HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#151 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:30

Nem ertem a szuklatokoruseget, makacssagot, hogy miert nem lehet valaszthato a klasszikus skin? Mi ertelme van kenyszeriteni a vasarlokat? He, kedves elado, tudod ki vagyok? En vagyok az akibol te elsz, aki elolvassa a hireidet, aki kattint a hirdeteseidre, aki miatt a hirdetoid hozzak a penzt. :legyint: Ezt utalom a magyar vallalkozokban, ezt a szuklatokoruseget, korlatoltsagot.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#152 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:30

Én is a military skin-t használtam a kezdetektől, de engem ez az új sem zavar. (pedig már pár órája olvasgatok itt, de nekem nem fáj szemem, sem fejem) Én inkább befejezettlennek látom ezt a skint. PL a gombok sem passzolnak, meg 1-2 szín sem néhol. Szerintem lehetne ebből egy jó skin.

Persze, hogy a régit miért vették ki, azt én sem értem.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#153 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:31

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:11

Jó anyám mi ez a hiszti?

A fórum illeszkedik a főoldalhoz, a kinézete kicsit modernebb lett, tény, hogy javasolnám a zöld bátrabb felhasználását a szürke mellett, mert akkor designban sem üt el, de még sem olyan depresszív.
   Hogy fáj tőle a szem? Ebben lehet valami. De én azt mondom megszokás kérdése.

Az új kategorizálást nem minden esetben tartom tökéletesnek, de elhiszem, hogy Ti többet gondolkodtatok rajta mint én. Szokható.

Gameware - Gamekapocs. Kit érdekel?!

Mindig ha jön valami új, követelik vissza a régit, a megszokottat. Mindig jót tesz egy kis vérfrissítés. Nyugalom, barátkozzatok meg vele. Idővel biztos felkerülnek a választható skinek. Nem szeretnék egy fórumtársam sem elveszíteni emiatt.

Kit érdekel, hogy illeszkedik-e a főoldal skinjéhez, vagy nem? Van olyan épeszű ember, aki ez alapján használja/nem használja az oldalt? Vagy van olyan, aki komolyan azt hiszi, hogy valaki emiatt marad-e itt, vagy nem? Jesus... :banghead: Nem inkább az számít, hogy mennyire hasznos, kényelmes stb. az oldal?

Megszokod a szemfájást? Ügyes. :D

Az a probléma, hogy itt többnyire mindig a szar irányba mennek el a vérfrissítéssel. Amúgy nem baj ám az, ha marad a megszokott, amennyiben az jó. Bár tudom, a sok idiótát nevelik ám a reklámok, sorozatok, hogy a fogyasztói társadalom tagjának lenni jó; ezek szerint messze nem eredménytelenül. :omg:
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#154 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:33

Uj szín van, viszont maradt a régi ósdi fórummotor.  :down: Granulálok. Nem igaz, hogy nincs pénzetek egy kurva IPB 2.x-re.  :omg:  :rolleyes:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#155 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:34

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:30

Nem ertem a szuklatokoruseget, makacssagot, hogy miert nem lehet valaszthato a klasszikus skin? Mi ertelme van kenyszeriteni a vasarlokat? He, kedves elado, tudod ki vagyok? En vagyok az akibol te elsz, aki elolvassa a hireidet, aki kattint a hirdeteseidre, aki miatt a hirdetoid hozzak a penzt. :legyint: Ezt utalom a magyar vallalkozokban, ezt a szuklatokoruseget, korlatoltsagot.

Samott

Jo, nezd, bizonyos fokig ertheto a strategia, bar gondolom nem publikus info, de ha az "uj" felhasznalokbol tobb van/aktivabbak mint a regiek, akkor ertheto(bb) hogy az uj skint probaljak nyomni, mondvan az ujak ugyse igazan ismerik a regit. (Strukturara hasonlok vonatkoznak)
Az meg, hogy a regi miert nem marad, nemtom, nem is az en dolgom, de ha megnezed akkor amikor az index atdesignolta magat mekkora hiszti volt - megse tortent semmi. Kismillio ilyen pelda van. Evvan', ezt lehet szeretni. Akinek nem tetszik az meg irjon/lopjon CSS-t. :)

Szerkesztette: Wyco 2009. 06. 07. 21:43 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#156 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:34

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:30

Samott

Ha valami rossz, akkor az magyar? Ez mára divat lett, de nem értem.

A többivel egyetértek.

#157 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:38

Szeretném elmondani, hogy elmehettek a picsába ezzel a színvilággal. Hol a faszba számít nektek, hogy milyen színekkel olvasnám a fórumot? Mert nekem számítana. Vakuljak meg, tudom.

Jöhet a figyelmeztetés, úgyse volt még.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#158 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:39

Hála Wyco-nak már az operával is tökéletesen megy a "régi" barna skin. Már nem is látom a szürkét :)

#159 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:42

Idézet: brd - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:31

Kit érdekel, hogy illeszkedik-e a főoldal skinjéhez, vagy nem?

