Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 21:05
Ja, kút. Azt' kérdés mi van a vizében, amit nem látsz, cserébe meg jólmeghalás van, mert a szomszéd akkumulátorokat ás el a kertben. Viztisztitó is rokkenrolla, most volt nálunk egy dzsoni hogy a házi viztisztitó az isten, mert jobb mint az ásottviz és blabla. Van a cuccban egy mechankikus szűrő, két forditott ozmózisos kurvaanyja, egy előszűrő meg egy aktiv szenes, meg valami putymurka szivattyú. Kérdem, hau maccs, hát, ez a nagyobbik, és 400k. Mondom mennyi? S a szűrőt azt ugyan mikor kell cserélni? Hát azt nem tudja, de tuti sokáig birja. Mondom még jó hogy ez a demó darab plexi oldalú, mert ott van rája irva, hogy vagy 6000 liter, vagy 1 év. Namost megnéztem, mert sima Dox szűrők vannak benne, mennyi az annyi, usankiában olyan 40-50 dodó per darab a szűrő. 6 köbméter meg nem olyan sok, ha ezt iszod meg ezzel főzöl, meg minden, pluszban, max terhelhetősége valami 5l/perc. A nagyobbiknak, a kicsi ennyit se tud. 30k/év a zofort reagálású gyorsszerviz, de abban a szűrőcsere nincs benne. Gyanitom hogy jó magyar szokás szerint a szűrőcsere a megbirgya jegyében akkor történik, mikor már fekete halál jön a csőből. Anyátokat.
Ásottvizzel meg az a bibi, hogy az is az isten tudja mit tartalmaz, meg mit szed össze a palackozásnál, meg mit old ki a palackból, de én se vagyok paranoid, nem kurva mindegy mitől döglesz meg, a levegőben szálló szartól vagy a vizben úszó kitudjamitől, esetleg attól hogy megfogod a villamoskapaszkodót, amit előtted egy ebolás kongói cserediák nyalogatott?
Az már csak a finom ráadás, hogy pesten a mai napig nem egy pecóban, meg egy rakás helyen terpeszt még mindig ólomcső a falban. Annak meg gondolom nem kell a hatásait bemutatni senkinek

Súgó
A téma zárva.