HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1618
  • 1619
  • 1620
  • 1621
  • 1622
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#32381 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2010. 03. 24. 10:03

Uuuristen, RÖNÓ-ra csereltek be egy Honda-t :-o :s :D

Elég Bobás autó ez a Civic. :)

Boba, vegyél egy új, fullos Fluencet. :D
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#32382 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2010. 03. 24. 10:03

Uuuristen, RÖNÓ-ra csereltek be egy Honda-t :-o :s :D

Hondanal van beszamitva A4is. Ur isten, hondara csereltek audit.:p

Carmaged, jokerdes. Az biztos, hogy most kerulne kapasbol a kocsira uv gravir, komolyabb kormanyzar, valtozar... es mostmar orzott garazsban allna a verda.

Indy, a fluence nem tetszik. Renaultot nem akarok. Probaltam anno meganet es laguna2-t. Nemtudnek veluk megbaratkozni.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#32383 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 24. 10:00

...leglopottabb márka talán leglopottabb típusának...

In God we trust; all others must bring data. :D

Ez tényleg így van?

#32384 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2010. 03. 23. 21:58

...Mind a 3 szerintem jo nagyon...

Mind a három szerintem felejtős nagyon. Na, ki nyert?

Szerelő látta már bármelyiket?

#32385 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 24. 10:17

Ez tényleg így van?

Fajlagosan igen... az utakon futo autokra vetitve en is tobb statisztikat lattam mar, hogy a honda vezeti a listat.
Autolopasok.hu statisztika

#32386 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 24. 10:17

Ez tényleg így van?

http://www.autolopas.../?po_id=v_top10

A márka tuti, a típusra meg a Hondához képesti megbízhatósági gondok miatt tippelek.

#32387 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 24. 10:22

a típusra meg a Hondához képesti megbízhatósági gondok miatt tippelek.

Mi koze lehet hozza, hogy az ufo civicek nem a legjobban sikerult hondak? Emiatt miert lopnak tobben?

#32388 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 24. 09:45

Csak kinezet alapjan a clk egyertelmuen... nekem a sportcoupe kasztni nagyon nem tetszik. A segge borzaszto...

Mas. Megjott a rendorsegi hatarozat. Marcius3ikaval zartak le, enmeg marcius 24iken kaptam keszhez... a franc egye meg a burokraciat!!!!! Beszeltem biztositoval... nemtudjak megmondani, hogy mennyit fizetnek, a karszakerto meg nem foglalkozott a dologgal de altalaban az osszes papir beerkezesetol szamitott 2 heten belul szoktak fizetni. Ez azert biztato.

Edesanyam nem hagy nyugodni... folyamatosan terit a civic fele. Jobban felszerelt auto mint a typeS accord, fiatalabb, kevesebb kilometerrel, sokkal olcsobb fenntartani (szervizeles -garancia meg lenne pl-, casco es kotelezo.)

Ezt nezte ki nekem:
Civic 1.8 ES
Ez gyakorlatilag ugyan olyan lenne meg szinben is mint az enyem. Bevallom oszinten, csabito. Most 2 hetig nemfogok kimozdulni melohelyrol, de ha utana is meglesz a verda szerintem megfogom nezni. (Tudom tudom, hulyeseg, piros accord kell nekem... de basszus, nagyon a szivemhez nott a kuvik.)

Boba,

Mostmár kezdem unni ezt a nyavajgást! ;) Hány éves vagy? Álljál a sarkadra és kész! :D Szerinted én anyámnak vettem a 406 coupé-t? Fehérváron a garázsba nem tudok vele beállni, mert leül a hasa a bejárón, de nem is érdekel! Ott az a gyönyörű piros Accord, az kell neked, Te is tudod belül! :)

#32389 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 03. 24. 10:31

Boba,

Mostmár kezdem unni ezt a nyavajgást! ;) Hány éves vagy?

