Idézet: netcobra - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 11:03
Mondjuk azert az se teljesen normalis, aki markaszervizben veszi az olajat. meg is erdemli, ha lehuzzak 100k val.
Hát apósom nem az a műszaki ember, hogy utánajárjon pontosan mi kell aztán megvegye, meg az ideje is többet ér annál, hogy boltokba szaladgáljon és összeszedjen mindent
(munkája miatt hetente-kéthetente egyszer látja a családját, nem hiszem, hogy akár csak 2 percet rááldozna erre a szabadidejéből). Vidéken ez pláne időigényes (megrendelni, megvárni, nem jót hoztak bocsi, stb), nem úgy van, hogy beugrunk a bárdiba, aztán kihoznak mindent a raktárból. Az internet meg megintcsak nem az ő világa, szóval van ilyen is, ő inkább kifizette a 100 ropit, bár mikor mondtam neki, hogy ez milyen húzós volt fogta a fejét, de az idő és kényelem miatt megint ezt választaná. Ha előtte szólt volna, akkor persze megrendeltem volna neki mindent a netről, de legalább az olajat meg a szűrőket, de mostmár mindegy.
Én viszont be fogok kérni pár ajánlatot, és ha sikerül épkézláb árat kialkudni hozott anyagokkal, akkor elviszem márkaszervizbe, kis felárat én is hajlandó vagyok lenyelni a korrekt átvizsgálásért, pecsétért meg a 2 év mobilitás garanciáért. De ha horror lesz, akkor elmegyek maszek szerelőhöz, ismerősök között van pár VW-s, akik ajánlottak korrekt szakit.