HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1592
  • 1593
  • 1594
  • 1595
  • 1596
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#31861 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 12. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Kory - Dátum: 2010. 03. 12. 20:01

Jaja, én egyenlegértesítőt most nem kaptam. De háromszor átolvasva nagyon úgy tűnik, hogy ez a kézhezvétel + 30 nap lesz nekem is a nyerő. :think: :)

En is atolvastam, de az enyemben nincs ilyen, marc 15 illetve a hatarozattol (feb 19) szamitott 15 napon belul. Szo sincs kezhezvetelrol meg egyebekrol. De a fenyegetes mar benne van jegybanki alapkamatostul...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#31862 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 21:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 03. 12. 20:30

En is atolvastam, de az enyemben nincs ilyen, marc 15 illetve a hatarozattol (feb 19) szamitott 15 napon belul. Szo sincs kezhezvetelrol meg egyebekrol. De a fenyegetes mar benne van jegybanki alapkamatostul...

Samott

A kamat az ebben is benne van, viszont egyértelműen írnak a kézhezvételtől. Polgármesteri Hivatal függő GJT törvény ? :think: (amúgy a kelte nekem február 24.)

Amúgy itt a múltkor volt kis felháborodás, amit az újságban olvastam, hogy Nagykanizsán magasabbak a KW díjak valamiért, ezt sem értettem. :think:

Szerkesztette: Kory 2010. 03. 12. 21:04 -kor

#31863 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2010. 03. 12. 20:27

Én ezzel az autó adóval sosem kapkodok. A második részletet konkrétan következő év januárban szoktam fizetni. Az a kis kamat, amit rászámolnak nem olyan vészes.

Megdolgoztatod kámpjútörüket ? :D

A jegybanki alapkamat kétszereséről van szó, ha tudsz jobb rövid távú befektetést, szólj. :D Én azért nem akarok késegetni.

Szerkesztette: Kory 2010. 03. 12. 21:04 -kor

#31864 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Kory - Dátum: 2010. 03. 12. 21:01

Megdolgoztatod kámpjútörüket ? :D

A jegybanki alapkamat kétszereséről van szó, ha tudsz jobb rövid távú befektetést, szólj. :D Én azért nem akarok késegetni.

Kevesebb, mint havi 100 forintocski. :) Nem földhözvágós.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#31865 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 22:19

havernak van vmi 1.7 dtl astrája (68 lovas) amiben turbo kicsit betegeskedik.
100k-t mondtak neki turbofelújításra.
kicsit sokallom, van vmi 5letetek, hogy hol ússza meg olcsóbban, vagy hol kap hozzá turbót vagy ilyesmi?

Szerkesztette: WiZARD 2010. 03. 12. 22:20 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#31866 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 22:39

fuck, mérnem lehet ezt már szerkeszteni....

na szóval kiderült nem mondtak 100at neki, csak ő találta ki, merhogy 60-80k a felújítás, többi meg munkadíj, meg olajcsere stb.
(mintha olajcsere egyébként nem kéne)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#31867 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 03. 12. 22:19

havernak van vmi 1.7 dtl astrája (68 lovas) amiben turbo kicsit betegeskedik.
100k-t mondtak neki turbofelújításra.
kicsit sokallom, van vmi 5letetek, hogy hol ússza meg olcsóbban, vagy hol kap hozzá turbót vagy ilyesmi?

carstyling-n nezzetek korul, mert szoktak lenni ennel occsobbe uj csigak is

mondjuk olajcserevel egyutt nezve mar az sem biztos hogy olcsobb lenne

Szerkesztette: hobizoli 2010. 03. 12. 23:27 -kor

Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#31868 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 00:55

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 03. 12. 22:39

fuck, mérnem lehet ezt már szerkeszteni....

na szóval kiderült nem mondtak 100at neki, csak ő találta ki, merhogy 60-80k a felújítás, többi meg munkadíj, meg olajcsere stb.
(mintha olajcsere egyébként nem kéne)

Újat Ebayről?

