HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#841 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 07:48

Van lejjebb is vezess.hu?  :o  :rolleyes:

Szerkesztette: Indy 2009. 06. 09. 07:48 -kor

"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#842 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:39

Idézet: Indy - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 8:20

Igen, automatikusan tettek ajánlatot. Egészen pontosan az autó bekerül egy zárt nyilvántartásba, ahol a biztosító partnerei licitálnak az autóra. Magáért a roncsért nagyon keveset adtak, de az enyém a tiéteknél jobban összetörött, mert fejreálltam vele. 380-ért vitték el a roncsot, de az ajánlattétel után még volt 3 hónapom gondolkodni. Végül odaadtam. Olyan rosszul nem jöttem ki belőle, mert a legutolsó utólagos extrát is felszámítattam a kárszakértővel (sokat költöttem az autóra). A kapott pénzből megvettem a Megane-t és visszafizettem a hitelt. ;)

Koszi, hat akkor majd meglatjuk mi lesz. Igazabol az epp karosszeria elemek, meg a belter (4lufi, elektromos ablak, tukrok, automata klima, kormanyrol vezerelheto cds hifi, stb) azert csak erhetnek valamit.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#843 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:48

Idézet: Indy - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 8:48

Grrr, már megint a második oldalt linkelted  :reklamacio:  :reklamacio:

#844 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:49

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 9:48

Én is meg voltam lepődve. :)

#845 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:51

Bocsi, a vége felé szokott felmenni a pumpa a semmitmondó billentyűzetpüffölgetés miatt.  :respect:

#846 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:57

Az első se tartalmasabb... Botrány gyenge ez a cikk, szégyen az írójára, és az oldalra nézve is. :rolleyes:

#847 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:41

Van ennél lentebb Totalcar?
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#848 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 10:30

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 10:41

Már csak az irtózatosan gyenge minőségű cikkbetét képek miatt is. :) Ezen spórolnak?

#849 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 10:38

A vezess.hu eléggé magaslóról irogat. A TC-s "sevi" cikkből kb semmit se tudunk meg. A mercis viszont jól sikerült sztem.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#850 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 10:46

A TC-s cikkel mi a problema? Meg reggel olvastam, nem tunt fel hogy barmi gond lenne vele... ahogy irtak ez egy tesco gazdasagos auto, sok meglepetest nem vartam. (ok, a motorkinalatot nem elemezte, de azon kivul?)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#851 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 10:46

Hm, ha rejtett hibát akarok leverni a kereskedőn, akitől az autót vettem, annak mi a menete? 800km-t mentem az autóval és már zörög a hátsó futómű. Van állapotfelmérő lap, azon nincs rajta (egyébként aláírtam, hogy azt átvettem), szóban sem számoltak be róla (mindig volt velem valaki, van tanú), szerelő sem vette észre.

#852 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 10:52

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 11:46

Hm, ha rejtett hibát akarok leverni a kereskedőn, akitől az autót vettem, annak mi a menete? 800km-t mentem az autóval és már zörög a hátsó futómű. Van állapotfelmérő lap, azon nincs rajta (egyébként aláírtam, hogy azt átvettem), szóban sem számoltak be róla (mindig volt velem valaki, van tanú), szerelő sem vette észre.

Sztem esélytelen... Ráfogja, hogy 800km alatt nálad ment tönkre. Egy futóművet ki lehet ütni vmi szarabb úton. Elmész romániába visszafelé már teljes futoműcsere  :Đ
Sztem nem fogsz tudni behajtani rajta semmit.
Azé ilyenkor gondold magad az ő helyébe is... Megvetted, megnézetted, nem volt semmi, most meg igen.
Hát nemtom, főleg ha szerelő se vette észre és csak most jött elő, ez a legnagyobb baj.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#853 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 10:55

Illetve letekertél vele 800km-t, az alatt bármi történhetett vele. Én a kereskedő helyében elhajtanálak.

