HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 06. 16:54

Ebredj mar fel... :p :)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#142 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 16:58

Zsidó gyerekeknek magyarországrol visznek dajkát mindjá elhiszem :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#143 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 17:13

Nagyon sokan pesszimistán állnak ehhez a külföldi munkához. Az én ismerőseim eddig csak pozitív tapasztalatokkal szolgáltak. Azok is akik úgy mentek ki, hogy van már ott meló és azok is akik kalandvágyból, jóformán pénz nélkül tették ezt.... Szóval csak azért mert egy-két rémtörténetet hall az ember nem kell azt gondolni, hogy máshogy nem is sülhet el a dolog... Kivándorlás céljából pedig az USA sokkal barátságosabb mint mondjuk anglia.. (márha megvan valahogy a vízumod :) )

Ez a táboros cucc nem feltétlemnül átverés. De mindenképpen beszélnék először olyan emberekkel akiket ez az illető kijuttatott, többel is. Nekem ismerőseim a ccusa-val voltak kint hasonlóan táborokban, vizimentőként, vagy maguk kerestek hasonló "segédmelót" kint stb... Két hónapot dolgoztak aztán egy hónapot utaztak, feltöltötték a ruhatárukat... mindezt az ott keresett pénzből...

#144 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 18:42

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 12:40

:offtopic:

Kicsit utána olvastam a témának. Először azt hittem, hogy amish közösségbe mész. Náluk eléggé szigorúan veszik hogy mire lehet egyáltalán elektromosságot használni, ugyanakkor nem hiszem hogy sok gyerektábort szerveznének.

Aztán olvastam tovább és az ultra-ortodox zsidóság valóban tartózkodik az internet használatától. A bejegyzés alapján

Az mondjuk tetszik, hogy üzleti célra lehet használni a netet, tehát azért a kereskedelem nem tiltott. Ezt csodálnám is, ha tiltanák.

Szóval bármennyire is igaznak tűnhet a történet a weboldal hiányával kapcsolatban, nekem valahogy ferde a történet. Szerintem ez része a beetetésnek.

Üdv!

Sőt, nem csak azok mellőzik a netet, sunyi módon, de még a magyar gyermektáborok is!
Évek óta elmegy ismeretlen helyre a gyermek, bele sem gondoltam, hogy hú, nincs is weboldala a helynek, ahova megy!

#145 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 18:58

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 14:16

...
Ahogy Angliának sem csak olyan arca van hogy a mosolygós emberek háromszögletű szendvicset esznek a csodás zöld pázsiton piknikelve úgy az USA sem csak a vidáman haburgerező honpolgárokból áll június 4-i tüzijáték előestéjén.

...

Akkor van a főpróba július 4-ére? :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#146 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 06. 19:01

Idézet: Capri - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 18:13

...
Nekem ismerőseim a ccusa-val voltak kint hasonlóan táborokban, vizimentőként, vagy maguk kerestek hasonló "segédmelót" kint stb...

Pont az ilyen "sikerstory" melók/szervezetek adják az alapot a legszebb átverésekre. (Lásd greencardlottery  :Đ  )

Ráadásul, ez a szerencsétlen, csak az állítólagos szervező állítólagos címét, szig számát és iwiw oldalát ismeri!  :omg:  Se egy írásos tájékoztató, se egy weboldal, se semmilyen referencia. Csak a csávó iwiw oldala. :nevet:

#147 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 19:06

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 16:50

Ő jóba van a táborvezetőkkel, és ő szervezi nekik az embert. Már évek óta csinálja, azt mondja. Ebben megvvan a szervező haszna. Gondolom kiharcolta magának, hogy ő szerezze az embereket.

Ez tök jó. Már-már az audifil tartományban jársz. Ők hisznek abban, hogy az új tápkábeltől (ami a konnektorból elviszi az áramot az erősítő hátlapjáig) jobb lesz a hang. Mert a hit erejével érzik hogy tényleg jobb. Az mindegy, hogy az erőműtől a falon át valami tyúkbélen jön az áram, de az utolsó 1 méteren viszont semleges gázzal feltöltött csoda szigetelésben utaznak az elektronok és ettől sokkal lágyabb vagy mit tudom én hogy milyen lesz a cintányér hangja, amikor körömkefével súrolják a jazz muzsikában. A 25 perces körömkefe szóló alatt.

