Elküldve: 2011. 04. 27. 13:31
Idézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 27. 14:19
Ez hagyján, de én ha nyaralok, akkor nem feltétlenül szeretnék ott még elhágni 2 órát bevásárlással, potenciálisan ismeretlen termékek között, ismeretlen nyelven. Főleg, ha már autóval megyek, a megelőző nagybevásárláskor meg tudom venni fele idő alatt, nem a szabadságból elvéve azt, amit jól ismerek.
Legalalabb ismerkedsz mas kulturakkal is. Repcsin utazva is veszel magaddal mindent? Kismotort, utazoagyat, 200 pelust...?
Nemtom en vhogy nemtudok ugy nyaralni, hogy az itthoni izeket eszem ott is, mert viszem magammal a kedvenc sertesmajkremkonzervemet

itthonrol talcaszamra, kifexek a biicsre reggel nyomatom a lefolpackozott teliszalamis szenyokat otthonrol, delben a ujhazi tyukhusleves rantotthussal, este meg a pacalporkoltet.
Ahova egyek oda azert is megyek, hogy megismerjem azt a kulturat MINDEN tekintetben, bejarjam a varost is meg a kornyeket meg egyem-igyam az o kajaikat is.
Fel nemtudom fogni 3 eves koromban en, hogy voltam kepes vegigulni Bp-Zagrab utat a seggemen vonaton a vackaim nelkul is, meg birtam ki ott 2 hetet nelkuluk meg azonok a balkani kajakon. Volt egy naagy koffer anyamnal meg egy sporttaska, ami abba belefert az volt nalunk. Fater vart az allomason minket, aztan ami kellett azt megvettuk ott dinárért (hol volt meg akkor magneskartya meg terminal...)
Nyilvan volt kaja is, es nem kellett innen vinni a rud teliszalamikat.