Idézet: Carmaged - Dátum: 2011. 06. 06. 20:14
blueboi, csak a BMWFanatics van itthon BMW oldal? Gugli nem barátkozik velem tovább.
Nem, azt kb most látom először, csak a böngészőm jelezte, hogy itt már jártam. Html visited link color

Régebben volt bmwpower.hu,de a nagyvezír BMW ag megkereste Popeyt a tulajdonost, hogy ez védett név meg stb stb stb, aztán volt kisebb jogi vita és a fél oldalt törölték,pedig ki volt írva minden szöveg, magyarul, angolul, hogy ez rajongói oldal, semmi üzleti kapcsolat nincs. Lehet épp ez volt a bajuk nemtom,de azóta
powerfanatics.hu
Itt azért nagyrészt régebbi vasakra van az érdeklődés,de vannak szervízek, alkatrészek (új, boltok,bontók) stb.
Van még pár bmw-s oldal, külön cápabmwforum, meg külön fizetős bmw klub is, de ezeknél nincs akkora élet. Talán a cápásba,de az nyilván nem pálya neked.
Én annó nyomattam a bmwklubot, de szétesett a társaság, mert a tagokat vagy lesittelték, vagy rablópandúrt játszanak vagy csak szimplán családjuk lett és nincs idejük netezni, aki meg maradt volna, azzal úgyis tartom a kapcsolatot. Pedig én kb egy tucat céggel kötöttem annó szerződést, hogy klubtagságra adjanak kedvezményeket és csak külön partneroldal volt, sehol máshol nem láttál reklámot. Power-en meg kb fél napig konfigolod az adblock plust mire jó lesz.
Egyébként mi kell?

Van külön topik újabb vasaknak is, de sok pörgést nem láttam arra.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno