HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:48

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:43

áhh, zárjuk már be inkább!

Szólj egy modnak, hogy ezt az amerikais részt mozgassa át egy új topikba, amit aztán lezár vagy töröl. Végülis te tudod. Úgyse fogadod meg a tanácsokat.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#762 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:49

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:38

1, mert gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ilyenről, vagy esetleg tud okosságot mondani

2, a bmw-t nem én javíttattam, a szülők javíttatták

3, -

4, ezen már én is gondolkodtam.

Nem zárhatnánk inkább be ezt a topikot? vagy nem törölhetnénk?

Már tökmindegy, látod hogy ez a kate21 is idetalált valahonnan....
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#763 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:50

Idézet: EV6 - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 12:39

Miért? Gugliból kinyet adatok publikusak tudtommal.

Nem az a kérdés, hogy mi van ott mint adat, hanem az, hogy aki onnan kiveszi, milyen céllal teszi ezt.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#764 Felhasználó inaktív   kate21 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:51

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 13:39

Szerintem most már ez az egyik legjobb kérdés. Hirtelen, Dex indulása előtt 1 héttel (?) semmiből előbukkan kate21, aki beírja, hogy szerinte is kamu, mert őket is át akarta baszni (!), és ők már nem is akarnak menni (amiről sokan győzködik Dex-et) és kvázi hagyják a pénzt futni, és ő is beáll most már a negatív véleményesek közzé, csak mint sorstárs.

Itt valami nekem nem kerek. (Vagy túlságosan is gyanakvó vagyok.)

Nézd! Ahogy írtam, tartottuk a hapsival a kapcsolatot telefonon, többször is beszéltünk vele. Ma beszélt párommal, hogy külön helyre tudnánk csak menni. ez nekem nem igazán tetszett, ezért google-ben el kezdtem keresgélni, és itt találtam ezt az oldalt. Végigolvastam, amiket ezzel kapcsolatban írtatok. Amit Dextrose leírt a találkozáson történtekről, az nagyban különbözött attól, mint amit mondott nekünk ez a hapsi... Csak gondoltam leírom Dextrose-nak, hogy én azok után, amit ő tapasztalt mi a véleményem. És mi nem szeretnénk se regisztrálni, se semmi ilyesmit. Ja, és mi nem hagyjuk futni a pénzt, mert nem fizettünk semmit, nincs repjegyünk se. Utána akartunk nézni a dolognak, és sikerült is... Ennyi.

#765 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:51

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:47

Kiváncsi vagyok mennyi pontot kapok ezért de leírom.

Dextrose, te tényleg ennyire hülye vagy? Ekkora idióta már pedig nincs. Kamuzol és haluzol össze-vissza.

Neked nem esik le, amit mondunk? Te azért akarod bezáratni ezt a topicot nagy hirtelen, mert nem tetszik valami? De az még nem esett le, hogy HA TÉGED USÁBAN ELKAPNAK ILLEGÁLIS MUNKAVÉGZÉSEN, AKKOR A LEGKISEBB GONDOD AZ LESZ, HOGY KITILITANAK 50 ÉVRE? Annyira hihetetlenül kamu és bűzölgő a történet, hogy az már fájdalmas.

Nem az a baj, hogy kalandra vágysz, vagy, hogy kiakarsz menni USÁ-ba. Hanem, hogy nem HIVATALOS úton csinálod. Annyi, de annyi cég van, normál portfólióval, kapcsolattal, hogy hihetetlen. Te meg itt csinálod a sértődöttet, mikor körberöhög mindenki, hogy beugrottál egy "usamunka330@freemail.hu"-s címnek.

Ébredj már fel. Ha tényleg illegális a munka, a legkisebb gondod az lesz, hogy nem kapsz fizetést. Örülhetsz ha nem szednek külön tesódtól és zsarolnak meg vele, és majd annak is, ha nem Mexicóba toloncolnak ki, mert miért ne.

Ezt hagyd már a fenébe, és inkább jelentkezz be egy igazi, LEGÁLIS munkaközvetítőhöz.

Teljesen egyetértek. Ennyire felelőtlen nem lehet senki. Az ilyeneket látjuk viszont a kókuszban meg a passzívban hogy szegény magyarokat átverték itt ott, és éheztek meg banánon éltek. És ez még csak Európa, ott kinnt az USA-ban mi a pöcsömet csinálna? Full illegálisan sehová nem fordulhatna segítségért sem, mert őt is megbasszák.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#766 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:53

ilyen alapon bárki megnézheti a googléből a wh*te h*ouse wasingtoni címét és bomb*t helyezhetne el az épület mellett.

Merthát a cím ott volt a googléban.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#767 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:53

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:43

áhh, zárjuk már be inkább!

Nemár, kár lenne érte, sok érdekes dolgot kibeszéltünk. De ha mégis, akkor ne felejts el beszámolni az utazásról egy új topic keretein belül, ha mész. ;)

#768 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:55

Idézet: EV6 - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 13:32

Ööööö, nem tudom eldönteni, hogy kate21 megjelenése váratlan vagy előre látható fordulat-e... :think:

Igen. Ennyi futkosás után már várható volt, hogy valaki szórakozzon is... Mindegy, fő a szándék. S abban mi, emberek - élen állunk. Csak a másik végén.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#769 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:55

Idézet: kate21 - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:51

...

