HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:36

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 11:34

na

:wub:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#602 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 18. 10:43

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 11:26

Jaja, de ha megeszel istensegkent terek vissza egy gyikka valtoztatlak! :)

:offtopic:

- Gyíkká?
- De már elmúlt...

#603 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 11:27

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:43

:offtopic:

- Gyíkká?
- De már elmúlt...

Igen-igen, onnan van :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#604 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 11:45

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 10:20

Amit lehet tenni (és én is megtettem az otthoni gépemen) az az, hogy a szomszéd topicban lévő skint letöltöd és használod, ha tudod. Így a HWSW hiheti azt, hogy bejött az új skin, mi tudjuk olvasni a fórumot délután 6-kor is szemkifolyás nélkül, mindenki boldog, minimális a kényelmetlenség (egyszer kell beállítani). Vagy tovább folytatni a szélmalomharcot, bár ezt szerintem már túl van tárgyalva, ugyanazokat a köröket rója a két oldal.

Azért handheld kütyüknél nem ilyen egyszerű, régebben iPod Touch-on sokat fórumoztam kanapéról, villamosmegállóból, bárhonnan. Tetszőleges telefon/PDA/kütyü kijelzőjén utcán napfényben most láthatatlan az egész. Persze tudom, ezt is megoldottam a preloader php+css engine segítségével, de szeretjük a szélmalmokat :)
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#605 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:20

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 12:45

Azért handheld kütyüknél nem ilyen egyszerű, régebben iPod Touch-on sokat fórumoztam kanapéról, villamosmegállóból, bárhonnan. Tetszőleges telefon/PDA/kütyü kijelzőjén utcán napfényben most láthatatlan az egész. Persze tudom, ezt is megoldottam a preloader php+css engine segítségével, de szeretjük a szélmalmokat :)

Ez igaz. Hidd el, ha rajtam múlna, lenne oldschool skin... de nem van.

#606 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:27

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:22

Ezt már más fórumon sem értettem... ingyen dolgozni? azért, hogy egy cégnek a felelősségt levegyétek a válláról? Persze önként és dalolva vállaljátok, mert hatalom mániások vagytok, mert azt hiszitek, hogy nagy dolog moderátornak lenni. Ha meg valami gond van, a moderátoré a felelősség :)

tudod vannak eleg sokan, akik ingyen, vagy gyakorlatilag ingyen dolgoznak, es kivulrol ugy tunik, mintha csak a hatalomvagy lenne bennuk. mondjuk a tanarok ekes peldaja ennek. gondolom azt sem erted, hogy ok miert dolgoznak ott....

Idézet

Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy a fórum magukat törzsvendéknek valló tagjai közül sokan, csak cseszegetik a fórum vezetését, feleslegesen szítják a feszültséget, és egyáltalán nem veszik figyelembe áldozatkész munkájukat
ha rossz neki itt lenni, akkor minek marad?
latom tovabbra sem erted.... a ketsegek kozott orlodok -- hogy maradjanak, vagy menjenek --, pont azon faradoznak, hogy abban az iranyban befolyasoljak a forumot, hogy megis maradhassanak, es ne kelljen azt a fajdalmas dontest meghozniuk, hogy menjenek. mert most rossz nekik. de maradni szeretnenek. tudod ez egy ilyen ambivalens allapot, amikor az ember ideges, meg szarjonsunozik, meg minden. mert rossz. es mert maradna.

de ha nem valtozik semmi, ha nincs reakcio, akkor vegul elmegy. csak megsem egyik naprol a masikra, ha ehhez a kozosseghez tartozott eveken keresztul!

Szerkesztette: bogdan 2009. 06. 18. 13:31 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#607 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:33

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 9:20

Pl. az új struktúra kialakításában nekünk is volt szerepünk, nekünk is szólni, ha valami lehetne jobb az adott struktúrán belül [...] ehelyett lehetne javaslatokat tenni.

parancsoj elso javaslat: csinaljatok vissza MINDENT, es utana kezdjuk el megbeszelni, hogy minek hova kene kerulnie es miert. (tudom, drasztikus javaslat, no de a valtoztatas is drasztikus volt, es semmi ertelme nem latszik.)

varom a valaszt!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#608 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:49

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 14:33

parancsoj elso javaslat: csinaljatok vissza MINDENT, es utana kezdjuk el megbeszelni, hogy minek hova kene kerulnie es miert. (tudom, drasztikus javaslat, no de a valtoztatas is drasztikus volt, es semmi ertelme nem latszik.)

varom a valaszt!

Idézet: Carmaged

...az adott struktúrán belül...

Ilyen választ tőlem ne várj. Ha kell még egyszer, utoljára leírom, hogy mi ebben egy kisebb szerepet kaptunk, a nagy döntések nem a mieink voltak. Ezzel Enolagayhez vagy Renwickhez érdemes (?) fordulni. Bár szerintem az elmúlt néhány hét bebizonyította azt, hogy ez lényegében végleges állapot.

