HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3139
  • 3140
  • 3141
  • 3142
  • 3143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#62801 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 06. 19:33

Gyors kérdés: még két hete megjött a kötelezős csekk a biztosítási alkusz nevére, amit be is fizettem jól 26-án. Ma megjött a biztosító levele is, amiben szintén ott figyel a csekk, "Tájékoztatjuk, hogy 2011-05-30-ig beérkezett befizetéseit vettük figyelembe" lábjegyzettel. Ez ugye mehet széttépve a kukába, vagy a biztonság kedvéért hívjam fel őket? A befizetett csekk 6739, a mai adag meg 6738 forintról szól, de ez valami árfolyamkülönbségből is eredezhet.

Egyébként a kocsi fajin lett, munkalap szerint a teljes motort átnézték és kimosták. Múlt héten sokat szaladgáltam vele, nagyon szépen szalad, kezes jószág. Vannak benne bugok, de egyelőre semmi vészes, a hátsó csomagtartót nyitó bowdent kell kicserélni, meg a kábelezést átnézni. Valaki nagyon gányolós kedvében volt, a hátsó csomagtartóban folyamatosan ég a kislámpa, ha rá van dugva a kábel, meg van benne valami rejtelmes kütyü, ami indításkor ketyeg, ha a műszerfalba fúrt kapcsolója le van kapcsolva, azt még meg kell keresni, hogy pontosan mifeneféle, én valami időzített lopásgátlóra gondolok, de senki nem tud róla semmit, a műszerfal alá meg még nem néztünk be. A korához képest meglepően jó állapotban van a gép, eddig úgy tűnik, jó vétel volt. :-)

#62802 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 06. 06. 20:14

blueboi, csak a BMWFanatics van itthon BMW oldal? Gugli nem barátkozik velem tovább.

Nem, azt kb most látom először, csak a böngészőm jelezte, hogy itt már jártam. Html visited link color :omg:
Régebben volt bmwpower.hu,de a nagyvezír BMW ag megkereste Popeyt a tulajdonost, hogy ez védett név meg stb stb stb, aztán volt kisebb jogi vita és a fél oldalt törölték,pedig ki volt írva minden szöveg, magyarul, angolul, hogy ez rajongói oldal, semmi üzleti kapcsolat nincs. Lehet épp ez volt a bajuk nemtom,de azóta
powerfanatics.hu
Itt azért nagyrészt régebbi vasakra van az érdeklődés,de vannak szervízek, alkatrészek (új, boltok,bontók) stb.

Van még pár bmw-s oldal, külön cápabmwforum, meg külön fizetős bmw klub is, de ezeknél nincs akkora élet. Talán a cápásba,de az nyilván nem pálya neked.

Én annó nyomattam a bmwklubot, de szétesett a társaság, mert a tagokat vagy lesittelték, vagy rablópandúrt játszanak vagy csak szimplán családjuk lett és nincs idejük netezni, aki meg maradt volna, azzal úgyis tartom a kapcsolatot. Pedig én kb egy tucat céggel kötöttem annó szerződést, hogy klubtagságra adjanak kedvezményeket és csak külön partneroldal volt, sehol máshol nem láttál reklámot. Power-en meg kb fél napig konfigolod az adblock plust mire jó lesz. :omg:

Egyébként mi kell? :think: Van külön topik újabb vasaknak is, de sok pörgést nem láttam arra.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62803 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 19:47

http://www.bmwfanati...ese-e46-ba.html

:lollypop:

fasza carpc
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62804 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 06. 20:39

Nem, azt kb most látom először, csak a böngészőm jelezte, hogy itt már jártam. Html visited link color :omg:
Régebben volt bmwpower.hu,de a nagyvezír BMW ag megkereste Popeyt a tulajdonost, hogy ez védett név meg stb stb stb, aztán volt kisebb jogi vita és a fél oldalt törölték,pedig ki volt írva minden szöveg, magyarul, angolul, hogy ez rajongói oldal, semmi üzleti kapcsolat nincs. Lehet épp ez volt a bajuk nemtom,de azóta
powerfanatics.hu
Itt azért nagyrészt régebbi vasakra van az érdeklődés,de vannak szervízek, alkatrészek (új, boltok,bontók) stb.