Szerintem ez olyan dolog, hogy ha van egy luxus autód, akkor nem fogsz belevenni mondjuk egy totál más style és színű ülés huzatot (mert pl valamiylen okból cserélni kell), vagy bármi mást, ami nagyon elütne. Szerintem erre gondolt sQr.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#160 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:43

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:38

Jöhet a figyelmeztetés, úgyse volt még.

Jaja, Renwick szarjon sünt. Más egyéb? Akkor állítom ilyesmi színre a laptopot, meg nyitok ki jegyzettömböt, ha ezzel kell világítani  :Đ
Make love not Wor.

#161 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:43

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:34

Jo, nezd, bizonyos fokig ertheto a strategia, bar gondolom nem publikus info, de ha az "uj" felhasznalokbol tobb van/aktivabbak mint a regiek, akkor ertheto(bb) hogy az uj skint probaljak nyomni, mondvan az ujak ugyse igazan ismerik a regit.

De ez nem tokmindegy? Az uj regisztral, kapja a szurket az arcaba (ahogy eddig a hanyadek kek skint kapta) a regi meg egyszer atpoccinti a megszokott szineire. Semmibe se kerul, megis boldog lesz tole a torzsgarda. Oket a legkevesbe se erdekli, zavarja, hogy masok hogy latjak a forumot.

Ndrew: a magyarok meg tanuljak a kapitalizmust, mindehol igy van, szar dolog egy multinak dolgozni de megszarabb egy kocsog magyar tulajnak dolgozni. Lasd ezt a esetet, egy komoly ceg nem engedhetne meg maganak, hogy magara haragitsa az ugyfeleinek egy reszet. A hulye magyar fonok meg csak addig lat, hogy ugy lesz ahogy en akarom a vevoim le vannak szarva eszik nem eszik ezt kapjak.

Ha egy komoly dologrol lenne szo ami eroforrasignyes, komolyabb koltsegvonzata van akkor elfogadom hogy felmerul a lehetoseg elvetel. De most egy kib@szott css fajlrol es egy beallitasrol van szo. Es ahogy latom a css-re lenne is olyan, aki ingyen is megcsinalja.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#162 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 07. 21:44

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:33

Uj szín van, viszont maradt a régi ósdi fórummotor.  :down: Granulálok. Nem igaz, hogy nincs pénzetek egy kurva IPB 2.x-re.  :omg:  :rolleyes:

Miből lenne pénzük?  :confused:

Az egyre kevesebb kattintásszámból?  :think: Az élet minden területén alapvetés, hogy ami jól működik, azon nem változtatunk.  :)

Amatőrök, akik futnak a pénzük után.  :smoker: 

A semmire és senkire nem figyelünk újításban, még a favicon is régi.  :rolleyes:

#163 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:44

De hogy kinek faj egy _alternativ_ skin...
while (!sleep) sheep++;

#164 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 07. 21:44

Fúhúhú, ez már jobb az új skin mint a dohos oldmotoros korábbi skin és tetszik. :] :p :cool:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#165 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:44

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:39

Hála Wyco-nak már az operával is tökéletesen megy a "régi" barna skin. Már nem is látom a szürkét :)

B+ vette, os-t meg office-t 147k-ért, osben van ie8.
hasznáéjon 3rd party böngészöt vista alatt aki akar,én nem.
szal IE only usereknek ez nem megoldás.

LIBASZAR SZÍNT KÉRJÜK VISSZA
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#166 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:46

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:43

De most egy kib@szott css fajlrol es egy beallitasrol van szo. Es ahogy latom a css-re lenne is olyan, aki ingyen is megcsinalja.

De nem kell megcsinálni, mert létező opció. Most éppen azzal szopnak, hogy a bolha ne legyen ilyen. Tehát ha bent hagyták volna, akkor nem szopnának a bolhával sem.

Sem pénz, sem erőforrás kérdése nem volt. Most már az lett, bolhával pöcsölni kell. Szarjon sünt.
Make love not Wor.

#167 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:47

Idézet: Emvy - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:44

De hogy kinek faj egy _alternativ_ skin...

Ezek szerint odafent mindenkinek. Renwick szarjon sünt.
Make love not Wor.

#168 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:48

Ahhoz tudom hasonlitani meg ezt, mint amikor kulonbozo programgyartok/irok akarjak azt eldonteni/jobban tudni, hogy nekem milyen monitorom van, vagy hogyan akarom az kepernyore irt szoveget latni, cleartype-ban, vagy nem cleartype-ban (lasd: uj messenger, egy rakas kis alkalmazas, sot legutobb mar a lenovo legfrissebb power management sw-eben is ez a formedveny volt). Oda is berakjak kikapcsolhatatlanul. Nekem meg a szemem kifolyik... (marmint kifolyna, ha felraknam az ujat, csak egy ido utan mar nem lesz valasztasi lehetoseg)

Szerkesztette: asdf 2009. 06. 07. 21:51 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#169 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:49

Idézet: asdf - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:48

Oda is berakjak kikapcsolhatatlanul...

Azok is szartak sünt, mint a Renwick?
Make love not Wor.

#170 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:50

Ki fogod huzni a gyufat, vigyazz... ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.