#31869 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 01:24

A bírság adók módjára történő behajtása mit jelent konkrétan?

Még a nyári akcióm keretében kimértek rám 15k-t (f@sz jogtalanul, 2x büntettek meg ugyanazért. Egyiket befizettem, jogos volt, a másikat meg annak rendje és módja szerint hivatalos fellebbezés után kettétéptem a pics@ba). Most kijött egy levél, hogy 15 napon belül húdehúde jelenjek meg a jegyző előtt, vagy rendőrökkel elővezettetnek.
Azt mondjuk leshetik, mert az állandó cím ugye BP, tehát almás, a tartózkodásin se igen fognak megtalálni.
Telefon nincs a nevemen, szóval ez megint bukta, (illetve ami van annak a sim kártyája itt pihen mellettem) :D

Ad abszurdum, ha nem találnak meg időben akkor ilyen bagatell szar miatt körözhetnek is?
Mert 15k ért nagyon nincs kedvem bent aludni egyet az őrszobán, csak húznám a dolgot amíg lehet. (dolgozzanak meg a pénzükért.)
Idáig kaptam 6 levelet, abból 4 EMS el küldve, ebből egyet se vettem át. Az 2-3 rongy biztos megvan már.
Legalább 4 ügyintéző foglalkozott már az üggyel, szóval már lassan kezd nekik is nullás lenni a project :)
100%

#31870 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 01:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 12. 12:40

Megneztem a civicet... 15 percet se voltam ott. Azzal kezdodott az egesz, hogy a kocsit rendbehozni es eladni hoztak ide szekszardrol. A kocsi szervizkonyve sincs meg... valoszinuleg a rendszam sem az elso, de ezt tagadtak. A kocsi eleje meglett torve, motorhazteto cserelve, lokharito, jobb lampa, huto, ventik, kabelezes vacsi uj, a motoron is lattam furcsa nyomokat. Beindittattuk a kocsit es ez meg is asta a sirjat a verdanak. Azt mondtak, hogy csak meg kellene fujkodni a generatort es jo lenne... hat hmm... idehoznak egy karambolos autot, mindent kicserelnek rajta, es csak egy fujkodas marad ki? Nekem ez gyanus... mindenesetre borzalmas hangja volt a verdanak. Kinezetre kivul-belul vadi uj allapotban van... nagy kar, igy megcsak nem is gondolkodom el a megvetelen.

Meg kell venni azt a piros Accordot. Összes külső króm cuccot lefóliázni matt feketére, felniket esetlegesen lebökni matt feketére, talán piros csíkkap a peremen.
Ablakokat esetlegesen lefóliázni feketére, aztán kész is.
Egyedi, letisztult, tökéletes :) Megvan kb 100e ftból az egész (40 a felni festése gumizással együtt még BPn is kijön (nekem 20 ért fújnak felnit mindennel itt), 20-30k körül tuti lefóliázzák a króm cuccokat szétszedéssel együtt, üveget meg 30-40 körül fóliáznak körbe.

A4 ből találtam ilyet, de a lényeg gondolom látszani fog.
Start:
Kép
End:
Kép
100%

#31871 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 02:54

A fóliázáson kívül a többi szerintem elég felesleges volt...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#31872 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 08:51

Idézet

nem teljesen tiszta, hogyan jött ki neki
Ciciman is on borda

#31873 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:10

Wizard, a civicet azert neztem meg, mert gondoltam adok neki egy eselyt... hat elbukta.

Kory, jah, a mar belinkelt piros accordrol van szo.:)

Nemtudom meg, hogy a rendorsegi hatarozat hova is fog jonni. Ugytunik a biztosito hamar fog fizetni mert mar kuldtek levelet, hogy megkellene surgetni a rendorseget, hogy elobb kifizethessek a cuccot. Arra talan nem kellene akkor olyan sokat varnom.

