HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:15

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:12

Ezen majd át kéne szaladni, ha az időtök engedi, most egy példa, ami szemet szúrt: kukába került az időközben félig-meddig E51 topikká avanzsált Nokia E50 topic, ellenben megmaradt egy négy hozzászólásban megoldott, agyhalott Nokia 6280 regéje. Nem azt mondom, hogy vissza az E50 topicot, mert mégiscsak fél éves az utolsó hozzászólás, de két szekérderékkel több hasznos információt tartamaz, mint a második link. :)

Ezeket gyűjtsétek szorgosan, aztán ami tényleg ésszerűbb, azt biztosan átrakjuk/cseréljük/devnull.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#102 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:59

Nézd, itt rég nem egy bőrről van szó, hanem arról a megszoksz, vagy megszöksz személeltről, ami fokozatosan, az évek alatt átvette a helyét a közös megbeszélésnek egy kis közösségben.

Értem én, nem is erre írtam, hanem konkrétan az idézett mondatra. Abban semmi ideológia nem volt, elvették a régi játékot, az új meg már nem kell. :)

#103 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Na mégegy. :D

Csatolt fájl:

#104 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:17

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:53

A régi bőrt sajnos a vezetőség semmilyen formában nem óhajtja megtartani

Ekkora kretenek nem lehetnek... miert zavarja oket, hogy nehany juzer milyen szinben nezi a forumot?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#105 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:18

Először azt mondtam nem lesz ez rossz. Aztán most már kigúvadnak a szemeim, ez nagyon süt. Vezetőség monnyon le, hogy nincs választható szín, nem tudom miért zavarja, hogy én idehaza miképpen nézem.

Bár a véleményünk olyan, hogy sosem merték megírni, le vagyunk szarva véleményestől. Ez olyan ING-s :-)
Make love not Wor.

#106 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:18

Először azt mondtam nem lesz ez rossz. Aztán most már kigúvadnak a szemeim, ez nagyon süt. Vezetőség monnyon le, hogy nincs választható szín, nem tudom miért zavarja, hogy én idehaza miképpen nézem.

Bár a véleményünk olyan, hogy sosem merték megírni, le vagyunk szarva véleményestől. Ez olyan ING-s :-)

Ugyan már ezt a kört már egyszer lefutottuk az előző "arculatváltásnál" is, akkor is könyörögni kellett hogy tegyék vissza a régi skint.

BTW, ahogy nézem az új szerver sokat nem ért:

[ Script Execution time: 34.9177 ]

#107 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

A régi kinézet valahogy szembarátibb volt szerintem, az új számomra kissé rikít. Ha lehetne visszatérnék a régihez, most egyelőre olyan számomra ez mint egy temető sírkövekkel. Jön a nyár, mi meg depresszív színeket nézegessünk. Na mindegy, ehhez kis ember vagyok... Max majd több képet meg smile-t rakunk a topicok alá.  :)
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#108 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:17

Ekkora kretenek nem lehetnek... miert zavarja oket, hogy nehany juzer milyen szinben nezi a forumot?

Samott

Most erre mit mondjak?
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#109 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Először azt mondtam nem lesz ez rossz. Aztán most már kigúvadnak a szemeim, ez nagyon süt.

Dobd ki azt a fostos CRT-t, és vegyél LCD-t!  :Đ (Diplomázók évkönyvét fotóztuk az elmúlt két hónapban, nemrég álltam neki a retusálásnak, hát van egy-két fickó, aki early TFT adopter lehetett, mert alig lehet megmondani, hol ér véget a fehér háttér, és hol kezdődik a búrája  :Đ)

#110 Felhasználó inaktív   marklar2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:22

Gratula az új dizájnhoz.

7 évnyi aktív fórumozás után sikerült tavalyra elérnetek, hogy pár szigetes kedvenc topikot kövessek csak read-only módban, max savazni járjak néha vissza, de mostantól read-only se leszek.

Sebaj, találtam már másik játszóteret az évi ~3500 hozzászólásomnak.

#111 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:22

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:21

Ugyan már ezt a kört már egyszer lefutottuk az előző "arculatváltásnál" is, akkor is könyörögni kellett hogy tegyék vissza a régi skint.

BTW, ahogy nézem az új szerver sokat nem ért:

[ Script Execution time: 34.9177 ]

A szerver nem most lett beüzemelve, az tartok tőle, hogy nem pár órás leállással fog járni.

