HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • 1555
  • 1556
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#31061 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 02. 16:07

http://www.thautomobile.com/index.htm

Csikoseknak ezzel kellett volna indulniuk, es mar sved terepen falnak a km-ket... :drive:

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#31062 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 16:11

Idézet: hobizoli - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 16:07

Csikoseknak ezzel kellett volna indulniuk, es mar sved terepen falnak a km-ket... :drive:

hobizoli

Sick fuck :D

#31063 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 16:16

Idézet: mcsjunior - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:46

A városnézős szaladgálós fossal engem is ki lehet kergetni a világból.
Hú, az ilyet én is nagyon utálom. Középiskolában voltunk versenyen Sopronban (Szabadkáról), és hazafelé jövet, mivel a társaság egy része (köztük én is) kb. akkor járt először Pesten, ezért a kisérőnk (aki meg ott volt egyetemista) meg akart mindenféle dolgokat mutatni, mert volt 2-3 óránk a másik vonatig és át kellett menni keletiből nyugatiba vagy valami ilyesmi. Ő úgy gondolta, hogy majd sétálunk két órát. Negyed óra múlva mondtam, hogy jó, én most itt le a metróba és majd találkozunk a nyugatiban, menjenek csak várost nézni :Đ

Idézet: mcsjunior - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:46

Inkább nézem a strandon a bikinis csajokat, mint a hülye múzeumokat. Az az igazi élmény és pihenés :Đ
Igazából a városnézős emberrekkel sincs bajom odáig, míg meg nem akarják magyarázni, hogy az nekem jó, ha velük megyek...
:up:
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#31064 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 16:20

Idézet: hobizoli - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 16:07

hobizoli

Vagy valamelyik dán rendőrörs vendégszeretetét élveznék.  :Đ
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#31065 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 16:23

Idézet: potyo - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:16

Hú, az ilyet én is nagyon utálom. Középiskolában voltunk versenyen Sopronban (Szabadkáról), és hazafelé jövet, mivel a társaság egy része (köztük én is) kb. akkor járt először Pesten, ezért a kisérőnk (aki meg ott volt egyetemista) meg akart mindenféle dolgokat mutatni, mert volt 2-3 óránk a másik vonatig és át kellett menni keletiből nyugatiba vagy valami ilyesmi. Ő úgy gondolta, hogy majd sétálunk két órát. Negyed óra múlva mondtam, hogy jó, én most itt le a metróba és majd találkozunk a nyugatiban, menjenek csak várost nézni :Đ

Én sem vagyok a híve a "ki tud több múzeumba bemenni" Guiness rekordnak, de azért néha lehet várost is nézni. Pl. Krakkóban majdnem elkopott a lábam, annyit gyalogoltunk, meg Prágában is, de egyikre sem mondanám azt, hogy nem érte meg... :)

#31066 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 16:26

Idézet: 2-More - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:06

Pl ha szűkre veszik a beömlőrészt, mert csak úgy tudta összetaknyolni? Félébe elzárja a csövet a tömitőpaszta? Vagy csak simán meg van rogyva a fala, mint a kurvaélet? Mindhárom fentebb emlitett cégről lehet olyat hallani hogy baszarsz.

Egyébként, én róluk hallottam nagyon jókat: http://performancekipufogo.hu/

A név kicsit gáz, de kb ennyi amit szart tudok rájuk dobálni.

Leömlőt meg ne is akarj ilyen helyen csináltatni, azt ugyanis illik méretezni, nem az a lényege hogy négy nagy baszom kályhacső leugrik azt' lehet vele arcolni hogy fúha nekem aztán 4:1 van.

igen, azt tudom, hogy leömlőt nem egyszerű gyártani.
elég sokat olvasok ráérő időmben :)
a linket köszönöm!
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#31067 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 16:58

Idézet: Bujdy - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:46

Nem muszály kocsival menni, mehetsz repcsivel is. Csak én inkább mennék nyaralni, minthogy plusz fél-egy misit toljak a kocsiba... Erre a coupé-ra is szívtam a fogam, pedig árban sehol sincs a Te általad nézett Accordokhoz. Nem is sajnálom, vegyél Accordot, de azért menjél világgá is! ;)

Tátra sima liba, a Magas-Tátrában kevesen tudnak magyarul, de angollal el lehet lenni, bár a német egyes helyeken jobb. A szélsőjobbtól nem kell félni, kb. olyanok, mint itthon. Már mondtam is asszonynak, hogy azt a pár % szélsőjobbost össze kellene zárni a Kárpát-medence minden zugából, hadd üssék egymást, csak ne jöjjenek ki a ketrecből, mindenkinek jobb lenne...

