HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4368
  • 4369
  • 4370
  • 4371
  • 4372
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#87381 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 02. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 03. 01. 23:05

Nekem ne mondd, régebben napi 10-20km-t tekertem naponta a 3x fokokban is tűző napon, közlekedési eszköz volt a bicikli. Sosem abban izzadtam le.

Te. De van aki meg izzadékony.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87382 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 07:22

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 01. 23:30

Ne zabálj annyit a mekiben, akkor nem leszel túlsúlyos és akkor nem izzadsz álló helyzetben :typing:

Most 120 kg vagyok, szóval most irreleváns a téma, de mikor 72 kg voltam, akkor is izzadtam a biciklin!
Volt olyan, hogy 30 km bicikli, 2 órás karate edzés, 30 km bicikli. Ebből sejthetitek, hogy az odafelé 30 km nem volt annyira kemény, hiszen tudtam, hogy bírni kell az edzést is. Mégis kb. 1 litert ittam meg a biciklizés és az edzés között (pedig edzés előtt inni nem szerencsés, de muszáj volt), annyit izzadtam.

(Most mondjuk úgy menni a fenti program, hogy 300 m bicikli, oxigénsátor, 3 km bicikli oxigénsátorban, defibrillátor, stb stb stb... :( )

#87383 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 07:23

Én annó amikor felköltöztem próbálkoztam bringázással, de feladtam. Volt jó kis versenybringám, bringaúton állandó defekt volt, tréfás kedvű emberek miatt akik sörösüvegeket törtek szét rajta.
Aztán próbálkoztam montival, azzal jobb volt, de esőben már nem tetszett, ahol nem volt bringaút nem tetszett, nem akartam korán meghalni, gyáva vagyok :)

A másik meg, hogy amíg nem voltam ennyire kövér is nagyon izzadékony voltam, és mostmár azért vannak zuhanyzós melóhelyek, akkoriban még nem volt jellemző, szóval vinni kell váltóruhát, macerás.

#87384 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 02. 07:23

Én annó amikor felköltöztem próbálkoztam bringázással, de feladtam. Volt jó kis versenybringám, bringaúton állandó defekt volt, tréfás kedvű emberek miatt akik sörösüvegeket törtek szét rajta.
Aztán próbálkoztam montival, azzal jobb volt, de esőben már nem tetszett, ahol nem volt bringaút nem tetszett, nem akartam korán meghalni, gyáva vagyok :)

A másik meg, hogy amíg nem voltam ennyire kövér is nagyon izzadékony voltam, és mostmár azért vannak zuhanyzós melóhelyek, akkoriban még nem volt jellemző, szóval vinni kell váltóruhát, macerás.

En epp biciklizesre felkeszulo fazisban vagyok.
Szobabiciklin kezdtem - faxan raraktam az iPad-et a kijelzore es biciklizes kozben mehet a netezes - most fogom elokapni a biciklit.
Azt szeretnem elerni, hogy nehanapjan biciklivel jarjak dolgozni. Mar csinaltam magamnak egy oltozo szekrenyt (mint a normal dolgozoknak) es igy max a telefonomat kell vinnem - a tobbi lehet a szekrenyben (oltony, torolkozo, tusfurdo, stb). 12Km oda - 12 vissza. A gond inkabb a dombokkal van. Egyelore. Jot tenne az egeszsgemnek - nagyon elpuhultam en is...

Szerkesztette: FőDudu 2012. 03. 02. 08:10 -kor

#87385 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 29. 16:31

Fogyasztas nem szempont. A 130-150-es tempot kell konnyeden tartania autopalyan.
Jelenleg nem palyazok sokat, de lesz egy projectem kb majustol amikor a Ljubljana-Koper kb napi ketszer lesz megteve.
Mivel ez nem ceges melo lesz, nem hinnem hogy a cegessel fogok menni (kis fusi munka egy uj projecten).
Addigra kell a gyorsabb auto.