#609 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:51

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 14:27

tudod vannak eleg sokan, akik ingyen, vagy gyakorlatilag ingyen dolgoznak, es kivulrol ugy tunik, mintha csak a hatalomvagy lenne bennuk. mondjuk a tanarok ekes peldaja ennek. gondolom azt sem erted, hogy ok miert dolgoznak ott....

latom tovabbra sem erted.... a ketsegek kozott orlodok -- hogy maradjanak, vagy menjenek --, pont azon faradoznak, hogy abban az iranyban befolyasoljak a forumot, hogy megis maradhassanak, es ne kelljen azt a fajdalmas dontest meghozniuk, hogy menjenek. mert most rossz nekik. de maradni szeretnenek. tudod ez egy ilyen ambivalens allapot, amikor az ember ideges, meg szarjonsunozik, meg minden. mert rossz. es mert maradna.

de ha nem valtozik semmi, ha nincs reakcio, akkor vegul elmegy. csak megsem egyik naprol a masikra, ha ehhez a kozosseghez tartozott eveken keresztul!

A Nagyapám matematika-fizika szakos gimnáziumi tanár.

#610 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:08

varom a valaszt!

bogdan, amit kérsz, teljesen nonszensz, egyrészt senki, egyetlen magára valamit is adó hazai-külföldi internetes portál sem csinálja ezt, másrészt nem véletlenül nem csinálják ezt. az itt fórumozók igényei olyan sokrétűek és sokszor annyira irreálisak, hogy ha mindenkinek meg akarnánk felelni, akkor soha nem tudnánk előrejutni.

Meg aztán az átalakítások óta eddig eltelt idő alapján én leginkább azt látom, hogy a negatív megnyilvánulások mögöttes üzenete lényegében annyi, hogy "jajmár ne változzon meg semmi, jó ez úgy, mint régen", a mozgatórugó pedig a legtöbb emberben meglévő, változásoktól való félelem (ezért a zéró konstruktivitás, maximális arrogancia és agresszió kombó -- tisztelet a kivételnek). Ezért van az, hogy hiába mondom, hogy nem cél a fórum tönkretétele, hogy éppen ellenkezőleg: (üzleti érdekek figyelembe vételével) a fórum feltámasztása a cél, nem akartok hinni nekem.

A változtatásoknak van/lesz értelme mind a tematikát, mind a dizájnt illetően. Nem tetszik a skin/elrendezés, elfogadom, nem hiszem, hogy tökéleteset alkottunk, a megfelelő kereteken belül próbálunk javítani rajta (azért a skin is sokat változott június eleje óta, a tematikával meg várjunk még egy kicsit), de az, hogy mindent csináljunk vissza, teljesíthetetlen kérés.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#611 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:13

parancsoj elso javaslat: csinaljatok vissza MINDENT, es utana kezdjuk el megbeszelni, ...

Ez a bogdan  :cool:  Megy ez neked  :D Fuss neki még egyszer, már közel vagy  :Đ
Ne kelljen csalódni benned  :reklamacio:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#612 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:16

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:08

az itt fórumozók igényei olyan sokrétűek és sokszor annyira irreálisak

Mi a banat sokretu meg irrealis abban, hogy nehanyan szeretnenk valaszthato opciokent visszakapni a hagyomanyos szineket? Engem szemely szerint nem zavarnak a valtozasok, a kedvencekbol forumozok mar evek ota... sot kifejezetten varom, hogy szinten az evek ota javasolt, kert, kovetelt hiroldal/forum integracio megvalosuljon.

Mindenesetre a valtoztatast lehetett volna sokkal okosabban is csinalni, emlekszem amikor uj motorra koltoztunk es szinten struktura valtas volt, akkor beta uzemmodban egyutt szabtuk olyanra az uj feluletet amilyen lett (pl. azt hogy ma Tarsalgonak hivjak a Tarsalgot azt en javasoltam... mert eredetileg valami Dumaszoba vagy mi lett volna, de az nem tetszett a hasonlo cimen topicto vivo tarsasagank)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#613 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:36

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:16

Mindenesetre a valtoztatast lehetett volna sokkal okosabban is csinalni, emlekszem amikor uj motorra koltoztunk es szinten struktura valtas volt, akkor beta uzemmodban egyutt szabtuk olyanra az uj feluletet amilyen lett (pl. azt hogy ma Tarsalgonak hivjak a Tarsalgot azt en javasoltam... mert eredetileg valami Dumaszoba vagy mi lett volna, de az nem tetszett a hasonlo cimen topicto vivo tarsasagank)

Biztosan lehetett volna mindent jobban/okosabban csinálni, de nem értek egyet azzal, hogy ennek az lett volna az egyetlen módja, hogy előtte nekiállunk aprólékosan egyezkedni mindenről, sőt. Béta üzem több okból sem volt, mindenesetre a legutóbbi, fórummotor váltásával egybekötött kisebb átalakítás éppen a fórummotor váltása miatt kívánta a bétatesztet.