Már van valami bibi az autóval? :(

#854 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 10:57

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 11:46

A TC-s cikkel mi a problema? Meg reggel olvastam, nem tunt fel hogy barmi gond lenne vele... ahogy irtak ez egy tesco gazdasagos auto, sok meglepetest nem vartam. (ok, a motorkinalatot nem elemezte, de azon kivul?)

Samott

Már a címe is.

"Az autópályán szinte mindent lesöpört maga elől,

"Különös élmény egy kifejezetten Tesco gazdaságos autóval akadálymentesen hasítani az autópálya belső sávjában. Talán az Euro NCAP gyalogostesztje miatt magas orr, talán az amerikai márkajelzés teszi, de a Cruze-nak olyan az előzési presztízse, amit még a konszerntárs Opel autói is megirigyelhetnek. "

"ha lendületbe jött az 1,3 tonnás kocsi, akkor önként és dalolva térnek ki előle a Mazdák, Alfák és Seatok. "

Szánalmas, nem akarom tovább ragozni, de ha egy Suckzukis írta volna.

#855 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 10:58

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 11:46

Hm, ha rejtett hibát akarok leverni a kereskedőn, akitől az autót vettem, annak mi a menete? 800km-t mentem az autóval és már zörög a hátsó futómű.

Ha zörög a lengéscsillapító, akkor még 30.000 kilométert elmegy. Tapasztalat!  :Đ :omg:

Amúgy szerintem sem nagyon fog bármit téríteni és szerintem ez a jobb eset! Nekünk fizette a vezérmű szíj szakadás utáni szelep cserét (igaz az csak kb. 55 km-rel vásárlás után volt), ezzel viszont megúszta, hogy kiderüljön hány elem volt fényezve/cserélve. (2000-ben még nem járkált a naív faterom festékvastagság mérővel...)

#856 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:01

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 11:57

Már a címe is.

"Különös élmény egy kifejezetten Tesco gazdaságos autóval akadálymentesen hasítani az autópálya belső sávjában. Talán az Euro NCAP gyalogostesztje miatt magas orr, talán az amerikai márkajelzés teszi, de a Cruze-nak olyan az előzési presztízse, amit még a konszerntárs Opel autói is megirigyelhetnek. "

"ha lendületbe jött az 1,3 tonnás kocsi, akkor önként és dalolva térnek ki előle a Mazdák, Alfák és Seatok. "

Ja ezeken én csak röhögtem, nem találtam olyan tragikusnak.  :Đ
BMWパワー
Kép

#857 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 09. 11:02

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 10:57

Már a címe is.

Szerintem nem kell ennyire komolyan venni :)

Szvsz semmi különösebb gond nincs a cikkel, lehetne jobb, de most így sikerült, hármas alá... :)
-ZsOlTi-

#858 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:05

Az en kedvem nem tudta elvenni a chevy cruze-tol. Siman octavia, jetta, astra helyett ezt valasztanam. Dogoljek meg, de nekem tetszik meg a belseje is... volt szerencsem eloben vegigtapizni egyet, nekem szimpatikus volt. Az 1.6-os motor pedig meg ippen elfogadhato egy csaladi autonak...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#859 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:08

Idézet: Boba - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 12:05

Az en kedvem nem tudta elvenni a chevy cruze-tol. Siman octavia, jetta, astra helyett ezt valasztanam. Dogoljek meg, de nekem tetszik meg a belseje is... volt szerencsem eloben vegigtapizni egyet, nekem szimpatikus volt. Az 1.6-os motor pedig meg ippen elfogadhato egy csaladi autonak...

Jó alá az 1.6 motor,csak aki ilyet vesz annak tudni kell,hogy ezzel nem fog élményautózni. Sztem is kényelmesen lehet vele elmenni utazni oszt kész. Nekem teccik az orr része.
Viszont a belseje nagyon ufós-hányós.
BMWパワー
Kép

#860 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:12

Idézet: Boba - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 12:05

Matricázhatják azt bárminek akkor is csak Dévú marad.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.