HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1218
  • 1219
  • 1220
  • 1221
  • 1222
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#24371 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 13. 20:55

Idézet: StSanya - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 20:40

Nem ismerem a konkrét szitut, de neked is meg kéne értened, hogy

Ez kúúúl  :rolleyes:
Make love not Wor.

#24372 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 13. 20:56

Na mentem egy karikat a vassal, visszatoltott vex tablaval :Đ , le is logoltam afkorz a dolgot. A WinXP-t ujrapattintottam ujrapartcionalva 2x19Gb-ra FAT32-n, a Toshiba-tol lehuztam a drivereket hozza, a display driver-t nem_felrakva vmi LQrt 969x768x32bit-ben jon be :think: , a kep jobb szelen van egy fekete csik igy, az ablak is teljesen laccik, de ha felrakom a drivert, akkor meg 640x480x2bit-n jon be, visszacsinalni meg nemtudom, ugyhogy igy marad, mert ezert ma 2x kellett felturni ra WinXPSP3-t, plusz toltam ra Firefox-t, Wifi, kékfog stb megy mindene :up: csak hat RAM az khm 256M, ezert kicsit lassan valt ablakot, ha megy 6-8 weboldal is
A gyari oldalon 2:03percet irnak max akkus uzemidore, ugyhogy asszem az akkuja akkor eleg jo. Ember szerint 45percet bir, ennel en tobbet buzerlagattam a kocsiban akkurol, meg persze ha nem teszi fel a divereket, akkor mindig uvegen megy a CPU...
BIOS-ba nemtudja vki hogy kell benezni? :think:  Nem kattam kiirva boot-nal.

Anyameknal viszont behanyt a 72cm-s CRT TV, ugyhogy asszem meg is van a kariaji egy LCD szemelyeben, egy 32"-s LG 32LH2000 a kiszemelt (HD ready, MPEG4 tuner)... persze azert khm... :rolleyes:

hobizoli

Szerkesztette: hobizoli 2009. 12. 13. 20:58 -kor

Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#24373 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:06

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 18:19

Ez mekkora demagógia! :boa:

A hozzáadott értéket hasonlítsd már össze!

Egy bablevesben is több a szellemi meg a fizikai munka, mint egyik ügyfél pénzét, hitelbe kiadni egy másiknak. Ezt pont meg tudja csinálni a szabolcsi, meg baranyai uzsorás is. Ehhez ugyanis pont nulla tudás kell.

Ott a pont  :up:  :respect:
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#24374 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:08

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 21:13

Van nektek halvány fingotok is arról, hogy egy követelés behajtására milyen törvényes eszközök vannak ma Magyarországon? :think: Elárulom: szinte semmilyen.

Érdekes mégis nap mint nap hallani kilakoltatott családokról, elárverezett ingatlanokról.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#24375 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:15

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 22:08

Érdekes mégis nap mint nap hallani kilakoltatott családokról, elárverezett ingatlanokról.

Jaja, meg szegény lízingcégek is tömegesen mennek tönkre Magyarhonban, mer' a g€ci magyarok kilopják a légszűrőt is... A könnyeimmel küszködök... :evil2:
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#24376 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:15

http://www.youtube.c...h?v=Q4aDOuH65jE :drive:

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU

#24377 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:23

Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 22:15

nice  :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#24378 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:28

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 21:08

Válaszodból leszűröm, hogy nincs.

Hiába kerül jogilag a finanszírozó tulajdonába egy ingatlan, évekbe telik, míg az ügy eljuthat a kilakoltatásig. És ez a folyamat a finanszírozónak százezreibe kerül, míg örülhet, hogy ha az ügyfél által rommá alakított ingatlan a követelésének a feléért el tudja adni...

#24379 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:38

Amúgy az ugye tiszta mindenkinek, hogy egy kereskedelmi bank a jegybankon keresztül az államtól kapott pénzt adja ki hitelbe? Nyilván a saját pénzét, nyereségét, és a nála elhelyezett betétesek pénzét is, de szerintetek melyik nagyobb összeg?

Ez így ebben a formában nem teljesen igaz! :) De nem akarok vitázni ebben a topicban.