Van még pár bmw-s oldal, külön cápabmwforum, meg külön fizetős bmw klub is, de ezeknél nincs akkora élet. Talán a cápásba,de az nyilván nem pálya neked.

Én annó nyomattam a bmwklubot, de szétesett a társaság, mert a tagokat vagy lesittelték, vagy rablópandúrt játszanak vagy csak szimplán családjuk lett és nincs idejük netezni, aki meg maradt volna, azzal úgyis tartom a kapcsolatot. Pedig én kb egy tucat céggel kötöttem annó szerződést, hogy klubtagságra adjanak kedvezményeket és csak külön partneroldal volt, sehol máshol nem láttál reklámot. Power-en meg kb fél napig konfigolod az adblock plust mire jó lesz. :omg:

Egyébként mi kell? :think: Van külön topik újabb vasaknak is, de sok pörgést nem láttam arra.

Thx.

Mindig jó, ha van egy klub, ahonnan megtudja az ember az infokat. :-) Pl. a csomagtartó csak kulccsal nyitható, ezt hogy orvosolták, mik a típushibák stb.

#62805 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 19:49

:lol:

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Tigger 2011. 06. 06. 19:50 -kor

#62806 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 06. 06. 20:48

Thx.

Mindig jó, ha van egy klub, ahonnan megtudja az ember az infokat. :-) Pl. a csomagtartó csak kulccsal nyitható, ezt hogy orvosolták, mik a típushibák stb.

Gondolom kp zár :)
Érdemes megkérdezni,hátha válaszolnak ilyen újhullámos típusokra is. De ahogy nézem ezt amit linkeltél, egész jó oldal és van is élet. Majd beleolvasok pár topikba is, tuti lesz ismerős.

A power az a bmw-sek krémje, aki nem feltétlenül csóró - mert nagyon sok pénzt elszórnak, már olvasni is sokkoló néha - viszont a régebbi vasakra áldozza és nem fél attól, hogy az autó alá kell feküdnie. Ilyen modern vasakkal az úrigyerekek kevésbé keverednek ide :Đ
BMWパワー
Kép

#62807 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 06. 20:47

Beteg, mondjuk a tolatókamera jól jönne.

#62808 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 06. 21:33

Gyors kérdés: még két hete megjött a kötelezős csekk a biztosítási alkusz nevére, amit be is fizettem jól 26-án. Ma megjött a biztosító levele is, amiben szintén ott figyel a csekk, "Tájékoztatjuk, hogy 2011-05-30-ig beérkezett befizetéseit vettük figyelembe" lábjegyzettel. Ez ugye mehet széttépve a kukába, vagy a biztonság kedvéért hívjam fel őket? A befizetett csekk 6739, a mai adag meg 6738 forintról szól, de ez valami árfolyamkülönbségből is eredezhet.

Szerintem menj be hozzájuk vagy legalább hívd fel őket.Csekken nem 2 nap, amíg a cash célba ér.A "tájékoztatjuk..." szöveg meg lehet egy véletlenül beragadt sablon duma.Biztosítónál sajnos minden lehetséges.
Melyik cég?Ha nem titok...
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#62809 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:22

Múltkorában linkelt Focus már el is kelt.

#62810 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: carcass - Dátum: 2011. 06. 06. 21:18

Melyik cég?Ha nem titok...

Astra. Én inkább ara tippelnék, hogy az alkusz (biztositas.hu-n online kötöttem) megforgatja jól azt a pénzt, mielőtt letelne a 60 napos határidő. Mindenesetre holnap felhívom őket, hogy mi a teendő, kétszer fizetni biztos nem fogok.

Mondjuk a számlán is május 30-as dátum van tehát akár még stimmelhet is a dolog, ha azt nézzük, hogy csütörtökön adtam fel a pénzt a stadionoknál levő kis fiókpostán, ahonnan ki tudja, mikor meg merre indult tovább a papiros. :-)

Szerkesztette: debaj 2011. 06. 06. 20:30 -kor

#62811 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 06. 06. 22:22

Múltkorában linkelt Focus már el is kelt.

