HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4367
  • 4368
  • 4369
  • 4370
  • 4371
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#87361 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 01. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 03. 01. 20:48

A Rába D10-se is tud(ott) menni gazzal (is) :p

Nincs rajtuk tartaly (se a tetejen, se a hatan). Meg gaz lelohely sincs a kornyeken (csak a szomszed varosban)(hiaba van nalunk 3 benzinkut, LPG nincs) - ezek meg belvarosi buszok.

#87362 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 03. 01. 21:47

Gondolom, elkuldenek melegebb eghajlatra es szarnanak mindenre tovabbra is...

Mer ők kemények a drótszamáron!

Kép
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#87363 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 01. 20:21

Azokat rühellem a legjobban. Motoros legalább leelőz aztán jobb esetben nem látom többet, max az árokban, de az nemérdekel. De, hogy a biciklisek borsónyi agyát mi motiválja arra, hogy az autókat feltartsák azt nemtom. Egyszer komolyan addig ütném az összeset amíg meg nem térnek és nem közlekednek a járdán. Nem elég, hogy kielőzi őket 8-10autó, lámpánál nekik előre kell menni, hogy kezdődjön ismét a feltartás. :omg:

Ők ugyanolyanok, mint te, csak biciklin ülnek. Amikor meg a járdán sétálnál, azt mondanád, hogy a kurva biciklisek mit keresnek itt. Ha biciklire ülnél, akkor meg az autósok és a gyalogosok lennének a gyökerek. :) Ha a közlekedés minden résztvevője csak egy hangyányit toleránsabb lenne, nem csak saját magára tudna gondolni, akkor sokkal jobban menne minden. Mint például Nyugat-Európában...

#87364 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: keton - Dátum: 2012. 03. 01. 22:35

Ők ugyanolyanok, mint te, csak biciklin ülnek. Amikor meg a járdán sétálnál, azt mondanád, hogy a kurva biciklisek mit keresnek itt. Ha biciklire ülnél, akkor meg az autósok és a gyalogosok lennének a gyökerek. :) Ha a közlekedés minden résztvevője csak egy hangyányit toleránsabb lenne, nem csak saját magára tudna gondolni, akkor sokkal jobban menne minden. Mint például Nyugat-Európában...

Nemazért mondom, de ad1 gyalogosként soha a büdös életbe nem szídtam még bringást a járdán, ad2, bringásként eszembe nem jutott soha, a belvárosban tekerni.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#87365 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 21:47

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 01. 21:46

Nemazért mondom, de ad1 gyalogosként soha a büdös életbe nem szídtam még bringást a járdán, ad2, bringásként eszembe nem jutott soha, a belvárosban tekerni.

Aztán miért nem?
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#87366 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 21:57

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 01. 22:47

Aztán miért nem?

Mert nem akarok leizzadva megérkezni sehova, valamint tekerés az mozgás, növekszik a légzésszám és az oxigénszükséglet, így halmozottan több szmogot lélegeznék be. Mondjuk én már nem is tudom mikor ültem utoljára bringán,de amikor nem volt autóm akkor tekertem sokat, főleg itt a környéken bandázni meg stb,de ez itt a városszéle, nyugis hely, sok fa stb. Talán már éve még balcsin is tekertem. Olyankor az ember nézelődik, csodálja a természetet és mégis gyorsabban halad mint gyalog. De hogy mint közlekedési eszköz használjam azt nem tudom elképzelni.
BMWパワー
Kép

#87367 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 22:45

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 01. 21:57

Mert nem akarok leizzadva megérkezni sehova, valamint tekerés az mozgás, növekszik a légzésszám és az oxigénszükséglet, így halmozottan több szmogot lélegeznék be. Mondjuk én már nem is tudom mikor ültem utoljára bringán,de amikor nem volt autóm akkor tekertem sokat, főleg itt a környéken bandázni meg stb,de ez itt a városszéle, nyugis hely, sok fa stb. Talán már éve még balcsin is tekertem. Olyankor az ember nézelődik, csodálja a természetet és mégis gyorsabban halad mint gyalog. De hogy mint közlekedési eszköz használjam azt nem tudom elképzelni.