Tudom, hogy Erdély magyar föld, meg ilyenek, nekem is vérzik a szívem, ha arra járok, de a múlton való rágódás nem visz előre. Anno, mikor Romániában voltunk (nem Erdélyben, hanem régi román megyében), ott sem volt gond a románokkal a magyar rendszámmal...

Autó fronton meg kb. bármivel mehetsz, mi anno egy 1.4-es Daciaval is felmentünk Bajmócra, meg a Ótátrafüredre, pedig már erősen kotyogott a jobb oldali féltengely... :) Hazajöttünk a túráról, lepakoltunk (Pesttől vontattuk az egyik utitárs Ladáját, user error miatt), örültünk. Másnak fater ment volna a szerelőhöz, 8 km-re lakik tőlünk, 7 km után szétment a féltengely, addig bírta. De hazahozott! :)

Off : nem lehetne ezt a szélsőjobbos témát hanyagolni? 2more is elkezdte, de az ő fasságait már megszoktam, tőled nem ezt várom :) A szélsőjobb is csak egy irányzat, ráadásul szélsőjobbos pártot nem is tudok az országban, csak jobboldalit.

On:
Amúgy Erdélybe mi is kocsival mentünk nyaralni, és a 60 lovas astrám is felment mindenhol, még Hargitára is felmentünk az erdészházig, pedig néha leért az alja :) Régen is felmentek mindenhová gyengébb kocsikkal is, szerintem nem lehet gond Tátrában sem. Viszont annál messzebb inkább a repülő, kényelmesebb, nem fáraszt ki a vezetés, nem kell parkolót keresni, stb :)

Mi az országban szoktunk nagyon sokat kirándulni, 1-1 napra is akár, rengeteg vár(rom) van, ami nem annyira ismert, és gyönyörűek, pl Regéc, ilyesmik. :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#31068 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:00

Idézet: potyo - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 16:16

Na igen, rohangálni én sem szeretek, de mi pl asszonnyal nem tudunk kimenni és fetrengeni a parton, max egy napra, a többin már nem bírnánk, szóval akkor jönnek a kirándulások :D Bikinis lányokat meg ha bámulnám kapnék is a pofámra :)

#31069 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:01

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:00

Bikinis lányokat meg ha bámulnám kapnék is a pofámra :)

Kezdo. :p  :Đ
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#31070 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:03

Idézet: Boba - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:01

Kezdo. :p  :Đ

Jah, mi is ki szoktuk tárgyalni az asszonnyal, hogy ki néz ki jól meg ki nem. :Đ

#31071 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:05

Ha mar nem neznem meg a noket meg a vegen ketelkedne a heterosagomban. :Đ
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#31072 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:06

Idézet: Carmaged - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:03

Jah, mi is ki szoktuk tárgyalni az asszonnyal, hogy ki néz ki jól meg ki nem. :Đ

én azt csak másik lányokkal :D

#31073 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:09

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:00

Na igen, rohangálni én sem szeretek, de mi pl asszonnyal nem tudunk kimenni és fetrengeni a parton, max egy napra, a többin már nem bírnánk, szóval akkor jönnek a kirándulások :D Bikinis lányokat meg ha bámulnám kapnék is a pofámra :)

Akkor nálatok te vagy a szélsőjobb :D Nálunk sincs ebből gond, kit bámulok.

Amugy meg, a szélsőbal, meg a szélsőkatolikus, meg a szélsőmuzulmán, szélsőzsidó éppolyan rossz, mint a szélsőjobb, én ezt sose vitattam. Amikor a türmerék óbégattak a blahán pár hónapja, ugyanugy keszonba kivántam őket, mint a csurka sleppjét, vagy azt az szellemi fogyatékos kancsal kolbászorrú degenerált riherongyot, akit nem volt rest az EPbe delegálni ez a balkánvalaga ország agymosott lakossága.

#31074 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:11

Idézet: 2-More - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:09

Akkor nálatok te vagy a szélsőjobb :D Nálunk sincs ebből gond, kit bámulok.

Amugy meg, a szélsőbal, meg a szélsőkatolikus, meg a szélsőmuzulmán, szélsőzsidó éppolyan rossz, mint a szélsőjobb, én ezt sose vitattam. Amikor a türmerék óbégattak a blahán pár hónapja, ugyanugy keszonba kivántam őket, mint a csurka sleppjét, vagy azt az szellemi fogyatékos kancsal kolbászorrú degenerált riherongyot, akit nem volt rest az EPbe delegálni ez a balkánvalaga ország agymosott lakossága.

