Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki
Elküldve: 2009. 06. 06. 16:54
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2009. 06. 06. 16:58
Hádédész..
Elküldve: 2009. 06. 06. 17:13
Ez a táboros cucc nem feltétlemnül átverés. De mindenképpen beszélnék először olyan emberekkel akiket ez az illető kijuttatott, többel is. Nekem ismerőseim a ccusa-val voltak kint hasonlóan táborokban, vizimentőként, vagy maguk kerestek hasonló "segédmelót" kint stb... Két hónapot dolgoztak aztán egy hónapot utaztak, feltöltötték a ruhatárukat... mindezt az ott keresett pénzből...
Elküldve: 2009. 06. 06. 18:42
Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 12:40
Kicsit utána olvastam a témának. Először azt hittem, hogy amish közösségbe mész. Náluk eléggé szigorúan veszik hogy mire lehet egyáltalán elektromosságot használni, ugyanakkor nem hiszem hogy sok gyerektábort szerveznének.
Aztán olvastam tovább és az ultra-ortodox zsidóság valóban tartózkodik az internet használatától. A bejegyzés alapján
Az mondjuk tetszik, hogy üzleti célra lehet használni a netet, tehát azért a kereskedelem nem tiltott. Ezt csodálnám is, ha tiltanák.
Szóval bármennyire is igaznak tűnhet a történet a weboldal hiányával kapcsolatban, nekem valahogy ferde a történet. Szerintem ez része a beetetésnek.
Üdv!
Sőt, nem csak azok mellőzik a netet, sunyi módon, de még a magyar gyermektáborok is!
Évek óta elmegy ismeretlen helyre a gyermek, bele sem gondoltam, hogy hú, nincs is weboldala a helynek, ahova megy!
Elküldve: 2009. 06. 06. 18:58
Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 14:16
Ahogy Angliának sem csak olyan arca van hogy a mosolygós emberek háromszögletű szendvicset esznek a csodás zöld pázsiton piknikelve úgy az USA sem csak a vidáman haburgerező honpolgárokból áll június 4-i tüzijáték előestéjén.
...
Akkor van a főpróba július 4-ére?
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 06. 19:01
Idézet: Capri - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 18:13
Nekem ismerőseim a ccusa-val voltak kint hasonlóan táborokban, vizimentőként, vagy maguk kerestek hasonló "segédmelót" kint stb...
Pont az ilyen "sikerstory" melók/szervezetek adják az alapot a legszebb átverésekre. (Lásd greencardlottery :Đ )
Ráadásul, ez a szerencsétlen, csak az állítólagos szervező állítólagos címét, szig számát és iwiw oldalát ismeri!
Elküldve: 2009. 06. 06. 19:06
Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 16:50
Ez tök jó. Már-már az audifil tartományban jársz. Ők hisznek abban, hogy az új tápkábeltől (ami a konnektorból elviszi az áramot az erősítő hátlapjáig) jobb lesz a hang. Mert a hit erejével érzik hogy tényleg jobb. Az mindegy, hogy az erőműtől a falon át valami tyúkbélen jön az áram, de az utolsó 1 méteren viszont semleges gázzal feltöltött csoda szigetelésben utaznak az elektronok és ettől sokkal lágyabb vagy mit tudom én hogy milyen lesz a cintányér hangja, amikor körömkefével súrolják a jazz muzsikában. A 25 perces körömkefe szóló alatt.
A baj az, hogy beleképzeled hogy jó lesz és minden más érvet kiszorítasz a fejedből. Innentől kezdve hiába is tépem a számat vagy koptatom a drága billentyűzetet asszony laptopján.
Kiharcolta magának. Ez jó. Cyberde hozzászólása finom elemzést ad egy párhuzamos valóságról, érdemes elgondolkodni rajta.
Bármelyik országba megy (vagy akar menni) az ember találhat olyan "kedves honfitársakat" akik szervezett bűnözés határait súrolva próbálják lenyúlni, kihasználni és megszopatni. És gyakran sikerrel. És ez nem magyar specifikum. Más nemzetek sarjai is el tudják ezt játszani. De a magyarok kiemelten kreatívak abban hogy a saját honfitársaikat megszopassák.
Sok szerencsét kívánok a táborozáshoz, remélem elkerülöd a fentieket és a kivételt erősíted majd.
Üdv!
.
.
Elküldve: 2009. 06. 06. 19:07
Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 18:58
Tényleg, ezt benéztem
.
.
Elküldve: 2009. 06. 06. 19:07
Idézet: hkpk - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:42
Évek óta elmegy ismeretlen helyre a gyermek, bele sem gondoltam, hogy hú, nincs is weboldala a helynek, ahova megy!
Azért azok mégsem az óceán túloldalán vannak.