üdv

R.

#614 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:41

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:36

...nem értek egyet azzal, hogy ennek az lett volna az egyetlen módja, hogy előtte nekiállunk aprólékosan egyezkedni mindenről, sőt.

Meg jo, hogy en ilyet nem is allitottam. Annyit irtam, lehetett volna okosabban is csinalni, peldaul. Meg peldaul meg ezer masfele modon.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#615 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:11

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:36

Biztosan lehetett volna mindent jobban/okosabban csinálni, de nem értek egyet azzal, hogy ennek az lett volna az egyetlen módja, hogy előtte nekiállunk aprólékosan egyezkedni mindenről, sőt. Béta üzem több okból sem volt, mindenesetre a legutóbbi, fórummotor váltásával egybekötött kisebb átalakítás éppen a fórummotor váltása miatt kívánta a bétatesztet.

üdv

R.

Ren, ezzel megint az a baj, hogy kisse el lett kommunikalva. Ugyanis ilyenkor az egyszeri forumozo leszarva erzi magat, hiaba csiszoltok utana, rossz szajizt hagy. (Foleg, mikor szakmailag erdekes, nehezen indokolhato dolgokat csinaltok.) Nem ez az elso eset, hogy nagyon zavaro a stilus.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#616 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:30

Idézet: kroozo - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 16:11

Ren, ezzel megint az a baj, hogy kisse el lett kommunikalva. Ugyanis ilyenkor az egyszeri forumozo leszarva erzi magat, hiaba csiszoltok utana, rossz szajizt hagy. (Foleg, mikor szakmailag erdekes, nehezen indokolhato dolgokat csinaltok.) Nem ez az elso eset, hogy nagyon zavaro a stilus.

Kérlek értsétek meg, hogy nincs idő minden véleményre, megjegyzésre reagálni, többségére nem is lehet, nagyobb részükre pedig soha nem is fogok (gondolom egyértelmű, mire és miért). Ami teljesíthető kérésként, vagy kérdésként felmerült, arra igyekszem/igyekszünk válaszolni, igyekszünk mindent megoldani.

A "zavaró stílust", egyesek kissé torz értékrendjét én is sérelmezhetném ezzel az erővel -- tudom, ez a mostani eset csak hab a tortán, nem véletlenül lett ilyen az itteni közhangulat, de én igyekszem nyitott lenni az értelmes párbeszédre, még ha a már említett okokból bizonyos változtatások elől el is zárkózom a cég nevében.

üdv

R.

#617 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:46

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 6:26

A többihez annyit, hogy azért, mert neked tetszik a változás, még nem válik siránkozó vénasszonnyá az, akinek ettől eltér a véleménye, csak azért, mert nem érted meg, miért siránkoznak. Nem tudom, mennyire voltál jelen 2005 előtt, de amennyiben nem, úgy felteszem, hogy nem nagyon ismered azt a közösséget, ami akkor kialakult és megvolt, azt a fórumot, ami akkor volt. És azt sem értem, hogy miért írod ezt le, hiszen mint írtad, úgyis szarnak ránk :think: Lehet, hogy más az ok? Lehet, hogy a többiek sem azért siránkoznak, mert mind begyepesedett felfogású, elkocult informatikusok és fórumfüggők?

Nem, valóban nem ismerem. De már 2009-et írunk és ami akkor volt az többet nem jön vissza.

No offense! De véleményem szerint az dönti el, hogy milyen színű legyen a fórum aki a pénzeli a szervert, a fejlesztőt meg ezt az egészet. A többiek pedig...

#618 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:49

En ertem, de ettol meg ennek elobb kellett volna megtortennie, azt is ertem, hogy a te hatadon csattog az ostor, es azt is latom, hogy csinaljatok, csinalgatjatok, de az a baj, hogy valahol kenytelen vagyok azt mondani, hogy azt is ertem, hogy miert all neki valaki sunozni. Sammott kedves mondasaval elve, megiscsak a forumozok itt az ugyfelek :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#619 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:50

Idézet: Warton - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 16:46

Nem, valóban nem ismerem. De már 2009-et írunk és ami akkor volt az többet nem jön vissza.

No offense! De véleményem szerint az dönti el, hogy milyen színű legyen a fórum aki a pénzeli a szervert, a fejlesztőt meg ezt az egészet. A többiek pedig...

...használják. :)

#620 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:52

vagy ha nem  tetszik akkor nem, és mennek a levesbe.

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.