HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 26. 17:24

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 10:35

Ez a rendszer szerintem hosszú távon segítheti a tájékozódást, a hatékonyabb információhoz jutást a fórumon belül is, feltéve, hogy releváns hozzászólások születnek majd a cikkekhez kapcsolódóan és kellően beszédes címe van az anyagnak.

üdv

R.

Hát kurvára de nem de mind1 :smoker:
Milyen jó lesz majd végig böngészni ezer+1 oldalt csak azért hogy megtaláljuk a témában megnyílt ezer+1 topicokat 2-3 hozzászólásokkal.

Igen ismét az ésszerűség szerint döntötök gratulálok...

Szerkesztette: Virus9AX 2009. 06. 26. 17:26 -kor

#722 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 18:54

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 18:24

Milyen jó lesz majd végig böngészni ezer+1 oldalt csak azért hogy megtaláljuk a témában megnyílt ezer+1 topicokat 2-3 hozzászólásokkal.

Miért, most jobb, hogy 2-3 ezer oldalas topikokat kell végigböngészni adott infóért, ha meg valaki megkérdez olyat, ami már elhangzott, azt egyből leugatják ,hogy harmincötezer oldallal ezelőtt már volt téma, olvass vissza?

#723 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 19:45

Az arany középút biztosítása a modok feladata lenne. Lényegében majdnem teljesen ugyanazzal foglalkozó kis topikokat összevonni, és értelmes címet adni neki. De nem mamut topikba beolvasztani, mert az még károsabb. Persze ez a modok oldaláról nagyobb odafigyelést igényel.

A kezdő fórumozót meg nem kéne leugatni, mert lehet nem jön vissza többet. A kérdezőknek is van értéke, nem csak a segítőknek. Néha egy-egy kérdező nyitja meg egy jól fogalmazott kérdéssel az utat a többieknek, akik így bátrabban követik, jobban kibontakoztatva a témát. A hasonló problémával küzdőknek pedig nem kell újra megkérdeznie ugyanazt.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#724 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 20:10

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 19:54

Miért, most jobb, hogy 2-3 ezer oldalas topikokat kell végigböngészni adott infóért, ha meg valaki megkérdez olyat, ami már elhangzott, azt egyből leugatják ,hogy harmincötezer oldallal ezelőtt már volt téma, olvass vissza?

Erre a diplomatikus válasz a használj keresőt.

Amúgy ezzel akarják kivédeni a kivénhedt fórummotor terhelést ugyebár köztudott hogy 100-150+ oldalas témákat bezárnak mert nem bírja a motor, és inkább egy újat nyitnak neki.

Eddig csak 1 helyen kellet keresni most már majd több szászban is, nem is tudom melyik a felhasználó barátabb.

Ja és a kellően beszédes címekhez meg csak annyit hogy lásd a mostani témák nevét és alcímét.

Szerkesztette: Virus9AX 2009. 06. 26. 20:11 -kor

#725 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 26. 20:37

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 21:10

Erre a diplomatikus válasz a használj keresőt.

Amúgy ezzel akarják kivédeni a kivénhedt fórummotor terhelést ugyebár köztudott hogy 100-150+ oldalas témákat bezárnak mert nem bírja a motor, és inkább egy újat nyitnak neki.

Eddig csak 1 helyen kellet keresni most már majd több szászban is, nem is tudom melyik a felhasználó barátabb.

Ja és a kellően beszédes címekhez meg csak annyit hogy lásd a mostani témák nevét és alcímét.

Már nem zárunk-nyitunk sokoldalnál új témát.- A szászok meg nem tudom, hogy kerülnek ide :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#726 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 21:21

Mekkora gyokerseg mar ez az uj hsz-olvasni megyek, eloszor getnewpost, majd onnan megy magara a postra levo oldalfrissites van, ergo a postrol ha visszamennek a forumlistara, akkor egy visszanyilra csak a getnewpost oldal, majd ujra az elso olvasatlan post jon elo es ugyanoda jutottam, mint ahonnan indultam, ergo ezentul duplaklikkel lehet visszalapozni :omg:

Szerkesztette: asdf 2009. 06. 26. 21:22 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#727 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 21:43

Idézet: asdf - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 22:21

Mekkora gyokerseg mar ez az uj hsz-olvasni megyek, eloszor getnewpost, majd onnan megy magara a postra levo oldalfrissites van, ergo a postrol ha visszamennek a forumlistara, akkor egy visszanyilra csak a getnewpost oldal, majd ujra az elso olvasatlan post jon elo es ugyanoda jutottam, mint ahonnan indultam, ergo ezentul duplaklikkel lehet visszalapozni :omg:

Nálam olyan mint volt, elég egy visszát nyomni. :think:

#728 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 21:50

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 22:43

Nálam olyan mint volt, elég egy visszát nyomni. :think:

Ja hát nem ártana ezekre a HWSW-s frissítésekre sem egy visszát nyomni.

#729 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 27. 08:35

Idézet: asdf - Dátum: 2009. jún. 26., péntek - 22:21

Ez nem uj feature, Operaban mar regota ilyen. Ie alatt tokeletesen mukodik.

