HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:48

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:37

Hú, azta, milyen egyedi lett.... na vissza kéne adni a régi skin választásának lehetőségét is.

Egyetértek,
ez a szürke rémes,

az elrendezés meg szinte olyan mint egy Tesco-ban:arra mennek rá, hogy sokáig kelljen keresgélni.

#82 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:48

so-so, azért a barna miatt nem sértődnék meg, ha visszakerülne :) de elfogadható ez is. mondjuk lehetne sötétebbebb.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#83 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:51

Nem mondom, hogy szép, de teljesen jó ez a csoda szín is.  Számomra olvasható, átlátható. 
Eddig kék volt, most ilyen barnás-szürkés;  hát legyen.

Szerkesztette: pgyafi 2009. 06. 07. 19:52 -kor

#84 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:52

Idézet: charlie - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:46

na mindegy, van másik fórum a neten.

Ezt a hozzáállást sosem értettem... Én a díszes társaság miatt járok ide, nem a színek miatt, ha kellenek a színeim, hát beállítok olyan háttérképet. Jó, az is szempont, hogy az ismerős látvány fogadjon, ha rábökök a könyvjelzőre, de _csak_ az új design miatt szedni a sátorfát, az nem kicsit mulatságos.

Beszmac-en szokott lenni évente dizájnváltás, ott mindig lemegy a szokásos, két hétig tartó pföhejj-új-dizájn-kisüti-a-szememet-vissza-a-régit-vagy-viszlát-megyek-innen-el, aztán megszokja a jónép, és egy év múlva már az aktuális, gyűlölt, szemkicsorgatós dizájn az, amit követelnek vissza, és így tovább a végtelenségig. Itt már az inviteles zőccség miatt is bolygott a nép, hogy kabbegyíkok énleléptem, aztán pár százaléktól eltekintve még mindig itt van mind. :)

SZERK.: Csak megtaláltam, egy elgondolkodtató blogbejegyzés a jelenségről.

Szerkesztette: debaj 2009. 06. 07. 19:55 -kor

#85 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:53

Szépjóestét ismét.

Az átszervezés sikeresen lezajlott, a bóha technikai okok miatt maradt a régi bőr alatt. A régi bőrt sajnos a vezetőség semmilyen formában nem óhajtja megtartani, így akik ezt szeretnék továbbra is látni, némi hekkelésre kényszerülnek, aminek módját már Wyco taglalta pár témával lejjebb. Ha már én említést tettem róla, esetleg elképzelhető, hogy lesz egy melegebb színárnyalat is választhatóan, én a magam részéről minimum ezt szeretném, remélem, az üzemeltetés szempontjából lényegesebb dolgok lezajlása után erről is tudunk érdemben beszélni.
A tematikus szerkezetben, mint láthattátok, jelentős átalakulás történt, sok kedvelt témakör átszervezve, vagy jelentősen visszaszorulva kapott helyet, és jópár új, vagy újnak tűnő témakör is bevezetésre került. Ehhez nem fűzök semmit, egyszerűen majd kiderül, hogy mennyire válik be, a szerkezet a hwsw újragondolt arculatának megfelelően lett kialakítva. Néhány népszerűbb, de ritkábban látogatott téma elképzelhető, hogy archívba vándorolt, ha ilyeneket találtok, amire úgy érzitek, szükség lenne valahol, akkor azt kérésre átgondoljuk és pozitív döntés esetén áthelyezzük.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#86 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:54

Nem volna rossz, csak nekem is báncsa a szemem jól.  :Đ Ha választható lesz a ződ akkor elfogadom a változtatást  :)  Személy szerint én soha sem rajongtam az ilyen fejlesztésekért.

Közben már látom, hogy a bolhás is csak véletlenül maradt a szép libakakiszín sajnos. Egyébként a vezetőség miért zárkózik el? Mert csak?

Szerkesztette: mexel 2009. 06. 07. 19:57 -kor

#87 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:55

Nem annyira rossz az uj skin, de ha megoldhato, lehessen valasztani a regit is.
Aki mint olvaso beteved ide, az ugyis az ujat latja, nem tokolodik a beallitasokkal.
Akik meg itt laknak evek ota, es esetleg napi fel-egy orat is eltoltenek itt, azoknak mar had ne essen ki a szeme.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#88 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:55

Ja mégvalami, a web 2.0-ás rész. Na ezt sokan keverni fogják a felette lévővel. Oké, hogy manapság ez a divatos, de szerintem felesleges ezt szétszedni ilyen formában, de ez legyen a legkevesebb. És ez erősen szubjektív vélemény. Mindegy.

