Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 04. 27. 15:06
Minek vitettek koffert? Miért nem ott vettetek meg mindent? Nagyanyám is ilyen példákat hoz fel, bezzeg a háborúban 1 hónapig a gyerekek is csak babot meg krumpilt ettek.
EGyébként meg én is a Trabiban utaztam hátul, gyerek ülés nélkül. Az akkor volt, most meg most van.
Ha meg már itt tartunk, akkor mi a szarnak neked 180 lóerős autó, hiszen egy 60 lovassal is el lehet járkálni..
Varosba eleg is lehet. A 180LE csak csucsban annyi, nem vegig, tobbnyire elgurigazok vele 70-90LE korul, eros autoval konnyen lehet lassan is menni, de gyengevel nehez gyorsan
Nyilvan ruhakat vittunk csak, ami meg nem tartos fogyasztasi cikk, hanem pl kaja, azt nyilvan megvettuk penzert, ahogy itthon is tennenk.
Minek vigyek 3-4napra kajat vagy pl vizet? Van ott is, megiszod, palack osszegyurve a kukaba es szevasz-tavasz, 2-3 0.5literes meg elfer akarmilyen kocsiban is az utasterben, orakig eleg kell legyen. Ha kell akkor meg veszel masikat.
Ez a kismotor-kiskád-kishinta-kisfaszom... felcuccolas kenyszere ez csak azert van meg ma, mert a gyerek a szuloje altal megtanulta, hogy minden ott van neki mindig.
En nemtom, de nemetektol balatonpartjan tieznegy-ket eve se lattam anno, hogy jonne a Passat Variant, hugyig megbuggyantva a segget a foldon huzva, meg rajta egy utanfuto is. Aztan volt aki 1000-1200km-rol meg a hollandok meg ennel is messzebrol jottek oda a csaladdal 2 meg 3 gyerekkel
Ok szerinted megis, hogy' csinaltak...?
Csomo nemet ennel kisebb autokkal jott, 3-s BMW, Astra-k, Golf, ma meg ott tartunk lemegyunk a nagyihoz hetvegre 150km-re, es kell egy Ducato lassan hozza, mert fúúú
Szerkesztette: hobizoli 2011. 04. 27. 15:27 -kor