Mondjuk sajnos az uj, hogy a skin miatt operaznom (s igy duplaklikkelnem) kell... :(
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#730 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 21:55

Hát nem tudom ki hogy van vele de én az átállás óta semmit se találok meg. Mindent éveking kell keresni, nincsenek meg a jól megszokott helyek. Na mindegy, biztos megvan az oka, hogy ezt kellett csinálni.  :down:
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#731 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 23:24

Idézet: batagy - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 22:55

Hát nem tudom ki hogy van vele de én az átállás óta semmit se találok meg. Mindent éveking kell keresni, nincsenek meg a jól megszokott helyek. Na mindegy, biztos megvan az oka, hogy ezt kellett csinálni.  :down:

Én ugyanott találtam a jól megszokott helyeket, ahol előtte is: a <Kedvencek>-ben. ;)
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#732 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 20:02

Idézet: HookR - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 23:24

Én ugyanott találtam a jól megszokott helyeket, ahol előtte is: a <Kedvencek>-ben. ;)

Igenkérem, az pont akkor jó, ha csak a dumapartyba jársz, és mellette semmi más nem érdekel.

De ha szeret(tem volna) egy témakört megnézni, akkor mit tegyek kedvencekbe? Hogyan látom, ha új topik nyílt?

A legmegbosszantóbb meg az, hogy eltűnt a másvilág.

Igaz, ez az egész fórum már egy más világ.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#733 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 22:18

Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2009. jún. 29., hétfő - 21:02

De ha szeret(tem volna) egy témakört megnézni, akkor mit tegyek kedvencekbe? Hogyan látom, ha új topik nyílt?

Egyrészt a kedvencekben lementett témákat felkeresve láthatod azok elérési útját, így máris tudhatod hol kell keresni hasonlóakat; másrészt akár rá is szánhatod azt az 5-10 percet, hogy áttanulmányozd az új struktúrát.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#734 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 17:12

Használd a keresőt hozzászólásokra csak ennyit:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Mivel sok topic-ot máshova raktatok mint ahol megszoktam, (hmm keresnem kellene), plusz az új szemlélet alapján nyíljon minél több topic (hmm.. megint keresni kell); ezután a kereső használatának limitálása igazán nagy ötlet.  :up:

De ne csak kritizáljak hanem legyen építő jellegű javaslatom is, ezt a 60 mp-s csacskaságot meg lehetne szüntetni.  :cool:

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#735 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 17:40

Idézet: szabi - Dátum: 2009. júl. 1., szerda - 18:12

De ne csak kritizáljak hanem legyen építő jellegű javaslatom is, ezt a 60 mp-s csacskaságot meg lehetne szüntetni.  :cool:

Üdv
szabi

Még egy kis türelmet kérünk, mindenképpen változtatni fogunk ezen.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#736 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 18:33

Ok, türelemmel leszek.  :reklamacio: :nevet2:

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#737 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 07. 01. 21:41

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. júl. 1., szerda - 18:40

Még egy kis türelmet kérünk, mindenképpen változtatni fogunk ezen.

üdv

R.

A keresendő kulcsszó vagy kifejezés 4 karakternél kevesebbet tartalmaz. Minimum 4 karakteres kifejezés vagy kulcsszó megadása szükséges.

Ez fog változni?

#738 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 14:11

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. júl. 1., szerda - 18:40

Még egy kis türelmet kérünk

Hajtani ám itten helloszabit. Ütni ostorral, viperával, meg ami van, csak haladjon. Mert ahogy nézem, nem sok bug javult a kommentelés után, minden eddig jelzett hiba maradt, kivéve az ideiglenes szeróhibákat. Vagy pihenhet, míg a designer grafikus melózik. Néhányan türelmetlenkedünk mán'.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#739 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 14:24

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. júl. 2., csütörtök - 15:11

Hajtani ám itten helloszabit. Ütni ostorral, viperával, meg ami van, csak haladjon. Mert ahogy nézem, nem sok bug javult a kommentelés után, minden eddig jelzett hiba maradt, kivéve az ideiglenes szeróhibákat. Vagy pihenhet, míg a designer grafikus melózik. Néhányan türelmetlenkedünk mán'.

Ez egy többlépcsős folyamat: én hajtom Szabit, Szabi hajtja a rendszergazdát és/vagy a programozót, közben meg van ezer más bug, csak az nem feltétlenül derül ki vagy nem kap akkora figyelmet. Kommentelés kapcsán az idézetek kezelésén túl (beragadt HTML-kódok) mivel van még gond?

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#740 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 14:29

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. júl. 2., csütörtök - 15:24

Ez egy többlépcsős folyamat: én hajtom Szabit, Szabi hajtja a rendszergazdát és/vagy a programozót, közben meg van ezer más bug, csak az nem feltétlenül derül ki vagy nem kap akkora figyelmet. Kommentelés kapcsán az idézetek kezelésén túl (beragadt HTML-kódok) mivel van még gond?

üdv

R.

A quote tag teljes hianyaval meg mindig :)

(Egyebknet nem lehetne hogy html helyett ott is a bbcode menjen?)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.