Vegyél motort! Nem fogod a fejed beverni, lazán viszi a 200-as utazó tempót, 6-7 literrel elmegy. Egy rendes idomos gépen a szél se fog fújni. Minden A8-astól jobban fog menni :laugh:

#87386 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 29. 16:37

Beteg vagy-e? 67-es autóval járkálni a mindennapokban? Én csináltam, de mindig volt nálam szerszám, és olyan autót választottam, amihez olcsó az alkatrész, és még lehet is kapni. Persze meg is tudtam csinálni.

#87387 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 02. 29. 17:42

2x260 km? :eek: Mi leszel Te, taxis?
Az még autópályán is nettó 4-5 óra, gondolom, mellette még dolgozni is kellene... :(

Tegnap vittek egy fókával. Belül, mint egy új autó. fél éves 66,500km volt benne. Köszi Domi!

#87388 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 29. 18:31

Itt napi ket ora munkaval (egyszeri 260km) is egy evi fizumat akasztom le egy honap alatt (pedig nem keresek szarul most sem).
Tenyleg csak ex-has mondtam valamit hogy beken hagyjanak - erre elfogadtak. Igy viszont mar a hulyenek is megeri - hat meg nekem :)
Raadasul ugye van bejelentett munkahelyem, igy az adozas szempontjabol is jobban jovok ki - szoval duplan jo.
Meg ha lement ez a project, akkor kb nagyobbakat is tudok majd vallalni - referencianak is jo lesz.
Szoval minden szempontbol elonyos - csak csinalni kell.

Az A8 tenyleg veletlenul akadt az utamba - beirtam a keresobe hogy 1997-2012 kozotti autot keresek 1500-20000Eur kozott. A listaban meg volt sokminden. Ez tenyleg csak ugy merult fel hogy miert ne.... Ennyi penz meg nem osszeg - elszorakozni meg jo egy ilyen autoval. Vehetek belole egy notebookot - vagy vehetek egy A8-at szorakozni. Masnak is van draga hobbija :)

Na mindegy - azert egyelore nem sietem el. Nem hajt a tatar.

Ha annyira jó pénzt adnak miért nem játszik egy új autó? Egy vacak Seat leonban is nagyon kényelmes a sportülés, pedig erre én is kényes vagyok. Még a buszba is Recarot tettem.

#87389 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 29. 23:17

Egyteru az csaladi autonak OK, egyedul utazni azonban tok felesleges.
Ennyi erovel vehetnek egy Berlingot, az is kurvajol pakolhato...

Milyen egyterure gondolsz? A Picassobol egyedul a legmagasabb felszereltsegi szint tetszik - kavebarna muszerfal, vajszinu pluss belsovel.
A tobbi gane. Kockas ules, fekete muszerfallal.
Espace? Mintas muszerfallal? Muhahaha....
Sharan? Nem tudom.
Touran?
Scenic kizart.
Grand C4? Max kezivaltosban es benzinesen - a dizel mind fustol mint allat. Parat mar direkt kovettem, nem hittem el hogy mind fekete futot okad. Pedig mind. Ami dizel.

A legjobb valasz azonban: miert legyen 2 egyteru egy csaladban? Eleg az asszony Zafiraja.

Tegnap jöttem egy hunyadi terepjáró után kb. 100 km-t autópályán (motorral) egyet sem füstölt, nem éreztem semmi szagát. Az ócskavas passatnak sincs füstje, csak egy minimális szaga, de azt nem te szagolod.

#87390 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 02. 08:09

Szobabiciklin kezdtem - faxan raraktam az iPad-et a kijelzore es biciklizes kozben mehet a netezes - most fogom elokapni a biciklit.
Azt szeretnem elerni, hogy nehanapjan biciklivel jarjak dolgozni. Mar csinaltam magamnak egy oltozo szekrenyt (mint a normal dolgozoknak) es igy max a telefonomat kell vinnem - a tobbi lehet a szekrenyben (oltony, torolkozo, tusfurdo, stb). 12Km oda - 12 vissza. A gond inkabb a dombokkal van. Egyelore. Jot tenne az egeszsgemnek - nagyon elpuhultam en is...

akkora túlsúllyal azért vigyázz, nekem az orvos kb megtiltotta, az úszást ajánlotta

