HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:59

Idézet: Emvy - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:56

Ezert megy jobban a PH! -- ott allandoan reagalnak az user feedbackre..

+1
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#142 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:52

De itt folyamatosan mondogatom, az endjúzer le van szarva.

Jó magyar hozzáállás szerint.  :)

Látom a topic elrendezés nem csak engem zavar.
Hiába no,  9 év alatt megszoktam mi hol van.
Lehet velem van a baj túl régóta szeretek itt fórumozni.

Egyébként való igaz van it kb. 2000 rendszeres  fórumozó + pár ezer visszajáró.
Szerintem miattuk maradhatott volna az újonnan jöttek meg így is úgyis keresgélnek.
Erről jut eszembe a kereső 60mp-es újrahasználhatósága persze maradt.
Pedig most, hogy mindent szétrendeztetek jobban kell mint előtte bármikor.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#143 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:02

Kheki skin FF-re: https://forum.hwsw.h...T&f=22&t=148726
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#144 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:11

Jó anyám mi ez a hiszti?

A fórum illeszkedik a főoldalhoz, a kinézete kicsit modernebb lett, tény, hogy javasolnám a zöld bátrabb felhasználását a szürke mellett, mert akkor designban sem üt el, de még sem olyan depresszív.
Hogy fáj tőle a szem? Ebben lehet valami. De én azt mondom megszokás kérdése.

Az új kategorizálást nem minden esetben tartom tökéletesnek, de elhiszem, hogy Ti többet gondolkodtatok rajta mint én. Szokható.

Gameware - Gamekapocs. Kit érdekel?!

Mindig ha jön valami új, követelik vissza a régit, a megszokottat. Mindig jót tesz egy kis vérfrissítés. Nyugalom, barátkozzatok meg vele. Idővel biztos felkerülnek a választható skinek. Nem szeretnék egy fórumtársam sem elveszíteni emiatt.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#145 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:19

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:11

Mindig ha jön valami új, követelik vissza a régit, a megszokottat. Mindig jót tesz egy kis vérfrissítés. Nyugalom, barátkozzatok meg vele. Idővel biztos felkerülnek a választható skinek. Nem szeretnék egy fórumtársam sem elveszíteni emiatt.

Az egy dolog, hogy a szemnek fáj, de az határozottan sértő, hogy pontosan tudják "odafent", hogy az aktív régi fórumozók többsége, vagy legalábbis jó része ragaszkodik a barna skinhez. Ez egyértelműen kiderült.

Akkor ha ennek tudatában szándékosan leveszik, arra mit mondjunk? Ehhez vagy hülyének, vagy rosszindulatúnak kell lenni... Erre ép ésszel felfogható magyarázat nincs.

Pedig nem is arról van szó, hogy programozni kell, hogy menjen, mint a Bolhánál volt, hanem még külön ki kellett venni. Vicc.. nem is, szánalmas!

#146 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:23

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:11

Idővel biztos felkerülnek a választható skinek.

Úgy legyen, csak látod, most mégis lekerült az az egy választható is.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#147 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:23

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:11

Mindig ha jön valami új, követelik vissza a régit, a megszokottat. Mindig jót tesz egy kis vérfrissítés.

Van egy haverom, aki szintén nem szereti a pisikaki szexet. Állítólag új és jó dolog, akkor szólj, ha holnap kipróbáltad.
Make love not Wor.

#148 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:24

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:19

Ehhez vagy hülyének, vagy rosszindulatúnak kell lenni... Erre ép ésszel felfogható magyarázat nincs

Ja, Renwick szarjon sünt.
Make love not Wor.

#149 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:23

Van egy haverom, aki szintén nem szereti a pisikaki szexet. Állítólag új és jó dolog, akkor szólj, ha holnap kipróbáltad.

:nevet: :nevet2: :up:

Szerkesztette: Csokis 2009. 06. 07. 21:25 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#150 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:23

Van egy haverom, ....

Huhh ..  :omg: :D :nevet2:

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#151 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:30

Nem ertem a szuklatokoruseget, makacssagot, hogy miert nem lehet valaszthato a klasszikus skin? Mi ertelme van kenyszeriteni a vasarlokat? He, kedves elado, tudod ki vagyok? En vagyok az akibol te elsz, aki elolvassa a hireidet, aki kattint a hirdeteseidre, aki miatt a hirdetoid hozzak a penzt. :legyint: Ezt utalom a magyar vallalkozokban, ezt a szuklatokoruseget, korlatoltsagot.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#152 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:30

Én is a military skin-t használtam a kezdetektől, de engem ez az új sem zavar. (pedig már pár órája olvasgatok itt, de nekem nem fáj szemem, sem fejem) Én inkább befejezettlennek látom ezt a skint. PL a gombok sem passzolnak, meg 1-2 szín sem néhol. Szerintem lehetne ebből egy jó skin.

