Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 10. 10:48
Én se vagyok híve, hogy mindent a pasi fizessen, meg nekem is szoktak kedveskedni kisebb-nagyobb ajándékokkal. Meg volt olyan is, hogy pénzért mentem női születésnapi buliba (jobban mondva a szórakozásért, hogy fizettek is, csak plusz volt, nem voltam rászorulva).
De azért hogy még egy pizzára is egy nő hív meg, meg ő fizeti a benzint a kocsidba meg a szoláriumot, az szerintem elég ciki ... ráadásul sok nőnek nem is imponál, ha egy pasinak nincs egy elvárható egzisztenciája.
Vagy tudok valamit!
Nem kell átesni a ló túloldalára, nem arról van szó, hogy állandóan kifizetnek nekem mindent. Még ifi koromban amíg olcsó volt a benzin, maradt lóvé csajokra. Rengeteg pénzt elszórtam puncikra, akár el is kúrvázhattam volna,de nem, inkább vettem, drága csokit, virágot, meghívás erre-arra, mozi, színház, meg amit el tudsz képzelni. Azért nem szórtam ész nélkül a pénzr, nem erre kell gondolni,csak nem nagyon filóztam azon, hogy ez jó befektetés-e. Elmentünk valahova kajálni, akkor mondjuk én fizettem meg ilyenek. Aztán lett egy fixnek mondható csajom, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy egy olyan suna aki nem tűrte meg a konkurenciát
Szóval sokkal több csaj kapósabb arra,ha az elején virítasz egy kis lóvét, akkor azt hiszik tele vagy és ettől megszédülnek. Én nem akarom, hogy erre építsenek, inkább saját magamért kedveljenek. Hidd el, hogy így is van egy raklap suna, akit nem a pénz érdekel. Aztán ha van olyan aki megérdemli és kiállja a próbákat, akkor annak meg sokmindent meg fogok adni, de addig bekaphatja mind. És be is kapják, ugyanis beválik a dolog.
A lelkisebbek nyafognak, akkor meg kell mondani, hogy nincs hiszti különben megyek a másikhoz. Érdekes akkor tudnak viselkedni. Amelyiknek meg nagyobb az egoja, annak meg direkt sértő, provokatív és egyben kihívás is, hogy én őt semmibe merem venni és nem szórom rá a pénzt kétmarékkal mint az újgadzag faszkalapok. Amelyiknek meg az kell, arra úgysem lehet hosszútávra alapozni, akkor meg minek feccöljek bele egy forintot is. Mondtam már csajnak azt is, hogy bocs,de sajnáltam azt a 30ft-ot egy sms-re, hogy írjak neked.
Nem tartom cikinek azt, hogy néha vmelyik meghív erre arra. Csak itt nem arról van szó, hogy 1 csaj fizet nekem mindent, hanem van mondjuk 4-5. Elég ha darabja hetente fizet 1 vagy 2 dolgot, meghív egy kajára, elvisz szoliba ahol megdugom

Súgó
A téma zárva.