Idézet: Boba - Dátum: 2009. dec. 14., hétfő - 8:47
A hid alatt elni megszarabb. Vergodhetsz akarhogy... tulvallas vagy sem, rokonok utcara kerultek. Felvettek 9 millio forint hitelt. Tulvallaltak magukat? Igen... volt ket gyerekuk akinek teto kellett? Igen... gyomorban van minden nap a gyomruk? Igen...
Igazad van, en sem ertek a penzhez... de az tuti fiksz, hogy engem olyan szinten tarkonbasznak ha azt mondom, hogy 150 rugoert csinalok meg valamit majd kozben kiszamlazok 200-at, hogy leesik a fejem es Kaposvarig gurul... hat ez dobja le nalam az ekszijat. Ki engedheti meg ezt maganak a bankokon kivul? Hogy ilyen durvan (tobb mint 50%ban) elterjen a megallapodott artol, csakmert uri kedve ugy tartja?
Miért én vergődnék?

Én nyugodtan alszom a pénzügyeim miatt, mert rendesen karban vannak tartva.
Ha valakinek 9 gurigát kell felvennie lakáshitelre, ott vagy egy 8-10 millás önerőre lenne szükség vagy egy biztos alapokon nyugvó munkahely(ek)re.
Ha ezek közül valamelyik nincs meg, a bank helyében SEM adnék ennyi hitelt senkinek.
Olyan pedig nincs, hogy az utca vagy a 9 millás devizahitel.
Akkor tessék kisebb lakásba menni vagy bérlakásba. Annyit kell vállalni amennyit elbír VÉSZ ESETÉN is a családi kassza.