HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 23:10

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 22:23

Azt nem tudom, hogy akinek ennyire nem tetszik, az miért jár ide? ez egy nem kötelező fórum, ellehet menni

Ennél bicskanyitogatóbbat.. miért van mindig az ha valami jó volt majd önkényesen felrúgnak mindent (olyanok akiknek igazából semmi közük csak hozzájutottak a hatalomhoz) ellehetetlenítik az addig jól működő rendszert (nem tökéletes sosem de legalább megvolt) és ha ez nem tetszik neked akkor elmehetsz a pi-be.

Igen persze mindig a tisztességes lelkiismeretes emberek szívják meg. Nekem tetszett a fórum szívesen olvastam nem az éltetett hogy 30.000 hozzászólást összeszedjek. Persze megértem ha valaki csak trollkodik, offol idióta topikokat nyitogat vagy teljesen mindegy neki melyik fórumon van ő bárhol kiélheti magát.

Kicsit elege lesz az embernek, hogy állandóan szedheti a sátorfáját és mindig olyanok mondják ezt meg akiknek közük sincs a közösséghez.

Igen persze tudom már megint én (mi) nyavalygok és örüljek, hogy eddig megengedték...
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#422 Felhasználó inaktív   marklar2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 23:11

Idézet: Renwick

a fórummotorba szervesen integrált szolgáltatások esetén (ilyen például a főoldali kommentelés bekapcsolása és más, nem publikus új funkciók) a régi skint használók számához viszonyítva aránytalanul megnehezíti a fejlesztés menetét.

Ennyi erővel meg is csinálhattátok volna IPB 2.x-re az új funkciókat, aztán egyből kevesebben anyáznának a régi össze-visszatákolt motorért, military skinért.

De ti tudjátok. :D

(Hurrá, mar az itteni fórumszintaktikát is sikerült elfelejtenem a máshol eltöltött évek alatt :Đ )

Szerkesztette: marklar2 2009. 06. 09. 23:12 -kor

#423 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 23:11

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:28

Mert arra verik magukat, hogy van x száz vagy ezer hozzászólásuk? És sok meló míg életük művét újból felépítik? Erről van szó ?

Többek között erre és erről. Hiszen erről szól egy olyan fórum, ami akkor kezdődött amkor még csak olyanok szóltak hotzzá akik tudtak és akartak is segíteni. Sok szakmailag is magalapozott dolog volt itt, ezeken keresztül meg lehetett ismerni azokat akik tudták mit csinálnak. Sok nem valós, nem fizikai ismeretség született itt, ismertük a nickeket. Ehhez kellő hangulatot adott a különlegesen barátságos háttér.
Most néhány mozdulattal elrontották sok ember hosszú évek alatt felépített segítő munkáját és közösségét. Stb-stb. gratula a fejlesztéshez. Olyan oldal lesz mint az összes új oldal.  :down:

Szerkesztette: mexel 2009. 06. 09. 23:11 -kor

#424 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 00:05

Idézet: marklar2 - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 0:11

Idézet: Renwick

a fórummotorba szervesen integrált szolgáltatások esetén (ilyen például a főoldali kommentelés bekapcsolása és más, nem publikus új funkciók) a régi skint használók számához viszonyítva aránytalanul megnehezíti a fejlesztés menetét.

Ennyi erővel meg is csinálhattátok volna IPB 2.x-re az új funkciókat, aztán egyből kevesebben anyáznának a régi össze-visszatákolt motorért, military skinért.

De ti tudjátok. :D

(Hurrá, mar az itteni fórumszintaktikát is sikerült elfelejtenem a máshol eltöltött évek alatt :Đ )

Számból vetted ki a szót! :)

Arra még mindig nem válaszolt Renwick kartárs, hogy MIÉRT nincs új fórummotor? A fejlesztőknek is könnyebb lenne dolgozni egy modern, testreszabhatóbb, sok kényelmi szolgáltatással felvértezett fórummotorral, mint ezt toldozni-foldozni.  :rolleyes:
Mindenki jól járna.
Nem értem, de tényleg....  :think:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#425 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 00:12

A PÁF és és topikjai hogyan és kinek az agyamenése miatt kerültek lezárva az Archívumba ?