#24380 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:40

Na es jojjon a mai csemegezes eredmenye... avagy mit vennek, ha elborolna az agyam es lenne 5 misim egy audira:

S4
Egyedul a kek reszek nem tetszenek az ulesen, amugy baromira bejon ez a verda... meg azthiszem ez az idealis motor nekem. :Đ
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#24381 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:40

Ja, inkabb tuningoljunk...

hobizoli
Powered by:

#24382 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:41

Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 21:40

Ja, inkabb tuningoljunk...

hobizoli

Az iment linkelt S4-es nem jo tuningalap? :Đ

#24383 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:42

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 19:00

Egyes esetek lehetnek kockazatosak, de azt a veszteseget siman atterhelik azokra akik rendesen fizetnek.

Engem a hitel resze nem erdekel, addig nyujtozom amig a takaro er... talan meg egy lakas is belefer hitel nelkul. Engem leginkabb a kulonbozo lehuzasok zavarnak: szamlavezetesi dij, atutalasok dija, keszpenzfelveteli dij. A tokomet mar, oruljenek hogy egyaltalan hozzajuk viszem a penzem... es mivel osszejatszanak nincs az hogy atviszem olyanba ahol nincs ilyen.

Samott

Első mondat: pont ezt mondtam én is. ;)

Többi: akarod használni ezt a szolgáltatást? Miért nem futárral/galambpostával viszed a pénzt, miért utalsz? Számla kell, mert arra jön a fizu, de minden hónapban beslattyoghatnál a bankba, kivehetnéd az egészet kp-ban (havi 1-2 ingyenes általában), akkor készpénzfelvételi díjad sincs.

Mint a tömegközlekedés topic. Használom, de fizetni, azt nagyon nem akarok érte.

#24384 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:48

Nem ismerem a konkrét szitut, de neked is meg kéne értened, hogy emiatt volt a balhé, hogy bizony hogy módosították egyoldalúan. S hiába írod nekem a következő posztodban, hogy hagyjuk inkább a bankszövetség elnökét, ilyen alapon mindenkire lehet legyinteni, amiért idéztem, az volt, hogy ő is elismerte a bizonyos pénzintézetek egyoldalú szerződésmódosításainak megtörténtét... Végül is, erre is lehet legyinteni...

A linkelt cikket bizony elolvastam. A lényege számomra az, hogy a magyar bankok nincsenek gondban, sőt, több lesz a nyereségük 2009-ben, mint sem azt korábban gondolták. De ennek a profitnak jónéhányan látjuk kárát...

Amúgy az ugye tiszta mindenkinek, hogy egy kereskedelmi bank a jegybankon keresztül az államtól kapott pénzt adja ki hitelbe? Nyilván a saját pénzét, nyereségét, és a nála elhelyezett betétesek pénzét is, de szerintetek melyik nagyobb összeg?

Ahh, azért majd nézd meg egyes bankok céltartalékképzését, pl. pont azét a bankét, aki a Bankszövetség elnökét adja. Utána visszatérhetünk az idei profitokra. A féléves profitok nem jelentenek semmit, azok nagyrészt ilyen-olyan okokból gazdagon kozmetikázott számok, amiket évvégére nem vagy csak nagyon nehezen lehet eltüntetni.

Azért ennek a működési modellnek fuss neki még egyszer...

#24385 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:48

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 21:42

Többi: akarod használni ezt a szolgáltatást? Miért nem futárral/galambpostával viszed a pénzt, miért utalsz? Számla kell, mert arra jön a fizu, de minden hónapban beslattyoghatnál a bankba, kivehetnéd az egészet kp-ban (havi 1-2 ingyenes általában), akkor készpénzfelvételi díjad sincs.

Mint a tömegközlekedés topic. Használom, de fizetni, azt nagyon nem akarok érte.

Nem elegans, hogy siman ignoralod a lenyeget. Kulfoldon miert nincs ilyen? Miert eleg nekik hogy hasznalhatjak a penzememet miert nem huznak le meg kismillio modon mint itthon? Leginkabb a szamlavezetesi dij bassza a csöröm, mert nekik kellene halasnak lenniuk, hogy ok hasznalhatjak a penzemet nem meg kulon azert is lehuzni mert oket valasztottam. Ha mar tomegkozlekedes, akkor nezd ugy, hogy rajuk bizom a buszomat hogy penzt keressenek vele, es ezert meg busz kolcsonadasi dijat is kellene fizetnem, amikor ok hasznaljak. Az meg erdektelen, hogy utazok-e rajta. Ha utazok (kolcsont veszek fel) akkor fizetek.

