Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2010. márc. 5., péntek - 8:20
Összességében mennyi della lenne most a vasra?
Kb 4 misi... az auto megkell alljon 3.5-bol. Szamoltam 150et a gummakra, 150et a szervizre es egy 100as az atiratas, torzskonyv, eredetvizsgalat es akkor meg marad egy 100asom ha a szervizen felul neadj isten kijon valami. Ha megszoritanam a gatyaszijat akkor kp-ban 5-5.5-ot tudnek lepakolni ugy, hogy meg maradjon kb fel evnyi tartalekom, de nem akarok. Jelenleg nem az autovasarlas all prioritaslistam tetejen.
Hitel felvetele meg ugye kizarva... az autolopas utan kicsit megvaltozott a hozzaallasom a dolgokhoz. Uj accordrol is emiatt tettem le... masfel milla hitelt bevallalnek... csak ha azt is ellopjak a szivem hasad meg es dunanak megyek. Ilyenkor meg mar fe'l az ember... megha baromira kicsi is a valoszinusege, hogy ketszer ellopnak tolem egy vasat. Most mar garazsban allna a verda, teremgarazst berelek 2 perc setanyira.
Ugyhogy igy all a dolog... HA nem lennek beszari a lopas miatt es HA lenne minimum egy fel eves projectszerzodesem akkor esetleg elgondolkodtam volna egy uj 2literes accordon, de jelenleg ez no-way sajnos. Nem a topicba tartozik, de most eleg sok le eluszott a zsebembol a sajat szandekomon kivul... nem mondom, hogy rossz helyre ment, mert nagyon nem, csak nem volt tervezett koltseg. Kb pont annyi, amennyivel mar megengedhettem volna magamnak az accordot. Hat ez van.
Ezt ismerosommel megnezettem:
Accord 2.0
Azt mondta, hogy log a bele de nagyon... 170 ezer kilometer van belehazudva de elindulni alig akart es valszleg nem az aksi miatt. Olyan kehes hangja volt, hogy ismerosom mar a tesztutra se akarta elvinni.
Ezt meg en magam neztem meg:
Masik 2.0 accord
Ez kibul belul nagyon szep allapotban van, de a motorja ennek is nagyon levan halasztva... olyan mintha 150bol max 120 paci lenne meg, az is felgozzel.
megtobb info megtobb szerk.: most van 3 2.4es accord 3.3 es 3.5 kozott a hahun, azokat megfogom nezni es valszleg azok kozul valasztok amelyik a legjobb allapotu. Volt 4.3-ert egy feher a Honda Elesnel... elmentem, vezettem, baromira tetszett, majd mire ugy dontottem, hogy jolvan, legyen, mar meg is vettek... hiaba no... a szar accordokat baromira sokat aruljak a jokat meg pikkpakk elkapkodjak.
utolsoszerk:
Accord 2.0
Ezt meg mindig nem neztem meg... talan jovo hetvegen amikor hazautazom. Elegge out of range arban, de ha ez motorikusan tokeletes allapotban lesz es kivul-belul is tiptop akkor elfogok rajta gondolkodni. Tudom, hogy 2.4-es lenne a jobb, de jocskan dragabb fenntartani. Majd meglatjuk mi lesz... egyelore nincs idom elmenni autot nezni. Tegnap delelott 9re jottem dolgozni, nem voltam azota otthon es estig nem is leszek.
Szerkesztette: Boba 2010. 03. 05. 10:21 -kor