A csodakerekes 1,6 szívó benzin? :-o
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#62812 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 06. 22:28

Astra. Én inkább ara tippelnék, hogy az alkusz (biztositas.hu-n online kötöttem) megforgatja jól azt a pénzt, mielőtt letelne a 60 napos határidő. Mindenesetre holnap felhívom őket, hogy mi a teendő, kétszer fizetni biztos nem fogok.

Mondjuk a számlán is május 30-as dátum van tehát akár még stimmelhet is a dolog, ha azt nézzük, hogy csütörtökön adtam fel a pénzt a stadionoknál levő kis fiókpostán, ahonnan ki tudja, mikor meg merre indult tovább a papiros. :-)

Jááááj, jobbat nem találtál?Vagyis az alkuszod.
Milyen pénz forgat?Ezt most nem vágom...:think:

Bravo

#62813 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: carcass - Dátum: 2011. 06. 06. 21:36

A csodakerekes 1,6 szívó benzin? :-o

Az bizony. 3-an alku nélkül vitték volna, végül egy negyediknek adta oda alkuval, mert látta, hogy az új gazdája is gondozni fogja.

#62814 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 06. 06. 22:42

Az bizony. 3-an alku nélkül vitték volna, végül egy negyediknek adta oda alkuval, mert látta, hogy az új gazdája is gondozni fogja.

Kutyáknál szoktak így hozzáállni a vevőhöz, nem autóknál.
Háááát....szerette a vasat na, ez legalább biztos. :cool2:

Bravo

#62815 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:50

Akitol en az autot vettem detto ez volt. Mondta, hogy nekem eladja, de megnezte mar tobb ember is es volt olyan akinek mondta, hogy nem adja el. Az egyiknek azert nem, mert ugyan ilyen TypeS-e volt es streetracsing kozben osszetorte... a masiknak azert nem, mert mar elkezdte nezegetni, hogy lehet igy ugy optikai tuningolni a verdat meg ilyenek... es neki meg mondta, hogy ezt marpedig nem fogja szetbarmolni, ez igy jo ahogy van.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#62816 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: carcass - Dátum: 2011. 06. 06. 21:39

Jááááj, jobbat nem találtál?Vagyis az alkuszod.

Kérdés, mi a jobb? :-)

Idézet

Milyen pénz forgat?Ezt most nem vágom... :think:

A csekket az alkuszcég küldte, gondolom, a beérkezés után nem passzolják egyből tovább a biztosítónak, hanem élnek a hatvan napos határidővel.

#62817 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 06. 06. 22:50

es neki meg mondta, hogy ezt marpedig nem fogja szetbarmolni, ez igy jo ahogy van.

Mondjuk ez kicsit fura...

Bravo

#62818 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:58

Fura? Ugyan miert... mondta, hogy neki nem kenyerre kell a penz. Hitel nelkuli 20 millas kocsira cserelte a szinten hitel nelkuli ujonan 10 millas accordot.:) Mondta, hogy addig arulja amig jo helyre nem kerul. Szerelem alapjan vesz csak es kizarolag autot, es igy adja tovabb. En megertem...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#62819 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 06. 22:52

Kérdés, mi a jobb? :-)

A csekket az alkuszcég küldte, gondolom, a beérkezés után nem passzolják egyből tovább a biztosítónak, hanem élnek a hatvan napos határidővel.

Én elfogult vagyok, de mindenképp valami nevesebb céget kerestem volna.Az alkuszok amúgy is hihetetlen kedvezményt adhatnak, csak kicsit gyúrni kell őket.
---
A csekket nem a biztosítónak fizetted, hanem az alkuszcégnek?

Bravo

#62820 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 06. 06. 22:58

Fura? Ugyan miert... mondta, hogy neki nem kenyerre kell a penz. Hitel nelkuli 20 millas kocsira cserelte a szinten hitel nelkuli ujonan 10 millas accordot.:) Mondta, hogy addig arulja amig jo helyre nem kerul. Szerelem alapjan vesz csak es kizarolag autot, es igy adja tovabb. En megertem...

Nekem akkor is fura.Mondjuk én nem veszek használt kocsit.(ezt most nem felvágásként mondom - van aki használtra esküszik van aki az újra)

Szerkesztette: carcass 2011. 06. 06. 21:08 -kor

Bravo

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3139
  • 3140
  • 3141
  • 3142
  • 3143
  • Utolsó »