Elküldve: 2015. 08. 02. 22:30
Idézet: leslie - Dátum: 2015. 08. 02. 21:46
Rotátor +1, kb fél éve lettem ko. Ami fura, h nem is eröltettem magam, egyszecsak fájt, ha a fejem fölé emeltem a karomat, nem is értem. Súly nélkül is ofc. Most már ott tartok, h kicsit még fáj, de tudok 70 kilóval fekvenyomni.

És már tudok úgy aludni, h a jobb karom a fejem fölé teszem. Persze vagy 4-5 hónapig nem csináltam toló gyakorlatot. De már hozzá is szoktam, h nem 150-el szériázgatok fekve, le is xarom, csak jöjjön rendbe. Dokihoz nem merek menni, maximum vmi magán izé lesz belőle, ha még fél évig nem jön rendbe, asszony után én a TB-s "gyógyításról" hallani sem akarok. Elvileg rutin műtét lenne.
De ez is korral jár, mint az éjszakai csurizás.
ja nekem az ugy volt hogy van az a fekvos pad amikor a ket kezeddel kulon nyomhatod fel a sulyt es a karnak van laba is, amin letamaszkodik melletted a foldre
na az ala be szoktak tenni egy 2.5kg-s tarcsat, hogy ne legyen tul melyen
en meg ott emelgetem, odajon egy muki, amikor eppen felnyomtam, hogy:
-szia ezt a tarcsat elvihetem innen?
nem is lattam ki volt, mert mogottem mellettem volt vhol
-ja vidd csak
gondoltam a gepvazon levo egyik tarcsat elviszi, ami fel van akasztva ilyen tartokra
hat nem, kivette a jobb oldali lab alol azt a kitamaszo 2.5kg-s tarcsat, amig a levegoben volt a lab, ahogy felemeltem
vissza leraktam -volna-, de ugy mar qrva melyre kellett rakni, egybol benyilalt az egesz jobb vallam, de aszittem behugyozok
egy polot utana alig birtam fel- vagy levenni, furdoben hatat mosni se birtam igazabol, meg a wc-n a seggemet is meg kellett tanulni bal kezzel kitorolni

(az azota is csak ugy megy

)