Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 7:59
Azon viszont csodálkozom, hogy kiscsaj ("her") mellé férfi vigyázó. Eleve a legtöbb helyre csak nőket keresnek, ami tényleg nem mindig célravezető. Teszem azt egy kisiskolás fiú mellé, akinek apja alig van otthon, lehet szerencsésebb egy férfi, mert jobban le tudja foglalni. Míg egy nőnemő au pair-nek max a seggét és a mellét bámulhatja a kölök, ami 12-14 éves kor alatt még nem olyan jó móka, és afölött is rá lehet unni. De lány mellé... elképzelem, ahogy Dex vele barbizik és sminkel :Đ
Gyereke is válogatja. Ahogy olvasom csak egy gyerek. De ha pl. nagyon neveletlen, utálatos, kiállhatatlan, nagyon meg tudja keseríteni az ember életét. Bajt kever, hátad mögött mószerol, esetleg eltör valami és rád fogja, stb.
De mindenképp próbáld meg Dex. Repjegyed és időd van, melód úgysincs, sok vesztenivalód tehát nincs. Olyan gány biztos nem lesz, mint az usákiai önkéntes koncentrációs tábor. Aztán legalább csináltál ilyet is.
Csak nem ugráltatnának ennyire. Ha véget ér a munkaidő és ők már otthon vannak, gondolod hogy felordítanak nekem hogy menjek takarítani?
Hát ha tényleg ilyen, akkor meg megkeresem a repülő árát, meg még azon felül egy kicsit és eljövök...
Egyébként volt már dolgom ilyen 8-12 éves lanyokkal most kint a taborban. Azok között voltak normálisak, de voltak olyanok is akik nevettek rajtam, teljesen ugy éreztem, hogy ezek most viccesnek tartanak engem, pedig nem is csináltam semmit.
Szerkesztette: Dextrose 2009. 09. 07. 10:49 -kor

Súgó
A téma zárva.