Nekem van tempomat, de meg tudom erteni, aki szerint felesleges. Ritkan palyazom, de akkor probaltam hasznalni, sajnos megallapitottam, hogy magyarorszagon teljesen hasznalhatatlan. 2 percet nem tudtam menni, se 120-al. se 130-al, se 170-el, se akarmennyire allitva, valaki mindig kijott elem, vagy nekem kellett lehuzodni, stb. Hasznalhatatlan. El tudom kepzelni, hogy normalis kozlekedesi kulturaju orszagokban (ahol pl az m3 kivezeton sem a belso ket savot hasznaljak kizarolag, mikor a harmadik ures) hasznalhato, nalunk sajna nem. Max este/ejszaka a hungaria koruton jo, a zoldhullamra raalva. A limiter jo dolog, en is szoktam hasznalni, nem kell figyelni, hogy meddig nyomod, nem enged a beallitott fole, aztan kesz. Hosszu egyenes uton, ahol mondjuk 60-as tabla van es tudod, hogy gyakran mernek eleg hasznos, nem kell figyelni. Aminek ertelmet latom, az a tavolsagtarto tempomat, na az kurva jo lehet
szerk: gps-t viszont gyakran hasznalom es nem csak navigacional van ertelme. Ismeretlen orszaguton kodben/rossz latasi viszonyok kozt/ejszaka nagyon hasznos tud lenni, hogy latod az ut vonalvezeteset, hol lesz egy nagy kanyar, hol jon egy hosszu egyenes, ahol elozhetsz biztonsaggal (persze nem kodben), stb. Persze nem arra kell hagyatkozni, de erdemes rapillantani, nekem sokszor segitett mar
Szerkesztette: netcobra 2011. 04. 26. 18:47 -kor