De mondjuk a dobáló gyújtogató valamiket ne hívd szélsőjobbnak, mert azok nem azok. Ennyi a gondom, anélkül hogy politikát vinnék bele.  Én meg jobboldalinak tartom magam, ami nem egyenlő a naranccsal :D

#31075 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:12

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:58

Off : nem lehetne ezt a szélsőjobbos témát hanyagolni? 2more is elkezdte, de az ő fasságait már megszoktam, tőled nem ezt várom :) A szélsőjobb is csak egy irányzat, ráadásul szélsőjobbos pártot nem is tudok az országban, csak jobboldalit.

:confused: Nem teljesen értem, de nem baj, ezen nem veszünk össze!  :beer:

Változik a világ: régen le kellett húzni a lányok bugyiját, hogy lássuk a feneküket, most szét kell húzni a feneküket, hogy lássuk a bugyijukat!  :Đ

#31076 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:15

Idézet: Bujdy - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:12

:confused: Nem teljesen értem, de nem baj, ezen nem veszünk össze!  :beer:

Változik a világ: régen le kellett húzni a lányok bugyiját, hogy lássuk a feneküket, most szét kell húzni a feneküket, hogy lássuk a bugyijukat!  :Đ

Főiskolán dolgozom. Túl sok inger ér :D  Túl sok a lány :)

#31077 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:16

OFF

Idézet: Carmaged - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:51

ON: Satriani, leírnád, hogy mennyit költöttél erre a Würth-os cuccos hangszigetelésre (anyagár, munkadíj)? Szét- és összeszerelés után nem lettek új zörgések?

1 bitumen lap 550x250mm, egy csomag 6db lap, ez kb. 8 rongy, ebből vettem kettőt. Másfél csomag elég volt a két első ajtóra. Munkadíjra nem költöttem, cimborával csináltuk, amúgy simán fel lehet házilag rakni... Ha érdekel a metódus, írok róla. Új zörgés nincs, csúnya lenne, ha lenne... :)
/OFF

ON: pina.

Szerkesztette: Satriani 2010. 03. 02. 17:18 -kor

#31078 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:19

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:11

De mondjuk a dobáló gyújtogató valamiket ne hívd szélsőjobbnak, mert azok nem azok. Ennyi a gondom, anélkül hogy politikát vinnék bele.  Én meg jobboldalinak tartom magam, ami nem egyenlő a naranccsal :D

Inkább úgy mondanám, az a legszéle. Igazából viszont, ezeknek az atkáknak a tetteiért az az oldal felel, akikhez tartozik. Ahogy a balosoknak is oda van hányva mindig az elmúlt rencer, meg a komenistázás.

De tudod mit, igazából még ezzel se lenne bajom, hogy valaki üveget hajigál, meg óbégat. Majd megbassza érte a rendőr, vagy a karhatalom, minden kornak rendszere van, lehet hogy 20 év múlva azt mondják majd, nem szaros csőcselék volt, hanem forradalmárok, de hogy a maguk idejében az 56osok, előtte egy százassal meg a 48asok is szaros csőcselék voltak, az kurvaélet.

Amivel nekem ezeknél az embereknél mindig a bajom van, hogy annyira nagy a sötétség a fejükben, hogy nem tudják, honnan jöttek már, mit csináltak régen, sőt, annyira is, hogy azt hiszik hogy mások is olyan hülyék hogy ezt esetleg nem tudják. A gond ott van, hogy a nagyvilágban is, már ahogyan az oviban is volt, annak van igaza, aki a leghangosabban óbégat. Aki meg befogja a pofáját és csinálja amit kell, az nincs is.

#31079 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:20

Idézet: Kory - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:12

Mi egyszer Ausztria közepéről hoztunk egy kombájnt, lábon. :D (kb. 12 éve)

Én+a haverom Stuttgartból egy autót úgy, hogy kifelé menet Linznél fejreálltunk, de azért stoppal kibumliztunk. Visszafelé rákötöttük a törött cangát és hazahúztuk.  :cool:

#31080 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:25

Idézet: cyberde - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 17:20

Én+a haverom Stuttgartból egy autót úgy, hogy kifelé menet Linznél fejreálltunk, de azért stoppal kibumliztunk. Visszafelé rákötöttük a törött cangát és hazahúztuk.  :cool:

Hehe, ismerősömék szint Stuttgartból jöttek haza egy 200SX-el, ami a szokásos nissanos olajtápcsőprobléma okán már régesrég fosta az olajat a turbinaházba :D De azért hazajöttek vele, csak pályán önteni kellett bele az olajat, mint a Münchausen lovába :D

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • 1555
  • 1556
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.