HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#431 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 10. 07:26

Idézet: asdf - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 22:14

Mert ki kellett talalni :)

Hát egy iylet csuklóból lehet írni.

#432 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 07:27

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 22:17

Szürke, vs "lilás", bocs a minőségért. :)

Szerk.: Mindegy.

Gif, png?

#433 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 07:42

Idézet: marklar2 - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 0:47

De ha akkor meglépték volna, akkor nem kellett volna annyit szívniuk a dizájnváltásokkal, elég lett volna egyszer leprogramozni a fejlécet, bolhát, nem skinenként külön verzió...

Így csak egyre jobban elvágják a lehetőségét az esetleges fórumupgradenek.
Addig tologatják a szart, amíg a végén ellapátolhatatlan méretű lesz a kupac.  :omg:

Még egyszer leírom. Miért kell szívni egy másikk css miatt? ha csak a színkódok, gombok mások? Könyörgöm, 2009 van! Erre adjon már valaki magyarázatot!

Fogják pl ezt a css-t (nem kell a régit) átbillentik a színeket. Jó tudom, új kód esetén +10 perc munka de könyörgöm, az picsafüst! Ha hozzávesszük a képgenerálást, akkor még 10 de akkor is. És igen, van némi közöm a css témához.

Ja és hogy miért sajnálatos nekem a dolog? Mert én itt kezdtem a fórumozást. Itt tanultam meg, hogy azt hogy kel, mi is az. Az első problémámra csauklóból nyomták a váalszt (nem az volt, hogy emlyik gombot nyomjam). A szakmai és nem szakmai tudásom is sokat fejlődött az itt levő felhasználóknak hála, mert nagyon sokat segítettek (még lamex is! nem sorolnék fel mindenkit, ha nem baj, akit érint tudja.). én kicsit több, mint 5 éve regisztráltam. És viszonyalg hamar kaptam pár KCS-t. Amire azóta is büszke vagyok, és az első örömünnep volt otthon. Komolyan. Büszkén újságoltam a hozzám közel állóknak IRL. Sajnos úgy látom, másnak ez már nem fog megadatni. Sajnos sok embert kidobtak, mások emiatt, és a fentebb leírt történések miatt elmentek. Engem is az az 5 év tart vissza. De ettől a színvilágtól nekem ég a szemem. Jó annak, akinek nem.

Szerkesztette: e-lias 2009. 06. 10. 07:50 -kor

#434 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:05

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:20

1. van 18 felhasználó akinek tetszik ez a skin, ebből 17 mégi hallgat mint a sír.

Ezt így nem lehet megállapítani, az nem 18 felhasználó, hanem 18 regisztráció (nem lehet tudni, mennyi benne, az anyu gépéről leadott szavazat, vagy a szimpla Szőke kapitány klón) és a  18-ban "meg egy jó pár olyan van, aki nem is figyelt oda mire szavaz, vagy csak azért is csinálja a feszkót indítattásból szavazott" :rolleyes: 
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#435 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:18

Idézet: e-lias - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 8:27

Gif, png?

A forrás volt rossz, siettem. :D

#436 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:20

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 20:50

Az összes szürke gomb le lett cserélve a lilás árnyalatúra, ha valahol még maradt a régiből, kérlek (előtte biztos ami biztos CTRL+F5) jelezzétek!

üdv

R.

Probalok konstruktiv lenni :)
Sztem a hivatalos skinnel az a baj, hogy egy resze nagyon alacsony, masik resze nagyon magas kontrasztu, de alapban picit tul vilagos. A hatter #777777 es az elott levo #dedede kozt nagyon kicsi a kulonbseg, viszont a dede... nagyon vilagos a mogotte levo #777-essel.
Az en szineim is a #dede-t hasznaljak, gondolom vagy onnan vettetek at, vagy en loptam valahonnan mar, nem tudom, de azon valahogy nem tunik zavaronak, mert a hatter sotetebb, es a betuk egy jo resze is.
Ha a #777-t attenetek #565656-ra mar jobb lenne...szerintem. (Bar azzal mar majdnem az enyemnel jarunk, ami #352c2d :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#437 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:37

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 8:14

blablabla

Azon felül, hogy a falka szellem értelmében megpróbálsz magadnak jó pontot a pár veled egy húron csengőnél szerezni még jól meg is mosolyogtattál

Kép

#438 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 10. 08:42

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 9:37

Azon felül, hogy a falka szellem értelmében megpróbálsz magadnak jó pontot a pár veled egy húron csengőnél szerezni még jól meg is mosolyogtattál

Kép

Akkor most mindkettőtök nyomatékosan megkérlek, hogy ezt itt és most hagyjátok abba. Köszönöm.

