Idézet: Rudi - Dátum: 2012. 02. 22. 00:10
Plusz a tiéd eleje is túl sötét nekem a sötétített fényszórókkal. Nekem elég lenne, ha a bömösjel lenne csak fekete. Egy ilyen nekem megfelelne: eleje
Azért ez sem rossz - hótolónak
A hátsó lámpám teljesen gyári, nem fekete. Nem is akarom, jardnak ne legyen szemetszúrós. A képen amit linkeltem valóban fekete,de azt nem szeretném fujogatni vagy fóliázni. Az igazság az, hogy vannak nagyon szép hátsó lámpák, pl olyan mint amit te is linkeltél,de iszonyat pénzben mérik,úgyhogy nem fogok vele szarozni, a gyárit felpolírozom és kész. Esetleg kap egy lakkot.
A második képen amit linkeltél, ott a vese is fekete. Másrészt ami alul van a köténylemez alatt egy spoiler, olyanom van, csak még nincs se lefújva, se feltéve az autóra. Az egyébként iS lippe, újonnan van 35ezer körül, bontottan meg ha 20ért odaadják akkor már a segged a földhöz vered és örülsz. Ami nekem van az nem gyári, hanem üvegszálas másolat, viszont vmi 7ezerbe került. Kell még rajta csiszolni és gittelni és persze lefújni. Ha kész lesz, akkor se fogom állandó jelleggel ott tartani, max találkozókra felrakom vagy vmi.
Az utolsó hótolós lökős, az szintén gyári, M-tech2. Elég drágán mérik azt is sajnos, pedig olyat akartam, az valóban nagyon szép és illik is hozzá. Annó jól megrajzolták.
Elején a lámpák maradnak

Súgó
A téma zárva.