Arra nem gondoltatok, hogy néhány topikba azért még írnának a kollégák, ha pl. egy új sztorit akarnak közkinccsé tenni ?

Jól össze-vissza lett cseszve a tematizálás önkényes, meg nem indokolt, idióta manáger szemléletű "döntésekkel".

:down:  :down:  :down:  :down:  :down:  :down:  :down:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#426 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 10. 00:18

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 1:05

Arra még mindig nem válaszolt Renwick kartárs, hogy MIÉRT nincs új fórummotor?

Szerintem szopni kell vele nem keveset.
Make love not Wor.

#427 Felhasználó inaktív   marklar2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 00:34

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 0:11

Most néhány mozdulattal elrontották sok ember hosszú évek alatt felépített segítő munkáját és közösségét. Stb-stb. gratula a fejlesztéshez. Olyan oldal lesz mint az összes új oldal.  :down:

Most?

Ehhez hosszú évek kitartó munkája kellett. :Đ

Nagy vonalakban, már amennyire még emlékszem:

Kezdetben (2001.01.01-től) vala az UBB 5.x fórummotor, 2001. végén/2002. elején le lett cserélve UBB 6.0-ra, amiben már lehetett pontozni a többi felhasználót, mennyire ért a szakmához/szimpatikus. (innen van a KCS rövidítés, ami már alig használ valaki.)

2002. nyarán a keménymagnak meg lett hirdetve a zártkörű IPB teszt, ahol brainstormingoltunk, vitattuk meg, mit/hol/hogyan lehetne jobban csinálni, közösen hoztuk létre kedvenc játszóterünk tízparancsolatát. (amit azóta az uralkodó osztály a szája íze szerint jópárszor átértelmezett, hozzáírt, természetesen a mi véleményünk kikérése nélkül, ha meg szóltunk érte, leszarták. Lásd Állatfarmban a pajta oldalán átmázolt szabályzatot.)

2003. február: upgrade címszóval a fórum leállt a beígért 2-3 nap helyett másfél hétre. (ekkor regisztráltam az általam korábban lenézett PH-ra :Đ)

Végeredmény elég kaotikusra sikerült: UBB 5.x alatti hozzászólások elvesztették a gyökereiket, nem számolódtak az írójukhoz (állítólag azért, mert az 5.x másképp tárolta a hozzászólásokat, mint a 6.0, viszont előtte az UBB 6.0 érdekes módon jól kezelte a 2001-es hozzászólásokat), összes link/beszúrt kép/szmájli egy elírt szkript miatt elcsesződtek.

Ekéztük is Krinyoékat eleget, hogy ezért kár volt az Invisionnak fizetni. :D
Meg miből állna írni egy SQL szkriptet, ami végigmászik az összes hozzászóláson, kiszedi a szemetet az elszúrt linkekből.

Leszarták.

Pár hónappal később kiderült, hogy nincs rá emberük, meg néhány napra megint le kéne lőni a fórumot, úgyhogy úgymaradt :omg:

Valamikor 2002-03 körül volt a T2k balhé, aminek az eredménye egy permanens banamai nyaralás+némi IP címtartomány letiltás lett.
Egyfelől megértem a döntés indokait, hiszen elég nagyképű, lekezelő stílusa volt az ámerikába szakadt fórumtársunknak, másfelől viszont elég sok szakmai topik leült a hiányában. (hardvert, VGA kártyák elméleti hátterét nagyon vágta.)

2004. novemberben az akkori főoldalhoz igazodott a fórum, kék lett a default skin, ezen mutat jól az Invitel reklám címszóval.
Military kikapcsolva. Hosszú hegesztőszemüvegben duzzogás után visszakaptuk 0.1 néven.

2004. végén megkaptuk karácsonyi ajándéknak a keymediát.

Mi felvetettük, hogy inkább fizetünk valami éves díjat, de a szponzoroknak ne kelljen reklámokat nézegetni. Leszarták.

(Valamikor ekkor került be a fórumszabályzatba az adblock alkalmazások tiltása, szerintük annyira tömeges méreteket öltött.)

