogszabályban nincs olyan, hogy önvédelemből ütés, önvédelemből védekezés.

Ha késsel fenyegetőznek, először meg kell várnod amíg hasba szurnak, és csak azután üthetsz. Így tudom.

Azonos mértékben te is használhatod az erőforrásaidat. Megütnek, üthetsz. Megszúrnak, szúrhatsz.
De most őszintén, ha az életed múlik rajta, akkor érdekel? Inkább ülök egy évet, és megvédem a családom/egyéb/magam.

#855 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 18. 08:54

Akkor mostantól térjünk vissza a topic eredeti témájához...

#856 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:01

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:39

OFF:
De van ilyen, csak a jogszabály nem fejti ki részletesen.
Nem kell bevárni a hasbaszúrást, elég ha a veszély/fenyegetés komoly, már üthetsz, szúrhatsz, feltéve, ha nem volt más választásod (elfutás, segítségkérés, adott körülmények között elvárható enyhébb védekezési lehetőség).
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#857 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:08

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:46

Azonos mértékben te is használhatod az erőforrásaidat. Megütnek, üthetsz. Megszúrnak, szúrhatsz.
De most őszintén, ha az életed múlik rajta, akkor érdekel? Inkább ülök egy évet, és megvédem a családom/egyéb/magam.

Van is erre ámerikában valami mondás, olyasmi, hogy inkább bízom a sorsomat tizenkét ismeretlenre, mint hogy a barátaim vigyenek a vállukon. Vagy valami ilyesmi  :)

Idézet

#858 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:12

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 8:06

[...] Csakhogy velünk valamiért nem kötekednek.  :think:  :Đ

Egy két lábon járó heggyel kevesen kötekednek :D

Jósok éve szilveszterkor belénkötöttek ketten. Nem tudom mire számítottak, mikor mi kb. 8-10-en voltunk :)

#859 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:30

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:12

Egy két lábon járó heggyel kevesen kötekednek :D

Nem vagyok különösebben nagydarab, látok uccán jóval nagyobbakat is.

De hogy ontopik legyek, 3 éve Pécsett lelopták az Opelemről a szelepsapkákat.  :reklamacio:  :Đ

#860 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 18. 09:32

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:54

Akkor mostantól térjünk vissza a topic eredeti témájához...

Akkor újra.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.