HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:07

Idézet: e-lias - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:06

Szerintem senki se beszélt a moderátorokról. És mivel jórészt Renwick áll velünk szóba, jobb híjján neki mondjuk, hogy mi a bajunk.

Oké, átjavítottam vezetőségre.

#582 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 18. 09:08

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:02

Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy a fórum magukat törzsvendéknek valló tagjai közül sokan, csak cseszegetik a fórum moderátorait, feleslegesen szítják a feszültséget, és egyáltalán nem veszik figyelembe áldozatkész munkájukat :( Ez nagyon szomorú szerintem.
AX is azt szövegeli, hogy mindenki elmegy csupán hangulatkeltés a célja, ő pedig marad... ha rossz neki itt lenni, akkor minek marad?

Nem szoktam a személyes érzéseimet belevonni a fórummal kapcsolatos megnyilatkozásaimba, de egyre jobban kezd zavarni ez a lassan állandóvá váló ajnározás, amit felénk tanúsítasz. Sok mindent elérhetsz vele, csak annak szerintem nem fogsz örülni... plusz megint jössz és mószerolsz. Gusztustalan.

#583 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:08

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:07

Oké, átjavítottam vezetőségre.

A feleslegességgel egyetértünk, mert azt amit szeretnénk igazán, azt úgy se kapjuk meg sose.

#584 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:18

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:08

Nem szoktam a személyes érzéseimet belevonni a fórummal kapcsolatos megnyilatkozásaimba, de egyre jobban kezd zavarni ez a lassan állandóvá váló ajnározás, amit felénk tanúsítasz. Sok mindent elérhetsz vele, csak annak szerintem nem fogsz örülni... plusz megint jössz és mószerolsz. Gusztustalan.

Oké, szerintem is temető színe van a fórumnak . És bántja a szemet, ha neked ez jobban esik akkor ok .

Rajtam kivűl eddig mindenki csak belétek rugott.

Aztán max kitilthatsz, olyan sok dolgot nem tehetsz... szóval ha az az egy neked sok minden akkor bajban vagy a matekkal nem kicsit... nagyon.

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 06. 18. 09:20 -kor

#585 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:20

A tisztánlátás kedvéért: a skin-kérdésben a moderatúrának is van szava - ugyanolyan, mint a fórumozóknak. A HWSW-t Enolagay, helloszabi és Renwick képviseli a fórumon, a moderátori gárda (a globális modok és a házigazdák) nem a HWSW alkalmazottai, semmilyen juttatást nem kapunk a munkánkért. Ennek megfelelően mi is más szemszögből nézzük a változásokat. Pl. az új struktúra kialakításában nekünk is volt szerepünk, nekünk is szólni, ha valami lehetne jobb az adott struktúrán belül (bár őszintén szólva a "ki volt az a marha, aki ezt így csinálta, szarjonsünt" színvonalú kommenteket látva az embernek a kedve alaposan lelohad - ehelyett lehetne javaslatokat tenni).

Skin: én pl. magamtól teszteltem végig kb. minden funkciót az új skinnel, találtam is benne hibát (nem is egyet), ami javul / javítani fogják (nem néztem azóta). Viszont sima fórumozói oldalról alig érkezett ilyen bejelentés, pedig nem nagyon hiszem, hogy senki nem használja ezeket.
Amit lehet tenni (és én is megtettem az otthoni gépemen) az az, hogy a szomszéd topicban lévő skint letöltöd és használod, ha tudod. Így a HWSW hiheti azt, hogy bejött az új skin, mi tudjuk olvasni a fórumot délután 6-kor is szemkifolyás nélkül, mindenki boldog, minimális a kényelmetlenség (egyszer kell beállítani). Vagy tovább folytatni a szélmalomharcot, bár ezt szerintem már túl van tárgyalva, ugyanazokat a köröket rója a két oldal.

#586 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:22

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:20

A tisztánlátás kedvéért: a skin-kérdésben a moderatúrának is van szava - ugyanolyan, mint a fórumozóknak. A HWSW-t Enolagay, helloszabi és Renwick képviseli a fórumon, a moderátori gárda (a globális modok és a házigazdák) nem a HWSW alkalmazottai, semmilyen juttatást nem kapunk a munkánkért.

Ezt már más fórumon sem értettem... ingyen dolgozni? azért, hogy egy cégnek a felelősségt levegyétek a válláról? Persze önként és dalolva vállaljátok, mert hatalom mániások vagytok, mert azt hiszitek, hogy nagy dolog moderátornak lenni. Ha meg valami gond van, a moderátoré a felelősség :)

#587 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 18. 09:23

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:18

Oké, szerintem is temető színe van a fórumnak . És bántja a szemet, ha neked ez jobban esik akkor ok .

Rajtam kivűl eddig mindenki csak belétek rugott.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=5949880

Légy oly kedves és ne szólalj meg, ha mindenáron késztetést érzel arra, hogy csak azért állást foglalj, hogy szembemenj az árral. Nekem ez esne a legjobban. Együttérzésre pedig ilyen formában senkinek nincs szüksége; gerincre annál inkább.