Erről mindig eszembe jut a kutyaszar, az simán lebomlik, de az mindenkinek útban van, ezzel szemben a mindenféle rákkeltő szénhidrogénért szinte senki sem problémázik, sőt tesznek is még hozzá. A dízel büdössége az elfér, de ha valaki kicsit izzadt, az nem. Egyébként sem kell rohanni, lehet úgy is tekerni (főleg ilyenkor), hogy az ember ne izzadjon le. Dehát milyen már az, hogy van autója és biciklizik? Kifordult egy világban élünk...

Szerkesztette: potyo 2012. 03. 01. 22:46 -kor

#87368 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 01. 21:57

Mert nem akarok leizzadva megérkezni sehova...

Ez az érv mondjuk fura, amikor ezerrel érvelsz az autóklíma fölöslegessége mellett. ;-)

#87369 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 22:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 03. 01. 22:48

Ez az érv mondjuk fura, amikor ezerrel érvelsz az autóklíma fölöslegessége mellett. ;-)

:taps:

#87370 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 22:57

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 01. 22:49

:taps:

A kasztnit hűti a menetszél 35 fokban tűző napon is, de a biciklist nem. Értjük. :-)

#87371 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 03. 01. 23:48

Azért kicsit más tekerni a tűző napon mint szimplán ülni letekert ablaknál és élvezni a menetszelet ;)
BMWパワー
Kép

#87372 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 23:05

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 01. 23:01

Azért kicsit más tekerni a tűző napon mint szimplán ülni letekert ablaknál és élvezni a menetszelet ;)

Nekem ne mondd, régebben napi 10-20km-t tekertem naponta a 3x fokokban is tűző napon, közlekedési eszköz volt a bicikli. Sosem abban izzadtam le.

#87373 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 23:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 03. 02. 00:05

Nekem ne mondd, régebben napi 10-20km-t tekertem naponta a 3x fokokban is tűző napon, közlekedési eszköz volt a bicikli. Sosem abban izzadtam le.

Hát nemtom, nekem az inkább kellemes időtöltés volt régen. Még ha nem kéne semmit magammal vinnem, akkor se ülnék bringára és mennék azzal ügyfelekhez. Bár lehet 1-2 év és erre lesz szükség, ha így emelkedik a benyaár. Én 3x fokban csak ha ülök akkor is meg tudok izzadni, pláne ha még tekerek. :Đ
BMWパワー
Kép

#87374 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 23:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 01. 23:12

Hát nemtom, nekem az inkább kellemes időtöltés volt régen. Még ha nem kéne semmit magammal vinnem, akkor se ülnék bringára és mennék azzal ügyfelekhez. Bár lehet 1-2 év és erre lesz szükség, ha így emelkedik a benyaár. Én 3x fokban csak ha ülök akkor is meg tudok izzadni, pláne ha még tekerek. :Đ

Ehhez képest az bizonygattad itt ezerrel, hogy milyen jól hűt a menetszél, egyáltalán nem olyan meleg az autó klíma nélkül...

#87375 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 01. 21:47

Aztán miért nem?

öreg béjemvéje van, mit vársz tőle? :Đ
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#87376 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 23:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 03. 02. 00:21

Ehhez képest az bizonygattad itt ezerrel, hogy milyen jól hűt a menetszél, egyáltalán nem olyan meleg az autó klíma nélkül...

Úgyértem ha pl szobában ülök, vagy buszon. Sorry félreérthető volt. Kocsiban van menetszél az kellemes tud lenni.
BMWパワー
Kép

#87377 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 23:30

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 01. 23:12

Ne zabálj annyit a mekiben, akkor nem leszel túlsúlyos és akkor nem izzadsz álló helyzetben :typing:

#87378 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 01. 23:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 01. 23:29

Úgyértem ha pl szobában ülök, vagy buszon. Sorry félreérthető volt. Kocsiban van menetszél az kellemes tud lenni.

ezért szeretem a napfénytetőt :idea:

-C0pp3rM!n3-

#87379 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 00:08

Carmaged, még megvan a Focus? (kiszúrtam a kiemeltek között)

#87380 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 06:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 03. 01. 23:05

Régebben én is tekergőztem jó sokat. Nyáron tekerés közben én sem izzadtam le, hanem amikor megálltam fél percre, akkor kezdődtek a gondok, mintha leöntöttek volna egy vödör vízzel. :Đ
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4367
  • 4368
  • 4369
  • 4370
  • 4371
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.