2005. április: gyászkeretes fejléc a főoldal híreivel, amin elég sokat finomítottak, mire elérte az elfogadható formáját (most éppen az új skin miatt lett kapcsolva, mivel megint fejleszteni kéne :D )

Közben a gyarapodó hozzászólásszám miatt egyre lassul a fórum, csúcsidőben nemritkán 5 perc feletti válaszolási idővel, kereső emiatt lett kiherélve, sőt, volt amikor teljesen le lett állítva.
Szervercsere meg csak egyre csúszik, miértekre nincs válasz.

Pár év halogatás után le lett cserélve, de addigra már alig volt értelmes szakmai vita a fórumon.

2007 ősz: új bolha körüli cirkusz, military szokás szerint elvetve, nem illik az új bolhához címszóval, meg extra fejlesztést igényelne, le vagytok szarva, blabla.

Szerencsére a bolha fejlesztője vette a fáradságot, és megcsinálta 1-2 hónappal később a military változatot is. (Szabinak :respect: )

Azóta a kommunikáció semmit sem változott, csak közben Krinyo lecserélődött Renwickre, úgyhogy most már neki jár a tüskés állat.

Pedig R régen, a PHs kitérője előtt jó arc volt.
Máig nem értem miért jött vissza ezt a lezüllött bagázst erősíteni.

#428 Felhasználó inaktív   marklar2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 00:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 1:18

Szerintem szopni kell vele nem keveset.

Miért, a mostanival nem kell?

Egyébként meg évek óta ez a lemez megy, hogy ahhoz fejleszteni kéne.

2003-ban ugye az volt az érv a korosodó IPB 1.6.1 mellett, hogy a 2.x-hez újra kéne rajzolni az összes gombot, HWSW specifikus motorhekkeléseket átírni, az mennyi munka.

De ha akkor meglépték volna, akkor nem kellett volna annyit szívniuk a dizájnváltásokkal, elég lett volna egyszer leprogramozni a fejlécet, bolhát, nem skinenként külön verzió...

Így csak egyre jobban elvágják a lehetőségét az esetleges fórumupgradenek.
Addig tologatják a szart, amíg a végén ellapátolhatatlan méretű lesz a kupac.  :omg:

#429 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 06:40

Ha már nem lesz csak egy skin, akkor ezt az egyet csináljátok már meg normálisra.

Hiába állítom be a böngészőben a másik skint (Wyco/NoVa félét). Sokat gépezek máshonnan, ahol nem biztos, hogy a böngésző támogatja, meg van időm ezzel pöcsölni. A fórumot pedig onnan is olvasom. Nem lehet mindenhová WC papírral a jobb, Pendrive-val (rajta mondjuk Portable Opera barna hwsw skinnel) a bal hóna alatt szaladgálni az embernek.

Alapvetően nem lenne baj ezzel a szürkével, de sötétítsetek rajta, vagy tegyetek bele zöldes meleg színt a hozzászólások hátteréhez. Nem igaz, hogy nem lehet figyelembe venni ennyi ember panaszát. Szinte alig volt olyan user, akinek tetszett volna vagy nem fájt volna tőle a szeme. CSS-ben játszani az #RRGGBB kódokkal meg nem egy nagy programozói munka. A gombokat nem kell minden esetben átszerkeszteni, az maradhat szürke. Kísérletezzetek ki 10 féle, főoldal arculatához illő skint, tegyetek mindegyikről közzé 2 screenshot-ot (egyet a fórum főoldaláról, egyet egy topik belsejéről). A többség majd választ. Valamiben csak lesz egyetértés.

De megcsinálhatnátok azt is, amit NoVa javasolt: preloaded iframe-be a fórum, és akkor lehetne egy csomó skin, ami nem érintené a fejlesztéseket.

A gombokat legalább javítottátok. Gáz volt az az alsó árnyék. Javaslom a hwsw tulajainak, hogy nézegessék a fórumot pár órán át. Majd meglátják, hogy betesz a szemnek a világos háttér és milyen leépítő a totál színtelen szürkeségbe meredni egy idő után. Meg fogják érteni, ha IT-vel foglalkoznak.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#430 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 07:14

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:28

Mert arra verik magukat, hogy van x száz vagy ezer hozzászólásuk? És sok meló míg életük művét újból felépítik?

