Idézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 10. 13:59
Mondjuk ez olyan, hogy attól is függ, kinek milyen az anyagi helyzete. Nálunk én szoktam fizetni, amikor együtt megyünk valahová és ezt nemis érzem problémásnak, mert párom még egyetemre jár, csak nekem van munkám, és tudom, hogy amikor én jártam egyetemre, akkor nekem se tellett semmire. Majd ha neki is lesz munkája, akkor majd lehet osztozni. Mondjuk akkor se várnám el, hogy ő tankoljon az én autómba, de ha járna szoláriumba, akkor azt viszont fizesse magának.
Persze.
De azért ha elmennék valahová szórakozni, és a nő fizetné a belépőmet (ami ráadásul kb. 3-szor annyiba kerül, mint amit előre mondtam neki, még jó, hogy volt nála elég pénz) meg az összes fizetnivalót, mert nálam 500 ft van, az enyhén szólva is szánalmas ...
Nekem is volt olyan nőm, aki vett egy-két ajándékot, pl. ruhákat, a végén már iPhone-t is majdnem, meg be volt ígérve egy motor is, csak addigra szétmentünk, mert elég akaratos volt. Cserébe nem a kedvenc korosztályom volt (pedig nálam széles a paletta), meg hiába tartotta magát jól és sportolt, meg hiába voltak műcickói, azért látszott rajta a kor. Ami érthető is. Egy jól kinéző, fiatal csaj, akit még sok pasi meg akar dugni, nem szorul rá, hogy ajándékkal meg pénzzel lássa el a pasiját/jait, mert neki az a természetes, hogy a pasik futnak utána, és nem fordítva.
És tényleg nem szeretik.
Egyszer-kétszer meg lehet csinálni bárkivel, hogy megpumpolod a pénzét, de hogy valaki mindig adjon pénzt tankolni meg egyéb kiadásokra, ahhoz nagyon úgy kell éreznie, hogy a pasas megbecsüli őt és odavan érte. Olyan nincs, hogy mindig csak én kapok, a nő akármilyen balek, előbb-utóbb kinyílik a szeme (vagy kinyitják a barátnői). Sőt, rengetegen már eleve nyitott szemmel járnak.
Csak képzeld el, hogy a fenti sztorit hogy meséli el a barátnőinek, hogy a srác megkérte, hogy fizesse a belépőjét, hogy 1500 ft, aztán kiderült 4e

Legközelebb nem biztos, hogy annyira nagy lendülettel fog menni bárhová, ahová blueboi elhívja. (Persze ha igen, akkor meg is érdemli, és legalább blueboi takarékoskodhat

)