Meg mindig nemtudom amugy, hogy melyik kellene. Sajnos a szurke accordot havazasban es dunakeszi belso reszen tudtam kiprobalni max 40-50kmh-s tempoval. Ezzel meg kb semmi nem jott ki. Az auto nagyon jo allapotban van (a vonohorog zavar... ugy lett felrakva, hogy meglett vagva a hatso lokharito, szoval nyomtalanul nem eltavolithato) kivul es belul is. Valszleg az lesz, hogy amikor mar a zsebemben lesz a penz meg1 tesztutat fogok szervezni ugyan arra a napra mind a ket autoval es akkor dontom el, hogy melyik legyen. A szurke accord tulaja azt mondta, hogy leveszi a hirdetest meg a heten. Ha nem megy el, akkor hasznalni fogja a felesege. Kicsit a hangjabol ugy ereztem, mintha ultimatumot adna nekem. Nem volt kifejezetten szimpatikus. Ugyhogy most megy a varakozas... es baratkozas a piros szinnel. Nomeg a tudattal, hogy asszony oldalarol a rokonsag mit fog rolam gondolni. Veszek egy ilyen kihivo es az O szemukben giccses es tulontul draga es felesleges autot.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#31874 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: LML - Dátum: 2010. 03. 13. 01:24

A bírság adók módjára történő behajtása mit jelent konkrétan?

Első körben levonják a fizetésedből. Ehhez mondjuk kell egy bejelentett munkahely. Aztán ha ez nem oldható meg, akkor jönnek a további módszerek: felszólítások, előállítás, zálogosítás, vagyonelkobzás, árverezés, stb.

Tavaly volt egy ügyünk. Tilosban parkoltam, nem fizettem be, apám nevén az autó, kapott egy felszólítást. Elég érdekes nálunk a postaláda, elkeveredett a levél. Következő epizód az volt, hogy a végrehajtó ügyvédi iroda kitűzte az apám nevén lévő autó elárverezését. Na, akkor mentem be fizetni. Persze akkorra már a követelés az eredeti 5 rongy helyett ötven-valahányezer volt.

#31875 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:25

Szerintem a piros. :)

A horog amúgy ne aggasszon, megvannak a praktikus dolgai, még ha nem is használod arra, amire való.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#31876 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 13. 09:10

... es baratkozas a piros szinnel. ..

Azzal barátkozni kell?! Vedd a szürkét, én meg megvárom, míg a perosat leárazzák 3M-ra. :Đ

A rokonságot leszarni, nem velük jársz, nem velük élsz, nem nekik számolsz be az anyagi ügyeidről.

#31877 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 13. 09:10

azt mondta, hogy leveszi a hirdetest meg a heten. Ha nem megy el, akkor hasznalni fogja a felesege. Kicsit a hangjabol ugy ereztem, mintha ultimatumot adna nekem. Nem volt kifejezetten szimpatikus. Ugyhogy most megy a varakozas... es baratkozas a piros szinnel. Nomeg a tudattal, hogy asszony oldalarol a rokonsag mit fog rolam gondolni. Veszek egy ilyen kihivo es az O szemukben giccses es tulontul draga es felesleges autot.

Be kezdő próbálkozás. Ha el akarja adni, akkó ne hivatkozzon arra, h nem is akarja eladni :-)

Te a rokonok szemének vesző autót? 1o1
Ciciman is on borda

#31878 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 13. 09:21

Elég érdekes nálunk a postaláda, elkeveredett a levél. eredeti 5 rongy helyett ötven-valahányezer volt.

remélem a postaládával kifizettetted a difit :reklamacio: :Đ
Ciciman is on borda

#31879 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:41

Satriani, fram, nem a rokonoknak veszek autot csak... mind1. Bonyolult es rendkivul off.:D Fater amugy csak ennyit mondott: "nekunk is volt piros autonk, tuleltuk." :D
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#31880 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2010. 03. 13. 09:30

remélem a postaládával kifizettetted a difit :reklamacio: :Đ

Anyámmal közös a postaládánk. Szerinted? :hemuveg: :]

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első