12... :omg: :D
(Ugytunik... :D)

Szerkesztette: Boba 2010. 03. 24. 10:33 -kor

#32390 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 24. 09:45

Edesanyam nem hagy nyugodni... folyamatosan terit a civic fele. Jobban felszerelt auto mint a typeS accord, fiatalabb, kevesebb kilometerrel, sokkal olcsobb fenntartani (szervizeles -garancia meg lenne pl-, casco es kotelezo.)

Na most kapok majd hideget-meleget, de édesanyádnak valahol igaza van. Gyönyörű a piros accord, de a civic egy racionálisabb döntés lenne. 2 éves autó, 30K Km (éppenhogy bejártava :up: ), vs. "vagányabb", de tripla olyan korú, tripla annyi kilométerrel, dupla akkora fenntartási költséggel (vagyonadó).

Tudom, dehát accord, dehát tájpes, piros, gyönyörű, sportos etc. :) Én is imádnám, viszont ha lenne kicentizve 3,5 misim, akkor én is a 4 évvel fitalabb bejáratós civicet venném.

Szerk: szerintem édesanyád olvassa a fórumot, mert valaki adott egy zöld plusz pontot a hozzászólásomra :D

Szerkesztette: zZsOlTi 2010. 03. 24. 10:55 -kor

-ZsOlTi-

#32391 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 03. 23. 17:54

Illetve az is megoldás lenne, ha nem akarnál sapkát, mert jön Zsömbi, hogy "megint van rajta sapka" és jól megcsobogtat egy eltömődött DPF-fel! :D

Rég nem jártam a fórumon, de most beleolvastam és ezen jót mosolyogtam. :D Egyébként a lökhárítót kicserélték, alig volt több, mint 150k fényezéssel együtt. :eek: Kíváncsi vagyok mikor jön meg a rendőrségi határozat. Most szombaton lesz 4 hete, hogy megtörtént a baleset.

Egyébként történt valami érdemleges az elmúlt 1-2 hétben?

Szerk.: egyébként a csere sem ment simán, mert az először megrendelt gyári lökhárító sérülten érkezett meg, így újat kellett rendelni. Azt hiszem nagyon kifogtuk a VW-t.

Szerkesztette: Zsömbi 2010. 03. 24. 11:04 -kor

üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#32392 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2010. 03. 24. 10:35

Szerk: szerintem édesanyád olvassa a fórumot, mert valaki adott egy zöld plusz pontot a hozzászólásomra :D

Azzal a zold "pirosponttal" csak egyetertesemet fejeztem ki.:D Igen... azt kellene tegyem amit mondasz, ha racionalisan akarnek cselekedni. Adott penzbol a fiatalabbat es olcsobban fenntarthatoat. Hat majd meglatjuk, hogy mi lesz... eloszor legyen a zsebemben a penz. Lehet, hogy annyit adnak, hogy le is mondhatok mindkettorol. Akkor viszont megnagyobb bajban leszek mert kezdhetek pl mazda3akat nezegetni.:D

#32393 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 24. 10:25

Mi koze lehet hozza, hogy az ufo civicek nem a legjobban sikerult hondak? Emiatt miert lopnak tobben?

Alkatrésznek lopják ezeket az autókat.

#32394 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 24. 11:22

http://www.autolopas.../?po_id=v_top10

A márka tuti, a típusra meg a Hondához képesti megbízhatósági gondok miatt tippelek.

komoly, hogy a lopott autók 81%-a Bp-ről tűnik el...
Meg érdekes, hogy bmw-t elenyésző számban lopnak, annyira, hogy nincs is a listában.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#32395 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 24. 12:00

Azzal a zold "pirosponttal" csak egyetertesemet fejeztem ki.:D Igen... azt kellene tegyem amit mondasz, ha racionalisan akarnek cselekedni. Adott penzbol a fiatalabbat es olcsobban fenntarthatoat. Hat majd meglatjuk, hogy mi lesz... eloszor legyen a zsebemben a penz. Lehet, hogy annyit adnak, hogy le is mondhatok mindkettorol. Akkor viszont megnagyobb bajban leszek mert kezdhetek pl mazda3akat nezegetni.:D