Idézet

Egyébként mondhatom, hogy az angol bankrendszer sokkal jobb, mint a magyar. Először is nincsenek ilyen marhaságok, mint számlavezetési díj, kártyadíj, a pénzbefizetés és -felvétel is ingyenes. Nekem eddig még semmiért sem számoltak fel díjat. Ezzel szemben a magyar OTP-s számlám kb. évi tízezer forintomba kerül, csak azért, mert ott van.

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 12. 13. 21:53 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#24386 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:50

Idézet: Boba - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 21:40

Na es jojjon a mai csemegezes eredmenye... avagy mit vennek, ha elborolna az agyam es lenne 5 misim egy audira:

S4
Egyedul a kek reszek nem tetszenek az ulesen, amugy baromira bejon ez a verda... meg azthiszem ez az idealis motor nekem. :Đ

Pont ezt néztem kb. egy órája. :D Elborult egy autó, az a motor veszett dolgokat művelhet azzal a kis kasztnival. Mondjuk belül baromi szűk, hátul kisebb, mint a Civic (vagy mint az enyém), az tuti. Dehát tojni bele, az a motor megér néhány csonkolt lábú utast. :Đ

#24387 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:51

Jaja, nem tipikus csaladi verda, de kit erdekel... a motor karpotol erte. :nyalcsorgatszmajli:

#24388 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:54

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 17:19

Ez mekkora demagógia! :boa:

A hozzáadott értéket hasonlítsd már össze!

Egy bablevesben is több a szellemi meg a fizikai munka, mint egyik ügyfél pénzét, hitelbe kiadni egy másiknak. Ezt pont meg tudja csinálni a szabolcsi, meg baranyai uzsorás is. Ehhez ugyanis pont nulla tudás kell.

Mit lehet mondani? A topicból Jahno használja a fejét, Satriani félig-meddig kolléga. A többiek, hiába van közöttünk egy-két magasan képzett, lényegében semmivel nincsenek magasabb szinten a magyar emberek átlagánál (Bujdy elvileg hasonlót tanult mint én :eek:): fantazmagóriák, "hallottam" feltételezések, "semmi nem egyszerűbb".

Ezért járunk ott, ahol. :( :( Kár, hogy nem volt kötelező pénzügytan a középiskolában.

#24389 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 21:59

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 21:54

Mit lehet mondani? A topicból Jahno használja a fejét, Satriani félig-meddig kolléga. A többiek, hiába van közöttünk egy-két magasan képzett, lényegében semmivel nincsenek magasabb szinten a magyar emberek átlagánál (Bujdy elvileg hasonlót tanult mint én :eek:): fantazmagóriák, "hallottam" feltételezések, "semmi nem egyszerűbb".

Ezért járunk ott, ahol. :( :( Kár, hogy nem volt kötelező pénzügytan a középiskolában.

Az, hogy egy bizonyos módon "működő" rendszerrel dolgoztok, nem jelenti azt, hogy az a rendszer nem lehetne jobb.  :cool:

Máshol tudják máshogy is csinálni, amivel elégedettebbek a zügyfelek.  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#24390 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 22:00

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. dec. 13., vasárnap - 21:28

Válaszodból leszűröm, hogy nincs.

Hiába kerül jogilag a finanszírozó tulajdonába egy ingatlan, évekbe telik, míg az ügy eljuthat a kilakoltatásig. És ez a folyamat a finanszírozónak százezreibe kerül, míg örülhet, hogy ha az ügyfél által rommá alakított ingatlan a követelésének a feléért el tudja adni...

Te tényleg azt hiszed, hogy mindenki hülye, csak a bank a helikopter?

Egy jelzáloghitel, egy jóképű opciós joggal karöltve, a szerződésszegés pillanatában behajtható és be is hajtják.

Ráadásul, egy bank sohasem lakoltat ki. Az az ő felsőbbrendű szakmaiságába nem fér bele. Inkább jóáron eladja a bebukott hiteleit, egy félbűnöző követeléskezelőnek, az meg csináljon amit akar, ő mossa kezeit. És hiába van a bank ilyenkor már bőven a pénzénél, de azért sajnáltatja magát és a nagy költségekre, meg a sok nemfizető ügyfélre hivatkozva gyorsan kamatot emel.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1218
  • 1219
  • 1220
  • 1221
  • 1222
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.