HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12238
  • 12239
  • 12240
  • 12241
  • 12242
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#244781 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 03. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 03. 09:28

Akkor azért van minden bajod, ilyen melóhoz valami kell.

Vezettem :D Meló után este ittam egy sört, aztán meg reccs. Vasásnap is reccs, akkor meg bútort szereltem össze. Szerintem még a héten halálomon leszek :D

#244782 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 08. 03. 09:04

Régen volt. Amikor még fiatal voltam. Juventus ventus...

Egy ideig valóban Moszkva térnek hívták, ideiglenesen.
volt egy ilyen nevű ultraszar film is :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#244783 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 03. 09:26

Mi inkább benyeltünk 8 üveg bort.

Az finom lehetett... :D
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#244784 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 03. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 08. 03. 09:52

Az finom lehetett... :D

Igaz ez két nap alatt ketten. Pontosabban egy péntek gyenge este és egy szombat. Meg pár sör, miazmás. Tegnap számoltuk össze, hogy mi lehetett az egyenleg.
Make love not Wor.

#244785 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:11

Reg orultem ennyire, hogy valaki teljes erejebol levallalt metro kijaratnal. Mivel a peron fo kijarata tomott ezert az emberek felet a veszkijaratokon keresztul vezetik ki. Ez viszont a befele jovok kozul paraknak nem tetszik. Egy indiai kis csoka meg direkt levallalt elottem 3-4 embert meg engem is. Azert eleg buvalbaszott elete lehet ha igy kell kielje a frusztraciojat es az agressziojat. :D ezek melle meg nagyon morcos vicsorgo arcot is vagott. Bar a call centerben tok8...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#244786 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 03. 10:11

Reg orultem ennyire, hogy valaki teljes erejebol levallalt metro kijaratnal. Mivel a peron fo kijarata tomott ezert az emberek felet a veszkijaratokon keresztul vezetik ki. Ez viszont a befele jovok kozul paraknak nem tetszik. Egy indiai kis csoka meg direkt levallalt elottem 3-4 embert meg engem is. Azert eleg buvalbaszott elete lehet ha igy kell kielje a frusztraciojat es az agressziojat. :D ezek melle meg nagyon morcos vicsorgo arcot is vagott. Bar a call centerben tok8...

Én egyszer egy nagyon vidám kis jelenetet láttam villamoson. A régi fajta villamoson hátul van egy 1-személyes ajtó. Ott szállt volna le előttem egy erősen viking jellegű srác. Egy kis takonypóc gyerek pedig szállt volna fel. A helyi fiatalok állatira nem várják meg, hogy leszálljon a tömeg, hanem elindulnak felfelé azonnal. Itt hibázott a kissrác, mivel a fejébe húzott kapucnival és zsebre dugott kézzel haladt volna felfelé a viking srác ellenében. Az tenyérrel megtámasztotta szegycsonton és lökött rajta egy akkorát, hogy a kapucnis srác még gyalogolt hátrafelé 2 métert, hogy ne üljön le. Aztán a viking srác is és én is leszálltunk és a kapucnis gyerek most már jól nevelten megvárta amíg leszállunk.

Amikor le akarok szállni és valaki tahó módon nyomul felfelé azt én is meg szoktam taszajtani esetlegesen, mert mi van ha egy idős néni szállna le és azt akadályozza. Eddig még nem nagyon szólt be senki, de állok elébe :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#244787 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:17

Nem lehet, hogy mosogatni sietett? Vagy mosodába? Nem minden indiai call centeres :)

#244788 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 08. 03. 09:17

Nem lehet, hogy mosogatni sietett? Vagy mosodába? Nem minden indiai call centeres :)

Nemtudom, de mindegy is. Egeszen mas fenybe helyezte az en problemaimat.:)

#244789 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 08. 03. 10:16

Amikor le akarok szállni és valaki tahó módon nyomul felfelé azt én is meg szoktam taszajtani esetlegesen, mert mi van ha egy idős néni szállna le és azt akadályozza. Eddig még nem nagyon szólt be senki, de állok elébe :)

Az ilyet én is elgázolom. Nem lökdösök, csak nekimegyek. Még anno, mikor nem lehetett kapni kész vízhűtéseket, akkor játszottam vele. Metalloglobusban vettem egy finom kis 20x20x2cm-es vörösréz tömböt, azt betettem az edzős táskám elejébe, mikor vittem haza. Kökin volt, erre emlékszem, jött velem szembe egy srác, nem akart kitérni, hát kajak levette sípcsonttal a réztömböt. Nem álltam meg neki. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#244790 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:29

Gondolkoztam az elején, mi ez a levallalt...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#244791 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 03. 10:29

Gondolkoztam az elején, mi ez a levallalt...

Elvállalta a konfliktus kezelését.
Kép

Legközelebb majd használja a fejét.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#244792 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:44

Jajaja, pont ilyen volt. Ugy torzult be lassitottan az arcom, hogy latszodtak a redok az arcomon az uteshullamtol.:)

#244793 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 08. 03. 10:28

Az ilyet én is elgázolom. Nem lökdösök, csak nekimegyek. Még anno, mikor nem lehetett kapni kész vízhűtéseket, akkor játszottam vele. Metalloglobusban vettem egy finom kis 20x20x2cm-es vörösréz tömböt, azt betettem az edzős táskám elejébe, mikor vittem haza. Kökin volt, erre emlékszem, jött velem szembe egy srác, nem akart kitérni, hát kajak levette sípcsonttal a réztömböt. Nem álltam meg neki. :Đ

Én anno a hangfalállványt (bár túlzás állványnak nevezni, 25*30cm-es, hegesztett, 'T' alakú 40*40mm-es zártszelvény, álló hangdoboz alá) vittem homokfúvatni egy szatyorban (nem fogom vele összekoszolni a hátizsákot), amikor egy sietős emberke nekem rohant a metrónál. Annyira sietett, hogy még pont volt ideje sírni egy kicsit amiatt, hogy kiszakadt a sertésbőr aktatáskája. Szép táska volt egyébként, biztos nem volt olcsó. De a f.sznak kell rohanni - így is lekéste a metrót a siránkozással.
Egyébként, ha látom, hogy valaki rohan velem szemben, vállból kicsit befeszítek, és hadd jöjjön. Ha nem tud/akar kikerülni, lelassul egy pillanat alatt.

Szerkesztette: Iguana 2015. 08. 03. 09:56 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#244794 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:57

Ha valaki rohan en feltetelezem, hogy siet es probalok neki helyet adni nem direkt megszopatni.

#244795 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 08. 03. 10:28

440 Hz-en sípolt a sípcsontja?

#244796 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 03. 10:57

Ha valaki rohan en feltetelezem, hogy siet es probalok neki helyet adni nem direkt megszopatni.

Én meg szándékosan lelassítom, hogy megtanulja: nem rohanunk a metrónál a tömegben. Inkább így tanulja meg, minthogy valakit belökjön a sínekre. Vagy fölboritson egy gyengébbet, pl. terhes/kisgyerekes anyukát. Tudom, köcsög vagyok.

Szerkesztette: Iguana 2015. 08. 03. 10:00 -kor

#244797 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 03. 10:57

Tömegközlekedésnél hiába siet. Azzal nem ér oda hamarabb, ha betolakszik az ajtón, ugyanazzal az izével megy el akkor is, ha megvárja, míg leszállnak.

Szerkesztette: leslie 2015. 08. 03. 10:02 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#244798 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 10:03

Miér' nem mentél utána, oszt' léptél a térdébe?

#244799 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 10:04

Az mas, hogy valaki rohan valahova (meg ha nem is szabad) es megint mas, hogy valaki, hogy szall fel es teszemazt feltart masokat. Bar Igu azt mondta direkt befeszit es felveszi a Bane- come at me bro pozt. :D

De en nem vagyok nepnevelo fajta.

#244800 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 03. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 08. 03. 10:59

Én meg szándékosan lelassítom, hogy megtanulja: nem rohanunk a metrónál a tömegben. Inkább így tanulja meg, minthogy valakit belökjön a sínekre. Vagy fölboritson egy gyengébbet, pl. terhes/kisgyerekes anyukát. Tudom, köcsög vagyok.

Pedig az ilyet utálom, ha sietek, oszt' még direkt lassítanak is.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12238
  • 12239
  • 12240
  • 12241
  • 12242
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.