Téma részemről lezárva.

#588 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:23

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:01

Renwick, most mundér becsülete meg minden, de ilyen gombot még én is 10 perc alatt csinálok, transzparens háttérrel, és árnyékkal. Komolyan ennyire számít ez a nyamvadt, pár, sose olvasott betű, hogy emiatt ilyen marhaságokkal kelljen foglalkozni képként betett szövegekkel, ahelyett, hogy maradna szövegként+CSS?

Erre nem tudok mit mondani, mert nem értek sem a grafikus alkalmazásokhoz, sem a CSS-hez, ezért elhiszem Szabinak -- aki lehet, hogy szintén nem guru, de nálam fényévekkel előrébb jár a témában -- ha azt mondja, ezt vagy azt bonyolult megcsinálni.
A betűk meg igenis kurvasokat számítanak, nem tolakodóak, mégis jól néznek ki, feldobják a layoutot. Modernebbnek néz ki tőle a fórum.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#589 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:25

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:22

Persze önként és dalolva vállaljátok, mert hatalom mániások vagytok, mert azt hiszitek, hogy nagy dolog moderátornak lenni.

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#590 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:26

Ezt már más fórumon sem értettem... ingyen dolgozni? azért, hogy egy cégnek a felelősségt levegyétek a válláról? Persze önként és dalolva vállaljátok, mert hatalom mániások vagytok, mert azt hiszitek, hogy nagy dolog moderátornak lenni. Ha meg valami gond van, a moderátoré a felelősség :)

Ez tévedés, itt a moderátor legfeljebb erkölcsi felelősséggel tartozik bárkinek is.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#591 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:29

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:23

Erre nem tudok mit mondani, mert nem értek sem a grafikus alkalmazásokhoz, sem a CSS-hez, ezért elhiszem Szabinak -- aki lehet, hogy szintén nem guru, de nálam fényévekkel előrébb jár a témában -- ha azt mondja, ezt vagy azt bonyolult megcsinálni.
A betűk meg igenis kurvasokat számítanak, nem tolakodóak, mégis jól néznek ki, feldobják a layoutot. Modernebbnek néz ki tőle a fórum.

üdv

R.

Értem, nem értem :D . Valóban jól néz ki, de klasszikusan az a dolog, amit ha nem mondasz, nem veszek észre, mert hiszen a fejléceket nem sokszor kell olvasgatni, ellenberger az összes többi fejlécben és főcímben minden maradt a régiben.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#592 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 18. 09:36

...Persze önként és dalolva vállaljátok, mert hatalom mániások vagytok, mert azt hiszitek, hogy nagy dolog moderátornak lenni...

Ok, ha ez kell, hogy végre abbahagyd ezt, akkor aláírom, didyman hatalommániás. :Đ

#593 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:08

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:36

Ok, ha ez kell, hogy végre abbahagyd ezt, akkor aláírom, didyman hatalommániás. :Đ

Irigyled tőlem, mi, te alattvaló? :Đ

#594 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:11

Mindjart hivok egy moderatort, ha nem fejezitek be a szemelyeskedest... :Đ

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#595 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:13

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:26

Ez tévedés, itt a moderátor legfeljebb erkölcsi felelősséggel tartozik bárkinek is.

üdv

R.

Kivéve Téged főnöKúr :Đ

#596 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:19

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:08

Irigyled tőlem, mi, te alattvaló? :Đ

Brekk! :D
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#597 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:21

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:37

Azért erre most én is mondanék szívem szerint valami cifrát: tudod Szabi tegnap legalább fél órán keresztül azon baszakodott, hogy a te sirámaid alapján először transzparenssé tegye a szöveget, majd megoldotta az IE6 kompatibilitást is, miután ezt a problémát is felvetetted.

Erre én is mondanék valami cifrát: tudod azóta se transzparens rendesen a betűk szegélyénél és IE6 alatt továbbra is bugos, a hamu skin alatt is default-ba. Meg ez nem az én sirámom, hanem hosszú távon a ti érdeketek. Segítő szándékkal vetettem fel. Becsülendő, hogy Szabi dolgozik rajta. Biztos az is bekavar, hogy a képeket nem ti csináljátok, hanem a PHP generálja. De ez akkor is a ti gondotok. Hidd el nem baxtatáskét írom. Ezt az egész designváltást elhamarkodtátok, akkor kellett volna meglépni, ha minden bugmentesen készen van és megvolt valamennyi publikus teszt is.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#598 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:23

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 11:19

Brekk! :D

Idézet

Csodabogár vagyok

Hamm! :p

#599 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:26

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:23

Hamm! :p

Jaja, de ha megeszel istensegkent terek vissza egy gyikka valtoztatlak! :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#600 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:34

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 11:26

Jaja, de ha megeszel istensegkent terek vissza egy gyikka valtoztatlak! :)

na
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.