Nem mindenkinek ez a szempont. Meg nem mindenki magából indul ki és nem egy fórum telefloodolása az életcélja. Neked sem kötelező ide járni, ahol mindenki utál. Szerintem ez az új skin se tetszik neked, csak most elkezdtél nyalni a felsővezetésnek, hátha ezzel most szerzel jó pontokat. Másokat pedig újfent bosszanthatsz vele.

Inkább húzz el anyuci gépével egy másik fórumra, ahol tolerálják a baromságaidat. Semmi keresnivalód itt. Szakmailag nem tudsz hozzátenni semmit (prog, hw, OS, IT gazdaság, stb.). Csak:
- mutogatod a stock win asztalaid, ahol csak a háttérkép változik (jó... legalább a hátterek topikod normális lett kivételesen)
- linkeled anyud legújabb aranyérkenőcsét és egyéb nyalánkságait a szerzeményeink topikba
- fényezed magad a Battlefield topikban
- nyitsz értelmes "Bejelentették a Battlefield 9 megjelenését 2065. február 31-ére" témákat nulla infóval
- hajtogatod, hogy "hűűű-öcsém-nekem-bmeg-eredeti-vindózom-van-vazze, ne warezolj-mert-megvettÜK"
- spammeled a FF topikot, mert megjelent egy x.y(z+1) predelta verzió, amit a frissítés funkció amúgy is megtalál
- indítgatod az értékes szavazásaidat ("Mivel vakarod a hátad?", "Milyet szoktál sz*rni a biztonsági csomag ellenére?", "Milyen VGA-d van, amihez úgyse értek, csak kell egy újabb szavazás?")
- szerkesztgeted ki a hsz-eid, mószerolsz be másokat, nem kevesen kaptak miattad néhány hét pihenőt.

Mindezt nem személyeskedésből írom és nem is azért, mert kiállsz az új skin mellett. Ezek tények, aki ismer tudja, aki nem, az utánaolvashat. Te itt most nem az új design mellett érvelsz, hanem élvezed a beszólogatást.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#431 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 07:26

Idézet: asdf - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 22:14

Mert ki kellett talalni :)

Hát egy iylet csuklóból lehet írni.

#432 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 07:27

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 22:17

Szürke, vs "lilás", bocs a minőségért. :)

Szerk.: Mindegy.

Gif, png?

#433 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 07:42

Idézet: marklar2 - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 0:47

De ha akkor meglépték volna, akkor nem kellett volna annyit szívniuk a dizájnváltásokkal, elég lett volna egyszer leprogramozni a fejlécet, bolhát, nem skinenként külön verzió...

Így csak egyre jobban elvágják a lehetőségét az esetleges fórumupgradenek.
Addig tologatják a szart, amíg a végén ellapátolhatatlan méretű lesz a kupac.  :omg:

Még egyszer leírom. Miért kell szívni egy másikk css miatt? ha csak a színkódok, gombok mások? Könyörgöm, 2009 van! Erre adjon már valaki magyarázatot!

Fogják pl ezt a css-t (nem kell a régit) átbillentik a színeket. Jó tudom, új kód esetén +10 perc munka de könyörgöm, az picsafüst! Ha hozzávesszük a képgenerálást, akkor még 10 de akkor is. És igen, van némi közöm a css témához.

Ja és hogy miért sajnálatos nekem a dolog? Mert én itt kezdtem a fórumozást. Itt tanultam meg, hogy azt hogy kel, mi is az. Az első problémámra csauklóból nyomták a váalszt (nem az volt, hogy emlyik gombot nyomjam). A szakmai és nem szakmai tudásom is sokat fejlődött az itt levő felhasználóknak hála, mert nagyon sokat segítettek (még lamex is! nem sorolnék fel mindenkit, ha nem baj, akit érint tudja.). én kicsit több, mint 5 éve regisztráltam. És viszonyalg hamar kaptam pár KCS-t. Amire azóta is büszke vagyok, és az első örömünnep volt otthon. Komolyan. Büszkén újságoltam a hozzám közel állóknak IRL. Sajnos úgy látom, másnak ez már nem fog megadatni. Sajnos sok embert kidobtak, mások emiatt, és a fentebb leírt történések miatt elmentek. Engem is az az 5 év tart vissza. De ettől a színvilágtól nekem ég a szemem. Jó annak, akinek nem.