Boba bazmeg racionálisan elküldelek a faszba minnyá :Đ A szívedre hallgas! Mert akkor minden alkalommal örömtelin fogsz az accordra nézni és nem az lesz, hogy áhh jó ez,de nade egy accord.... és ne mondd, hogy nincs meg rá a lehetőség. Ha megvennéd az accordot eszedbe nem jutna a kuvik, ezzel szemben meg kb 1 évig olvastuk itt, hogy jajj az accord igy meg jaj az accord úgy, meg álmatlan éjszakákon accordokat linkeltél.
Ha mégse ezt a szép pirosat veszed meg, utána meg ne lássunk tőled accordos hozzászólást, mert az biztos, hogy olajos vezérműlánccal fogom csapkodni a seggedet ha legközelebb kitolod magad topiktalira :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#32396 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 03. 23. 20:25

Nem éppen. Mondjuk a mérnököknek itt még volt esze, és a számítógép az az anyós lábánál van, és nem a motortérben. Így tényleg nincs minek beáznia. Yarisnál ez is a mocitérben van, hadd szokja.

Swiftben meg a sofőr térgye magasságában, a biztositéktábla fölött. A motortérben csak pár relé meg nagyobb bizti van.

#32397 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 11:16

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2010. 03. 24. 11:13

Ha mégse ezt a szép pirosat veszed meg, utána meg ne lássunk tőled accordos hozzászólást, mert az biztos, hogy olajos vezérműlánccal fogom csapkodni a seggedet ha legközelebb kitolod magad topiktalira :Đ

Jah... tisztaban vagyok a helyzet sulyaval!:D

#32398 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2010. 03. 24. 11:08

komoly, hogy a lopott autók 81%-a Bp-ről tűnik el...
Meg érdekes, hogy bmw-t elenyésző számban lopnak, annyira, hogy nincs is a listában.

Miért, ha az átlag, kopaszbunkó, minimálbérre szlovákiában sem bejelentett maffiózónak történetesen valami félkegyelmű elköti a bömmösét, vagy csino csinovics dakota fenningnek, akkor el fog menni bejelenteni, hogy ellopták? Vagy lopat magának egy másikat? :D

#32399 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 24. 11:00

Racionálisan akarnál cselekdni, vennél egy ezres swiftet, szóval hagyjuk ezt a megnyugtatom-magam-hogy-ez-volt-a-legjobb-döntés. Vagy egyáltalán semmit nem vennél, max egy bkv bérletet, biciklit, görkorcsolyát, robogót.
Nem ilyen kényszermegoldásos, önbecsapós agyalásra van itt szükség, hanem egy parasztos asztalrabaszásra, és annyi: meg akarom venni, és meg is tudom venni. És kész. Ha hiányzik bármi a képletből, akár akarás, akár képesség, rávaló, hozzáértés, összeköttetés, akkor meg csak maszturbáció az egész accordosdi, és szépen be kell ülni valami pár éves kisautó tetszés szerint, és beszürkülni a mezőnybe. Nem csak úgy látszatilag, tényleg.

#32400 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 12:02

@Boba, Carmaged: köszi a statisztikát, ez erősen meglepett!

@Boba: nem ismerem a pénzügyeidet és a családi viszonyaidat, de egyet szem előtt kell tartanod neked is, és - legnagyobb tisztelettel - anyádnak is: tudtommal az autót magadnak veszed, te fogod használni, te fogod fenntartani. Keserű szájízzel ne vegyél autót. Az Accord pedig mégsem egy kétüléses sportautó, egyáltalán nem irracionális, sem a méretét, sem a motorizáltságát illetően. Ha egy S2000-est nézegetnél, azt mondanám én is, gondold át, első autónak megfelel-e, de az Accordban egyszerűen semmi kivetnivalót nem találok.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1618
  • 1619
  • 1620
  • 1621
  • 1622
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.