A baj az, hogy beleképzeled hogy jó lesz és minden más érvet kiszorítasz a fejedből. Innentől kezdve hiába is tépem a számat vagy koptatom a drága billentyűzetet asszony laptopján.

Kiharcolta magának. Ez jó. Cyberde hozzászólása finom elemzést ad egy párhuzamos valóságról, érdemes elgondolkodni rajta.

Bármelyik országba megy (vagy akar menni) az ember találhat olyan "kedves honfitársakat" akik szervezett bűnözés határait súrolva próbálják lenyúlni, kihasználni és megszopatni. És gyakran sikerrel. És ez nem magyar specifikum. Más nemzetek sarjai is el tudják ezt játszani. De a magyarok kiemelten kreatívak abban hogy a saját honfitársaikat megszopassák.

Sok szerencsét kívánok a táborozáshoz, remélem elkerülöd a fentieket és a kivételt erősíted majd.

Üdv!
.
.
.

#148 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 19:07

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 18:58

Tényleg, ezt benéztem  :up:
.
.
.

#149 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 06. 19:07

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:42

Sőt, nem csak azok mellőzik a netet, sunyi módon, de még a magyar gyermektáborok is!
Évek óta elmegy ismeretlen helyre a gyermek, bele sem gondoltam, hogy hú, nincs is weboldala a helynek, ahova megy!

Azért azok mégsem az óceán túloldalán vannak.  :)

Hozzáteszem, lassan 10 éve a 3. évezredben vagyunk. Én nem mennék olyan helyre sem dolgozni, sem nyaralni amelyiknek nincs, legalább egy frontpage-el szerkesztett statikus veboldala, egy ingyenes szolgáltatónál.
A gyerekemet meg biztos nem küldeném egy ennyire csóró/igénytelen helyre. :(

#150 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 19:15

csak azért mert egy-két rémtörténetet hall az ember nem kell azt gondolni, hogy máshogy nem is sülhet el a dolog...

Nem állította senki az ellenkezőjét. Sülhet el jól. Sőt fordult már elő teljesen fordítva is: valaki tutira ment ki, nem palizták be, mégis beütött kint valami gixer, aztán nagyot bukott a terv a legnagyobb körültekintés ellenére.

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 14:16

Szerintem ne projektálj mindenképpen pozitív dolgokat, mert akkor nagyon megégeted magad. Legyél picit gyanakvóbb, cserébe akkor még csalódhatsz pozitívan.

Így van. Ez a lényeg.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#151 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 06. 19:24

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 17:50

Már évek óta csinálja, azt mondja.

Én évek óta egyik szívom a marihuánát a dalai lámával meg istennel itt a sarki csehóban. Ezt én mondom személyesen, nem akárki.
Make love not Wor.

#152 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 19:30

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:24

Én évek óta egyik szívom a marihuánát a dalai lámával meg istennel itt a sarki csehóban. Ezt én mondom személyesen, nem akárki.

Személyi igazolványod számát passzold már át, addig nem hiszem el :)

Szerkesztette: donphobos 2009. 06. 06. 19:31 -kor

.
.
.

#153 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 19:43

(márha megvan valahogy a vízumod :) )

Ezt mondom, nincs meg Neki a vízum, de állítólag megy. Bár most nem tudom mi van a követségen, hogy kell vízum, ésvagy mindenki megkapja, de sorbaállni akkor is kell. Az nekem alapban 2 ét volt.
Make love not Wor.

#154 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 19:46

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 20:30

Okés, küldöm, de míg odaér nézzél mge wiwen, hátha megbízható arcnak nézek ki. Ha nem, akkor átkalapáltatom a profilom, hogy úgy legyen :-)
Make love not Wor.

