Elküldve: 2009. 12. 13. 20:40
Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 19:40
Te nem szoktál hülyeséget beszélni, de ezt a postot be kellene keretezni. A szerződést így nem módosíthatják egyoldalúan, el kellene olvasni.
Nem ismerem a konkrét szitut, de neked is meg kéne értened, hogy emiatt volt a balhé, hogy bizony hogy módosították egyoldalúan. S hiába írod nekem a következő posztodban, hogy hagyjuk inkább a bankszövetség elnökét, ilyen alapon mindenkire lehet legyinteni, amiért idéztem, az volt, hogy ő is elismerte a bizonyos pénzintézetek egyoldalú szerződésmódosításainak megtörténtét... Végül is, erre is lehet legyinteni...
A linkelt cikket bizony elolvastam. A lényege számomra az, hogy a magyar bankok nincsenek gondban, sőt, több lesz a nyereségük 2009-ben, mint sem azt korábban gondolták. De ennek a profitnak jónéhányan látjuk kárát...
Amúgy az ugye tiszta mindenkinek, hogy egy kereskedelmi bank a jegybankon keresztül az államtól kapott pénzt adja ki hitelbe? Nyilván a saját pénzét, nyereségét, és a nála elhelyezett betétesek pénzét is, de szerintetek melyik nagyobb összeg?
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s