#439 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:44

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 9:20

Probalok konstruktiv lenni :)
Sztem a hivatalos skinnel az a baj, hogy egy resze nagyon alacsony, masik resze nagyon magas kontrasztu, de alapban picit tul vilagos. A hatter #777777 es az elott levo #dedede kozt nagyon kicsi a kulonbseg, viszont a dede... nagyon vilagos a mogotte levo #777-essel.
Az en szineim is a #dede-t hasznaljak, gondolom vagy onnan vettetek at, vagy en loptam valahonnan mar, nem tudom, de azon valahogy nem tunik zavaronak, mert a hatter sotetebb, es a betuk egy jo resze is.
Ha a #777-t attenetek #565656-ra mar jobb lenne...szerintem. (Bar azzal mar majdnem az enyemnel jarunk, ami #352c2d :)

Kösz, megnézzük mit lehet játszani a háttérrel. Amit most látsz, az btw ugyanaz a háttér, ami a HWSW-n is van.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#440 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:51

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 7:44

Kösz, megnézzük mit lehet játszani a háttérrel. Amit most látsz, az btw ugyanaz a háttér, ami a HWSW-n is van.

üdv

R.

Igen, de ott nincs a dede szinatmenet es joval nagyobbak a betuk ezert kevesse zavaro. Azon valahogy nem tunik furcsanak nekem.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#441 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:58

Nah, sajnos nincs idom visszaolvasni az egesz topicot, roviden: hogyan tudom visszavarazsolni az eredeti barnas szint?
:riszpekt:

#442 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:02

Húde rossz :D Az előttem szóló kérdésére adott válasz engem is érdekel.
:röcspakt:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#443 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:03

Nezzetek korul a visszabeszelobe, van topikja.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=5951316

Szerkesztette: Wyco 2009. 06. 10. 09:08 -kor

#444 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:07

Idézet: Papa - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 10:02

Húde rossz :D Az előttem szóló kérdésére adott válasz engem is érdekel.
:röcspakt:

Szavazni se felejtsetek el!
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#445 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:32

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 21:38

Azért döntöttünk így, mivel több párhuzamos skin használata a jövőbeni, a fórummotorba szervesen integrált szolgáltatások esetén (ilyen például a főoldali kommentelés bekapcsolása és más, nem publikus új funkciók) a régi skint használók számához viszonyítva aránytalanul megnehezíti a fejlesztés menetét.

Tennek egy kompromisszumos javaslatot: a forumban maradjon opcionalisan a military skin (ez nem jelenthet problemat, eddig is mukodott), a fooldalon megjeleno forumresznel (meg az egyeb titkos fejleszteseknel ;)) pedig tenyleg feleslegesen okozna ez problemat, ne is faradjatok vele. 

Idézet: special - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 17:56

Van technikai lehetőség erre az úgynevezett tartalmi threadek és fórumok összekapcsolásával, ezen házon belül is futunk még néhány kört. Az oldal a következő hetek, hónapok során fokozatosan fejlődni fog.

Hajra! :up:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#446 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:34

Renwick, vagy akit erint: az uj gomboknal az IM gombot nem csereltetek le! :)

#447 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:37

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 10:34

Renwick, vagy akit erint: az uj gomboknal az IM gombot nem csereltetek le! :)

Rajta vagyunk, kösz.

üdv

R.

#448 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:40

Kísérleti jelleggel sötétebb lesz kicsit a háttér, a legenerált gombokkal viszont még dolgozni kell.

üdv

R.

#449 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:43

Szerintem jobb lett.
A gombok hatteret csinaljatok meg transparent png-nek, aztan nem kell szenvedni a hatterrel ha esetleg valtozas van.

#450 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:51

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 9:32

Tennek egy kompromisszumos javaslatot: a forumban maradjon opcionalisan a military skin (ez nem jelenthet problemat, eddig is mukodott), a fooldalon megjeleno forumresznel (meg az egyeb titkos fejleszteseknel ;)) pedig tenyleg feleslegesen okozna ez problemat, ne is faradjatok vele. 

Hajra! :up:

Samott

Eztet mondtam én is. Sőt, bízzák ránk a barna css-t, szerintem lenne olyan, aki szán rá időt, és megheggeszti. Majd a fejlesztő rápillant, leteszteli, és ha nincs gubanc, akkor kirakja. Neketek nincs vele sok gond.

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.