#89 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:59

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:52

Ezt a hozzáállást sosem értettem... Én a díszes társaság miatt járok ide, nem a színek miatt, ha kellenek a színeim, hát beállítok olyan háttérképet. Jó, az is szempont, hogy az ismerős látvány fogadjon, ha rábökök a könyvjelzőre, de _csak_ az új design miatt szedni a sátorfát, az nem kicsit mulatságos.

Beszmac-en szokott lenni évente dizájnváltás, ott mindig lemegy a szokásos, két hétig tartó pföhejj-új-dizájn-kisüti-a-szememet-vissza-a-régit-vagy-viszlát-megyek-innen-el, aztán megszokja a jónép, és egy év múlva már az aktuális, gyűlölt, szemkicsorgatós dizájn az, amit követelnek vissza, és így tovább a végtelenségig. Itt már az inviteles zőccség miatt is bolygott a nép, hogy kabbegyíkok énleléptem, aztán pár százaléktól eltekintve még mindig itt van mind. :)

SZERK.: Csak megtaláltam, egy elgondolkodtató blogbejegyzés a jelenségről.

Nézd, itt rég nem egy bőrről van szó, hanem arról a megszoksz, vagy megszöksz személeltről, ami fokozatosan, az évek alatt átvette a helyét a közös megbeszélésnek egy kis közösségben.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#90 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:59

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 19:53

A régi bőrt sajnos a vezetőség semmilyen formában nem óhajtja megtartani, így akik ezt szeretnék továbbra is látni, némi hekkelésre kényszerülnek, aminek módját már Wyco taglalta pár témával lejjebb.

Vallava a 20%-ot: a vezetoseg seggfej (bocs, de szolidabban ezt nem tudom).

Aki azt hiszi, hogy azert, mert a forum es a fooldal egyforman nez ki, most a juzerek
- tobbet lesznek a fooldalon
- tobbet lesznek a forumon
- "markahuseg" epul ki bennuk

az nagyon el van tevedve...

Szerkesztette: asdf 2009. 06. 07. 20:02 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#91 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:01

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:52

de _csak_ az új design miatt szedni a sátorfát, az nem kicsit mulatságos.

Ezt nem kéne alábecsülni. Ráadásul nem csak a színekről van szó, hanem tematikai váltásról is. Emiatt igenis pártolhatnak el. A zöldséges korszak óta tűntek el értékes, régi törzsgyökeres fórumozók az oldalról, persze nem csak a zöldség miatt.

Ami engem illet, ha így marad, használom saját (régi) .css megjelenítéssel. Még jó, hogy minden kicsit is magára adó böngésző tudja. De nem ártana, ha legalább sötétítenének a szürkeségen, még ha nem is sikerül a barnát visszatenni.

Még valami: eltűnt egy délelőtti hozzászólásom a topikból. Nem világrengető, csak nem értem, mert jóval a skinváltás előtt írtam.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#92 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:04

Ebben az a zavaró, hogy a régi skinekkel, az egymás után következő hozzászólások színe elkülönült, most meg szinte minden tökazonos színű, ráadásul ami a más színű az se más színű csak a szürke egy más arnyalatát használja, eléggé pesszimista lehet, aki ezt megalkotta :D Olyan az egész mint egy gyászfórum.

Hosszú távon túl kontrasztos és világos a színvilág, nem mindenki a monitor előtt szeretne lebarnulni.

Az új struktúrában meg még nem sikerült megtalálnom a logikát. Pl digitális otthon, vs teljesne külön 2 kockával lejjebb pc hardver  :confused: Ami leginkább érdekes az a multimédia hiánya, ezek szerint ez a téma többé nem fér bele a profilba ezért száműzve lett a fórumról?

Ami még sajnálatos, hogy a gameware áldozata lett a reklámnak, és gamekapocs lett belőle. Ezt értem miért, de totál feleslegesnek tartom.

#93 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:05

Ez elég szürke :D  már ha a cél a szürkeség :omg:

#94 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:06

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:53

Szépjóestét ismét.