Hozzáteszem, lassan 10 éve a 3. évezredben vagyunk. Én nem mennék olyan helyre sem dolgozni, sem nyaralni amelyiknek nincs, legalább egy frontpage-el szerkesztett statikus veboldala, egy ingyenes szolgáltatónál.
A gyerekemet meg biztos nem küldeném egy ennyire csóró/igénytelen helyre.
Elküldve: 2009. 06. 06. 19:15
Nem állította senki az ellenkezőjét. Sülhet el jól. Sőt fordult már elő teljesen fordítva is: valaki tutira ment ki, nem palizták be, mégis beütött kint valami gixer, aztán nagyot bukott a terv a legnagyobb körültekintés ellenére.
Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 14:16
Így van. Ez a lényeg.
Elküldve: 2009. 06. 06. 19:24
Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 17:50
Én évek óta egyik szívom a marihuánát a dalai lámával meg istennel itt a sarki csehóban. Ezt én mondom személyesen, nem akárki.
Elküldve: 2009. 06. 06. 19:30
Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:24
Személyi igazolványod számát passzold már át, addig nem hiszem el
Szerkesztette: donphobos 2009. 06. 06. 19:31 -kor
.
.
Elküldve: 2009. 06. 06. 19:43
Ezt mondom, nincs meg Neki a vízum, de állítólag megy. Bár most nem tudom mi van a követségen, hogy kell vízum, ésvagy mindenki megkapja, de sorbaállni akkor is kell. Az nekem alapban 2 ét volt.
Elküldve: 2009. 06. 06. 19:46
Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 20:30
Okés, küldöm, de míg odaér nézzél mge wiwen, hátha megbízható arcnak nézek ki. Ha nem, akkor átkalapáltatom a profilom, hogy úgy legyen
Elküldve: 2009. 06. 06. 20:38
Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:07
Hozzáteszem, lassan 10 éve a 3. évezredben vagyunk. Én nem mennék olyan helyre sem dolgozni, sem nyaralni amelyiknek nincs, legalább egy frontpage-el szerkesztett statikus veboldala, egy ingyenes szolgáltatónál.
A gyerekemet meg biztos nem küldeném egy ennyire csóró/igénytelen helyre.
De a La Manche csatorna túloldalán már volt. Az sem itt van a határban...
De ettől eltekintve, a helyi suli tanárai, meg a kultúrfelelős beszélgettünk, nem nagyon akarnak tábort szervezni, mert egyszerűen nem lehet a jövő zálogával bírni. Füveznek, isznak, tele vannak hormonokkal, és nem tudnak velük mit kezdeni, mert ha már csúnyán néznek valamelyikre, megy a telefon anyuciéknak, akik rögvest ott teremnek a terepjáróval és 3 ügyvéddel, akik rábizonyítják a felülegyelőre, hogy bántalmazta a gyerkőcöt. Legutóbb az egyik suhanc rátámadt a könyvtárosra (nő), pechére, mert aktív cselgáncsozó, gyerkőc kifeküdt, jött is a feljelentés, eljárás...
Nekem meg az az ötletem támad, meg kellene oldani egy csereprogramot. Messziről hozatnak ide felügyelőket, ők meg mennek messzire. Gyerkőcöknek nem árulják el kilétüket, így azoknem tudják, kit kell feljelenteni. Kiosztják a felügyelők a pofonokat, miket otthon nem kapnak meg az ifjú titánok és titanillák, majd másnap váltás, új gárda...
Elküldve: 2009. 06. 06. 20:43
Idézet: hkpk - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 21:38
Ez sem mindig jó megoldás. Bár én rég táboroztattam, de mindig kijöttem a kiccsókákkal. Egyszer volt olyan, hogy gyerek elszaladt előlem, eltűnt, oszt estére hazatért, de ekkicsit meleg volt. Akkor fel sem fogtam még, hogy mekkora bajom lehetett volna belőle, meg mi a felelősség, mert kellőképpen laza voltam a dolgokhoz.
Tábor meg jogi személy, nem baj, ha "valaki a tömegből" verte meg, felelőst találni fognak.
Elküldve: 2009. 06. 06. 21:50
Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 18:43
Turista vízumot megkapod rögtön, ingyen és bérmentve neten keresztül. (feltéve ha van új útleveled). Az ilyen melós vízumok ügyintézése szerintem legalább két hét ha nem több.
Én egyébként csak annyit akartam mondani, hogy lehet külföldön mások a szokások de az átverés az nemzetközi
Elküldve: 2009. 06. 06. 23:32
Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 20:01
Hát most mit csináljak...nem ad ki semmilyen információt, de reméljük nem átbaszás, bízunk benne.
Adott még egy névjegykártyát is. Fénymásolt papír volt.
Rajta volt a neve, egy freemailes emailcím (newyork003@freemail.hu--ilyesmi), meg a szabadságszobor ikonképként :Đ
Szerkesztette: Dextrose 2009. 06. 06. 23:37 -kor
paranormal.hu

Súgó
A téma zárva.