#155 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 20:38

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:07

Azért azok mégsem az óceán túloldalán vannak.  :)

Hozzáteszem, lassan 10 éve a 3. évezredben vagyunk. Én nem mennék olyan helyre sem dolgozni, sem nyaralni amelyiknek nincs, legalább egy frontpage-el szerkesztett statikus veboldala, egy ingyenes szolgáltatónál.
A gyerekemet meg biztos nem küldeném egy ennyire csóró/igénytelen helyre. :(

De a La Manche csatorna túloldalán már volt. Az sem itt van a határban...

De ettől eltekintve, a helyi suli tanárai, meg a kultúrfelelős beszélgettünk, nem nagyon akarnak tábort szervezni, mert egyszerűen nem lehet a jövő zálogával bírni. Füveznek, isznak, tele vannak hormonokkal, és nem tudnak velük mit kezdeni, mert ha már csúnyán néznek valamelyikre, megy a telefon anyuciéknak, akik rögvest ott teremnek a terepjáróval és 3 ügyvéddel, akik rábizonyítják a felülegyelőre, hogy bántalmazta a gyerkőcöt. Legutóbb az egyik suhanc rátámadt a könyvtárosra (nő), pechére, mert aktív cselgáncsozó, gyerkőc kifeküdt, jött is a feljelentés, eljárás...

Nekem meg az az ötletem támad, meg kellene oldani egy csereprogramot. Messziről hozatnak ide felügyelőket, ők meg mennek messzire. Gyerkőcöknek nem árulják el kilétüket, így azoknem tudják, kit kell feljelenteni. Kiosztják a felügyelők a pofonokat, miket otthon nem kapnak meg az ifjú titánok és titanillák, majd másnap váltás, új gárda... ;)

#156 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 20:43

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 21:38

Kiosztják a felügyelők a pofonokat, miket otthon nem kapnak meg az ifjú titánok és titanillák, majd másnap váltás, új gárda... ;)

Ez sem mindig jó megoldás. Bár én rég táboroztattam, de mindig kijöttem a kiccsókákkal. Egyszer volt olyan, hogy gyerek elszaladt előlem, eltűnt, oszt estére hazatért, de ekkicsit meleg volt. Akkor fel sem fogtam még, hogy mekkora bajom lehetett volna belőle, meg mi a felelősség, mert kellőképpen laza voltam a dolgokhoz.

Tábor meg jogi személy, nem baj, ha "valaki a tömegből" verte meg, felelőst találni fognak.
Make love not Wor.

#157 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 20:56

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:58

:nevet2:

#158 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 21:11

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 20:30

:nevet:

#159 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 21:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 18:43

Ezt mondom, nincs meg Neki a vízum, de állítólag megy. Bár most nem tudom mi van a követségen, hogy kell vízum, ésvagy mindenki megkapja, de sorbaállni akkor is kell. Az nekem alapban 2 ét volt.

Turista vízumot megkapod rögtön, ingyen és bérmentve neten keresztül. (feltéve ha van új útleveled). Az ilyen melós vízumok ügyintézése szerintem legalább két hét ha nem több.
Én egyébként csak annyit akartam mondani, hogy lehet külföldön mások a szokások de az átverés az nemzetközi :) Szóval ha itthon tapraesett vagy és nem vernek át nap mint nap akkor külföldön sem fognak. És ez legyen figyelmeztetés dextrosenak :D

#160 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 23:32

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 20:01

Ráadásul, ez a szerencsétlen, csak az állítólagos szervező állítólagos címét, szig számát és iwiw oldalát ismeri!  :omg:  Se egy írásos tájékoztató, se egy weboldal, se semmilyen referencia. Csak a csávó iwiw oldala. :nevet:

Hát most mit csináljak...nem ad ki semmilyen információt, de reméljük nem átbaszás, bízunk benne.

Adott még egy névjegykártyát is. Fénymásolt papír volt.

Rajta volt a neve, egy freemailes emailcím (newyork003@freemail.hu--ilyesmi), meg a szabadságszobor ikonképként  :Đ

Szerkesztette: Dextrose 2009. 06. 06. 23:37 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.