#112 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:23

Tudom hogy le vagyok sz@rva, mert csak 2001 óta fórumozok, de ez rohadt sz@r a szemnek, KRETÉNSÉG ez a szín, nem az a baj hogy randa, hanem 5 perc után kész tőle a szemem. De tudom, kitérdekel, elvégre nem kötelező ide járni. Köszönöm hogy így szétcsesztétek a fórumot!
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#113 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:23

Hmm.. én sem azért szeretek itt fórumozni mert milyen a fórummotor működése, kinézete.
A társaság miatt.  :cool:
Kicsit zavar a jelenlegi dizájn de mindegy, megszokom, megszoktam az előzőt is.
Viszont a topikok átrendezése zavar.
Szerintem kár volt.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#114 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:24

Srácok, ha megengedtek egy véleményt: ezt a borzalmas skin-t legalább a fórumon nem kéne' erőltetni...:( Miért muszáj beállni a többi, ehhez hasonló küllemmel megáldott (fekete-fehér, vagy másképpen világosszín-sötétszín), egyszerű embereknek szóló oldalak közé (a legtöbb helyen legalább a fórum kellemes tónusokat használ)? Tudom, hogy látszólag erre van igény, meg azt is tudom, hogy a sok hülye marketinges ezt duruzsolja, hogy ez a "zsír", ez kell a parasztnak, meg azt is tudom, hogy CSS-szerkesztgetéssel megoldható, de még1x nem fogok ezzel foglalkozni (nem, mintha olyan bonyolult lenne, de egyre inkább úgy gondolom, nem érdemes még azt a kicsit sem áldozni). Bár lehet nyugodtan csökkent értelműnek, primitívnek, vagy olyannak gondolni, aki "nem érzi az új idők szelét", vagy azt mondani, hogy nem sokat tettem hozzá a fórumhoz (sokan vannak, akik többet), de szerintem nem egyedül fogom így gondolni. Régen ez egy jó portál volt. Miért kell így elkúrni? Csak azt nézzétek már meg picit, hogy innen a fórumról ki (milyen ember, mit tett azért, hogy a fórum olyan színvonalon legyen, ahová érdemes benézni) mondja, hogy jó az új skin és ki azt, hogy szar... :( Csak ennyit nézzetek meg.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#115 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:24

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:52

Ezt a hozzáállást sosem értettem... Én a díszes társaság miatt járok ide, nem a színek miatt, ha kellenek a színeim, hát beállítok olyan háttérképet. Jó, az is szempont, hogy az ismerős látvány fogadjon, ha rábökök a könyvjelzőre, de _csak_ az új design miatt szedni a sátorfát, az nem kicsit mulatságos.

Beszmac-en szokott lenni évente dizájnváltás, ott mindig lemegy a szokásos, két hétig tartó pföhejj-új-dizájn-kisüti-a-szememet-vissza-a-régit-vagy-viszlát-megyek-innen-el, aztán megszokja a jónép, és egy év múlva már az aktuális, gyűlölt, szemkicsorgatós dizájn az, amit követelnek vissza, és így tovább a végtelenségig. Itt már az inviteles zőccség miatt is bolygott a nép, hogy kabbegyíkok énleléptem, aztán pár százaléktól eltekintve még mindig itt van mind. :)

SZERK.: Csak megtaláltam, egy elgondolkodtató blogbejegyzés a jelenségről.

hát, figy, eltöltök itt napi x órát. kellemes volt a szemnek, normális társaság (bár, mostanság már csak pár témát látogattam rendesen, csószik le a színvonal). most jön ez az új szín, amitől kifolyik a szemem, tíz perc nézés után rosszul vagyok tőle. plusz leszarják magasról a törzsgárda kívánságát.

hát egyék meg amit főztek.

de persze ipb2 még mindig nincs...

be is raktam adblockba az oldalt, hogy megszokásból se látogassak ide.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#116 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:25

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:23

Tudom hogy le vagyok sz@rva, mert csak 2001 óta fórumozok, de ez rohadt sz@r a szemnek, KRETÉNSÉG ez a szín, nem az a baj hogy randa, hanem 5 perc után kész tőle a szemem. De tudom, kitérdekel, elvégre nem kötelező ide járni. Köszönöm hogy így szétcsesztétek a fórumot!

Most már bántja az én szemem is, szerintem aki ezt csinálta arra kéne ítélni, hogy 1 óráig olvasson ilyen színű héttérrel a fórumon. Na én mindenestre leléptem mert a szemem már nem bírja.

#117 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:25

Először azt mondtam nem lesz ez rossz. Aztán most már kigúvadnak a szemeim, ez nagyon süt.

:up:

#118 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:26

Ja először tetszik utána meg megfájdul a szemem tőle.Én eddig igy hagytam még az ominozus zöld reklámnál se nyultam hozzá mert mondom támogatás a forumnak. de most tényleg skinezéshez fordulok én is ha igy marad mert ez embertelen.Kilehetne irni hogy a fórumot az optikusok szövetsége támogatja.

Szerkesztette: djculture 2009. 06. 07. 20:27 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#119 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:26

vegyetek szemüveget vagy menjetek ki a szabadra többet vagy nem tudom.  :Đ
JóSebesség

#120 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 20:27

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:15

Ezeket gyűjtsétek szorgosan, aztán ami tényleg ésszerűbb, azt biztosan átrakjuk/cseréljük/devnull.

Nem tölt a laptop, HP Pavilion dv5-1199eh vs. Asus notebookok és Ultrahordozható gépek

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.