#87391 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: nke - Dátum: 2012. 03. 02. 08:34

Vegyél motort! Nem fogod a fejed beverni, lazán viszi a 200-as utazó tempót, 6-7 literrel elmegy. Egy rendes idomos gépen a szél se fog fújni. Minden A8-astól jobban fog menni :laugh:

Esőben meg majd befekszik alá :) A családot meg a tankra ülteti, gyerekestől :D

#87392 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: nke - Dátum: 2012. 03. 02. 08:51

Tegnap jöttem egy hunyadi terepjáró után kb. 100 km-t autópályán (motorral) egyet sem füstölt, nem éreztem semmi szagát. Az ócskavas passatnak sincs füstje, csak egy minimális szaga, de azt nem te szagolod.

Persze, nem látod. De vadiúj dízelekben is szoktam látni kurvanagy koromfelhőt, nagy gáznál.
Meg persze kiveteti a sok szemétláda a szűrőt, jobban menjen. Luxusra van pénz, fenntartásra nincs.

#87393 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 02. 10:10

Esőben meg majd befekszik alá :) A családot meg a tankra ülteti, gyerekestől :D

Munkábajárni gyerekkel szoktál, vagy családostul? :Đ Persze motor, bringa csak jóidőben jó.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#87394 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 02. 09:32

Munkábajárni gyerekkel szoktál, vagy családostul? :Đ Persze motor, bringa csak jóidőben jó.

jó ez igaz, főleg munkába járna vele, akkor csak az eső, hó, hideg és meleg (motoroscuccban fasza) az akadály :D

#87395 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: nke - Dátum: 2012. 03. 02. 08:36

Beteg vagy-e? 67-es autóval járkálni a mindennapokban? Én csináltam, de mindig volt nálam szerszám, és olyan autót választottam, amihez olcsó az alkatrész, és még lehet is kapni. Persze meg is tudtam csinálni.

Porsche fan forumtarsnak linkeltem :)

Nekem eszembe nem jutna sportkocsit venni. tenyleg nem ferek bele.
Parszor mar beleprobalkoztam 1-2 sportkocsiba - ugye nalunk nem ritka az igen draga sportauto - de sajnos kb egybe sem ferek bele.
A masik a kiszallas. Hat vazze a foldon ulve eleg gaz kiszallni...

#87396 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 02. 09:45

Porsche fan forumtarsnak linkeltem :)

Nekem eszembe nem jutna sportkocsit venni. tenyleg nem ferek bele.
Parszor mar beleprobalkoztam 1-2 sportkocsiba - ugye nalunk nem ritka az igen draga sportauto - de sajnos kb egybe sem ferek bele.
A masik a kiszallas. Hat vazze a foldon ulve eleg gaz kiszallni...

Nekem a Pug max. 5 centivel ha magsabb, mint egy bármilyen sport autó. Tegnap sikerült beparkolnom úgy, hogy bal oldalt a kocsi mellett 1 centivel volt a kb. 20 centi magas járdaszegély (ajtó alig valamivel a kő fölött ment el nyitáskor). Gondoltam, milyen fasza hely, nem állnak rám balról, tuti lesz hely kinyitni az ajtót. Az volt, de kiszállni nem volt semmi... :D

#87397 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 10:06

Tudom, tudom...fekvőrendőr, padka, gyalogos...

Kép
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#87398 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 10:06

hát, ez a lökhárító elég gagyi :D

#87399 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 02. 08:09

2-3 hete vettem én, is a héten asszonynak. Újat nem akartam, mert nagyon gáz árak vannak, úgyhogy lett egy 2 éves scott, aki vette az 240-ért vette, én megvettem tőle 90 pénzért. Tovább nem lehetett alkudni. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#87400 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 02. 11:06

hát, ez a lökhárító elég gagyi :D

Ez majdnem gyári, csak az alsó két toldat a szélén nem. :) Sztem zoral, pláne így leültetve. Mondjuk pályavas, mert itthoni utakon leszakadna a fél alja.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4368
  • 4369
  • 4370
  • 4371
  • 4372
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.