Na szoval... megneztem a piros Type-St. Orulok, hogy raszantam magam. Nincs napfenyteto az igaz, de az auto... egy alom. Szinte tokeletes kulso (egy apro hatso parkolasi hiba, 2 meterrol mar nem latszik, a motorhazteton par helyen kb 1 milimeter atmeroju korokben felpattogzott a motorhazteto, kb 5-10 ilyen van... 1 meterrol mar nem latszik illetve van meg 1 serules amit en magamtol meg se latok, ha nem mutatja meg a tulaj) belulrol pedig olyan, mintha zsir uj nulla kilometeres verda lenne. A motor vegre egyben van, a valto tokeletes, minden gyonyoruen teszi a dolgat es a type-s felszereltsegen tul van meg benne ulesfutes gyari ultetoszett (errol kesobb) meg kicserelt audiorendszer (nem melylada meg hasonlok) es sok aprosag. Nagyon patika allapot. A bor is nagyon jo allapotban van, lattam sokkal kevesebb kilometerrel is rosszabbat.
Kb 15-20 percet vezethettem, az auto nagyon rendben van. Az ultetoszett es a 17es kerekeknek hala pedig vegre nem halott a kormanyzas, amit annyira szidtam mindig a 2.4-esekkel kapcsolatban. Csutortok delutan megnezem az utolso accordot es utana johet a biztositora varas... ledumaltam a tulajjal es tudja, hogy mi a palya, hogy en is varakozo palyan vagyok. Azt mondta, hogy eloleggel 1 honapra felrerakja a verdat utana pedig ha jon valaki aki aznap leakarja rakni a verda arat eloszor nekem szol es hagy 1 hetet.
Jelenleg ugy vagyok vele, hogy 90%, hogy ez lesz. Nagyon beleszerettem. Tokeletes allapot, mintha uj lenne. A tetoablakba meg sz*rni bele... inkabb legyen popec a valto es a motor.

Nem is gondoltam volna, hogy ugyan olyan 5-6 eves kb ugyan annyit futott autok kozott mekkora kulonbsegek lehetnek.
Szerkesztette: Boba 2010. 03. 09. 17:42 -kor