Azt a pasit hogy hivjak, aki nektek szervezte volna a dolgot? Ezt itt csak Dex es negyvenketto tudja... ird be a nevet es akkor azonosithato, hogy ugyanarrol a szemelyrol beszeltek-e.

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 06. 17. 13:57 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#770 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:56

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:53

Nemár, kár lenne érte, sok érdekes dolgot kibeszéltünk. De ha mégis, akkor ne felejts el beszámolni az utazásról egy új topic keretein belül, ha mész. ;)

a téma olyan irányba terelődik, ahova nem kellene.

a blog oldalon folytatom a jövőben.

Szerkesztette: Dextrose 2009. 06. 17. 13:59 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#771 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:56

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:53

ilyen alapon bárki megnézheti a googléből a wh*te h*ouse wasingtoni címét és bomb*t helyezhetne el az épület mellett.

Merthát a cím ott volt a googléban.

nem, ennyi erővel bárki kinézheti a fehér ház címét, és le is írhatja bárhol, pont. azért mert tudod a [településnév] teszkó címét, már rögtön legálisan mehetnél lopni? :think:

Szerkesztette: qnadam 2009. 06. 17. 14:02 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#772 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:57

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:38

Nem zárhatnánk inkább be ezt a topikot? vagy nem törölhetnénk?

Nem kellene, tanulságos, no meg sosem tudni mikor kell visszanézni a valamit.
Make love not Wor.

#773 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:56

nem, ennyi erővel bárki kinézheti a fehér ház címét, és le is írhatja bárhol, pont. azért mert tudod a sátoraljaújhelyi teszkó címét, már rögtön legálisan mehetnél lopni? :think:

Csak ha amcsi marshal vagy... vagy az csak az ozdi teszkoba ervenyes?  :Đ

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 06. 17. 13:58 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#774 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:56

nem, ennyi erővel bárki kinézheti a fehér ház címét, és le is írhatja bárhol, pont. azért mert tudod a sátoraljaújhelyi teszkó címét, már rögtön legálisan mehetnél lopni? :think:

és most direkt irtad a település nevét, hogy még nyilvánvalóbbá váljon egy két dolog? emiatt felesleges volt ezt a mondatot ide irnod.

Szerkesztette: Dextrose 2009. 06. 17. 13:58 -kor

paranormal.hu

#775 Felhasználó inaktív   kate21 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:59

A. F.

Szerkesztette: kate21 2009. 06. 17. 14:11 -kor

#776 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: kate21 - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:59

A. Ferenc

Koszi!

Dex, neked is o szervezi?

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 06. 17. 14:08 -kor

#777 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:55

Azt a pasit hogy hivjak, aki nektek szervezte volna a dolgot? Ezt itt csak Dex es negyvenketto tudja... ird be a nevet es akkor azonosithato, hogy ugyanarrol a szemelyrol beszeltek-e.

Samott

Igen, nekem is gyanús ez a hirtelen a semmiből egyértelműen itt vagyok s nem is kérdezek semmit de tutira egyről beszélünk hozzáállás...

#778 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 14:00

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:59

Dex, neked is o szervezi?

Samott

nem.

paranormal.hu

#779 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 14:01

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:15

Már elnézést, de ő szerintem ilyesmit nem mondott, és nem is nagyon mond. Próbálja megfogadni is, amit mondanak neki, de ugyanakkor saját maga is cselekszik. Pont akkor kell elgondolkodni, amikor valaki elítél valakit csak azért, mert másképp gondolkodik, mint ő.
Igen, van jópár dolog Dex esetében, ami nem úgy működik, ahogy ti várjátok, vagy ahogy elvárható lenne. Csakhogy mindenki életében vannak ilyen dolgok.

Egy döntésképtelen embert nem arról kell meggyőzni, hogy hogyan döntsön, vagy hogyan ne! Sokkal rosszabb lesz a helyzet, itt ugyanis a "menj érezd jól magad"-tól az "azonnal mondd le"-ig minden változat szerepel. Mit tenne szegény, akinek ennyi mindent hajítanak a fejéhez? Még akkor is, ha úgy tűnik, valóban nem az lesz, amit az elején ígértek. Na és? Nem az a lényeg, hogy az lesz-e, hanem az, hogy Dex mit szeretne! :smoker:

de nem próbálja... egyébként még egyet is értenék, de a vélemények nagyjából egybevágnak, hogy ez így lehúzás. Dex próbálkozik, hogy de nem is, mert, amire megkapja, hogy amiatt látszik csak igazán, majd a végén még elkezdi védeni szegény szervezőt, hogy hát igazán nem mondhatta el előre a feltételeket, hiszen akkor azok az aljas jelentkezők még visszaléptek volna...

én inkább pozitívnak tartom, hogy ennyien próbálják lebeszélni egy (remélhetőleg csak) anyagi bukással járó lehúzós ügyről. persze azokat is megértem, akik ennyi mellébeszélés után már inkább azt mondják, hogy menjen, ha ennyire nem akar észrevenni semmit a saját elképzelésén, meg a gondolataiban felsejlő dollárkupacokon kívül.

#780 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 14:03

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 14:57

és most direkt irtad a település nevét, hogy még nyilvánvalóbbá váljon egy két dolog? emiatt felesleges volt ezt a mondatot ide irnod.

gyakorlatilag te hoztad nyilvánosságra... de ne érezd úgy, hogy ezen múlik bármi is, szerkesztettem.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »