Idézet: WiZARD - Dátum: 2015. 08. 07. 10:30
Milyen max 5 fok? honnan szedik ezt?
mutassa meg a kapcsolódó rendeletet 
szellemi munkához 21-24 fok az ajánlott.
otthon jó idő van, kocsiban jó idő van, bejövök ide és leizzadok

hétfőre hozok vmi hőmérőt, az tuti. (3 napja variálták át az ülésrendet, eddig nyugis, hűs, általam szabályozható sarokban ültem)
Nalunk tegnap este a garazsban (10 meterrel a fold alatt) 28.5 fok volt.
Sok auto hardja be a meleget.
Meg ki kellett jarkalnom a medence melle az elektromos szekrenyben bedugdosni a halozati eszkozoket. Az utott.
Ma 36 fokot josolnak kint - szerencsere az irodamban olyan hideget csinalhatok, hogy asszony pl utal bejonni mert megfagy.
2 klimam van, egy plafonba epitett Aermec - es mivel egyszer megmihalylott (meg telen is kell a hutes mivel a szaunak alatt vagyunk es valahogy a meteres betonon is atjon a meleg) berakattunk egy split klimat is. Az Aermec nem fokban van - fali tekeros tavszabalyzoja van. Most le tud menni 17-ig, mivel a klima kompresszorokba visszatero meleg vizbul kivesszuk (a zokxigent meg) a meleget egy hocserelovel es az futi a medenceket. Igy a kompi is effektivebb (hidegebb viz jon ki belole).
Amugy egy hete a vihar utan volt 26 fok es 85-90% paratartalom. Az nekem rosszabb, mint a 36 fok 30% paratartalom.
Az olyan volt, hogy tulajdonkeppen meg nincs melegem, de ver a hideg veritek es nem parolog el. Mocskos egy helyzet.
Egy honapja 36 fokban nyirtam fuvet, mostam kocsit. Siman birtam.
Igaz, 2 liter jeges lime limonade lecsuszott kozben es izzadtam mint a lo.
De kifejezetten jol esett.
A tegnapi nap a napimado anyosom 2 ora tengerpart utan hivta a nejem, hogy menjen erte.
Maskor egesz nap kepes napozni. Nem tudom hogy birja....