Persze, hogy a régit miért vették ki, azt én sem értem.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#153 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:31

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:11

Jó anyám mi ez a hiszti?

A fórum illeszkedik a főoldalhoz, a kinézete kicsit modernebb lett, tény, hogy javasolnám a zöld bátrabb felhasználását a szürke mellett, mert akkor designban sem üt el, de még sem olyan depresszív.
   Hogy fáj tőle a szem? Ebben lehet valami. De én azt mondom megszokás kérdése.

Az új kategorizálást nem minden esetben tartom tökéletesnek, de elhiszem, hogy Ti többet gondolkodtatok rajta mint én. Szokható.

Gameware - Gamekapocs. Kit érdekel?!

Kit érdekel, hogy illeszkedik-e a főoldal skinjéhez, vagy nem? Van olyan épeszű ember, aki ez alapján használja/nem használja az oldalt? Vagy van olyan, aki komolyan azt hiszi, hogy valaki emiatt marad-e itt, vagy nem? Jesus... :banghead: Nem inkább az számít, hogy mennyire hasznos, kényelmes stb. az oldal?

Megszokod a szemfájást? Ügyes. :D

Az a probléma, hogy itt többnyire mindig a szar irányba mennek el a vérfrissítéssel. Amúgy nem baj ám az, ha marad a megszokott, amennyiben az jó. Bár tudom, a sok idiótát nevelik ám a reklámok, sorozatok, hogy a fogyasztói társadalom tagjának lenni jó; ezek szerint messze nem eredménytelenül. :omg:
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#154 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:33

Uj szín van, viszont maradt a régi ósdi fórummotor.  :down: Granulálok. Nem igaz, hogy nincs pénzetek egy kurva IPB 2.x-re.  :omg:  :rolleyes:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#155 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:34

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:30

Nem ertem a szuklatokoruseget, makacssagot, hogy miert nem lehet valaszthato a klasszikus skin? Mi ertelme van kenyszeriteni a vasarlokat? He, kedves elado, tudod ki vagyok? En vagyok az akibol te elsz, aki elolvassa a hireidet, aki kattint a hirdeteseidre, aki miatt a hirdetoid hozzak a penzt. :legyint: Ezt utalom a magyar vallalkozokban, ezt a szuklatokoruseget, korlatoltsagot.

Samott

Jo, nezd, bizonyos fokig ertheto a strategia, bar gondolom nem publikus info, de ha az "uj" felhasznalokbol tobb van/aktivabbak mint a regiek, akkor ertheto(bb) hogy az uj skint probaljak nyomni, mondvan az ujak ugyse igazan ismerik a regit. (Strukturara hasonlok vonatkoznak)
Az meg, hogy a regi miert nem marad, nemtom, nem is az en dolgom, de ha megnezed akkor amikor az index atdesignolta magat mekkora hiszti volt - megse tortent semmi. Kismillio ilyen pelda van. Evvan', ezt lehet szeretni. Akinek nem tetszik az meg irjon/lopjon CSS-t. :)

Szerkesztette: Wyco 2009. 06. 07. 21:43 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#156 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:34

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:30

Samott

Ha valami rossz, akkor az magyar? Ez mára divat lett, de nem értem.

A többivel egyetértek.

#157 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:38

Szeretném elmondani, hogy elmehettek a picsába ezzel a színvilággal. Hol a faszba számít nektek, hogy milyen színekkel olvasnám a fórumot? Mert nekem számítana. Vakuljak meg, tudom.

Jöhet a figyelmeztetés, úgyse volt még.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#158 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:39

Hála Wyco-nak már az operával is tökéletesen megy a "régi" barna skin. Már nem is látom a szürkét :)

#159 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:42

Idézet: brd - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:31

Kit érdekel, hogy illeszkedik-e a főoldal skinjéhez, vagy nem?

Szerintem ez olyan dolog, hogy ha van egy luxus autód, akkor nem fogsz belevenni mondjuk egy totál más style és színű ülés huzatot (mert pl valamiylen okból cserélni kell), vagy bármi mást, ami nagyon elütne. Szerintem erre gondolt sQr.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#160 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:43

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:38

Jöhet a figyelmeztetés, úgyse volt még.

Jaja, Renwick szarjon sünt. Más egyéb? Akkor állítom ilyesmi színre a laptopot, meg nyitok ki jegyzettömböt, ha ezzel kell világítani  :Đ
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.