Szerkesztette: e-lias 2009. 06. 10. 07:50 -kor

#434 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:05

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:20

1. van 18 felhasználó akinek tetszik ez a skin, ebből 17 mégi hallgat mint a sír.

Ezt így nem lehet megállapítani, az nem 18 felhasználó, hanem 18 regisztráció (nem lehet tudni, mennyi benne, az anyu gépéről leadott szavazat, vagy a szimpla Szőke kapitány klón) és a  18-ban "meg egy jó pár olyan van, aki nem is figyelt oda mire szavaz, vagy csak azért is csinálja a feszkót indítattásból szavazott" :rolleyes: 
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#435 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:18

Idézet: e-lias - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 8:27

Gif, png?

A forrás volt rossz, siettem. :D

#436 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:20

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 20:50

Az összes szürke gomb le lett cserélve a lilás árnyalatúra, ha valahol még maradt a régiből, kérlek (előtte biztos ami biztos CTRL+F5) jelezzétek!

üdv

R.

Probalok konstruktiv lenni :)
Sztem a hivatalos skinnel az a baj, hogy egy resze nagyon alacsony, masik resze nagyon magas kontrasztu, de alapban picit tul vilagos. A hatter #777777 es az elott levo #dedede kozt nagyon kicsi a kulonbseg, viszont a dede... nagyon vilagos a mogotte levo #777-essel.
Az en szineim is a #dede-t hasznaljak, gondolom vagy onnan vettetek at, vagy en loptam valahonnan mar, nem tudom, de azon valahogy nem tunik zavaronak, mert a hatter sotetebb, es a betuk egy jo resze is.
Ha a #777-t attenetek #565656-ra mar jobb lenne...szerintem. (Bar azzal mar majdnem az enyemnel jarunk, ami #352c2d :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#437 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:37

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 8:14

blablabla

Azon felül, hogy a falka szellem értelmében megpróbálsz magadnak jó pontot a pár veled egy húron csengőnél szerezni még jól meg is mosolyogtattál

Kép

#438 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 10. 08:42

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 9:37

Azon felül, hogy a falka szellem értelmében megpróbálsz magadnak jó pontot a pár veled egy húron csengőnél szerezni még jól meg is mosolyogtattál

Kép

Akkor most mindkettőtök nyomatékosan megkérlek, hogy ezt itt és most hagyjátok abba. Köszönöm.

#439 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:44

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 9:20

Probalok konstruktiv lenni :)
Sztem a hivatalos skinnel az a baj, hogy egy resze nagyon alacsony, masik resze nagyon magas kontrasztu, de alapban picit tul vilagos. A hatter #777777 es az elott levo #dedede kozt nagyon kicsi a kulonbseg, viszont a dede... nagyon vilagos a mogotte levo #777-essel.
Az en szineim is a #dede-t hasznaljak, gondolom vagy onnan vettetek at, vagy en loptam valahonnan mar, nem tudom, de azon valahogy nem tunik zavaronak, mert a hatter sotetebb, es a betuk egy jo resze is.
Ha a #777-t attenetek #565656-ra mar jobb lenne...szerintem. (Bar azzal mar majdnem az enyemnel jarunk, ami #352c2d :)

Kösz, megnézzük mit lehet játszani a háttérrel. Amit most látsz, az btw ugyanaz a háttér, ami a HWSW-n is van.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#440 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:51

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 7:44

Kösz, megnézzük mit lehet játszani a háttérrel. Amit most látsz, az btw ugyanaz a háttér, ami a HWSW-n is van.

üdv

R.

Igen, de ott nincs a dede szinatmenet es joval nagyobbak a betuk ezert kevesse zavaro. Azon valahogy nem tunik furcsanak nekem.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.