Az átszervezés sikeresen lezajlott, a bóha technikai okok miatt maradt a régi bőr alatt. A régi bőrt sajnos a vezetőség semmilyen formában nem óhajtja megtartani, így akik ezt szeretnék továbbra is látni, némi hekkelésre kényszerülnek, aminek módját már Wyco taglalta pár témával lejjebb. Ha már én említést tettem róla, esetleg elképzelhető, hogy lesz egy melegebb színárnyalat is választhatóan, én a magam részéről minimum ezt szeretném, remélem, az üzemeltetés szempontjából lényegesebb dolgok lezajlása után erről is tudunk érdemben beszélni.
A tematikus szerkezetben, mint láthattátok, jelentős átalakulás történt, sok kedvelt témakör átszervezve, vagy jelentősen visszaszorulva kapott helyet, és jópár új, vagy újnak tűnő témakör is bevezetésre került. Ehhez nem fűzök semmit, egyszerűen majd kiderül, hogy mennyire válik be, a szerkezet a hwsw újragondolt arculatának megfelelően lett kialakítva. Néhány népszerűbb, de ritkábban látogatott téma elképzelhető, hogy archívba vándorolt, ha ilyeneket találtok, amire úgy érzitek, szükség lenne valahol, akkor azt kérésre átgondoljuk és pozitív döntés esetén áthelyezzük.

Különösebben nem befolyásolnak a színek, de a hozzáállás igencsak zavar. "Nem lesz régi skin, mert csak." Mégis mennyi meló? 30 sec? Zavarna valakit? Ha egy embernek ettől jobb, akkor már visszatenném. Apróság csupán, figyelmességnek hívják.

Persze ez nem neked szól személy szerint. ;)

#95 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:09

Tulajdonképpen szerintem itt nem csak megszokásról van szó, henem nekem személy szerint egyszerűen kellemes és megnyugtató volt a zöld-barna oldalt olvasgatni. + kicsit otthonos volt, kicsit olyan mint egy hangulatos angol pub, ami nem ugyanolyan mint a többi egy kaptafára készült modern kocsma, amik nem is mindig élnek meg mert nincs igazi törzsközönségük. Nem csúnya a mostani design, csak a szín nem a legjobb választás talán. Az mindenesetre szimpatikus hogy a "vezetőség semmilyen formában nem óhajtja megtartani" a régi színt. Nincs véletlenü dél afrikai tulaj?  :Đ (Ld: online aukciós oldal)
Operában nincs vmi megoldás hogy színt módosítson az ember?

#96 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:10

Ja hogy ne csak negatívumot említsek, az üzleti alkalmazások téma létrehozása pozitívum, remélem sikerül toborozni hozzá felhasználói bázist is, bár ezzel a kinézettel és "áttekinthetőséggel" nehéz lesz.

Amit igazából nem értek, hogy még így ennyi év után is magasról tojva a visszajelzésekre megy a saját kútfeje után az üzemeltető, pedig eddig se sült ki abból semmi jó, bár sikerült az általuk nemkívánatosnak tartott felhasználóbázis egy részét elüldözniük a fórumról, viszont nem sikerüt helyette becsalogatniuk az áhított entellektüel olvasótáborát a főoldalnak.

#97 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:11

Elso blikkre nem olyan veszes, rosszabbra szamitottam. Talan nem artana, ha a kedvenc topikokat mas szinnel kiemelni.  :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#98 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:12

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:53

Néhány népszerűbb, de ritkábban látogatott téma elképzelhető, hogy archívba vándorolt, ha ilyeneket találtok, amire úgy érzitek, szükség lenne valahol, akkor azt kérésre átgondoljuk és pozitív döntés esetén áthelyezzük.

Ezen majd át kéne szaladni, ha az időtök engedi, most egy példa, ami szemet szúrt: kukába került az időközben félig-meddig E51 topikká avanzsált Nokia E50 topic, ellenben megmaradt egy négy hozzászólásban megoldott, agyhalott Nokia 6280 regéje. Nem azt mondom, hogy vissza az E50 topicot, mert mégiscsak fél éves az utolsó hozzászólás, de két szekérderékkel több hasznos információt tartamaz, mint a második link. :)

#99 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: guga - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:05

Ez elég szürke :D  már ha a cél a szürkeség :omg:

Na máris van egy kis barna az oldalon  :Đ Nem lehet hogy a sz@rosgatyád miatt száműzték a barna színt az oldalról?  :D  Látom szürkében is idetaláltál, pedig csak Téged akartak megtéveszteni hogy jól eltévedj.  :p

#100 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

+1 a réginek
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.