Idézet: Csücsök - Dátum: 2011. 04. 09. 14:56
Akarta a rosseb, hogy összetörjön, nem állóra fékeztem. Az már csak a saját fassága volt, hogy a plató végére cuccolt, mert onnan könnyebb lesz majd leszedni, de a fékre meg eldőlt.
Értelmes érv: kölcsönkenyér visszajár (nem tudom, ez megüti-e nálad az értelmes szintet). Meg talán legközelebb vár 5-10 secet türelemmel. De ha vészvillogott volna, vagy kiteszi a mocskos kezét, hogy boccs (bezzeg anyázásért ki tudta), még visszavillogtam volna, hogy semmi gond.
Majd ha felnövök, veszek családi autónak egy 131-es Zilt, és az ilyenekkel nem fogok törődni.
Ertem. Neked kellett lassulni 5-10 masodpercet, es a kurva anyjat, de kolcsonkenyer visszajar alapon tanulja meg, hogy o legkozelebb varjon 5-10 masodpercet, mert mi az

Nem mondom, logikus. (Mert ha jol rakom ossze, veszelyeztetesrol szo se volt, siman csak lassuzott elotted, akkor nyilvan nem intezted volna el kezlegyintessel, ha villog egyet miatta -- latva a vermersekleted).
Nezd, aki kijon igy, az altalaban tenyleg szarik a masikra. Azt is ertem, hogy felcseszted magad, sot azt is elhiszem, hogy nem akartad, hogy torjon, de azert az o fassagatol teljesen fuggetlenul elgondolkodnek rajta a helyedben, hogy tenyleg volt-e ertelme ezt igy csinalni, meg igazad van-e azzal, hogy igy csinaltal (jo kis karorommel, hogy meg ossze is tort

)vagy legkozelebb talan megsem ezt a megoldast kene valasztani.
(En alt ha valaki igy "szivat", csak magamban mondom, ha valaki tullepi az ingerkuszobot, hogy nekem kell "megmenteni" a segget, bambasag avagy kobunkosag miatt, annak altalaban ket harom rovid dudalassal szoktam jelezni, hogy ezt azert legkozelebb nem igy kene. Es ja, regebben sokkal tobbet anyaztam meg stresszeltem ilyeneken. Mostmar inkabb csak mondom, ugyhogy csak kivulrol nez ki ugy, mintha ideges lennek

)